خوشت میاد یا بدت میاد؟!؟!

s@ber

عضو جدید

s@ber

عضو جدید
من پسرم و از تمامی انسانها خوشم میاد ، نه از انسان نماها :)...

سلامتی علی جون...:D به یاد تاپیک سلامتی...
علی حالا اگه یه انسانی بهت دروغ بگه... یا بقیه رو مسخره کنه...یا چه میدونم تو خیابون لاتی راه بره و با همه دعوا کنه
یا حتی به قول دوستامون خودشو شبیه جنس مخالفش بکنه بازم دوسش داری؟؟؟؟ عایا؟:)

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علی حالا اگه یه انسانی بهت دروغ بگه... یا بقیه رو مسخره کنه...یا چه میدونم تو خیابون لاتی راه بره و با همه دعوا کنه

من كه از اينجور آدما بدم مياد:smile:

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامتیه خودت دادا..
صابر جان دیگه اون شخص هم میشه یک انسان نما و من ازش خوشم نمیاد..
ببین خب درسته آدمها ممکنه خطاهایی داشته باشن اما به نظرم تا جایی که خطاهاشون گریبانگیر دیگران نشه میشه گفت انسانیت خودشون رو حفظ کردن و لایق احترام اند اعم از دختر و پسر..به نظرم افرادی که همیشه حقوق دیگران رو در همه موارد رعایت میکنند و حق الناس نمیکنند ، دوست داشتنی هستن..البته من سوالت رو خیلی کلی جواب دادم و دیگه وارد جزئیاتش نشدم چون دیگه اون قسمتش بستگی به اخلاق و روحیات هر فرد داره که چه ویژگی هایی از جنس مخالفش مدنظرش باشه :)

s@ber

عضو جدید
من كه از اينجور آدما بدم مياد:smile:
سلام مژگان خانوم...به جان خودم حق داری

سلامتیه خودت دادا..
ببین خب درسته آدمها ممکنه خطاهایی داشته باشن اما به نظرم تا جایی که خطاهاشون گریبانگیر دیگران نشه میشه گفت انسانیت خودشون رو حفظ کردن و لایق احترام اند اعم از دختر و پسر..به نظرم افرادی که همیشه حقوق دیگران رو در همه موارد رعایت میکنند و حق الناس نمیکنند ، دوست داشتنی هستن..البته من سوالت رو خیلی کلی جواب دادم و دیگه وارد جزئیاتش نشدم چون دیگه اون قسمتش بستگی به اخلاق و روحیات هر فرد داره که چه ویژگی هایی از جنس مخالفش مدنظرش باشه :)

آره خب حرفات درسته... البته به نظر من آدم حتی از کساییم که بدش میاد باید بهشون احترام بذاره... ولی خب از طرفی کساییم که به بقیه دروغ میگن حقوقشونو رعایت نکردن چون با دروغ گفتنشون طرف مقابلو .... فرض میکنن:D

nvidia gtx 780

اخراجی موقت

آره خب حرفات درسته... البته به نظر من آدم حتی از کساییم که بدش میاد باید بهشون احترام بذاره... ولی خب از طرفی کساییم که به بقیه دروغ میگن حقوقشونو رعایت نکردن چون با دروغ گفتنشون طرف مقابلو .... فرض میکنن:D
طرف مقابلو چهار نقطه فرض میکنند؟؟

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامتیه خودت دادا..

:thumbsup2::victory::w11::w17:

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله اینکه درسته ، انسانها همگی قابل احترام اند ..و هر کس برای خودش شخصیتی داره و باید به عقایدش احترام گذاشت ولی تا جایی که حقوق دیگران پایمال نشه...

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله اینکه درسته ، انسانها همگی قابل احترام اند ..و هر کس برای خودش شخصیتی داره و باید به عقایدش احترام گذاشت ولی تا جایی که حقوق دیگران پایمال نشه...

کلا هم خوب بودن و هم بد بودن آدما دست خودشونه که با رفتاراشون بقیه بهشون کارت زرد بدن یا کارت قرمز :yellowcard:

s@ber

عضو جدید
کلا هم خوب بودن و هم بد بودن آدما دست خودشونه که با رفتاراشون بقیه بهشون کارت زرد بدن یا کارت قرمز :yellowcard:

اصن میدونی اینکه میگن احترام آدما دست خودشونه خداییش درست گفتن...بستگی به اخلاق و رفتار من داره که بقیه مردم با من چجوری برخورد کنن
شوخی کنم شوخی میکنن...فوش بدم فوش میدن ...:D

خاله

عضو جدید
دخترم ولی از همه پسرا بدم نمیاد از اونایی که از خود راضی هستن بدم میاد

من.......

من.......

بدم میاد چون مرد تا امعه ما کمتر پیدا میشه...مرد از بابت مثل برنامه ماه عسل دیدید زنش آلزایمر داشت مردش شده بود مثل پدر واس همسرش...
قبول کنید کم پیدا میشه////
خوشم میاد چون پسرامون غیرت ایرانن شعور مملکتمونن....
پسرا یدونن حرف ندارن......گاهی شاید ما دخترا باعث بد شدن اونا میشیم....قابل توجه بعضیا منطورم پوشش هس

s@ber

عضو جدید
بدم میاد چون مرد تا امعه ما کمتر پیدا میشه...مرد از بابت مثل برنامه ماه عسل دیدید زنش آلزایمر داشت مردش شده بود مثل پدر واس همسرش...
قبول کنید کم پیدا میشه////
خوشم میاد چون پسرامون غیرت ایرانن شعور مملکتمونن....
پسرا یدونن حرف ندارن......گاهی شاید ما دخترا باعث بد شدن اونا میشیم....قابل توجه بعضیا منطورم پوشش هس

سلام عسل خانوم... مرسی که اومدین...بعد مدتها دوباره یکی پیدا شد اینجا پست بذاره دیگه داش یادم میرفت که هچین تاپیکیم بوده:D
شاید باورتون نشه ولی جوابتون یکی از کامل ترین جوابا بوده تا الان...;) به قول بچه ها گفتنی دنیا دنیا سپاس...

s@ber

عضو جدید
2
چون همشون خائنن و دروغگو

دوست خوبم از شمام ممنونم که نشریف آوردین...ماشالا چقدم توپتون پره:)
بمیرم واسه دخترای راستگوی ایران زمین که همینجوری از درو دیوار داره بهشون خیانت میشه:D فک کنم رابطه بین آدما دو طرفس آبجی گلم