خوشت میاد یا بدت میاد؟!؟!

s@ber

عضو جدید
این نظر تویه معلومه انتظارم نداشتم درک کنی بعدشم شما جواب اون قسمتی که جواب خودت رو دادم بده
همون حرفایی که میگفتی بقال سرکوچمون و این مزخرفات اون قسمتو جواب بده
در جواب اینکه میگی من بدم میادارو دیدم اره چون استقبال میکتم ادما بدون هیچ دلیل خاصی
ازهم خوششون بیاد
ولی فکر میکنم برای اینکه از کسی بدت بیاد هزارتا دلیل داشته باشی
و به خاطر هرچیز نباید کوچیکی از ادما بدت بیاد
من دلیلی نمیبینم که با شما بحث کنم...اگه دلیلشو میخوای بدونی یه نگاه به امضام بنداز...
حدث میزنم درکش برات سخت باشه...پ بهت توضیح میدم:
من واسه بحث کردن با شما خودمو کوچیک نمیکنم.موفق باشین

mis.engineer

عضو جدید
سلام...
آره حق با شماس ولی اینو بذارین رو حساب بد منظورو رسوندن:D شما میتونین بگین از فلان دختر یا پسر بدم میاد یا خوشم میاد چون...
به هر حال ممنون که اومدین
از پسرای مغرور و با شخصیت در عین حال شوخ طبع خوشم میاد
از پسرای ای وای خواهرو لوس بدم میاد
مرد واقعا باید مرد باشه

s@ber

عضو جدید
مرسی دقیقا کدوم زنگو؟:D
بفرمایید...حالا بزن زنگو:D

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دلیلی نمیبینم که با شما بحث کنم...اگه دلیلشو میخوای بدونی یه نگاه به امضام بنداز...
حدث میزنم درکش برات سخت باشه...پ بهت توضیح میدم:
من واسه بحث کردن با شما خودمو کوچیک نمیکنم.موفق باشین
اره امضاتوخوندم والبته آواتارتم دیدم به نظر منم کش دادن زیادی دفرمت میکنه
حالا خوبه این دوستانی که شما میگین بیست نفرن و تنها کسی که مخالفه شومایید...
حدس میزنم شما خصوصیاتیو دارین که همه گفتن بده به خاطر همین...
ببین شما همه اظهار نظرات مثل همونیه که گفتی
بقال سرکوچتون یه چیزی میگه و... بعدش من واست منبع گذاشتم که بدونی درچه حدیه
حرفات و نظراتت این حدس زدنت درباره ادما با چهارتا پاسخ هم نشون داد باید یه کم
طرز فکرتو عوض کنی و سریع از ادما بدت نیاد و دربارشون قضاوت نکنی تا وقتی
که نشناختیشون من اینم به حساب کوچولوییت میذارم
من فقط از خودم بدم میاد.....

قرار نیست اونیکه من خوشم نمیاد آدم بدی باشه ، شاید من خودم بد هستم.....
ساغول سنی

s@ber

عضو جدید
ببین شما همه اظهار نظرات مثل همونیه که گفتی
بقال سرکوچتون یه چیزی میگه و... بعدش من واست منبع گذاشتم که بدونی درچه حدیه
حرفات و نظراتت این حدس زدنت درباره ادما با چهارتا پاسخ هم نشون داد باید یه کم
طرز فکرتو عوض کنی و سریع از ادما بدت نیاد و دربارشون قضاوت نکنی تا وقتی

که نشناختیشون من اینم به حساب کوچولوییت میذارم

متاسفانه شما علارغم اینکه خیلی دوست دارین خودتونو جنتلمن نشون بدین ولی این چندمین باره که حرفای قبلیه خودتونو تکذیب میکنین(منظورم متن قرمز رنگه)
شما از من میخواین که زود در باره آدما قضاوت نکنم اونوقت خودتون از روی عکس آواتارم و شایدم سوال این تاپیک در باره من قضاوت میکنین.:D
در باره اون منبعیم که گفتین، من همون روز اول خوندمش مورد اول اینکه تو اون مطلب فقط درباره بردن حیونات خانگی به مدرسه نوشته شده بود نه بردن دوستای کوچیکترشون به مدرسه و بقیه چیزایی که شما گفتین
در کل میخوام بگم هر جایی اگه میخواین چیزیو به عنوان سند ارائه بدین سعی کنید کامل باشه.
مورد دوم اینکه همون روز جوابتونو ندادم چون این تاپیک تاپیک خوشت میاد یا بدت میاده نه بررسی و مطالعه ی نظام آموزشی کشور ژاپن...اگه قرار باشه هر چیزیو که هرکسی پرسید جواب بدیم که قوانین باشگاه زیر سوال میره...
راستی طبق گفته خودتون(متاسفانه بازم اینجام حرفای خودتونو نقض کردین) شما به فکر اصلاح بنده نباشین هرکسی خودشو اصلاح کنه همه چی درست میشه...!!!!!!!!!!
به هر حال دیگه دوس ندارم درباره موضوعی به جز سوال تاپیک بحثی بشه اگه در مورد این سوال حرفی دارین در خدمتیم و اگه میخواین بحث ژاپن و... رو ادامه بدین لطف کنین پیام خصوصی بدین

