خوشت میاد یا بدت میاد؟!؟!

s@ber

عضو جدید
ببین دوست من تو ژاپن همزمان با تحصیل به شما یه گیاه میدن و یک حیوان که شما
باید بعد از ناهار خودت بری به گیاهه آب بدی و باقیمونده سبزیجات غذاتم بده به حیوونه
از کلاس سوم ابندایی به بعد باید بری یکی دیگه از هم مدرسه ایای کوچیکترتو برداری ببریش مدرسه
چرا؟چون یاد بگیری به گیاهان و حیوانات و انسانها احترام بزاری و
مسولیت پذیر بشی و به همنوعت کمک کنی
بعد شما میای میپرسی از پسرا بدت میاد یا از دخترا بدت میاد؟
حالا بعد دیگه ی قضیه اینه که یه پسر چرا باید از یه دختر بدش بیاد ؟یا بلعکس؟
حیوانی ترین بعد قضیه رم ببینی باید خوشش بیاد وای به حال انسانی ترین بعدش...

سلام دوست من...
اول اینکه اینایی که گفتیو از کجا آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟ ژاپنی ها تو خیلی از مباحث پیشرفتای زیادی کردن و این غیر قابل انکاره و
اینم درسته که مدرسه هاشون خیلی پیشرفتس و امکانات آموزشی و رفاهی زیادی داره و به درست تربیت شدن بچه هاشونم خیلی اهمیت میدن
ولی همه اینا دلیل نمیشه که ما هرچیزیو درباره اونا شنیدیم باور کنیم...عباس آقا بقال سر کوچه میگه تو فلان جا بچه هاشون روزانه بیست و سه ساعتو چهلو پنج دقیقه درس میخونن مام میگیم
لابد راس میگه دیگه، همسایه طبقه پایین میگه تو فلان جا...مام طبق معمول میگیم لابد راس میگه دیگه... بعد آخر شب میایم همه این شنیده هامونو تو وبلاگا و سایتای مختلف مینویسیم وبعد بقیه هم میان طبق عادت باورشون میکنن...
دوما به فرض مثال چیزی که شما گفتین درست باشه... ما که تو مدرسه هامون همچین چیزی نداریم پس بده که اینجا با اخلاقای خوب و بد هم آشنا بشیم و خودمونو اصلاح بکنیم؟؟؟؟ خیلی از دوستایی که اومدن اینجا
گفتن از دخترایی که خودشونو شبیه پسرا میکنن و برعکس(پسرایی که خودشونو شبیه دخترا میکنن) بدمون میاد...خو شاید اون بدبختی که خودشو اینجوری میکنه فک میکنه که جنس مخالفش دوس داره که اون اینجوری باشه ولی حالا میدونه که تا الان اشتباه میکرده...
سوما شما چرا فقط بدت میاداشو دیدی که نوشتی:"بعد شما میای میپرسی از پسرا بدت میاد یا از دخترا بدت میاد؟" شما میتونستی به قول خودت بعد حیوانیشو نبینی و به خوشم میادها ه یه نگاه مینداختی...
چهرما ممنون که زحمت کشیدین و به این تاپیک اومدین...

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من...
اول اینکه اینایی که گفتیو از کجا آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟ ژاپنی ها تو خیلی از مباحث پیشرفتای زیادی کردن و این غیر قابل انکاره و
اینم درسته که مدرسه هاشون خیلی پیشرفتس و امکانات آموزشی و رفاهی زیادی داره و به درست تربیت شدن بچه هاشونم خیلی اهمیت میدن
ولی همه اینا دلیل نمیشه که ما هرچیزیو درباره اونا شنیدیم باور کنیم...عباس آقا بقال سر کوچه میگه تو فلان جا بچه هاشون روزانه بیست و سه ساعتو چهلو پنج دقیقه درس میخونن مام میگیم
لابد راس میگه دیگه، همسایه طبقه پایین میگه تو فلان جا...مام طبق معمول میگیم لابد راس میگه دیگه... بعد آخر شب میایم همه این شنیده هامونو تو وبلاگا و سایتای مختلف مینویسیم وبعد بقیه هم میان طبق عادت باورشون میکنن...

