خيانت بي‌شرمانه يك زن(آیا نباید به زنان بدبین باشیم؟)

chehresaz

عضو جدید
hame jur zano mardi hastan ...nemishe in mesale dalil bar badiye khanuma gozasht..in khili dur az manteghe k bkhaym ba yek mesal dar morede khanum ha ghezavat konim vaghti inhame dar morede namardiye BARKHI aghauun mishnavim

sarvestan1987

عضو جدید
اگه این مرد کمی نسبت به زنش بدبین بود آیا این اتفاق می افتاد؟
کمی بدبینی بهتر از خوش بینی است که در آینده از اون طرز فکر احساس حماقت کنی.
به نظر شما این مرد باید چی کار می کرد؟
درود.
امضات منو کشته .واقعا عالیه.یاد سینوهه افتادم میگه که مردم دوست دارند دروغ بشنوند چون شیرینه.
پس بهمین دلیله که میگی حرف حق رو نمیشه زد چون شنونده نداره

memar bashy

عضو جدید
چه مردای احمقی هنوز پیدا میشن همچنین عجب زنای کثیفی که باعث میشن نظر جامعه در مورد زنها تغییر کنه

معمار89

عضو جدید
داستان جالبی بود ،اما به نظر من مرده باعث شده که کار به اینجا کشیده شه اگه زمانی که متوجه شده بود همسرش با کسی رابطه داره منطقی فکر میکرد و زنشو نمیبخشید و بیخیالی طی نمیکرد کار به اینجا کشیده نمیشد البته خیانت زن ها بر میگرده به بی غیرتی مردا که متاسفانه جدیدأ تعدادشون بیشتر شده:surprised:
در ضمن این داستان دلیلی نمیشه که مردا فکر کنن همه ی زنا خیانت کارن:razz:

ArasH-M1

عضو جدید
استارتر محترم یک زن ستیز تمام عیاره که حاضر نیست کمی به جنبه های مثبت زنان فکر کنه!!

این داستان در صورت صحت فقط یک اتفاقه و نه یک قانون!

در صورت صحت؟
منبعش را ندیدی؟
این قدر این اتفاق ها در جامعه تکرار شده اند که یواش یواش دارن قانون میشن.

ArasH-M1

عضو جدید
خیلی وقت ها خیانت از طرف مرد انجام میشه من دوستی داشتم که خودش شوهرش رو با یه خانم دیگه در......دیده بود.....................دخترا چطور باید اعتماد کنن ؟
قبلا خیانت مردا بیشتر بود اما در چند سال اخیر درصد خیانت زن ها بیشتر شده.
دلایل خیانت مردا کاملا مشخصه.
مردا معمولا تا قبل از 30 سالگی خیانت میکنند و از 30 به بعد بیشتر خانواده برای آنها اهمیت فوق العاده ای پیدا میکنه
اما خانم ها چی؟

ArasH-M1

عضو جدید
همیشه که در زندگی نمیشه خوب بود.همیشه نمیشه عکس العمل و رفتار مطلوب داشت.همیشه نمیشه خواسته های مختلف و جورواجور خانم ها را برطرف کرد...
یه مرد هم در خیانت زنش مقصره.چون ممکنه به دلیل دوست داشتن از بعضی از خطاهاش بگذره.
اما چرا زنا به شوهراشون به چشم خودپرداز می بینن و با برآورده نشدن خواسته هاشون یا اتفاق نیفتن اون چیزی که میخوان به سمت خیانت می رن؟

آخرین ویرایش:

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
همينه ديگه به ززن جماعت نبايد زياد رو داد..........

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه خیانت برای زنان جامعه عادی شده.
می خواهم یک چیزی را براتون تعریف کنم من یک کارگری را میشناسم که نه تیپ داره نه کلاس اما اين آدم نما آن طور كه من دیدم دست روي هر موجود مونث كه ميذاشتن محال بود كه نتونه به قول خودمون مخشو نزنه.مجرد ومتاهل نداشت.خودشم اين مطلب را تاييد مي كرد كه تا حالا نشده كه نتونه كسي از راه به در كنه. باور تون نميشه اگه من بعضي از اين كارهاشو تعريف كنم!مثلا مي گفت كه تو خونه كسي رفته كه زن اين خونه با قرص خواب آور شوهر رو...تو اتاق بقل هم با اين آقا...بله...!!! و اكثر اين زنها به قدري گستاخ بودن كه با وجود داشتن بچه تو خونه اونو به خونشون می بردند.اون از این کارش لذت می برد وبه قول خودش تا آخر عمر به فتوحاتش ادامه مي دهد!برای من جای تعجبه که این شخص با داشتن قدي كوتاه و چهره ای زشت چطور ميتونست اين كارها رو انجام بده؟يعني از راه بدر كردن زنها اينقدر آسونه؟متاسفانه اين جور افراد هم تو جامعه ما كم نيستن. چرا زنها اينقدر بد بخت شدن كه اينطور كارها رو انجام ميدن؟مشكل كجاست؟این را هم بگویم که متاسفانه در میان موردهایی که این گرگ انسان نما تعریف می کرد زنان به ظاهر مومن با حجاب و نماز خونی بوده اند که به قول اون بسیار بسیار کثیف بوده اند و کارهایی را می کردند که من حتی نمی تونستم فکرش را بکنم.تنها از اون اینو یاد گرفتم که کسی که دیدگاه تعهد نداشته باشد دین هم نمی توان جلودار او باشد.یه چیزهایی وقتی بچه بودیم ارزش بودن حالا که بزرگ شدیم شدن ضد ارزش.حالا فقط لذت بردن از زندگی به هر قیمتی ارزش شده.تو جامعه ما متاسفانه بعضی چیزها عادی شده و قبحش از بین رفته و وفتی محیط جامعه به همین صورت که خیانت مد بشه کسی که زمینه اش رو داره به خودش اجازه انجام هر کاری رو می دهد.كاش اين زنان خیانتکار يک كم برای خودشون ارزش قائل بودن كه اينطور جاذبه هاي جنسي خودشونو واسه هر کسی به نمايش نگذارن.جالب اينجاست وقتي باهاشون حرف ميزني ادعاي روشن فكري و متمدن بودنشون ميشه.میگن اگه دوست پسر نداشته باشی املی.الان مده.بابا همه اينجورين.الان بايد تو جامعه اينجوري باشي.البته خيلي هاشون براي خودشون دليل هايي دارن ولي از نظر من خيانت هيچ دليل موجهي نميتونه داشته باشه.چقدر خیانت کردن راحت شده. چون از لحاظ عاطفی و جنسی ساپورت نمی شم. پس برم کسی که ساپورتم می کنه رو پیدا کنم.در ضمن خیلی از آنها احتمالا یه روزی عاشق شوهر فعلیشون بودند که باهاش ازدواج کردند اما حالا عاشق یکی دیگه شدند و این چرخه ادامه دارد.برای همین دل به زندگی نمی دهند.این گونه زنان در صورت برملا شدن خیانتشون دست پیش را می گیرند و در کمال پررویی با اجرا گذاشتن مهریه خود عرصه را بر شوهرشون تنگ می کنند.همیشه برای من این سوال وجود داشته که كسايي كه مثل آب خوردن دارن خيانت ميكنن قبل از ازدواجشون هم فكر ميكردن كه اين كارو انجام بدن؟؟ آیا روابط قبل از ازدواج باعث خیانت بعد از ازدواج میشه یا نه ؟ آیا اینها از پیش از ازدواج برنامه ریزی می کنند که در آینده به همسرشون خیانت کنند؟آیا شوهرشون با دادن آزادی و داشتن اعتماد به آنها باعث خیانتشون می شه؟یعنی ممکنه یکی به همسرش علاقه داشته باشه و ظاهرا برای زندگیش تلاش کنه و به زندگیش متعهد باشه اما بعد عاشق یکی غیر همسرش شه؟؟چطور می شود زنی که شوهرش اونو خیلی دوست داره و برایش ارزش قائله به کسی پناه می بره که تحقیرش می کنه و فقط ازش بهره کشی جنسی می کنه.آیا باید فکر کنیم که همسر آیندمون قبل از ازدواج همه نوع رابطه ای را تجربه کرده است و بعد از ازدواج و در طول زندگی ما همیشه باید بهترین باشیم و همواره در حال مقایسه تمام رفتار و عکس العمل های ما با مردان دیگران است و اگر در جایی کم بگذاریم اون ممکنه نیازش در مردای دیگه جستجو کنه؟

استارتر عزیز این ماجرایی که از این کارگره تعریف کردین ممکنه درست باشه ولی در همه خانوما صدق نمیکنه این اقا هر چقدر هم قدرت از راه بدر کردن خانوما رو داشته باشه بازم نمیتونه این قدرتشو تو همه خانوما پیدا کنه خیلی از دخترا و خانوما اگه سرشون بره تن به این جور کارا نمیدن و تعداداشون هم کم نیست تو جامعه ما.
تو کشور ما هم انسان خوب هست هم انسان بد این خانومایی که به قول شما از راه بدر شدن تیکه همه کارگرن و جز معدود اقشار جامعه هستن پس بهتره با شنیدن و خوندن این داستانها و ماجراها نسبت به همه دخترا و خانوما بدبین نشین

به همون تعداد مردای خیانتکار تو جامعه زنای خیانتکارم هست
ولی همه اینجوری نیستن و خیلی از افراد به زندگی و روابطشون با همسراشون ارزش و اهمیت زیادی قائلن

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیانت چه از طرف مرد باشه چه زن یه کار واقعا زشته . کسی که اینکار رو میکنه خوی انسانی نداره. یه حیوونه.
کسی که خیانت میبینه نباید به سادگی فرد خیانت کار رو ببخشه. این مساله فقط همه چی رو بدتر میکنه . درسته شاید در بعضی موارد دو طرف از هم جدا نشن ولی اینکه بخوای خیلی ساده از این گناه طرف مقابل بگذری حماقته به نظرم.
ولی گاهی کسایی که خیانت میکنن خودشون هم مقصرن. زن هایی که نیاز های همسرشون رو برآورده نمیکنن و مردهایی که نیاز عاطفی و جنسی زنشون رو برآورده نمیکنن باید منتظر خیانت هم باشن.
مخصوصا در مورد زن ها توجه و محبت تاثیر زیادی داره در جلوگیری از خیانت زن. برعکس تصوری که استارتر داره زن ها براشون توجه و عاطفه خیلی مهم تر از پوله مردایی تو زندگی زناشویی موفقن که بتونن همسرشون رو و نیازهاش رو خوب بشناسن که این کار هم مستلزم توجهه.

