من
من
منم از دانشجو هایه معماریه ارومیه هستم
من

سلام به همه.مهندسين انتخاب واحد شما مشكلي نداره؟واسه ما فقط عموميا اومده!واسه همه برق 86 اينطوريه؟رشته هاي ديگه همشون واحد ورداشتن جزما.ميگن خانم حلواچيان نيس يكي ديگه جاش اومده كه كارشو بلد نيس!!!(البته ميگن) اگه ساكن اروميه هستيد تورو خدا بريد يوني ببينيد چه خبره!!خيلي نگرانم
![]()
سلام.اين مشكل همه بچه هاي دانشگاه اروميس! خداييش اگه اين مشكلات نبود كه خيلي سوت و كور ميشد!منم ورودی 80 بودم . در مورد رفتار کارمنداش هم من رفتار کارمندای دانشگاه پیام نور و ازاد شهر خودمون رو هم دیدم چندان فرقی نداره .فکر میکنم همه کارمندای دانشگاهها اخلاق شون گنده. والله دوره دانشجویی که بخاطر همکلاسی های (دختر)و یکی دوتا هم اتاقی های گند اخلاق
زهر مار مون شد .
سال اخرم که یا برق قطع میشد یا اب ها همش قطع بود یا دستشویی های خوابگاه ما گرفته بود حسابی حالمون گرفته شد . اساتید هم حسابی حالمون رو گرفتن. در کل خوش نگذشت.
سلام دوست عزیزسلام به همه دوستان
بعد 5 سال رفتم دانشگاه چقدر تو قسمت های کنار دانشکده دامپروری تغییرات ایجاد کردن یه بوفه ناناس ام زدن چقدر ما بدشانس بودیممسجد پیش از میلاد مسیح هم کامل شده بود وخوشگلش کردن .تازه صندلی هم کنار ایستگاه دامپزشکی گذاشتن ولی خوب بازم تو ایستگاه دانشکده کشاورزی بچه ها روی دسته صندلیهای ایستگاه میشینن هیچ فرقی نکرده
. در ضمن جاده عشق رو هم خراب کردن
. چقدر هوای روزای دانشجوی رو کردم
سلام.از دانشگاه ارومیه کسی نیست؟
سلام.از دانشگاه ارومیه کسی نیست؟
همگی برای 2-3 روز sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaket
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانشگاه صنعتی ارومیه UUT | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
دانشگاه صنعتی ارومیه | دانشگاه های دولتی | 4 | |
![]() |
گلایه ای از دانشگاه صنعتی ارومیه! | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه صنعتی ارومیه | دانشگاه های دولتی | 398 | |
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 |