سلام کاملا حقیقت و واقعیت هست.:cool:
Hamid MB مدیر تالار زنگ تفریح مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 14, 2009 #33 آتراد گفت: مرسی داداش جون... مثل همیشه جالب بود کلیک کنید تا باز شود... قربونه جیگره خودم برم ممنون عزیز
آتراد گفت: مرسی داداش جون... مثل همیشه جالب بود کلیک کنید تا باز شود... قربونه جیگره خودم برم ممنون عزیز
E esmeralda عضو جدید Feb 14, 2009 #34 دانشگاه امیرکبیر که خیلی خوبه . نه؟ من دارم زور می زنم برم اونجا . خیلی سخته پاچیدم به خدا
مهشید آرچ سبز عضو جدید Feb 15, 2009 #36 esmeralda گفت: دانشگاه امیرکبیر که خیلی خوبه . نه؟ من دارم زور می زنم برم اونجا . خیلی سخته پاچیدم به خدا کلیک کنید تا باز شود... آره دانشگاهه خیلی خوبو معتبریه اگه قبول شدی تبریک
esmeralda گفت: دانشگاه امیرکبیر که خیلی خوبه . نه؟ من دارم زور می زنم برم اونجا . خیلی سخته پاچیدم به خدا کلیک کنید تا باز شود... آره دانشگاهه خیلی خوبو معتبریه اگه قبول شدی تبریک
msn_syst3m عضو جدید Feb 15, 2009 #37 Hamid MB گفت: چجوریه مگه ینی چه جوری رفتار میکنن ؟ کلیک کنید تا باز شود... Bkhiyal نگم بهتره آخرین ویرایش: Feb 15, 2009
Hamid MB مدیر تالار زنگ تفریح مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 15, 2009 #38 msn_syst3m گفت: Bkhiyal نگم بهتره کلیک کنید تا باز شود... شرمنده من یکم کنج کاوم نمیتونم بی خیال شم بگو
msn_syst3m گفت: Bkhiyal نگم بهتره کلیک کنید تا باز شود... شرمنده من یکم کنج کاوم نمیتونم بی خیال شم بگو