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل اینکه خیانت برای زنان جامعه عادی شده.
می خواهم یک چیزی را براتون تعریف کنم من یک کارگری را میشناسم که نه تیپ داره نه کلاس اما اين آدم نما آن طور كه من دیدم دست روي هر موجود مونث كه ميذاشتن محال بود كه نتونه به قول خودمون مخشو نزنه.مجرد ومتاهل نداشت.خودشم اين مطلب را تاييد مي كرد كه تا حالا نشده كه نتونه كسي از راه به در كنه. باور تون نميشه اگه من بعضي از اين كارهاشو تعريف كنم!مثلا مي گفت كه تو خونه كسي رفته كه زن اين خونه با قرص خواب آور شوهر رو...تو اتاق بقل هم با اين آقا...بله...!!! و اكثر اين زنها به قدري گستاخ بودن كه با وجود داشتن بچه تو خونه اونو به خونشون می بردند.اون از این کارش لذت می برد وبه قول خودش تا آخر عمر به فتوحاتش ادامه مي دهد!برای من جای تعجبه که این شخص با داشتن قدي كوتاه و چهره ای زشت چطور ميتونست اين كارها رو انجام بده؟يعني از راه بدر كردن زنها اينقدر آسونه؟متاسفانه اين جور افراد هم تو جامعه ما كم نيستن. چرا زنها اينقدر بد بخت شدن كه اينطور كارها رو انجام ميدن؟مشكل كجاست؟این را هم بگویم که متاسفانه در میان موردهایی که این گرگ انسان نما تعریف می کرد زنان به ظاهر مومن با حجاب و نماز خونی بوده اند که به قول اون بسیار بسیار کثیف بوده اند و کارهایی را می کردند که من حتی نمی تونستم فکرش را بکنم.تنها از اون اینو یاد گرفتم که کسی که دیدگاه تعهد نداشته باشد دین هم نمی توان جلودار او باشد.یه چیزهایی وقتی بچه بودیم ارزش بودن حالا که بزرگ شدیم شدن ضد ارزش.حالا فقط لذت بردن از زندگی به هر قیمتی ارزش شده.تو جامعه ما متاسفانه بعضی چیزها عادی شده و قبحش از بین رفته و وفتی محیط جامعه به همین صورت که خیانت مد بشه کسی که زمینه اش رو داره به خودش اجازه انجام هر کاری رو می دهد.كاش اين زنان خیانتکار يک كم برای خودشون ارزش قائل بودن كه اينطور جاذبه هاي جنسي خودشونو واسه هر کسی به نمايش نگذارن.جالب اينجاست وقتي باهاشون حرف ميزني ادعاي روشن فكري و متمدن بودنشون ميشه.میگن اگه دوست پسر نداشته باشی املی.الان مده.بابا همه اينجورين.الان بايد تو جامعه اينجوري باشي.البته خيلي هاشون براي خودشون دليل هايي دارن ولي از نظر من خيانت هيچ دليل موجهي نميتونه داشته باشه.چقدر خیانت کردن راحت شده. چون از لحاظ عاطفی و جنسی ساپورت نمی شم. پس برم کسی که ساپورتم می کنه رو پیدا کنم.در ضمن خیلی از آنها احتمالا یه روزی عاشق شوهر فعلیشون بودند که باهاش ازدواج کردند اما حالا عاشق یکی دیگه شدند و این چرخه ادامه دارد.برای همین دل به زندگی نمی دهند.این گونه زنان در صورت برملا شدن خیانتشون دست پیش را می گیرند و در کمال پررویی با اجرا گذاشتن مهریه خود عرصه را بر شوهرشون تنگ می کنند.همیشه برای من این سوال وجود داشته که كسايي كه مثل آب خوردن دارن خيانت ميكنن قبل از ازدواجشون هم فكر ميكردن كه اين كارو انجام بدن؟؟ آیا روابط قبل از ازدواج باعث خیانت بعد از ازدواج میشه یا نه ؟ آیا اینها از پیش از ازدواج برنامه ریزی می کنند که در آینده به همسرشون خیانت کنند؟آیا شوهرشون با دادن آزادی و داشتن اعتماد به آنها باعث خیانتشون می شه؟یعنی ممکنه یکی به همسرش علاقه داشته باشه و ظاهرا برای زندگیش تلاش کنه و به زندگیش متعهد باشه اما بعد عاشق یکی غیر همسرش شه؟؟چطور می شود زنی که شوهرش اونو خیلی دوست داره و برایش ارزش قائله به کسی پناه می بره که تحقیرش می کنه و فقط ازش بهره کشی جنسی می کنه.آیا باید فکر کنیم که همسر آیندمون قبل از ازدواج همه نوع رابطه ای را تجربه کرده است و بعد از ازدواج و در طول زندگی ما همیشه باید بهترین باشیم و همواره در حال مقایسه تمام رفتار و عکس العمل های ما با مردان دیگران است و اگر در جایی کم بگذاریم اون ممکنه نیازش در مردای دیگه جستجو کنه؟​
داستان شما منو یاد دختر خانمی میندازه که تا زمانی که ازش خبر داشم با سن کمش بعید می دونم کمتر از این آقا، ملتو از راه بدر کرده باشه، استعداد عجیبی داشت و اگر نمی دیدم هرگز باور نمی کردم، وقتی بهش وابسته می شدن به راحتی کنارشون میذاشت و اونا داغون می شدن ... مایه تعجبم این بود که طرف میدید کارای این خانومو، بازم با کوچکترین روی خوش اون، می رفت طرفش... و این سناریو تکرار میشد
البته خیلی از خانوم ها رو هم دیدم که نیازی به استعداد آنچنانی ندارن، کافیه اراده کنن

نظرت درباره این ضرب المثل چیه؟
دوام ازدواج یک قسمت روی محبت است و نُه قسمتش روی گذشت از خطا . ( ضرب المثل اسکاتلندی )
تا خطا چی باشه، می بینی که حتی خانوم هایی که اینجا نظر دادن هم از این خطا نمی گذرن، چطور شوهرش کنار اومده و پذیرفته، خطا داریم تا خطا...

همیشه که در زندگی نمیشه خوب بود.همیشه نمیشه عکس العمل و رفتار مطلوب داشت.همیشه نمیشه خواسته های مختلف و جورواجور خانم ها را برطرف کرد...
یه مرد هم در خیانت زنش مقصره.چون ممکنه به دلیل دوست داشتن از بعضی از خطاهاش بگذره.
اما چرا زنا به شوهراشون به چشم خودپرداز می بینن و با برآورده نشدن خواسته هاشون یا اتفاق نیفتن اون چیزی که میخوان به سمت خیانت می رن؟

رعکس تصوری که استارتر داره زن ها براشون توجه و عاطفه خیلی مهم تر از پوله مردایی تو زندگی زناشویی موفقن که بتونن همسرشون رو و نیازهاش رو خوب بشناسن که این کار هم مستلزم توجهه.
:gol::gol::gol:
زن بیشتر براش مهمه که بدونه برای همسرش مهمه، کار و پول و توجه به نیازهاش رو هم زیرمجموعه همین توجه می دونه خیلی اوقات...

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردا معمولا تا قبل از 30 سالگی خیانت میکنند و از 30 به بعد بیشتر خانواده برای آنها اهمیت فوق العاده ای پیدا میکنه
اما خانم ها چی؟

میشه راجع به دلایل خیانت مرد ها بیشتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه دلایلی دان که مشخصه ؟؟؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانون طرفدار زنان است.
به این می تونین بگین جوک سال...
نه جوک قرن... شاید هم هزاره:biggrin::biggrin::biggrin:

.

اما خانم ها چی؟
واقعا خسته نباشن.. خیلی زحمت می کشن:w15::w15::w15:

ArasH-M1

عضو جدید
استارتر عزیز این ماجرایی که از این کارگره تعریف کردین ممکنه درست باشه ولی در همه خانوما صدق نمیکنه این اقا هر چقدر هم قدرت از راه بدر کردن خانوما رو داشته باشه بازم نمیتونه این قدرتشو تو همه خانوما پیدا کنه خیلی از دخترا و خانوما اگه سرشون بره تن به این جور کارا نمیدن و تعداداشون هم کم نیست تو جامعه ما.
تو کشور ما هم انسان خوب هست هم انسان بد این خانومایی که به قول شما از راه بدر شدن تیکه همه کارگرن و جز معدود اقشار جامعه هستن پس بهتره با شنیدن و خوندن این داستانها و ماجراها نسبت به همه دخترا و خانوما بدبین نشین

ولی همه اینجوری نیستن و خیلی از افراد به زندگی و روابطشون با همسراشون ارزش و اهمیت زیادی قائلن

چقدر دوست داشتم حرف هاتون درست باشه.
اما اگه سرمون را از برف بیرون بیاریم چیز دیگه ای میبینیم.
حرف های شما شاید 10 سال پیش درست بود اما بنابر نظر کارشناسان از سال 82 به بعد که انقلاب جنسی در ایران رخ داده خیلی از چیزها تغییر کرده.

ArasH-M1

عضو جدید
میشه راجع به دلایل خیانت مرد ها بیشتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه دلایلی دان که مشخصه ؟؟؟
متاسفانه بی وفایی و خیانت همیشه وجود داشته و همواره جای صحبت و بحث را در مورد آن باز نموده است. امروزه برخی از کانال های تلویزیونی مانند REALITY TV درمورداین موضوع برنامه های متعددی دارند اما براستی چرا برخی از مردان خیانت می کنند؟
همه مردان تا حدی می دانند که خیانت کار درست و پسندیده ای نیست و از ابتدا اکثر آنها حتی فکر خیانت را هـم به سـر خطور نـمی دهند ولـی مـتاسـفانه گاهی دچار این اشتباه و گناه بزرگ می شوند.
عدم رغبت همسر به داشتن روابط جنسی
برخی از زنان در روابط زناشویی با شوهر خود ممکن است تمایل به این روابط را از دست داده و یا کمتر به این موضوع اهمـیت دهـنـد که ایـن امـر مـمـکن اسـت باعـث فشارهای روانی و جسمانی به مرد شده و منجر به کج روی او گردد.

خیانت همسر

برخی از مردان به بی وفایی و انحراف هـمسـر خـود پـی برده و تـنـها راه آرام کـردن و فرونشاندن خشم خود را در مقابله به مثل می یابند که عملی غیر منطقی مینماید.

اخلاق و رفتار غیر قابل تحمل همسر

رفتارهای زشـت، نــق زدنــهـای دائـمی، نزاع ها و مجادله های فراوان دسـتور العمـل مناسبی برای ایجاد سردرد است و در تصـور برخـی مـردان ( البته به غلط )، خـیـانت بهترین راه فرار از جهنم خانه بوده و بهتر از آسپرین به درمان سـردرد کمک می کنــد.
سهل انگاری زنان

اکثـر زنـان خـیـلی سـریـع و راحت شوهرشان را بخـاطر رفتارهای بی وفـا مـنـشـانـه او می بخشند که این موضوع شاید به دلیل ترس از تـنـهایی و یا فطرت رقیق القلبی زنان باشد.حتی ممکن است برخی از زنان خود را مقـصر اصلی خیانت شوهرشان پنداشته و قدمهایی رابرای بهبود روابطشان بردارند.این واقعیت که بسیاری از زنان به شوهرشان اجازه گریز از جرم و جنایت را میدهند ممکن است موجبات مضاعف شدن مشکلات آنها را فراهم آورد.
عدم جذابیت همسر

سر کردن مدت طولانی با یکدیگر گاهی اوقات باعث تنبلی و سستی زنان می شود. به این معنا که دیگر به سر و وضع خود نرسیده و جذابـیـتی نـدارد و مانـنـد گـذشته به شیفتن شوهرشان نمی پردازند. مرد نیز دیـگر همـسرش را زیبـا نیـافته و زنـدگی با او هیجان و لذت قدیم را نخواهد داشت.

از بین رفتن عشق و علاقه

افسوس که پس از گذشت زمـان طـولانــی با هــم بـودن، بـرخــی مـردان آن عــشـق و عــلاقه و احـساساتـی را که در ابتدا به همسرشـان داشتند، از دست میدهند. اما این رابطه به جزئی از وجودشان مبدل شـده. جـدایی بسیار دردناک و تاثر برانگیزاست. پس بجای جدایی باید چاره ای اندیشید و به زندگی شیرین در کنار هم ادامه داد.

آخرین ویرایش:

معمار89

عضو جدید

من هم با گل احساس موافقم;)
اگه طرفین واقعأ همدیگه رو دوست داشته باشن محاله کار به اینجا کشیده شه،چیزی که تو زندگی مهمه اینه که؛اون محبت هایی که اول زندگی زوجین علنأ همه شاهدش هستیم جریان داشته باشه و هیچ وقت کم نشه:razz:

داستان جالبی بود ،اما به نظر من مرده باعث شده که کار به اینجا کشیده شه اگه زمانی که متوجه شده بود همسرش با کسی رابطه داره منطقی فکر میکرد و زنشو نمیبخشید و بیخیالی طی نمیکرد کار به اینجا کشیده نمیشد البته خیانت زن ها بر میگرده به بی غیرتی مردا که متاسفانه جدیدأ تعدادشون بیشتر شده:surprised:
در ضمن این داستان دلیلی نمیشه که مردا فکر کنن همه ی زنا خیانت کارن:razz:

مرد کشته شده حقش بود و باید با زجر کشته میشد!

ولی شوهر اون زنه رو بی انصافی میکنی

بعضی مردها هستند که زن هر چقدر خیانت کنه نمیتونند از شدت عشق دلشون رو با تنبیه تغییر بدن
اگر مادر بودی و عشق مادری رو میفهمیدی میدانستی که یک مادر حقیقی اگر فرزندش او را بکشد
باز هم عشق فرزندش را از قلبش خارج نمیکند
بعضی مردها هم هر چقدر زن نامردی بکنه باز نمیتوانند زن را فراموش کنند!

من خودم جای ان شوهر بودم و همسرم را به شدت دوست داشتم حتما زنم را میبخشیدم و لو بد ترین کار را انجام میداد! چون عشق این چیزها حالی اش نیست عقل است که حرف از تنبیه و این چیزها میزند

مردی که زن خود را کشت !

دوستی دارم که رشته حقوق میخواند
یک روز در خیابان با هم در حال قدم زدن بودیم که مردی افسرده از مقابل ما رد شد
دوستم گفت میدانی او کیست؟
گفتم نه!
دوستم گفت او استاد دانشگاه در رشته فلسفه است
گفتم خوب؟!
گفت افسردگی و نوع ظاهرش به خاطر این است که زمانی زن خود را کشته و از ان موقع افسردگی گرفته است!
گفتم برای چه؟
دوستم گفت:
زمانی که با همسرش زندگی مشترک داشته متوجه رفتار مشکوک همسرش میشود و بعد از بررسی
متوجه میشود که در غیاب او همسرش مخفیانه با مرد دیگری ارتباط دارد

یک روز میروود از بازار شمشیر بلندی که معمولا قمه زنها در قمه زنی استفاده میکنند و بسیار تیز و برنده میشود میخرد و دور از چشم همسرش در خانه مخفی میکند.

یک روز به بهانه اینکه دانشگاه میرود از خانه خارج میشود و در کوچه منتظر میماند تا دوست زنش
سر برسد.
بعد از مدتی از دور میبیند که ان مرد غریبه امده و در خانه را میزند و وارد خانه میشود!
منتظر میماند تا اگر انها میخواهند کاری بکنند مشغول شوند.
بعد از حدود یک ربع نیم ساعت شوهر ان زن ارام وارد خانه شده و بدون اینکه متوجه بشوند
سراغ شمشیر و قمه تیزی که مخفی کرده میرود.
ان را برداشته و در حالی که زنش و مرد غریبه لخت روی هم در حال انجام کار هستند
از پشت شمشیر را طوری در بدن انها فرو میکند که هر دو به هم دوخته میشوند و در جا میمیرند.

بعد گوشی تلفن را برداشته به پلیس زنگ میزند و میگگوید که دو نفر را کشته و ادرس خانه را میدهد
تا پلیس بیاید.
پلیس می اید و بعد از تهیه گزارش محل قتل او را میبرد.
ان مرد را به دادگاه میبرند
قاضی از ان مرد میپرسد چرا زنت را کشتی؟
مرد میگوید ایا اگر انها را پیش شما می اوردند شما حکم اعدام و سنگسار میدادید یا نه؟
بعد ان مرد میگوید من کاری را انجام دادم که شما باید بعد از چند ماه وقت و بررسی شهود انجام میدادید
و وضعیت کشته شدن همسرم و مرد غریبه دلیل بر مجرم بودن و محکوم به قتل بودن انها بود.

با این دفاعیه که از خودش در دادگاه میکند
قاضی حکم برائت او را صادر میکند و ازاد میشود.

ولی از ان موقع در وضعیت روحی افسردگی شدیدی قرار گرفته است!

هر وقت یاد این قضیه می افتم خیلی ناراحت میشوم
که چرا باید بعضیها زندگیشان این گونه تلخ سپری شود؟
به کدامین جرم؟

معمار89

عضو جدید
مرد کشته شده حقش بود و باید با زجر کشته میشد!

ولی شوهر اون زنه رو بی انصافی میکنی

بعضی مردها هستند که زن هر چقدر خیانت کنه نمیتونند از شدت عشق دلشون رو با تنبیه تغییر بدن
اگر مادر بودی و عشق مادری رو میفهمیدی میدانستی که یک مادر حقیقی اگر فرزندش او را بکشد
باز هم عشق فرزندش را از قلبش خارج نمیکند
بعضی مردها هم هر چقدر زن نامردی بکنه باز نمیتوانند زن را فراموش کنند!

من خودم جای ان شوهر بودم و همسرم را به شدت دوست داشتم حتما زنم را میبخشیدم و لو بد ترین کار را انجام میداد! چون عشق این چیزها حالی اش نیست عقل است که حرف از تنبیه و این چیزها میزند
برای همینه که میگم باید دو طرف همدیگه رو بخوان،در غیر این صورت یکی این وسط نابود میشه:(
اما در مورد مرده ، همون مادر هم وقتی ببینه فرزندش داره به انزوا کشیده میشه هر کاری که بتونه انجام میده که این اتفاق نیوفته و این مرد وقتی متوجه رابطه ی همسرش شد باید محبتشو بیشتر میکرد که همسرش به خاطر کار اشتباش شرمنده شه و عذاب وجدان بگیره;)

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه بی وفایی و خیانت همیشه وجود داشته و همواره جای صحبت و بحث را در مورد آن باز نموده است. امروزه برخی از کانال های تلویزیونی مانند REALITY TV درمورداین موضوع برنامه های متعددی دارند اما براستی چرا برخی از مردان خیانت می کنند؟
همه مردان تا حدی می دانند که خیانت کار درست و پسندیده ای نیست و از ابتدا اکثر آنها حتی فکر خیانت را هـم به سـر خطور نـمی دهند ولـی مـتاسـفانه گاهی دچار این اشتباه و گناه بزرگ می شوند.
برخی از زنان در روابط زناشویی با شوهر خود ممکن است تمایل به این روابط را از دست داده و یا کمتر به این موضوع اهمـیت دهـنـد که ایـن امـر مـمـکن اسـت باعـث فشارهای روانی و جسمانی به مرد شده و منجر به کج روی او گردد.

