دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هیچ کس نمیاد اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟

فهیمه کوجاس ؟

fahime7

عضو جدید
اقا روزبه ما این امیدی رو هم زیارت کردیم ولی هیچگونه نشونه ای از شباهتش به سیاوش توش ندیدیم!!

fahime7

عضو جدید
يك پسر كوچك از مادرش پرسيد: چرا گريه مي كني
مادرش به او گفت : زيرا من يك زن هستم .
پسر بچه گفت: من نمي فهمم
مادرش او را در آغوش گرفت و گفت : تو هيچگاه نخواهي فهميد
بعدها پسر كوچك از پدرش پرسيد : چرا مادر بي دليل گريه مي كند
پدرش تنها توانست به او بگويد : تمام زن ها براي هيچ چيز گريه مي كنند
پسر كوچك بزرگ شد و به يك مرد تبديل گشت ولي هنوز نمي دانست چرا زن ها بي دليل گريه مي كنند
بالاخره سوالش را براي خداوند مطرح كرد و مطمئن بود كه خدا جواب را مي داند
.
او از خدا پرسيد : خدايا چرا زن ها به آساني گريه مي كنند؟
خدا گفت زماني كه زن را خلق كردم مي خواستم كه او موجود به خصوصي باشد
بنابراين شانه هاي او راآن قدر قوي آفريدم تا بار همه دنيا را به دوش بكشد.
و همچنين شانه هايش آن قدر نرم باشد كه به بقيه آرامش بدهد
من به او يك نيروي دورني قوي دادم تا توانايي تحمل زايمان بچه هايش راداشته باشد
ووقتي آن ها بزرگ شدند توانايي تحمل بي اعتنايي آن ها را نيز داشته باشد
به او توانايي دادم كه در جايي كه همه از جلو رفتن نااميد شده اند او تسليم نشود و همچنان پيش برود
.
به او توانايي نگهداري از خانواده اش را دادم حتي زماني كه مريض يا پير شده است بدون اين كه شكايتي بكند
به او عشقي داده ام كه در هر شرايطي بچه هايش را عاشقانه دوست داشته باشد حتي اگر آن ها به او آسيبي برسانند
.
به او توانايي دادم كه شوهرش را دوست داشته باشد و از تقصيرات او بگذرد و هميشه تلاش كند تا جايي در قلب شوهرش داشته باشد
.
به او اين شعور را دادم كه درك كند يك شوهر خوب هرگز به همسرش آسيب نمي رساند اما گاهي اوقات توانايي همسر ش را آزمايش مي كند وبه او اين توانايي را دادم كه تمامي اين مشكلات را حل كرده و با وفاداري كامل در كنار شوهرش با قي بماند و در آخر به او اشك هايي دادم كه بريزد
.
اين اشك ها فقط مال اوست و تنها براي استفاده اوست در هر زماني كه به آن ها نياز داشته باشد
.
او به هيچ دليلي نياز ندارد تا توضيح دهد چرا اشك مي ريزد
خدا گفت : زيبايي يك زن در چشمانش نهفته است زيرا چشم هاي او دريچه روح اوست
، ودر قلب او جايي كه عشق او به ديگران در آن قرار دارد

fahime7

عضو جدید
هميشه بپرسيم چه نه چرا؟:smile:
قانـــون دانــــه

نگاهي به درخت ســـيب بيندازيد. شايد پانـــصد ســـيب به درخت باشد که هر کدام حاوي ده دانه است. خيلي دانه دارد نه؟ ممکن است بپرسيم «چرا اين همه دانه لازم است تا فقط چند درخت ديگر اضافه شود؟»

اينجا طبيعت به ما چيزي ياد مي دهد. به ما مي گويد:

«
اکثر دانه ها هرگز رشد نمي کنند. پس اگر واقعاً مي خواهيد چيزي اتفاق بيفتد، بهتر است بيش از يکبار تلاش کنيد

از اين مطلب مي توان اين نتايج را بدست آورد:

-
بايد در بيست مصاحبه شرکت کني تا يک شغل بدست بياوري.

-
بايد با چهل نفر مصاحبه کني تا يک فرد مناسب استخدام کني.