دوما به فرض مثال چیزی که شما گفتین درست باشه... ما که تو مدرسه هامون همچین چیزی نداریم پس بده که اینجا با اخلاقای خوب و بد هم آشنا بشیم و خودمونو اصلاح بکنیم؟؟؟؟ خیلی از دوستایی که اومدن اینجا
گفتن از دخترایی که خودشونو شبیه پسرا میکنن و برعکس(پسرایی که خودشونو شبیه دخترا میکنن) بدمون میاد...خو شاید اون بدبختی که خودشو اینجوری میکنه فک میکنه که جنس مخالفش دوس داره که اون اینجوری باشه ولی حالا میدونه که تا الان اشتباه میکرده...
سوما شما چرا فقط بدت میاداشو دیدی که نوشتی:"بعد شما میای میپرسی از پسرا بدت میاد یا از دخترا بدت میاد؟" شما میتونستی به قول خودت بعد حیوانیشو نبینی و به خوشم میادها ه یه نگاه مینداختی...
چهرما ممنون که زحمت کشیدین و به این تاپیک اومدین...
اولا من خودمو مجاب نمیدونم با شما بحث کنم اما چون دلم میخواد مطلع باشی به خودم لازم میدونم
کمکت کنم بجای نوشتن این مطالبی که با رنگ قرمز معلومشون کردم میرفتی یه سرچ کوچیک تو اینترنت میزدی
بد نمیشد همه رو با چوب خودت نزن همه نمیان هرچیزی رو تو سایت بنویسن بفرمایید مطالعه کنید:
http://www.alive-net.net/english/en-companion/co-shool.html

بعدش شما فکر اصلاح بقیه رو از سرت بیرون کن هرکسی خودش رو اصلاح کنی کافیه
جواب این سوال ساده لوحانه و البته کلی معلومه چیه من فقط خواستم جواب اون قسمتی که
باهاش درگیر بودی رو بدم که دادم.

آخرین ویرایش:

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین دوست من تو ژاپن همزمان با تحصیل به شما یه گیاه میدن و یک حیوان که شما
باید بعد از ناهار خودت بری به گیاهه آب بدی و باقیمونده سبزیجات غذاتم بده به حیوونه
از کلاس سوم ابندایی به بعد باید بری یکی دیگه از هم مدرسه ایای کوچیکترتو برداری ببریش مدرسه
چرا؟چون یاد بگیری به گیاهان و حیوانات و انسانها احترام بزاری و
مسولیت پذیر بشی و به همنوعت کمک کنی
بعد شما میای میپرسی از پسرا بدت میاد یا از دخترا بدت میاد؟
حالا بعد دیگه ی قضیه اینه که یه پسر چرا باید از یه دختر بدش بیاد ؟یا بلعکس؟.
حیوانی ترین بعد قضیه رم ببینی باید خوشش بیاد وای به حال انسانی ترین بعدش...
به نظر من و با مواردی که خوندم هستند دخترایی که از یکسری پسرا بدشون میاد و از یکسری خوششون میاد و بالعکس
پس نباید با اطمینان بگی که همه از همدیگه خوششون میاد که اشتباهه

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من و با مواردی که خوندم هستند دخترایی که از یکسری پسرا بدشون میاد و از یکسری خوششون میاد و بالعکس
پس نباید با اطمینان بگی که همه از همدیگه خوششون میاد که اشتباهه

بله این مسلمه! اصلا این جنسیت نداره ممکنه هرکسی به هردلیلی از کس دیگه
بدش بیاد من منکر این قضیه نیستم اما طرح این سوال با این شکل و شمایل
بنظرم خیلی ساده لوحانه و بهتر یگم سفید و سیاه دیدنه درحالی که دنیا خاکستریه