خیانت همسر

برخی از مردان به بی وفایی و انحراف هـمسـر خـود پـی برده و تـنـها راه آرام کـردن و فرونشاندن خشم خود را در مقابله به مثل می یابند که عملی غیر منطقی مینماید.

رفتارهای زشـت، نــق زدنــهـای دائـمی، نزاع ها و مجادله های فراوان دسـتور العمـل مناسبی برای ایجاد سردرد است و در تصـور برخـی مـردان ( البته به غلط )، خـیـانت بهترین راه فرار از جهنم خانه بوده و بهتر از آسپرین به درمان سـردرد کمک می کنــد.
سهل انگاری زنان

اکثـر زنـان خـیـلی سـریـع و راحت شوهرشان را بخـاطر رفتارهای بی وفـا مـنـشـانـه او می بخشند که این موضوع شاید به دلیل ترس از تـنـهایی و یا فطرت رقیق القلبی زنان باشد.حتی ممکن است برخی از زنان خود را مقـصر اصلی خیانت شوهرشان پنداشته و قدمهایی رابرای بهبود روابطشان بردارند.این واقعیت که بسیاری از زنان به شوهرشان اجازه گریز از جرم و جنایت را میدهند ممکن است موجبات مضاعف شدن مشکلات آنها را فراهم آورد.
عدم جذابیت همسر

سر کردن مدت طولانی با یکدیگر گاهی اوقات باعث تنبلی و سستی زنان می شود. به این معنا که دیگر به سر و وضع خود نرسیده و جذابـیـتی نـدارد و مانـنـد گـذشته به شیفتن شوهرشان نمی پردازند. مرد نیز دیـگر همـسرش را زیبـا نیـافته و زنـدگی با او هیجان و لذت قدیم را نخواهد داشت.

از بین رفتن عشق و علاقه

افسوس که پس از گذشت زمـان طـولانــی با هــم بـودن، بـرخــی مـردان آن عــشـق و عــلاقه و احـساساتـی را که در ابتدا به همسرشـان داشتند، از دست میدهند. اما این رابطه به جزئی از وجودشان مبدل شـده. جـدایی بسیار دردناک و تاثر برانگیزاست. پس بجای جدایی باید چاره ای اندیشید و به زندگی شیرین در کنار هم ادامه داد.

این ها درست...ولی فکر نمی کنید این دلایل که گفتین بر عکسش هم صدق می کنه؟؟؟؟؟ یعنی خانم ها هم به همین دلایل خیانت کنن..........حالا اون عدم جذابیت میتونی کم توجهی آقا به نیاز های خانم باشه.

خاطره ميري

عضو جدید
متاسفانه روز به روز از تعداد این خانم های نجیب ایرانی داره کاسته میشه.
مرد مثلا چه برخورد منطقی می کرده؟زنش را در بستر دیده دو طرفو نکشته از این منطقی تر!
از یه طرف زنه هر روز یه چیری می خواد و باید پول درآورد از اون طرف به خاطر مسائل دیگری خیانت می کنه.
معلوم نیست چطوری باید با این جنس لطیف برخورد کرد!
خب زنا میخوان هم از مزایای زندگی خانوادگی برخوردار باشن و انگ مطلقه نخورن هم صفا کنن.ما فکر می کنیم اگه نمی خوای طلاق بگیر.
حتی شوهرشو گول زده گفته دوست دارم.
امان از مکر زنانه
شما انگار از خانوما دل پري داريا؟؟؟؟:razz:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خیانت همسر

سهل انگاری زنان

عدم جذابیت همسر

از بین رفتن عشق و علاقه

اینا دلیل هستن ولی توجیه(دلیل موجه) نه!!!

ازدواج هم یه قرارداده، البته نه صرفا به معنی عقد نامه، بلکه به معنی تعهد دو طرفه، یه احساس مسولیت دوطرفه، پیوند محبت بین قلبها،
وقتی تعهد نیست ، اگر ازدواج همچنان برجا باشه، احتمال خیانت هست،
بهتره تا زمانی که تعهد هست ازدواج هم باشه،
اگر تعهد و احساس مسولیت از بین رفت، جدا بشن نه اینکه خیانت کنن!!!!!!!!