داستان پدر محترم بنده و محمدرضا گلزار عزیزتر از جان

داستان پدر محترم بنده و محمدرضا گلزار عزیزتر از جان

• مجموع رای دهندگان
    31
  • نظرسنجی بسته .

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جناب آقای حجه الاسلام والمسلمین محمد علی زم(راستش نمیدونم که حرف " ز " کسره داره یا فتحه یا ضمه) تهیه کننده ی سینما چند روز پیش تشریف آوردن بالای برج میلاد و یک ملت رو از شک و شبهه در آوردن و تایید کردن که محمد رضا گلزار عزیزتر از جان طی 3 روز بازی در فیلم "دموکراسی تو روز روشن" 90 میلیون تومان وجه رایج مملکت دریافت کردن و به حساب جاری خودشون واریز کردن.حالا شاید هم حساب پس انداز.

بنده ی حقیر وقتی این خبر رو مورد مطالعه قرار دادم بسیار ذوق زده رفتم سراغ کیف مدارک پدر محترم.(شماره کیفشو من میدونم البته فک میکنه که کسی نمیدونه)
آخرین فیش حقوقیشون رو برداشتم و پس از مطالعه به نکات زیر پی بردم.

عنوان شغل:کارمند بازنشسته ی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سنوات خدمت:30 سال(از سال 1350 تا 1380)
جمع دریافتی:439573تومان(چهارصد و سی و نه هزار و پانصد و هفتاد و سه تومان)
خالص دریافتی:418864تومان(چهارصد و هجده هزار و هشتصد و شصت و چهار تومان)
در واقع طبق آخرین فیش حقوق مشخص شد که پدر محترم بنده در حال حاضر سالیانه 5026368 (پنج میلیون و بیست و شش هزار و سیصد و شصت و هشت تومان) درآمد دارن.
ناگهان یک فکر به مغزمان خطور کرد و آن فکر چیزی نبود جز مقایسه بین درآمد پدر محترم خودم و محمدرضا گلزار عزیز تر از جان)
مقایسه ی 30 سال خدمت پدر محترم بنده به مملکت و 3 روز بازیگری محمد رضا گلزار نتایج زیر را در بر داشت.

در واقع پدر محترم بنده سال 1350 که با حقوق ماهی 700 تومان استخدام شده و الان با توجه به تورم و رشد اقتصادی و درآمد خانوار و غیره و غیره اگر بخواییم به طرز وحشتناکی خوشبینانه به درآمد پدر نگاهی بیندازیم پی میبریم که ایشان طی 30 سال،سالیانه 3000000 (سه میلیون تومان)درآمد داشته.یعنی طی 30 سال ، 90 میلیون تومان.
ولی محمدرضا جان گلزار خوشتیپ با تریپ رنگ چشاش توپه خوشگل رقص تانگوش طی 3 روز،کارِ 30 سال پدر من رو انجا داده.

یعنی 6 سکانس بازی کرده واسه هر سکانسی 15 میلیون گرفته.به همین سادگی.به همین خوشمزگی.

آخه چرا؟

حالا مهندسین و مهندسات و هم باشگاهیون و هم باشگاهیات عزیز لطف کنن و تو نظرسنجی شرکت کنن.

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای قربون این تالار گفتگوی آزاد برم که همه چیش با ربطه.خب اینم روش.
حالا چرا ناراحت میشی...
قبول نداری مقایسه حقوق پدر گرامی شما با گلزار... یه کم غیر عقلانیه؟؟؟
اون مفت خوره...پدر شما نون بازوشو میخوره...چرا مقایسه می کنی اخه؟؟؟

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حالا چرا ناراحت میشی...
قبول نداری مقایسه حقوق پدر گرامی شما با گلزار... یه کم غیر عقلانیه؟؟؟
اون مفت خوره...پدر شما نون بازوشو میخوره...چرا مقایسه می کنی اخه؟؟؟

خب منظورم همینه.
من اصلا کاری به توانایی یه بازیگر ندارم به طور کلی میگم که آیا درستش اینه؟
پدر من یه مثال بود.پدر خودم رو مثال زدم که به هیچ فرد یا قشر دیگه ای توهین نشه.
مقایسه نبود.میخوام بگم واقعا حقشه؟چرا؟

ر.میرعماد

عضو جدید
در واقع پدر محترم بنده سال 1350 که با حقوق ماهی 700 تومان استخدام شده و الان با توجه به تورم و رشد اقتصادی و درآمد خانوار و غیره و غیره اگر بخواییم به طرز وحشتناکی خوشبینانه به درآمد پدر نگاهی بیندازیم پی میبریم که ایشان طی 30 سال،سالیانه 3000000 (سه میلیون تومان)درآمد داشته.یعنی طی 30 سال ، 90 میلیون تومان.
ولی محمدرضا جان گلزار خوشتیپ با تریپ رنگ چشاش توپه خوشگل رقص تانگوش طی 3 روز،کارِ 30 سال پدر من رو انجا داده.