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله این مسلمه! اصلا این جنسیت نداره ممکنه هرکسی به هردلیلی از کس دیگه
بدش بیاد من منکر این قضیه نیستم اما طرح این سوال با این شکل و شمایل
بنظرم خیلی ساده لوحانه و بهتر یگم سفید و سیاه دیدنه درحالی که دنیا خاکستریه

بازم شما دارید نظر خوتونو میگید در حالی که شاید کسای دیگه دنیا رو جور دیگه میبینن

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم شما دارید نظر خوتونو میگید در حالی که شاید کسای دیگه دنیا رو جور دیگه میبینن

جدی؟نظر دوستان روهم میتونی بخونی این چنتا از نظراته

یعنی چی اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:ادم که از همه بدش نمیاد یا از همه خوشش نمیاد که....

جسارت نشه ولی فکرتو درگیر این مساعل نکن سرکاریه حیفه وقتت رو تلف میکنی.....درحال حاظر از 2 جنسش بدم میاد مخصوصا...1- ب).

سوالات کلن مشکل داره رفیق...:)
مگه میشه یه نفر چه اقا چه خانوم از همه خانوم یا اقایون بدش یا خوشش بیاد؟؟؟

از پسراي لوس انقد بدم مياد

از پسراي بامرام وبامعرفتم خوشم مياد كه خداروشكر نسلش منقرض شده :biggrin:

از دخترایی ک با تیپ پارتی رفتن میان تو خیابون انقده بدم میاد:|

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

به نظر من این حق هر انسانیه که از هر آدمی خوشش بیاد و از هر آدمی بدش بیاد .
و اینکه دنیا رو این آدما چه رنگی میبینن بازم به خودشون مربوطه
دنیا برا آدما که فقط تو این سه رنگ سفید و سیاه و خاکستری نیست .

KiMiA-S

عضو جدید
از پسرای خوشگل انقده خوشم میاد:)
-خو این حرفه دیوونه همه خوششون میاد:)والا:)

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من این حق هر انسانیه که از هر آدمی خوشش بیاد و از هر آدمی بدش بیاد .
و اینکه دنیا رو این آدما چه رنگی میبینن بازم به خودشون مربوطه
دنیا برا آدما که فقط تو این سه رنگ سفید و سیاه و خاکستری نیست .
حق هر ادمیه از هر ادمی بدش بیاد؟ چه جمله ای...
ولی من میگم در کل انسان نباید از کسی بی دلیل بدش بیاد
چون اینو گفتی متن دوستانو نوشتم:

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حق هر ادمیه از هر ادمی بدش بیاد؟ چه جمله ای...
ولی من میگم در کل انسان نباید از کسی بی دلیل بدش بیاد
چون اینو گفتی متن دوستانو نوشتم:
من فقط نگفتم از هر آدمی بدش بیاد گفتم از هر آدمی خوشش میاد و یا خوشش نمیاد.
اگه شما هم متن دوستان رو خونده باشید میبینید که اونا نظراتشونو گفتن که از کی خوششون میاد و از کی خوششون نمیاد

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط نگفتم از هر آدمی بدش بیاد گفتم از هر آدمی خوشش میاد و یا خوشش نمیاد.
اگه شما هم متن دوستان رو خونده باشید میبینید که اونا نظراتشونو گفتن که از کی خوششون میاد و از کی خوششون نمیاد

منم دیدم و اونها هرکدوم دلیلی اوردن واسه این احساسات منم همینو میگم نباید بی دلیل از کسی
بدت بیاد مثل اون کسی اومده نوشته از کل پسرا بدم میاد!!!!

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم دیدم و اونها هرکدوم دلیلی اوردن واسه این احساسات منم همینو میگم نباید بی دلیل از کسی
بدت بیاد مثل اون کسی اومده نوشته از کل پسرا بدم میاد!!!!

