دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگي!
بخشيد كه دير به دير ميام! درس كجا بود؟ الان 40-50 روزي ميشه كه اصلا هيچي نخوندم! ديروز پريروز بود به سرم زده بود بيخيال كنكور شم!!!!
التماس دعا
ياحق

راستی می خوام درخواست بدم که مدیر تالار سرامیک بشم . موافقین ؟

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگي!
بخشيد كه دير به دير ميام! درس كجا بود؟ الان 40-50 روزي ميشه كه اصلا هيچي نخوندم! ديروز پريروز بود به سرم زده بود بيخيال كنكور شم!!!!
التماس دعا
ياحق

سلام ......... بخشیدمت.......
اعصاب منو خورد نکن.........

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهم

fahime7

عضو جدید
سلام..به همهی دوستان..اقا موادیا 3وم انتخابات انجمنه..هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...بنیاد امور بیماریهای خاص!
میبینم یکی از مکانکیها این ورا آفتابیش شد!..سلام علیکم..خوبی شما؟..اقا وردار این دوست موستاتو بیار اینجا.:)

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه رقیب زیاد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا دلت بخواد

سلام..به همهی دوستان..اقا موادیا 3وم انتخابات انجمنه..هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...بنیاد امور بیماریهای خاص!
میبینم یکی از مکانکیها این ورا آفتابیش شد!..سلام علیکم..خوبی شما؟..اقا وردار این دوست موستاتو بیار اینجا.:)

فهیمه جون از همین الان انتخابی . من میدونم .

اخطاااااااااررررررررر اخطارررررررررر
ویروسه مواظب باشین

این ویروسو کل باشگاه پخش کرده این آقا

fahime7

عضو جدید
زینب دستت درد نکنه گفتی ویروسه:) من میخواستم اون موقعی بازش کنم که خدارو شکر نشد:)
تازه میخواستم یه عکسم خودم وردارم از یونی بزارم و از این اقای نامحترم ویروس پخش کن تشکر هم بکنم!!!!
بچه ها این حراست این چندوقته چقدر گیر شده...وایمیستی با یکی حرف میزنی میاد کارتتو میگیره!:confused::mad:

ghazalee

عضو جدید
زینب دستت درد نکنه گفتی ویروسه:) من میخواستم اون موقعی بازش کنم که خدارو شکر نشد:)
تازه میخواستم یه عکسم خودم وردارم از یونی بزارم و از این اقای نامحترم ویروس پخش کن تشکر هم بکنم!!!!
بچه ها این حراست این چندوقته چقدر گیر شده...وایمیستی با یکی حرف میزنی میاد کارتتو میگیره!:confused::mad:

اره بابا...........
خیلی مسخرس....
نشستیم تو حیاط اومد گیر داد..........