hamidarchitec
عضو جدید
از حدود 20 سالم که بوده تا الان خیلیها از جمله بعضی از دوستان . فامیل . خانواده . و حتی مشاور به من میگفتند: " ازدواج کن چون تو شرایطش رو داری "
اما من دنبال چیز دیگری در این دنیا هستم که با این موضوع در تناقض هست . و ازدواج رو به سن بالاتر موکول میکنه اونم "یافتن حقیقته"
بچه ها ایا تا به حال به این فکر کردید که هر چی که از بچگی به خوردمون دادن فقط و فقط نظر و سلیقه شخصی و اجتماعی هست و نتیجه ای جز انحراف در مسیر سعادت و انسانی و تبدیل شدن به روند کلیشه ای : درس>لیسانس>کار>ازدواج>احیانا فوق لیسانس >بچه دار شدن >به سختی خرید خانه و ماشین > اختلاف در حد طلاق >تلاش برای تامین هزینه های سرسام اور زندگی > مشکل رشد فرزند و براوردن توقعات گلپسر یا گلدختر که ناشی از عدم دور اندیشی مسئولین مملکتی و پدر و مادر در کاری رشد کاری فرزند>.....ندارد؟!
و تکرار مکررات همین دوره ذکرشده. من فکر میکنم باید ساختار شکنی کرد . بیدار شد ....
و از خودمون بپرسیم :
ایا همه ی غیر ایرانیها دشمن ما هستند؟
ایا ما برای زجر کشیدن متولد شدیم؟
ایا زن باید پشت سر مرد حرکت کند؟
ایا برای بالا رفتن کسی باید دیگری به پایین برود؟
ایا تامل در دین جرم است ؟
ایا باید عاشق را با عشوه ( زن و مرد) تشنه تر کرد؟
ایا باید بر ایند کاری دو ایرانی کمتر از 2 باشد؟
ایا وقتی مرد بیمار رشد کرده است باید زن را پوشاند؟
ایا وقتی خطا میکنیم همیشه دیگری مقصر است؟
بقیه سوالها را شما بپرسید و همه با هم جواب بدهیم
اما من دنبال چیز دیگری در این دنیا هستم که با این موضوع در تناقض هست . و ازدواج رو به سن بالاتر موکول میکنه اونم "یافتن حقیقته"
بچه ها ایا تا به حال به این فکر کردید که هر چی که از بچگی به خوردمون دادن فقط و فقط نظر و سلیقه شخصی و اجتماعی هست و نتیجه ای جز انحراف در مسیر سعادت و انسانی و تبدیل شدن به روند کلیشه ای : درس>لیسانس>کار>ازدواج>احیانا فوق لیسانس >بچه دار شدن >به سختی خرید خانه و ماشین > اختلاف در حد طلاق >تلاش برای تامین هزینه های سرسام اور زندگی > مشکل رشد فرزند و براوردن توقعات گلپسر یا گلدختر که ناشی از عدم دور اندیشی مسئولین مملکتی و پدر و مادر در کاری رشد کاری فرزند>.....ندارد؟!
و تکرار مکررات همین دوره ذکرشده. من فکر میکنم باید ساختار شکنی کرد . بیدار شد ....

ایا همه ی غیر ایرانیها دشمن ما هستند؟
ایا ما برای زجر کشیدن متولد شدیم؟
ایا زن باید پشت سر مرد حرکت کند؟
ایا برای بالا رفتن کسی باید دیگری به پایین برود؟
ایا تامل در دین جرم است ؟
ایا باید عاشق را با عشوه ( زن و مرد) تشنه تر کرد؟
ایا باید بر ایند کاری دو ایرانی کمتر از 2 باشد؟
ایا وقتی مرد بیمار رشد کرده است باید زن را پوشاند؟
ایا وقتی خطا میکنیم همیشه دیگری مقصر است؟
بقیه سوالها را شما بپرسید و همه با هم جواب بدهیم