خیلی از این مردم اصلا فرهنگ نمیفهمن چیه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترک اسپم موجب مرض است !

راستی تو اون ۵ واحد چی بگنجونم ؟؟!!
به نظرتون اینجوری مثلا ملت بافرهنگ میشن؟؟!!
من که میگم باید از همون شیرخوارگی بچه رو بافرهنگ بار آورد...
آره دقیقاً از بچگی باید یاد داد به بچه که مثلاً دستمالشو یا پوست میوشو نندازه کف خیابون، حتی اگر به قول شما شیرخوارگی هم باشن رفتار های والدین روش اثر داره....

توی اون 5 واحد باید آسیب شناسی کنید رفتارهای فعلی رو، فرهنگو با داستان و اینها میشه آموزش داد....

ولی ضمانت اجراییش به خود فرد بستگی داره، چون خیلی از بافرهنگهامون که بی فرهنگی در میارن، میدونن کارشون اشتباهه ولی باز انجام میدن، چون بقیه هم انجام میدن!!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آره دقیقاً از بچگی باید یاد داد به بچه که مثلاً دستمالشو یا پوست میوشو نندازه کف خیابون، حتی اگر به قول شما شیرخوارگی هم باشن رفتار های والدین روش اثر داره....

توی اون 5 واحد باید آسیب شناسی کنید رفتارهای فعلی رو، فرهنگو با داستان و اینها میشه آموزش داد....

ولی ضمانت اجراییش به خود فرد بستگی داره، چون خیلی از بافرهنگهامون که بی فرهنگی در میارن، میدونن کارشون اشتباهه ولی باز انجام میدن، چون بقیه هم انجام میدن!!!

من خودم یه داداش کوچولو دارم ۷ سالشه

از همون موقعی که نی نی بود حواسم بهش بود
باورتون میشه حتی مامان و بابامو مؤاخذه میکردم که این چه جور بچه بزرگ کردنیه؟؟!!

حمل بر خود ستایی نباشه (!) ولی داداشم الان یکی از بافرهنگ ترین بچه هاست

اگه از همین اول پارادایم های بچه رو این شکلی سفت کنیم دیگه تا آخر بافرهنگ میره جلو

از خود ما که گذشت...
ولی بیایید حداقل نسل بعد که زیر دست ما هستن رو درست تحویل جامعه بدیم...

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم یه داداش کوچولو دارم ۷ سالشه

از همون موقعی که نی نی بود حواسم بهش بود
باورتون میشه حتی مامان و بابامو مؤاخذه میکردم که این چه جور بچه بزرگ کردنیه؟؟!!

حمل بر خود ستایی نباشه (!) ولی داداشم الان یکی از بافرهنگ ترین بچه هاست

اگه از همین اول پارادایم های بچه رو این شکلی سفت کنیم دیگه تا آخر بافرهنگ میره جلو

از خود ما که گذشت...
ولی بیایید حداقل نسل بعد که زیر دست ما هستن رو درست تحویل جامعه بدیم...

:surprised: اوه اوه ! خانم دکترو ! چه لفظ قلم !:D

شد :cool:

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

البته نقش خانواده خیلی مهمه تو این فرهنگ سازی ولی دولت هم میتونه یه کارهایی بکنه...
سال 81 بود توی یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس، مردم توی ماشینهای آنچنانی میشستن و پشت فرمان ماشین پشت سر هم هر چه میخواستن میخوردن و ضایعاتشو پرت میکردن تو خیابون، دولتشون دید اوضاع همون 2 تا شهر درست و حسابی که دارن خیلی خرابه، همیشه چهره خیابونها با این زباله ها زشت میشه، اومد و یه قانون گذاشت، از اول ماه بعد اگر شخصی از ماشینش زباله میریخت بیرون 600 ریال قطر معادل 120 هزار تومن ما جریمه میشد، از اونوقت بود که اوضاع شهر خیلی بهتر شد... اینم یه مدل فرهنگ سازیه البته به اجبار...

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پدر کارگر های دانشگاه در اومده بود اینقدر شعار ضد اون یارو توش بود.
ولی اون باحال بود.ولی از این فحش کاری ها بدم میاد
آره خوب این تفکر شما طبیعیه، هر چیزی که به نفعتون باشه باحاله، حتی اگه بی فرهنگ ترین کار باشه.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل شعار روی پاکت سیگار باید فرهنگ سازی کرد ...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه خود استارتر تاپیکو سیاسیش کردی:

اینم نمونه ای از فرهنگ متعالی سبزهای روشنفکر ما و حامیانشون، اتفاقا خیلی به موضوع تاپیک میخوره، دستشویی!
و مخصوصا این قسمت از متن:
یه عده سادیسم یادگاری نوشتن دارن و همینجور که کثافات معده شون رو تو دستشویی خالی میکنن کثافات مغزشون رو هم روی در دستشویی مینویسن! چیزایی مینویسن یا میکشن که سر ادم سوت میکشه!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

esmikhani.m

عضو جدید
دیگه خود استارتر تاپیکو سیاسیش کردی:

اینم نمونه ای از فرهنگ متعالی سبزهای روشنفکر ما و حامیانشون، اتفاقا خیلی به موضوع تاپیک میخوره، دستشویی!
و مخصوصا این قسمت از متن:

نا زمانی که رسانهای برای گفتن حرفات نداشته باششی از این اتفاقات میفته...این یعنی اتحاد به زور کتکو خفقان مثل کمونیست دهه 60 تا 90 تو شوروی.البته اقتصادمونم چیزی از اون زمان کم نداره
ضمنا مصطفی جان از اونجاییکه ما هم دستشویی عمومی میریم و چشم هم داریم نوشتهای دیگه ای هم میبنیم.........

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نا زمانی که رسانهای برای گفتن حرفات نداشته باششی از این اتفاقات میفته...این یعنی اتحاد به زور کتکو خفقان مثل کمونیست دهه 60 تا 90 تو شوروی.البته اقتصادمونم چیزی از اون زمان کم نداره
ضمنا مصطفی جان از اونجاییکه ما هم دستشویی عمومی میریم و چشم هم داریم نوشتهای دیگه ای هم میبنیم.........
متاسفانه یا خوشبختانه رسانه سبزها بی بی سی و صدای آمریکاست.
اتحاد به زور کتکو خفقان نیست، اتحاد به دلیل رو شدن نفاق این جریان رنگی است.

persian_sky

عضو جدید
ای ول گل گفتین

واقعا جای تأسف داره

همین دانشکده ی ما
هفته پیش یه جای دنجی توش پیدا کردیم
دیدیم رو دیوار از سال ۸۲ تا سال ۸۹ ، ملت با هم چت میکردن!
خداییش داشتیم از خجالت وامیرفیتم موقعی که اون اراجیف رو میخوندیم...
اینا دیگه کی أن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جای دنج یعنی همون دستشویی؟

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف تو اتوبوس نشسته یواشکی چاقوش رو در میاره میکنه تو صندلی جر میده! بعد همچی کیف میکنه انگار شکم دشمنش رو جر داده! :w15::w15::w15:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا