دانشجویان هر کشور چی کار میکنن (طنز)

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ژاپن: به شدت مطالعه می کند و برای تفریح ربات می سازد

مصر: درس می خواند و هر از گاهی بر علیه حسنی مبارک، در و پنجره دانشگاهش را می شکند

هند: او پس از چند سال درس خواندن عاشق دختر خوشگلی می شود و همزمان برادر دوقولویش که سالها گم شده بود را پیدا می کند. سپس ماجراهای عاشقانه واکشنی(ACTION) پیش می آید و سرانجام آندو با هم عروسی می کنند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام می شود!

عراق: مدام به تیر ها و خمپاره های تروریست ها جاخالی می دهد ودر صورت زنده ماندن درس می خواند

چین: درس می خواند و در اوقات فراغت مشابه یک مارک معروف خارجی را می سازد و با یک دهم قیمت جنس اصلی می فروشد!

اسرائیل: بیشتر واحدهایی که او پاس کرده، عملی است او دوره کامل آموزشهای رزمی و کماندویی را گذرانده! مادرزادی قصاب به دنیا می آید!

گینه بی صاحاب!: او منتظر است تا اولین دانشگاه کشورش افتتاح شود تا به همراه بر و بچ هم قبیله ای درس بخواند!

کوبا: او چه دلش بخواهد یا نخواهد یک کمونیست است و باید باسواد باشد و همینطور باید برای طول عمر فیدل کاسترو و جزجگر گرفتن جمیع روسای جمهوری امریکا دعا کند!

پاکستان: او بشدت درس می خواند تا در صورت کسب نمره ممتاز، به عضویت القاعده یا گروه طالبان در بیاید!

اوگاندا: درس می خواند و در اوقات بیکاری بین کلاس؛ چند نفر از قبیله توتسی را می کشد!

انگلیس: نسل دانشجوی انگلیسی در حال انقراض است و احتمالا تا پایان دوره کواترناری!! منقرض می شود ولی آخرین بازماندگان این موجودات هم درس می خوانند!

ایران: عاشق تخم مرغ است! سرکلاس عمومی چرت می زند و سر کلاس اختصاصی جزوه می نویسد! معمولا لیگ تمام کشورهای بالا را دنبال می کند! عاشق عبارت «خسته نباشید» است، البته نیم ساعت مانده به آخر کلاس! هر روز دوپرس از غذای دانشگاه را می خورد و هر روز به غذای دانشگاه بد و بیراه می گوید! او سه سوته عاشق می شود! اگر با اولی ازدواج کرد که کرد، و الا سیکل عاشق شدن و فارغ شدن او بارها تکرار می شود! جزء قشر فرهیخته جامعه محسوب می شود ولی هنوز دلیل این موضوع مشخص نشده که چرا صاحبخانه ها جان به عزرائیل می دهند ولی خانه به دانشجوی پسر نمی دهند! (فهمیدین به منم بگین) او چت می کند! خیابان متر می کند، ودر یک کلام عشق و حال می کند! همه کار می کند جز اینکه درس بخواند نسل دانشجوی ایرانی درسخوان در خطر انقراض است! از من می شنوین بی خیال دانشگاه بشین بهتره (تفریحات بهتر و کم دردسرتر هست)خود دانید

:D

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
لطفا نظر بدین بتونم تقدیر کنم ;)

Fateme_Smaily

عضو جدید
اگه يه سری به دانشگاهه صنعتيه اصفهان بزنيد کلی دانشجويه درس خون ميبينيد و اگه چنتا استاد مثله استادايه اوونجا داشته باشيد ميفهميد بايد درس بخونيد:w10:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اگه يه سری به دانشگاهه صنعتيه اصفهان بزنيد کلی دانشجويه درس خون ميبينيد و اگه چنتا استاد مثله استادايه اوونجا داشته باشيد ميفهميد بايد درس بخونيد:w10:

به به ..... به به احسنت :redface:

msn_syst3m

عضو جدید
بابا دانشگاه صنع اصف واقعا دانشگاهه
بیاید این دانشگاه های آزاد خراب شده رو ببینید
از زندگی شیر می شید
من خودم دانشچوی دانشگاه مرودشت هستم
هر روز که ار univ میام خونه به خودم فحش می دم که محسن خیلی خری میری اینجا
اینجا هیچ کس حتی حس دانشجو بودن رو نداره
یه آلاچیق داریم معروفه
پسر دخترا توش ولوو
اگه یه نفر دیدی کتاب دستش بود من جایزه بهت میدم
ببینید بالا سریا چی دارن به سرمون میارن
لعنت به این مدرک

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
از زندگی شیر می شید
یه آلاچیق داریم معروفه
پسر دخترا توش ولوو
لعنت به این مدرک

ایول ایول خیلی حال کردم خوب ی نگاه بنداز به طرازت ببین اگه می خوره انتقال بگیر شهر قدس اینجا نشانه های علم اندکی بیشتره :D

سماته

عضو جدید
یه نکته دیگه تو دانشگاه های ایران زمان ترمه. مخصوصاً ترم بهمن که عملاً اگه خدا قبول کنه شاید اواخر فروردین کلاسا تشکیل شه! بازم قول نمیدما.:surprised:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه نکته دیگه تو دانشگاه های ایران زمان ترمه. مخصوصاً ترم بهمن که عملاً اگه خدا قبول کنه شاید اواخر فروردین کلاسا تشکیل شه! بازم قول نمیدما.:surprised:

آره خدا وکیلی پارسال که کاملا اینجوری بود به خاطر برف امتحانا 15 روز عقب افتاد و.....

solar flare

مدیر بازنشسته
من ميدونم چرا خونه به دانشجو نميدن بگم؟:D
البته دور از جمع دوستان تو باشگاه چون اين دانشجوها خيلي بي ادبن به خدا
ما يكي آورديم يه خانم بچه كرج بود يه سال پدرمونو در آورد

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اتفاقا مام یکی تو دانشگاه داریم البته باهاش زندگی نمیکنیم ولی پاک لشو لووارمونو دروورده !!:D

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوب کجایی مگه ؟ تهران نیستی ؟

:que:

Fateme_Smaily

عضو جدید
به به ..... به به احسنت :redface:

از زندگی شیر می شید
یه آلاچیق داریم معروفه
پسر دخترا توش ولوو
لعنت به این مدرک

خوشی زده زيره دلتون بابا جوونيمون تو اين دانشگاهه لعنتی حيف شد رفت.افسردگيه حاد گرفتيم.همش درس.من که ميخوام زودتر فرار کنم.هرچيزی تا يه حدی ارزش داره علم هم تا جايی ارزش داره که سلامتيمون و داغون نکنه اينا ديگه شورش و در اوردن

آخرین ویرایش:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آقا من از همه شرمندم نمیدونم چرا تشکرام بسته شده ؟

:que:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوشی زده زيره دلتون بابا جوونيمون تو اين دانشگاهه لعنتی حيف شد رفت.افسردگيه حاد گرفتيم.همش درس.من که ميخوام زودتر فرار کنم.هرچيزی تا يه حدی ارزش داره علم هم تا جايی ارزش داره که سلامتيمون و داغون نکنه اينا ديگه شورش و در اوردن

اینم منطقیه خوب !

msn_syst3m

عضو جدید
فهمیدم ولی فک کنم تهران نیومدی چون کثیفترین جا همین جاست از همه لحاظ :que:

ای بابا
من تهران زیاد میام
اونجا حداقل یه نشانه هایی از انسانیت دیده میشه
اینجا برو تو دانشکده پزشکی ببین چطور باهات رفتار میشه
مملکت کارش تمومه

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار