خیلی ها به من فهمیده گفتن ازدواج کن ولی من نکردم!

hamidarchitec

عضو جدید
از حدود 20 سالم که بوده تا الان خیلیها از جمله بعضی از دوستان . فامیل . خانواده . و حتی مشاور به من میگفتند: " ازدواج کن چون تو شرایطش رو داری "

اما من دنبال چیز دیگری در این دنیا هستم که با این موضوع در تناقض هست . و ازدواج رو به سن بالاتر موکول میکنه اونم "یافتن حقیقته"

بچه ها ایا تا به حال به این فکر کردید که هر چی که از بچگی به خوردمون دادن فقط و فقط نظر و سلیقه شخصی و اجتماعی هست و نتیجه ای جز انحراف در مسیر سعادت و انسانی و تبدیل شدن به روند کلیشه ای : درس>لیسانس>کار>ازدواج>احیانا فوق لیسانس >بچه دار شدن >به سختی خرید خانه و ماشین > اختلاف در حد طلاق >تلاش برای تامین هزینه های سرسام اور زندگی > مشکل رشد فرزند و براوردن توقعات گلپسر یا گلدختر که ناشی از عدم دور اندیشی مسئولین مملکتی و پدر و مادر در کاری رشد کاری فرزند>.....ندارد؟!

و تکرار مکررات همین دوره ذکرشده. من فکر میکنم باید ساختار شکنی کرد . بیدار شد ....

:warn:و از خودمون بپرسیم :
ایا همه ی غیر ایرانیها دشمن ما هستند؟

ایا ما برای زجر کشیدن متولد شدیم؟

ایا زن باید پشت سر مرد حرکت کند؟

ایا برای بالا رفتن کسی باید دیگری به پایین برود؟

ایا تامل در دین جرم است ؟

ایا باید عاشق را با عشوه ( زن و مرد) تشنه تر کرد؟

ایا باید بر ایند کاری دو ایرانی کمتر از 2 باشد؟

ایا وقتی مرد بیمار رشد کرده است باید زن را پوشاند؟

ایا وقتی خطا میکنیم همیشه دیگری مقصر است؟

بقیه سوالها را شما بپرسید و همه با هم جواب بدهیم

rahele83

عضو جدید
اول اینکه چرادراین سرزمین ماخبری ازآزادی بیان نیست؟
چرادفترتحکیم وحدتو میخوان ببندن؟
چرادفتروکالت خانم شیرین عبادیو ریختن به هم؟
چرادوست دارن به جای مردم تصمیم بگیرن چراهمه اصلاح طلباردصلاحت می شن؟
چراصداوسیمایک ماه باموضوع غزه مردموسرگرم کردکه اینارونفهمن؟
چرا کسی نگفت جایزه یک ملیون امضائ خانم سیمین بهبهانیو؟

Modernist

عضو جدید
خوب؟ باید چیکار کنیم مگه کار شاقی کردی ؟ عرضه نداشتی ازدواج نکردی همین

اگه مشكلات رو زيادتر كردن و آوردن يه بچه ديگه تو اين دنياي پر از مشكل عرضه هست
اگه تو به اينا ميگي عرضه
آره حق با تو هست اين دوست ما عرضه نداشته :gol:

mahram2008

عضو جدید
یه زمانی یه دوستی داشتم 45 ساله هنوز ازدواج نکرده بود هنوز توی یه زیر زمین که صاحبخونش هر روز بهش فحش میداد می نشست و تموم روزنامه هارو می خوند دنبال حقیقت بود پس برو دنبال حقیقت. یه پیر مردی یه رو می گفت زندگی فقط بخور بخواب بک.. . بقیه کارها برای فراهم کردن بهتر این سه اصله حقیقت ایناس . حقیقت خود خودتی بقیه چیزهای دور و برت در جهت شما سازماندهی شدند. همین

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اخبار مملکت ما واقعیتها رو پخش نمی کنه؟
چرا وقتی با حجاب کامل میریم بیرون،یه....به خودش اجازه میده به رنگ روسری یا چند سانت بلند و کوتاه بودن مانتو گیر بده؟
چرا از همه نظر عقبیم؟اقتصادی،فرهنگی،اجتماعی،...
چرا تو خیلی چیزا جلوییم؟آمار دخترای فراری،مصرف چیزای مضر(فست فود و نوشابه و نمک و ...)،جراحی زیبایی،آلودگی هوا،افسردگی،...
چرا فقر بیداد میکنه تو کشور خودمون،اونوقت باید به فکر بدبختی دیگرون باشیم؟
چرا وضع توریسم اینجوریه؟
چرا تولید کننده های ایرانی پشت سر هم ورشکست میشن؟
چرا با اینهمه نفت و گاز و آثار باستانی بینظیر و در یک کلام ثروت خدادادی،وضعمون اینجوریه؟اونوقت کشوری مثل ترکیه که هیچی نداره(یعنی خیلی کمتر از ما داره)تو خیلی چیزا از ما جلوتره؟
چرا مرگ بر آمریکا؟چرا اینقدر خشونت؟
چرا اینقدر جمعیت زیاده؟واسه همه چی باید بری تو صف!تو زمان به دنیا اومدنمونم شانس نداشتیم!اون وضعیت کنکوره،الان همون جمعیت میخوان برن ارشد شرکت کنن،میخوان برن سرکار،میخوان ازدواج کنن،....فردا دور از جون همتون میخوان بمیرن!فکر کنم به قول هایده واسه مردنم باید رفت تو صف!
گفتم هایده.....چرا یه هنرمند حتی نمی تونه تو خاک کشورش دفن بشه؟
چرا همه به ایرانیا یه جوری نیگا میکنن؟آیا چشماشون اینجوریه؟؟!!:surprised:
چرا دینداری با غم و غصه و زجه و زجر کشیدن یکی شده؟
چرا فرزاد حسنی ها و رضا رشیدپور ها و عادل فردوسی پور ها باید آخرش اینجوری بشن؟
.
.
.
.
.
.
چرا خسرو شکیبایی اینقدر زود مرد؟؟؟؟:cry::cry::crying2::crying2::crying:
جدی میگما!چرا هنرمندای ایران اینقدر شکننده هستن و اینقدر زود پیر میشن؟
چرا هنر دیگه معنایی نداره و ارزش خودشو روزبروز داره از دست میده؟
بازم کلی چرای دیگه دارم،منتها دیگه نفسم بند اومد!:redface:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چرا وقتی با حجاب کامل میریم بیرون،یه....به خودش اجازه میده به رنگ روسری یا چند سانت بلند و کوتاه بودن مانتو گیر بده؟
چرا تو خیلی چیزا جلوییم؟آمار دخترای فراری،مصرف چیزای مضر(فست فود و نوشابه و نمک و ...)،جراحی زیبایی،آلودگی هوا،افسردگی،...
چرا وضع توریسم اینجوریه؟
چرا با اینهمه نفت و گاز و آثار باستانی بینظیر و در یک کلام ثروت خدادادی،وضعمون اینجوریه؟اونوقت کشوری مثل ترکیه که هیچی نداره(یعنی خیلی کمتر از ما داره)تو خیلی چیزا از ما جلوتره؟
چرا اینقدر جمعیت زیاده؟واسه همه چی باید بری تو صف!تو زمان به دنیا اومدنمونم شانس نداشتیم!اون وضعیت کنکوره،الان همون جمعیت میخوان برن ارشد شرکت کنن،میخوان برن سرکار،میخوان ازدواج کنن،....فردا دور از جون همتون میخوان بمیرن!فکر کنم به قول هایده واسه مردنم باید رفت تو صف!
.
.
.
.
.
.

با بعضیاش موافقم با خیلیاش نه مثلا ترکه تاچند دهه پیش امپراطوری عثمانی بوده ولی ما ننگ قجر بعدم اونا تو تحریم نیستن .:cool:داشتی آبجی حالا هی کلومنکل کن ;)

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستی های الان بیشتر جوونا فرقی با ازدواج نداره پس چرا وقتی حرف رسمی شدنش میاد همون دو نفری که تا دیروز جونشونم برا هم میدادن دیگه نمیتونن با هم بمونن؟؟!!

چرا حرفای قشنگ رفته تو کتابا؟!!!

چرا هیچکس مرد عمل نیست؟؟!!چرا همه فقط شعار میدن؟؟!!!چرا عشق مرد..؟؟!!! چی شد همه فقط به فکر منافع خودشونن؟؟!!

چی شد ایران اینطوری شد؟؟!!چرا از 8تا کانال هیچ کدوم محض رضای خدا اخبار درست نمیگه به ملت؟؟!!

چرا با اینکه همه برا امام حسین گریه میکنن اما هیچکس نمیدونه امام حسین برا مبارزه با ظاهر گرایی کشته شده اما مردم ما هنوز با ظاهر پرستی دست به گریبانن؟؟!!

چرا همه با حقیقت دشمن شدن؟؟!!

چرا من دست و پام با عادتها بستم؟؟!!چرا انقد به کسی وابسته میشیم که نمیتونیم بدونش زندگی کنیم؟؟!!
چرا موقعی که دلت میگیره همه مردم دنیا منطقی میشن؟؟!!

و انقد سوال دیگه که نمیدونم چرا هرچی بهش فکر میکنم یادم نمیاد...

Morteza_Civil

عضو جدید
چرا بعضی ها انقدر پر رو هستند ؟
چرا بعضی ها فکر می کنند معنی آزادی اینه که هر چی به ذهنشون رسید باید بگند اونوقت این می شه آزادی ؟

hamidarchitec

عضو جدید
یه زمانی یه دوستی داشتم 45 ساله هنوز ازدواج نکرده بود هنوز توی یه زیر زمین که صاحبخونش هر روز بهش فحش میداد می نشست و تموم روزنامه هارو می خوند دنبال حقیقت بود پس برو دنبال حقیقت. یه پیر مردی یه رو می گفت زندگی فقط بخور بخواب بک.. . بقیه کارها برای فراهم کردن بهتر این سه اصله حقیقت ایناس . حقیقت خود خودتی بقیه چیزهای دور و برت در جهت شما سازماندهی شدند. همین
اون دوست شما دنبال حقیقت نبوده بلکه منتظر بوده حقیقت بیاد سراغش

منم همچین دوستی دارم با همان سن منتهی یه کارخونه تولید دریل صنعتی داره که گرونترین و مرغوبترین دریل ستونی ایران رو تولید میکنه. در ضمن ایشان بسیار سفر میکنند نه اینکه توی زیرزمین روزنامه بخونن

ازدواج مانع حقیقت یابی نیست به شرطی که با درایت همراه باشه ... و چون من هنوز نتونستم خودمو و دنیای اطراف رو خوب بشناسم پس هنوز ازدواج برای من زوده

hamidarchitec

عضو جدید
با بعضیاش موافقم با خیلیاش نه مثلا ترکه تاچند دهه پیش امپراطوری عثمانی بوده ولی ما ننگ قجر بعدم اونا تو تحریم نیستن .:cool:داشتی آبجی حالا هی کلومنکل کن ;)

حمید جان ترکیه نه نفت داره نه معادن با ذخائر افسانه ای ....اما مسئولینش دنیای امروز رو خوب شناختن .خوب میدونن کی دوسته و کی نیست .

خوب میدونن صنعت یعنی اقتصاد نه تجمل

خوب میدونن بنزین رو باید خودشون تولید کنند حتی گرونتر از وارداتی

خوب میدونن فشار مذهبی مطابق است با تخریب دین شخصی و منتهی شدن به بی دینی

خوب میدونن از ماست که بر ماست

Behrooz79

عضو جدید
با تشکر از همشهری عزیزم که این تاپیکو راه انداخت....

در جواب به همه سوال ها: از ماست که بر ماست ( هیچ وقت هم درست نمیشیم )

hamidarchitec

عضو جدید
با تشکر از همشهری عزیزم که این تاپیکو راه انداخت....

در جواب به همه سوال ها: از ماست که بر ماست ( هیچ وقت هم درست نمیشیم )
ازت ممنونم بهروزجان . میتونیم درست بشیم باید براش پوسته بشکنیم
دیدگاهی که برای ما ساختن مثل نگاه کردن به دنیاست از داخل یه لوله تفنگ باریک و سنگین پر از بوی باروط و خشونت

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا وضع توریسم اینجوریه؟
.
.
.
.
.
.

به افتخارش یه کف مرتب :w27::w27::w17::w17:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی از سئوالایی که بچه ها پرسیدن سوال منم بود . اول یه تشکر از شما که این تاپیکو راه انداختی من در این باره عقایدم خیلی نزدیک به شماست.

چرا مهمترین هدف جوونامون ازدواج کردنه ؟؟

چرا هنوز فکر می کنن شوهر کردن واسه یه دختر مهم تر از درس خوندنه ؟

چرا سطح فرهنگ اینقدر پایینه که مهریه بالا رو نشونه شخصیت بالاتر طرف می دونن ؟

چرا پسرا قبل ازدواج باید زیر یه بار سنگین برن به اسم مهریه ؟ مگه دختره هم نمی خواد ازدواج کنه ؟

چرا جوونای این مملکت دوس دارن از کشورشون برن ؟

چرا دانشگاها مث قارچ دارن زیاد می شن و هی مدرکای کیلویی می دن ؟

چرا مردم اینقدر درگیر بدبختین که نمی تونن به رشد شخصیتشون فکر کنن ؟

چرا تو دانشگاهای ما هیچی یاد نمی دن ، چرا دانشگاها تئوری محورن ؟

چرا من دخترم ، تو پسر و این یه دنیا تفاوت بینمون ایجاد می کنه ؟

چرا جوونای ما تعامل درست با غیر هم جنسشونو یاد نگرفتن ؟

چرا صدا و سیمای ما باید یانگومو افسانه ی جومونگ پخش کنه ( تازه اونم در بهترین حالت ) ؟

و چرا بعضیا همونو نگاه می کنن و کلی هم لذت می برن ؟

چرا برنامه ی عادلو تحریم کردن ؟ چرا هیچکی صداش در نمیاد ؟

چرا رئیس جمهور در برنامه هایی به اسم پاسخگویی فقط چرندیات تحویل ملت می ده و به هیچکدوم از سوالای اساسی پاسخ درست نمی ده ؟

چرا از یک ماه قبل دهه فجر تلویزیون فقط از انقلاب نشون می ده ؟ ( قبلشم که همه ش گریه زاری بوده )

چرا وقتی همین مردمی که دولت سنگشونو به سینه می زنه به نشانه اعتراض تجمع کردن همشون فریب خورده و دست نشونده امریکا و ... شدن و سرکوب ؟؟؟

چرا مسئولین خودشونو زیر سایه اسلام و دین قایم کردن ؟ چرا هر اعتراضی به دولت یا رژیم رو برابر با اعتراض به دین جلوه می دن ؟

چرا نرخ تورم اینقدر افزایش پیدا کرده ؟

چرا اکثریت جوونای ما افسردن ؟

چرا من جوون هر چی بیشتر به وضع خودمو مملکتم فکر می کنم بیشتر نا امید می شم ؟

امیدوارم ماها که نسل جدیدیم یه کم تغییر ایجاد کنیم .

من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر می خیزند ....

googooli

عضو جدید
چرا وضع توریسم اینجوریه؟
.
.
.
.
.
.
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

elena1

عضو جدید
حمید جان مرسی از تاپیک خوبت اما سوالات و مشکلات که زیاده چی کار باید بکنیم ؟ جواب سوالاتو از کجا باید بیاریم ؟ از کجا شروع کنیم ؟از دست هر ایرانی چه کاری بر مییاد؟ بالاخره ماها که جونای این مملکت هستیم باید یه راه حلی پیدا کنیم وگرنه این مشکلات تا آخر عمر همراه ما می یاد کمتر که نمی شه هیچ بزرگتر هم می شه
سوالات نوش آفرین جان خیلی خوب بود
چرا از تولید کننده که مثلا کارخونه دار این مملکته حمایت نمی شه و هر روز بدتر یه سنگی جلوی پاش میندازن؟
چرا وضعیت گمرکات مشخص نیست؟
چرا وضعیت صادرات به این صورته و هر روز یه بخش نامه جدید می دن؟
چرا وضعیت اقتصادی مردم با توجه به این همه معادن و ذخایر نفت و گاز ... به این صورته؟
چرا کارتن خواب، دختر فراری، خود فروشی، گدایی، دست فروشی...؟
چرا اختلاف طبقاتی؟
چرا نرخ تورم ؟
چرا سود بانکها؟
چرا فحشا و فساد اخلاقی به خاطر تعلیم و تربیت نادرست در خانواده ، مدرسه ، جامعه ...؟
چرا اعتیاد به مواد مخدر هر روز یه نوع جدیدش کراک، شیشه...؟ راستی کی اینا رو وارد مملکت ما می کنه؟! هر کس که هست چه تولید کننده در داخل و چه وارد کننده از خارج حتما آدم قدرتمند و با نفوذیه!؟
چرا مشکلات مسکن؟
چرا سن ازدواج بالا؟
چرا همیشه و همه جا ترس، ترس از ازدواج، ترس از بیکاری ، ترس از اعمال خشونت، ترس از آینده...؟
چرا حقیقت نه دروغ ؟
چرا اینقدر ریا کجاست مسلمان واقعی؟
چه کار می کنند سران مملکت چه برنامه و سیاستی دارند که کشور رو به پیشرفت حرکت نمی کنه ؟
چرا فرار مغزها ؟ چرا اگر جونی امکان و موقعیتش رو داشته باشه ترجیح می ده در یه کشور دیگه درس بخونه، ادامه تحصیل بده،کارکنه و زندگی کنه ؟
چرا از کار آفرینان حمایت نمی شه ؟
چرا از مخترعان و مبتکران حمایت نمی شه ؟جوایز جشواره ها به چه دردشون می خوره؟!
چرا دانشمندان ایرانی باید خارج از ایران مشغول فعالیت باشن ؟مثل ناسا...
چرا بار علمی دانشگاهها اینقدر ضعیفه که دانشجو بعد از فارغ التحصیلی از آنچه خونده نمی تونه استفاده کنه دوباره باید با التماس بره یه شرکتی یه جایی رو پیدا کنه و از صفر شروع کنه کار یاد بگیره؟(12 سال مدرسه هیچی 4 سال لیسانس هیچی 2 سال فوق هیچی...)
چرا بیکاری؟
چرا فقر؟
...

Schneider

مدیر بازنشسته
خیلی از سئوالایی که بچه ها پرسیدن سوال منم بود . اول یه تشکر از شما که این تاپیکو راه انداختی من در این باره عقایدم خیلی نزدیک به شماست.

چرا مهمترین هدف جوونامون ازدواج کردنه ؟؟

چرا هنوز فکر می کنن شوهر کردن واسه یه دختر مهم تر از درس خوندنه ؟

چرا سطح فرهنگ اینقدر پایینه که مهریه بالا رو نشونه شخصیت بالاتر طرف می دونن ؟

چرا پسرا قبل ازدواج باید زیر یه بار سنگین برن به اسم مهریه ؟ مگه دختره هم نمی خواد ازدواج کنه ؟

چرا جوونای این مملکت دوس دارن از کشورشون برن ؟

چرا دانشگاها مث قارچ دارن زیاد می شن و هی مدرکای کیلویی می دن ؟

چرا مردم اینقدر درگیر بدبختین که نمی تونن به رشد شخصیتشون فکر کنن ؟

چرا تو دانشگاهای ما هیچی یاد نمی دن ، چرا دانشگاها تئوری محورن ؟

چرا من دخترم ، تو پسر و این یه دنیا تفاوت بینمون ایجاد می کنه ؟

چرا جوونای ما تعامل درست با غیر هم جنسشونو یاد نگرفتن ؟

چرا صدا و سیمای ما باید یانگومو افسانه ی جومونگ پخش کنه ( تازه اونم در بهترین حالت ) ؟