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه شما علارغم اینکه خیلی دوست دارین خودتونو جنتلمن نشون بدین ولی این چندمین باره که حرفای قبلیه خودتونو تکذیب میکنین(منظورم متن قرمز رنگه)
شما از من میخواین که زود در باره آدما قضاوت نکنم اونوقت خودتون از روی عکس آواتارم و شایدم سوال این تاپیک در باره من قضاوت میکنین.:D
در باره اون منبعیم که گفتین، من همون روز اول خوندمش مورد اول اینکه تو اون مطلب فقط درباره بردن حیونات خانگی به مدرسه نوشته شده بود نه بردن دوستای کوچیکترشون به مدرسه و بقیه چیزایی که شما گفتین
در کل میخوام بگم هر جایی اگه میخواین چیزیو به عنوان سند ارائه بدین سعی کنید کامل باشه.
مورد دوم اینکه همون روز جوابتونو ندادم چون این تاپیک تاپیک خوشت میاد یا بدت میاده نه بررسی و مطالعه ی نظام آموزشی کشور ژاپن...اگه قرار باشه هر چیزیو که هرکسی پرسید جواب بدیم که قوانین باشگاه زیر سوال میره...
راستی طبق گفته خودتون(متاسفانه بازم اینجام حرفای خودتونو نقض کردین) شما به فکر اصلاح بنده نباشین هرکسی خودشو اصلاح کنه همه چی درست میشه...!!!!!!!!!!
به هر حال دیگه دوس ندارم درباره موضوعی به جز سوال تاپیک بحثی بشه اگه در مورد این سوال حرفی دارین در خدمتیم و اگه میخواین بحث ژاپن و... رو ادامه بدین لطف کنین پیام خصوصی بدین
شما هنوز فرق بین قضاوت و عکس العمل رو متوجه نشدی؟
وقتی گفتی امضامو ببیین و خواستی خودتو با اون نوشته توجیه کنی
منم خواستم اواتارتو ببینی چون که کارت مثل همون بچه کوچولو اواتارت بچگانه بود واین اصلا نقض حرفای
خودم نیست بلکه قدرت تمیز شما خیلی ضعیف کار کرد تو این چند مورد که میگی نقض میکنم حرفای خودمو.
بعدشم جنتلمن بودن چه ربطی به نقض کردن داره ؟؟؟؟؟؟:biggrin:
بعدشم یادت باشه ملاک نقض کردن یا نکردن قدرت تشخیص و تمیز شما نیست
که چون شما درکش نمیکنی پس من حرفای خودمو نقض کردم!!!
درباره بردن بچه ها به مدرسه من چیزی نگفتم چون شما سوال داری وخودت باید بری یه کم سرچ کنی
این واست بهتره باعث میشه دایره اطلاعاتت یه کم گسترده تر بشه...
من وقتی گفتم خودتو اصلاح کن که شما درباره من قضاوت کردی درحایکه هیچی از من نمیدونی و منم حق خودم میدونم
راهنماییت کنم وقتی اطلاعاتت کم و غلطه اینم فهمیدنش هوش زیادی نمیخواست....