-
بايد با پنجاه نفر صحبت کني تا يک ماشين، خانه، جاروبرقي، بيمه و يا حتي ايده ات را بفروشي.

-
بايد با صد نفر آشنا شوي تا يک رفيق شفيق پيدا کني.

وقتي که «قانون دانه» را درک کنيم ديگر نااميد نمي شويم و به راحتي احساس شکست نمي کنيم.

قوانين طبيعت را بايد درک کرد و از آنها درس گرفت.

در يک کلام:
افراد موفق هر چه بيشتر شکست مي خورند، دانه هاي بيشتري مي کارند.
همه امور به هم مربوطند

آيا دقت كرده ايد كه هر وقت به طور منظم ورزش مي كنيد، ميل به غذاهاي سالم تر و بهتر داريد؟

آيا دقت كرده ايد كه وقتي غذاهاي سالم تر و بهتري مي خوريد انرژي بيشتري داريد و طبعاً دوست داريد كه ورزش كنيد؟

همه چيز در زندگي به هم مربوط است. روش تفكر شما روي روحية شما مؤثر است، روحية شما بر نوع راه رفتنتان مؤثر است، راه رفتن شما روي نحوة گفتارتان اثر مي گذارد، روش حرف زدنتان روي طرز فكرتان مؤثر است!

تلاش براي پيشرفت در يك بُعد زندگي بر ساير ابعاد زندگي اثر مي گذارد.

وقتي در خانه خوشحال هستيد، در محل كار نيز احساس شادي بيشتري خواهيد كرد و وقتي سر كار شاد باشيد در خانه نيز شاد خواهيد بود.

اينها به چه معناست؟

-
اينكه براي پيشرفت در زندگي مي توانيد از هر نقطه مثبتي شروع كنيد. مي توانيد با برنامه اي براي پس انداز، نوشتن ليست اهدافتان، رژيم غذايي يا تعهد براي گذراندن وقت بيشتر با فرزندانتان شروع كنيد. اين كار مثبت منجر به نتايج مثبت ديگر هم مي شود، چون که همه امور به هم مربوطند.

-
مهم نيست كه تلاشي كه جهت «پيشرفت» مي كنيد كجا صرف مي شود. مهم اين است كه شروع كنيد.

-
عكس اين قضيه هم صادق است. يعني اگر يك بعد زندگي شما خراب شد، ساير ابعاد هم به زودي خراب مي شود. بايد به اين مسأله دقت خاصي داشته باشيد.

در يک کلام
هر كاري كه انجام مي دهيد به نوبه خوداهميت دارد زيرا بر امور ديگر نيزمؤثر است.

چرا؟ (WHY)

دوست من «جان فوپ» وقتي متولد شد دست نداشت ولي هيچ وقت از خودش سوال نكرد چرا؟
من دست ندارم.» بلكه پرسيد: «با پاهايم چه كاري مي توانم انجام دهم؟»، و من هنگامي كه ديدم او با استفاده از پاهايش با چوبهاي غذا خوري ژاپني مي تواند غذا بخورد، با خود گفتم: «او هر كاري را مي تواند انجام دهد».

هنگامي كه بلايي به سرمان مي آيد، يا همه چيزمان را از دست مي دهيم يا كسي كه عاشقمان بوده ما را ترك مي كند، اغلب ما از خودمان مي پرسيم: «چرا؟»
«
چرا من؟» «چرا حالا؟» «چرا او مرا سرگشته و تنها رها كرد؟»

سؤالاتي كه با «چرا» شروع مي شوند، ممكن است ما را به يك چرخة بي حاصل بيندازند.

اغلب جوابي براي اين "چرا" ها وجود ندارد و يا اگر هم جوابي وجود داشته باشد،اهميتي ندارد.

افراد موفق سؤالاتي از خود مي پرسند كه با «چه» شروع مي شوند:

«
چه چيزي از اين پيشامد آموختم؟»

«
چه كاري بايد در برخورد با اين پيشامد بكنم؟»

و هنگامي كه پيشامد واقعاً فاجعه آميز است، از خود مي پرسند: «چه كاري طي 24ساعت آينده مي توانم بكنم تا اوضاع كمي بهتر شود؟»
در يک کلام افراد خوشبخت هيچوقت نگران نيستند كه آيا زندگي بر «وفق مراد» هست يا نه. اينها از آنچه كه دارند بيشترين استفاده را مي كنند و آنچه كه از دستشان بر مي آيد انجام مي دهند. و اگر زندگي بر وفق مراد نبود، خيلي مهم نيست كه «چرا؟»

fahime7

عضو جدید
من بودم . من بودم . اجازه ........