و چرا بعضیا همونو نگاه می کنن و کلی هم لذت می برن ؟

چرا برنامه ی عادلو تحریم کردن ؟ چرا هیچکی صداش در نمیاد ؟

چرا رئیس جمهور در برنامه هایی به اسم پاسخگویی فقط چرندیات تحویل ملت می ده و به هیچکدوم از سوالای اساسی پاسخ درست نمی ده ؟

چرا از یک ماه قبل دهه فجر تلویزیون فقط از انقلاب نشون می ده ؟ ( قبلشم که همه ش گریه زاری بوده )

چرا وقتی همین مردمی که دولت سنگشونو به سینه می زنه به نشانه اعتراض تجمع کردن همشون فریب خورده و دست نشونده امریکا و ... شدن و سرکوب ؟؟؟

چرا مسئولین خودشونو زیر سایه اسلام و دین قایم کردن ؟ چرا هر اعتراضی به دولت یا رژیم رو برابر با اعتراض به دین جلوه می دن ؟

چرا نرخ تورم اینقدر افزایش پیدا کرده ؟

چرا اکثریت جوونای ما افسردن ؟

چرا من جوون هر چی بیشتر به وضع خودمو مملکتم فکر می کنم بیشتر نا امید می شم ؟

امیدوارم ماها که نسل جدیدیم یه کم تغییر ایجاد کنیم .

من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر می خیزند ....
نسل های گذشته به گند کشیدن مواردی که باید توجه میکردند و اهمیت دادند به آنچه محل توجه نبود و مارو با "چرا"های فراوون رها کردن.
شاه بدبخت اگر جشن 1500 ساله میگرفت و هر غلطی میکرد..پروژه های اقتصادی که در دست اجرا داشت(به عین بیان خود دولت کنونی) بسیار بزرگ و دراز مدت بود{غیر مستقیم یعنی ثمرش رو الان میدیدیم؛}
انقلابی که روسیه کرد صنعتی محض بود؛
سایر انقلابها که در سرتاسر دنیا اتفاق افتاده مایه های اقتصادی و به اصطلاح صاحب نظرا "دنیوی" بودن...اما انقلاب ما، باز به عین گفته کتابهای دولت الان، "برای وارد کردن معنویت در سیاست حکومت خود بوده و مردم ایران میخواستند شیوه زندگی سنتی مذهبی را وارد زندگی خود کنند"
تلاش در جهت دستیابی به معنویت همیشه شعار کسانی بوده که در جریان سیاست کشور ما از بعد از انقلاب مطرح شدن؛
من فکر نمیکنم با معنویت بشه به امور دنیای این مردم پر تحمل، رنگ و رونق بخشید و جوونشو از دنیای بیکران آزادی و دموکراسی غافل کرد؛
من "جدایی دین از سیاست" رو راهکاری میدونم که هر وقت اعمال شود در دراز مدت سبب کاهش "چرا" ها میشه و توجه به مسایلی پیدا میشه که آرزوی همه ماهاست.
هرچند میشناسم دوستانی رو که به جمله "دیگر این مملکت، مملکت بشو نیست" اعتقاد راسخ دارند.

Modernist

عضو جدید
حميد جان واقعا ممنون از تاپيكت :gol:

چرا بايد روز تعطيل ما پنج شنبه جمعه باشه و تعطيلي كشوراي ديگه شنبه و يكشنبه و ما فقط بتونيم 3 روز كاري با اونا رابطه داشته باشيم؟
چرا آدمهاي متخصص ما رو كسي تحويل نميگيره و عوضش كسايي كه هيچي بارشون نيست كار تو دستشونه؟

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا شما اینقدر دور میری؟؟؟عثمانی و قاجار و ... ! تو دوره ی پهلوی و تا همین چند سال پیش ما خیلی جلوتر از ترکا بودیم.تحریمو درست میگید،ولی فکرشون درست کار میکنه که تحریم نیستن دیگه.اصلا یه چرای دیگه:چرا ما تحریم شدیم؟

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسل های گذشته به گند کشیدن مواردی که باید توجه میکردند و اهمیت دادند به آنچه محل توجه نبود و مارو با "چرا"های فراوون رها کردن.
شاه بدبخت اگر جشن 1500 ساله میگرفت و هر غلطی میکرد..پروژه های اقتصادی که در دست اجرا داشت(به عین بیان خود دولت کنونی) بسیار بزرگ و دراز مدت بود{غیر مستقیم یعنی ثمرش رو الان میدیدیم؛}
انقلابی که روسیه کرد صنعتی محض بود؛
سایر انقلابها که در سرتاسر دنیا اتفاق افتاده مایه های اقتصادی و به اصطلاح صاحب نظرا "دنیوی" بودن...اما انقلاب ما، باز به عین گفته کتابهای دولت الان، "برای وارد کردن معنویت در سیاست حکومت خود بوده و مردم ایران میخواستند شیوه زندگی سنتی مذهبی را وارد زندگی خود کنند"
تلاش در جهت دستیابی به معنویت همیشه شعار کسانی بوده که در جریان سیاست کشور ما از بعد از انقلاب مطرح شدن؛
من فکر نمیکنم با معنویت بشه به امور دنیای این مردم پر تحمل، رنگ و رونق بخشید و جوونشو از دنیای بیکران آزادی و دموکراسی غافل کرد؛
من "جدایی دین از سیاست" رو راهکاری میدونم که هر وقت اعمال شود در دراز مدت سبب کاهش "چرا" ها میشه و توجه به مسایلی پیدا میشه که آرزوی همه ماهاست.
هرچند میشناسم دوستانی رو که به جمله "دیگر این مملکت، مملکت بشو نیست" اعتقاد راسخ دارند.
موافقم،اما با شرایط الان محال به نظر میرسه.در کنار اون ریشه کن کردن فساد اقتصادی و سر و سامون دادن به وضع اقتصادی و معیشتی خیلی مهمه.تاریخم اینو ثابت کرده.تمدن مصر و یونان رو با هم مقایسه کنید.مصر دین و سیاستش با هم بود و ملتش رو از علم و ثروت و ... دور نگه میداشت.مردمش هم فقط کشاورزیشونو می کردن و قربونیشونو میدادن و ...یه زندگی یکنواخت!
در مقابلش یونان و جزیره کرت بود که دموکراسی بود و با تجارت و... تونستن به یه ثبات اقتصادی برسن و تازه بعد از اون بود که هنرشون شکوفا شد،از نظر علمی پیشرفت کردن و اینهمه فیلسوف و ... داشتن.خود ما که از اونا هم پیشرفته تر بودیم.حیف...

پرندیس

کاربر بیش فعال
بابا ول کنین تارومار کردین......
فقط یه سوال چرا منطقی به فکر آرامشی که ممکنه آینده برات رقم بزنه اونم با تامل خودت با تعقل خودت فکر نمی کنی!!!!!!!
چرا عادت کردیم پای این و اونو بکشیم وسط.....چاره چیه.....؟؟؟جرات دارین برین کاخ سفیدو آتیش بزنین....
چرا ........اگه من تو او هر کدوم سعادت رو فدای بلند پروازی ها و غرورمون نکنیم به خدا خوشبختیم....
شاید روزی که سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبری از دل پر درد گل یاس نداشت..هر گلی باشی چه پیچک و چه یاس زندگی اجبار است......

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
می دونید جواب همه سوالامون چیه؟
می دونید با وجود این همه منابع غنی که داریم چرا پیشرفت نمی کنیم؟چرا این همه مشکلات؟
چون تو مملکت ما کارای بزرگ و به آدمهای کوچک دادندو کارهای کوچک و به آدمهای بزرگ
نمونش اوضاع همین اداره هاست.
یه مشت بی سواد که همش به خاطره سهمیه و رابطه اومدن رو کار که مملکت و فنا کردند.

بالا