یعنی 6 سکانس بازی کرده واسه هر سکانسی 15 میلیون گرفته.به همین سادگی.به همین خوشمزگی.

آخه چرا؟

حالا این گلزار عزیز تر از جونتون ,یه تکونی به خودشون دادن
لطف فرمودن یه کاری کردن.:cool:
ولی بعضیها همین قدر هم به خودشون زحمت نمیدن
و سه سوت 90000000کاسبن .:eek:
حالا از کجا؟ چطوری ؟با مال کی ؟این کیه؟ من کجام؟
اینجا کجاس؟شما کجایه کاری؟
:warn:فکرشو نکن ,تو هم مثل ما اینجوری:confused: میشی.

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخه چرا؟

حالا این گلزار عزیز تر از جونتون ,یه تکونی به خودشون دادن
لطف فرمودن یه کاری کردن.:cool:
ولی بعضیها همین قدر هم به خودشون زحمت نمیدن
و سه سوت 90000000کاسبن .:eek:
حالا از کجا؟ چطوری ؟با مال کی ؟این کیه؟ من کجام؟
اینجا کجاس؟شما کجایه کاری؟
:warn:فکرشو نکن ,تو هم مثل ما اینجوری:confused: میشی.
از اواتارت معلومه این شکلی شدی...:confused::d

mohmp

اخراجی موقت
این فقط شامل بازیگرها نمی شه! تو فوتبال هم همین وضعه ! مثال دادکان رو تو 90 یادته !! طرف معلم بوده با مجموع درآمد 12 میلیون ! ولی الان به ازای هر فصل 400 میلیون می گیره !

تو دنیا هم همینه ! فک کنم مهرشاد یه بار تاپیکشو زد ! :gol:

8 سال پیش، پسر عموم بهم گفت بیا بریم حوزه درس بخونیم ! نه من رفتم و نه اون و هر دو الان پشیمونیم !
:(

:smile:

vahan

عضو جدید
اقای میر عماد با اجازه تون اواتارتو save کردم خیلی با نمکه.

Man_e_Mehraz

عضو جدید
این فقط شامل بازیگرها نمی شه! تو فوتبال هم همین وضعه ! مثال دادکان رو تو 90 یادته !! طرف معلم بوده با مجموع درآمد 12 میلیون ! ولی الان به ازای هر فصل 400 میلیون می گیره !

هستمت داداش.
خواص چه جوری زندگی میکنن عوام چطور؟
میگن هر تحولی هزینه داره من نمیدونم تحول ما رو چند حساب کردن که انقد بی پول شدیم که باید یکی 30 سال زحمت بکشه آخرشم حقش از ایران این باشه که فقط زنده بمونه.

titanium833

عضو جدید
تو این چهار سال (یا بهتره بگم 30 سال) این همه ادم! به ثروت های باد اورده رسیدن ، شما کاری به کار اونا نداری اونوقت رفتی به یه سوپر استار مثل محمد رضا گلزار (که زش متنفرم) گیر دادی ؟ عزیز من همه جای دنیا اینجوریه ! بابای یو همه اگه مثل گلزار بچه خوشگل بود و به اندازه ی اون تو سینما پارتی داشت الان به یه جایی رسیده بود...

المینا

عضو جدید
تو این چهار سال (یا بهتره بگم 30 سال) این همه ادم! به ثروت های باد اورده رسیدن ، شما کاری به کار اونا نداری اونوقت رفتی به یه سوپر استار مثل محمد رضا گلزار (که زش متنفرم) گیر دادی ؟ عزیز من همه جای دنیا اینجوریه ! بابای یو همه اگه مثل گلزار بچه خوشگل بود و به اندازه ی اون تو سینما پارتی داشت الان به یه جایی رسیده بود...
سلام
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون تو تمام دنیا هست درسته؟؟؟؟؟؟؟
من ادم میشناسم لباس تنشو دیگران بهش میدن.جایی زندگی میکنه که وقتی یه ادم نسبتا خیر یه یخچال!!!!!!!!!!میخره میبره واسش جماعتی میان دیدن اون مثلا یخچال.:cry:
اونوقت امثال این اقایون چند روزه چند ده میلیون تومن بدست میارن.نه خمس میدن نه زکات.
بیچاره سعدی!!!!!!!
اگه الان بود احتمالا از گفتن شعرش پشیمون میشد.
بنی ادم اعضای یکدیگرند!!!!!!!!!!!!!!
که درافرینش ز یک گوهرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چوعضوی به درد اورد روزگار!!!!!!!!!!!!
دگر عضوها را نماند قرار!!!!!!!!!!!!!!!!