شما نیستی اینجا بد جوری دلگیره
شرمنده میکنی ما رو!...:sweatdrop:
یکم درگیر خوابگاه و دانشگاه و.. بودم..
اقا ما قول میدیم هفته ای یه بار رو حتمی بیایم..
من همین جا از همین تریبون سوگند یاد میکنم تا اخرین لحظه که جان در بدن دارم1:w47: هفته ای یکبار در این سایت و در این گفتگو تا روزی که هست، پست بزنم.
امضا:فهیمه7 ;)
دوستان هم سوگند نامه رو امضا کنن!:thumbsup:

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا روزبه ما این امیدی رو هم زیارت کردیم ولی هیچگونه نشونه ای از شباهتش به سیاوش توش ندیدیم!!

شما عقب نشسته بودی ، من اون جلو بودم ازنزدیک مو نمیزنه ........اینو گفتم که ضایع نشم ولی راست میگید اصلاً شبیه نیست.......

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همین جا از همین تریبون سوگند یاد میکنم تا اخرین لحظه که جان در بدن دارم1:w47: هفته ای یکبار در این سایت و در این گفتگو تا روزی که هست، پست بزنم.
منم امضا میکنم........
امضا:روزبه69:smile:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز

امضا : خانم مرادی

s.sharoor

عضو جدید
سلام علیکم سلام علیکم.....................
بنده بین الی هستم........خوشحال هستم........
شما 3تا کار دیگه که ندارین انشاالله. علاف که نیستین احیانا؟

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز

بی تلبیت . به ما میگی علاف . آقا روزززززززززبه بیا اینو

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز

بی تلبیت . به ما میگی علاف . آقا روزززززززززبه بیا اینو
ما علافیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad: ما داریم اینجا کار علمی میکنیم، مشخص نیست؟؟؟؟؟؟:smile:
زینب خانم ، خوراک خودتونه.:neutral::neutral:

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان ، میگم چقدر آشنایی ....... شما همونی نیستی که اومدی تاپیک گپ و گفتگو ، گفتی بچه های مواد چقدر بیکارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
الانم که اومدی میگی ما علافیم...........:redface:با این همه تعریف و تمجید شرمنده میفرمایید.......اعتماد به نفسم با خوندن پستای شما ، شدید میزنه بالا.......:smile:

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

نه نمیاد . آقا مهدی زرنگ تر از این حرفاس.

آفرین ....... فعالیت جانبی خیلی خوبه، فقط به درساش لطمه نخوره یدفعه کنکور ارشد رتبش 10 تا بیاد پایین!!!!!!!!!!!!!!

سلام به همگي!
بخشيد كه دير به دير ميام! درس كجا بود؟ الان 40-50 روزي ميشه كه اصلا هيچي نخوندم! ديروز پريروز بود به سرم زده بود بيخيال كنكور شم!!!!
التماس دعا
ياحق
نه خیلی نمی خونه . هنوز فعالیت جانبی انجام میده.

کار خاصی نداشتم ...... میخواستم یه کوچولو از راه راست منحرفش کنم
ولی ماشاالله خوب میخونه هاااااااااااااااااااااااااا.

آقا مهدی درس داره. چی کارسش داری بذا درسشو بخونه

راستی این آقا مهدی کجاس ؟؟؟؟؟؟؟ کسی خبر نداره؟؟؟؟؟؟

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگي!
بخشيد كه دير به دير ميام! درس كجا بود؟ الان 40-50 روزي ميشه كه اصلا هيچي نخوندم! ديروز پريروز بود به سرم زده بود بيخيال كنكور شم!!!!
التماس دعا
ياحق

نه دیگه . شما بی خیال نشو . حالا من دارم پروژه انجام میدم اما شما بخون حیفه . می دونم که بیشتر از من سرت شلوغه.