خوب حتما اونم دلیلی برا خودش داره و نخواسته مطرح کنه
بازم نمیشه متهمش کرد

s@ber

عضو جدید

عزیزم اون 3 تا پست آخری که گذاشتی دقیقا حرفای خودتو تکذیب میکنه...
در ضمن این تاپیک 130تا جواب داره شما فقط همین چند تا که اونم چند تا پست اول بود و بچه ها هنوز دقیقا متوجه سوال نشده بودنو دیدی؟
فک کنم کلا عادت دارین همه چیزو نمیبینین...اون سوال اصلی که فقط بدت میاداشو دیده بودین اینم از خوندن پستا:D

MILA.S

عضو جدید
به به عجب تایپکی ای وللللللل.............والا دخترم دخترای قدیم دخترای این دو رو زمونه هیچی بلد نیستم...:D اما خوشم میاد از قیافشون این دو رو زمونه خوشگلتر شدن:biggrin:

s@ber

عضو جدید
به به عجب تایپکی ای وللللللل.............والا دخترم دخترای قدیم دخترای این دو رو زمونه هیچی بلد نیستم...:D اما خوشم میاد از قیافشون این دو رو زمونه خوشگلتر شدن:biggrin:

آی گل گفتی دادا...:D البت منظورم قسمت اولو دومش بودا:biggrin:
حال دادی اومدی دمت گرم

mahboobeh

عضو جدید
از پسرایی که سیگارو.......... و کلا اهل دود و دم هستن بدم میاد
از پسرایی که ارایش میکنن و شبیه دخترا خودشون رو میکنن و شبیه مردا نیستن بدم میاد
از پسرایی که لوس و بیخودن بدم میاد
از پسرایی که عصبی هستن بدم میاد
از پسرایی که اجتماعی نیستن و دوکلام بلد نیستن حرف بزنن خوشم نمیاد
از پسرای ژلف بدم میاد
از پسرای معدب و با ادب خوشم میاد
.
.
.
خخخخخخخ

آخ گل گفتی ستاره خانوم
به نظر من هر جور پسری رو میشه تحمل کرد الا مورد دو!!!!!!!

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اون 3 تا پست آخری که گذاشتی دقیقا حرفای خودتو تکذیب میکنه...
در ضمن این تاپیک 130تا جواب داره شما فقط همین چند تا که اونم چند تا پست اول بود و بچه ها هنوز دقیقا متوجه سوال نشده بودنو دیدی؟
فک کنم کلا عادت دارین همه چیزو نمیبینین...اون سوال اصلی که فقط بدت میاداشو دیده بودین اینم از خوندن پستا:D

این نظر تویه معلومه انتظارم نداشتم درک کنی بعدشم شما جواب اون قسمتی که جواب خودت رو دادم بده
همون حرفایی که میگفتی بقال سرکوچمون و این مزخرفات اون قسمتو جواب بده
در جواب اینکه میگی من بدم میادارو دیدم اره چون استقبال میکتم ادما بدون هیچ دلیل خاصی
ازهم خوششون بیاد
ولی فکر میکنم برای اینکه از کسی بدت بیاد هزارتا دلیل داشته باشی
و به خاطر هرچیز نباید کوچیکی از ادما بدت بیاد

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نظر تویه معلومه انتظارم نداشتم درک کنی بعدشم شما جواب اون قسمتی که جواب خودت رو دادم بده
همون حرفایی که میگفتی بقال سرکوچمون و این مزخرفات اون قسمتو جواب بده
در جواب اینکه میگی من بدم میادارو دیدم اره چون استقبال میکتم ادما بدون هیچ دلیل خاصی
ازهم خوششون بیاد
ولی فکر میکنم برای اینکه از کسی بدت بیاد هزارتا دلیل داشته باشی
و به خاطر هرچیز نباید کوچیکی از ادما بدت بیاد

ولي همون يه دليل كوچيك مي تونه از هزار تا دليل، قانع كننده تر باشه