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

منم در واقع منظورم به طور کلی بود حالا چه گلزار چه همون کسایی که شما میگید.
من نگفتم که از وضعیت الان پدرم اصلا ناراضی هستم.
مثالی بود که زدم.
همین.​

mahdi-s7

عضو جدید
خب منظورم همینه.
درسته فقط همینو می تونستی بگی.

mahdi-s7

عضو جدید
جناب آقای حجه الاسلام والمسلمین محمد علی زم(راستش نمیدونم که حرف " ز " کسره داره یا فتحه یا ضمه) تهیه کننده ی سینما چند روز پیش تشریف آوردن بالای برج میلاد و یک ملت رو از شک و شبهه در آوردن و تایید کردن که محمد رضا گلزار عزیزتر از جان طی 3 روز بازی در فیلم "دموکراسی تو روز روشن" 90 میلیون تومان وجه رایج مملکت دریافت کردن و به حساب جاری خودشون واریز کردن.حالا شاید هم حساب پس انداز.

بنده ی حقیر وقتی این خبر رو مورد مطالعه قرار دادم بسیار ذوق زده رفتم سراغ کیف مدارک پدر محترم.(شماره کیفشو من میدونم البته فک میکنه که کسی نمیدونه)

در واقع طبق آخرین فیش حقوق مشخص شد که پدر محترم بنده در حال حاضر سالیانه 5026368 (پنج میلیون و بیست و شش هزار و سیصد و شصت و هشت تومان) درآمد دارن.
ناگهان یک فکر به مغزمان خطور کرد و آن فکر چیزی نبود جز مقایسه بین درآمد پدر محترم خودم و محمدرضا گلزار عزیز تر از جان)
مقایسه ی 30 سال خدمت پدر محترم بنده به مملکت و 3 روز بازیگری محمد رضا گلزار نتایج زیر را در بر داشت.

آخه چرا؟

حالا مهندسین و مهندسات و هم باشگاهیون و هم باشگاهیات عزیز لطف کنن و تو نظرسنجی شرکت کنن.
همگام با هم پودر کیک رشد..........

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوسته من درسته این نابرابریه..ولی در همه جوامع هست و این قدرتیه که خدا به همه نمیده
ولی کلا یه جورایی ظلمه دیگه

adrineh

عضو جدید

آخه چرا؟

داداش زیاد جوش نزن
حالا تو فقط این یکی رو شنیدی
کجایییییی؟
بدتر از ایناشو میدونم
متاسفانه کاری هم نمیشه کرد:(

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ممنونم از استارتر تاپیک...جدا حرف به جا و منطقی زدی...منم واقعا گاهی شرمم میشه از

این همه ظاهر بینی و کوته فکری....کاش حداقل غیر از ظاهر-که اونم خدادادیه و کار خاصی از جانب

خودش نبوده-دو زار فقط دوزار استعداد یا حداقل تلاش برای بهتر شدن بازیش میکرد اینقدر ادم

دلش نسوزه بابت این پولا....درست مثل فوتبالیست هایی که 4تا کلمه درست و حسابی نمیتونن

حرف بزننن و اون وقت هر کدوم یه گوشه بازار رو انگشتشون میچرخه....فکر میکنی واسه چی ما

جهان سومی هستیم؟

اونقت استاد دانشگاه ما به همین راحتی روز روشن میره رو هوا حتی خانوادش نمیتونن یه مراسم درست حسابی بگیرن واسش...دریغ از یه ذره احترام و ارزش مسئولا به نخبه های واقعی...

وقتی مملکت دست 4تا کوته فکر اداره بشه چه اتنظاری از فرهنگ نسل به نسل میشه داشت؟

سال به سال دریغ از پارسال!

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منظورم همینه.
وقتی پدر محترم شما تونست با بازی در یک فیلم صدها نفر رو به سالن های سینما بکشونه و فروش یک فیلم رو چند برابر کنه میتونی توی فیش حقوقیش همچین رقمی رو ببینی;)