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم خواستم اواتارتو ببینی چون که کارت مثل همون بچه کوچولو اواتارت بچگانه بود واین اصلا نقض حرفای
خودم نیست بلکه قدرت تمیز شما خیلی ضعیف کار کرد تو این چند مورد که میگی نقض میکنم حرفای خودمو.
درباره بردن بچه ها به مدرسه من چیزی نگفتم چون شما سوال داری وخودت باید بری یه کم سرچ کنی
من وقتی گفتم خودتو اصلاح کن که شما درباره من قضاوت کردی درحایکه هیچی از من نمیدونی و منم حق خودم میدونم

ميگم ميخواين يه رينگ درست كنيد:smile:
ماها هم تماشا چي ميشيم تشويقتون ميكنيم;)

mis.engineer

عضو جدید
ميگم ميخواين يه رينگ درست كنيد:smile:
ماها هم تماشا چي ميشيم تشويقتون ميكنيم;)
آره یه سریا میگن محسن........ محسن هی هی
یه سری ام بگن صابر.... صابر هی هی:D
برنده ی این دوره مسابقاتو حتما به سمع و نظرتان میرسانیم :D
با تشکر:cool:

آخرین ویرایش:

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره یه سریا میگن محسن........ محسن هی هی
یه سری ام بگن صابر.... صابر هی هی:D
برنده ی این دوره مسابقاتو حتما به سمع گوشتان میرسانیم :D
با تشکر:cool:

تازشم برنده مسابقه رو برای دیدن جام جهانی میفرستیم برزیل

mis.engineer

عضو جدید
تازشم برنده مسابقه رو برای دیدن جام جهانی میفرستیم برزیل
ما هم میریم:D

جدا از شوخی به نظر من این دو نفر بد منظوره همو متوجه شدن
اسم تاپیک زیاد مناسب نیست.. ممکنه باعث کدورت شه، یعنی افرادو یاد فلان شخصی که ازش دلخوری دارن یا بقولی بدشون میاد میندازه که شاید اونطرف تو این باشگا باشه شایدم نه!!!! فک کنم آقا محسنم منظورشون این مورد بوده که بهتره دوست داشتن و دوست داشته شدنو یاد بگیریم

استارترم که آقا صابر باشن تو یه پستاشون گفتن منظورشونو بد رسوندن در واقع خواستن بگن اگه پسری از چجور دختری خوشت میاد اگه دختری از چجور پسری خوشت میاد یا بدت میاد که این مورد بنظرم مشکلی نداره
دیگه خلاصه باهم مهربون باشییییییییییییییییییییییم:D
بحثم تموم

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما هم میریم:D

جدا از شوخی به نظر من این دو نفر بد منظوره همو متوجه شدن
اسم تاپیک زیاد مناسب نیست.. ممکنه باعث کدورت شه، یعنی افرادو یاد فلان شخصی که ازش دلخوری دارن یا بقولی بدشون میاد میندازه که شاید اونطرف تو این باشگا باشه شایدم نه!!!! فک کنم آقا محسنم منظورشون این مورد بوده که بهتره دوست داشتن و دوست داشته شدنو یاد بگیریم

استارترم که آقا صابر باشن تو یه پستاشون گفتن منظورشونو بد رسوندن در واقع خواستن بگن اگه پسری از چجور دختری خوشت میاد اگه دختری از چجور پسری خوشت میاد یا بدت میاد که این مورد بنظرم مشکلی نداره
دیگه خلاصه باهم مهربون باشییییییییییییییییییییییم:D
بحثم تموم

;):thumbsup2::w17:
خوب چون این رینگ رو تو با خوشی به پایان رسوندی و برنده این مسابقه تو بودی فقط تو رو میفرستیم برزیل;):gol:

s@ber

عضو جدید

باشه باشه...
امید وارم معنی باشه باشه رو بدونی

s@ber

عضو جدید
پسرا که هیولا نیستن بدم بیاد هر جنسی بدو خوب داره از بدا بدم میاد قاعدتا از خوبام خوبم میاد خخخخخ

مرسی از لطفتون...
البت هدف این بود کهدر باره اون بد و خوبا صحبت کنیم(البت از لحاظ اخلاقی) آخه بعضیا فک میکنن منظورمون ظاهر آدماس...

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از لطفتون...
البت هدف این بود کهدر باره اون بد و خوبا صحبت کنیم(البت از لحاظ اخلاقی) آخه بعضیا فک میکنن منظورمون ظاهر آدماس...
به نظر من پسری که دنبال قیافه باشه و وقتی بفهمه طرفش دوسش داره خودشو ..... کنه بده

s@ber

عضو جدید
به نظر من پسری که دنبال قیافه باشه و وقتی بفهمه طرفش دوسش داره خودشو ..... کنه بده

بله خو...صد درصد درسته البته واس دخترام همینه ها...کلا آدم نباید اینجوری باشه ولی بدبختی اینجاس که خیلی اینجورین...