خیلی ها به من فهمیده گفتن ازدواج کن ولی من نکردم!

hamidarchitec

عضو جدید
من اولین باره این تاپیک رو دیدم عالیه ولی کاش یکی بود و به حرف هامون گوش میکرد.
شاید خیلی بی ربط و ساده تر از سوال ها و جواب های شما باشه ولی سوالی که چند روزه داره نابودم میکنه و هنوز هم جوابش برام مبهمه.
چطور میتونن به خودشون اجازه بدن در پردیس یه دانشگاه که صدها دانشجو داره پزشکی رو کشیک شب بزارن که به خاطر کم تجربگی و تنبلی باعث مرگ یک دختر جوان بشه که خانوادش با هزاران امید و آرزو برای درس خوندن به یه شهر دور فرستادن و حالا اومدن جنازه ی اون جوون رو ببرن
و وقتی در مراسم عزاداریش یکی از هم کلاسیاش این مساله رو مطرح میکنه مسول امور دانشجویی هم کلاسیش رو میگیره و میزنه چند نفر باید فدای ... اینها بشه تا به فکر چاره بیافتند.

این اوج بیمسئولیتی مدیران اون بخش رو میرسونه اگر به اون خانواده دسترسی دارید ازشون بخواهید تا شکایت کنند

هر چند کاری بس مشکل و زمانبر هست اما خطر تکرارشو کاهش میده

سوالی دارم : در کدام بخش این اتفاق افتاده؟
منم متاسفم این اتفاقات تا چند سال پیش در بیماریتان نمازی شیراز شایع بود اما الان با برخورد شدید مردم . اینگونه حوادث کاهش یافته

hamidarchitec

عضو جدید
خواهش میکنم قابلی نداشت:)
موافقم اگه عده بیشتری بیان و جوابای همدیگرو تکمیل کنیم، واقعا میتونیم از این تاپیک نتایج خوبی بگیریم.
شاید باورتون نشه!!!ولی واقعا من تو این چند روز ذهنیتم تغییر کرده!:w27:

برخی از بچه ها در مقابل تایپیک جبهه گرفتند و ...... بقیشو خودتون میدونید

الان هم تازه داره امتحانات تمام میشه بعدش میتونیم رو حضورشون حساب کنیم

reza08

کاربر فعال
حالا من هم یه سوال از شما دارم
چرا ما کمی به خودمون نگاه نمیکنیم
داش حمید هم من هم خودت دانهیل کوهستان رو از سر بالایی پا زدن بیشتر دوست داریم
ولی ما هر دوچرخه ای که سوار بشیم باید اول یه سر بالای رو پابزنیم تا به یه سر پاینی برای حال کردم برسیم
وتا پا نزنیم کوچکترین حرکتی دست پیدا نمیکنیم
پس باید خدا یه سربالایی برامون بذاره تا به سر پایینی برسیم
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم سوال من!!!!!!
:gol:

nagola

عضو جدید
این اوج بیمسئولیتی مدیران اون بخش رو میرسونه اگر به اون خانواده دسترسی دارید ازشون بخواهید تا شکایت کنند

هر چند کاری بس مشکل و زمانبر هست اما خطر تکرارشو کاهش میده

سوالی دارم : در کدام بخش این اتفاق افتاده؟
منم متاسفم این اتفاقات تا چند سال پیش در بیماریتان نمازی شیراز شایع بود اما الان با برخورد شدید مردم . اینگونه حوادث کاهش یافته
درمانگاه پردیس دانشگاه .
نگو طرف خون ریزی داخلی داره رفته درمانگاه پزشک به جای اینکه منتقلش کنه به بیمارستان شهر بهش گفته درکت میکنم موقع امتحاناته تفریح ندارین میایین اینجا هواتون عوض بشه ولی برین دنبال یه تفریح دیگه..​

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا من هم یه سوال از شما دارم
چرا ما کمی به خودمون نگاه نمیکنیم
داش حمید هم من هم خودت دانهیل کوهستان رو از سر بالایی پا زدن بیشتر دوست داریم
ولی ما هر دوچرخه ای که سوار بشیم باید اول یه سر بالای رو پابزنیم تا به یه سر پاینی برای حال کردم برسیم
وتا پا نزنیم کوچکترین حرکتی دست پیدا نمیکنیم
پس باید خدا یه سربالایی برامون بذاره تا به سر پایینی برسیم
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم سوال من!!!!!!
ما هم قصدمون همین خودشناسیه.اما بعضی از مسایل که کم هم نیستن،غیر قابل تغییرن یا حداقل اینجوری به نظر میان.دوچرخه سواری رو در نظر بگیرید که هرچی رکاب میزنه به قله نمیرسه،که بعدش بخواد به سرپایینی برسه،اصلا قله ای وجود نداره.تا کجا باید بره؟؟خودشناسیم دیگه فایده ای نداره!
ولی با این حال اگه رکاب نزنه،قطعا نمیرسه،ولی با رکاب زدن حداقل میتونه امید رسیدنو داشته باشه!
پس باهاتون موافقم که باید به خودمون یه نیگا کنیم،اما این فقط یه بخش قضیه ست،یعنی قطعا لازمه ولی کافی نیست!

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
درمانگاه پردیس دانشگاه .
نگو طرف خون ریزی داخلی داره رفته درمانگاه پزشک به جای اینکه منتقلش کنه به بیمارستان شهر بهش گفته درکت میکنم موقع امتحاناته تفریح ندارین میایین اینجا هواتون عوض بشه ولی برین دنبال یه تفریح دیگه..​
از این آدمای.....کم نیستن!:cry::razz::w04:

hamidarchitec

عضو جدید
متاسفانه تشخیص بد و جدی نگرفتن مشکلات اثار به مراتب مخربتری را به جا میگذارد . که نمونه ای از ان توسط nagola ذکر شد

reza08

کاربر فعال
ما هم قصدمون همین خودشناسیه.اما بعضی از مسایل که کم هم نیستن،غیر قابل تغییرن یا حداقل اینجوری به نظر میان.دوچرخه سواری رو در نظر بگیرید که هرچی رکاب میزنه به قله نمیرسه،که بعدش بخواد به سرپایینی
برسه،اصلا قله ای وجود نداره.
تا کجا باید بره؟؟خودشناسیم دیگه فایده ای نداره!
ولی با این حال اگه رکاب نزنه،قطعا نمیرسه،ولی با رکاب زدن حداقل میتونه امید رسیدنو داشته باشه!
پس باهاتون موافقم که باید به خودمون یه نیگا کنیم،اما این فقط یه بخش قضیه ست،یعنی قطعا لازمه ولی کافی نیست!

منظورت از اینکه قله وجود نداره چیه
مثلا باید چی باشه که ما بهش بگیم قله
هر سختی ای که جلوی پای ما وجود داره یه قله حساب میشه
نمیشه؟؟؟
ممکنه ما انقدر دندهی دوچرخه رو سبک کرده باشیم که فقط خودمون تو سربالایی ها خسته کنیم
بالاخره باید یه خورده به خودمون زحمت بدیم دیگه!

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت از اینکه قله وجود نداره چیه
مثلا باید چی باشه که ما بهش بگیم قله
هر سختی ای که جلوی پای ما وجود داره یه قله حساب میشه
نمیشه؟؟؟
ممکنه ما انقدر دندهی دوچرخه رو سبک کرده باشیم که فقط خودمون تو سربالایی ها خسته کنیم
بالاخره باید یه خورده به خودمون زحمت بدیم دیگه!
منظورم از قله هدفه!نه سختیای جلوی پا!سختیای جلوی پا میشن شرایط مسیر.مسلما مسیر آسفالت با مسیر سنگلاخ یکی نیست.
منظورم از اینکه گفتم قله ای وجود نداره،از دید کسی که هی میره و نمیرسه گفتم!قطعا قله که همون هدف باشه وجود داره،اما از اونجایی که مسیرها مختلفه و ظرفیت آدمها هم همینطور،ممکنه اونقدر شرایط یعنی همون سختیا زیاد بشه که طرف بگه بیخیال قله!از همون راهی که داره میره برگرده!

hamidarchitec

عضو جدید
نه بابا ...
کی از این کار خوشش میاد؟؟؟؟؟:cry::cry::cry:

عده زیادی با باور ضمنی خویشتن ازاری در دین انواع ضجرها را نثار جان خود مینمایند.

هرچند این تایپیک بحث بسیاری را به دنبال داشت . اماهدف من فقط ایجاد روشنایی در دل جویندگان حقیقت بود که خوشبختانه اشخاصی همانند نوش افرین را تحت تاثیر قرار داد که همین برای من بسیار مایه مسرت و خوشحالی است .

اگر دوستان نظرات دیگری را پیرو موضوع اصلی تایپیک ( بیداری ) دارند از نظراتشان استقبال میکنیم;)

بالا