کسی منو صدا زد؟!
هیچی ناراحت شدم که با سالم کار نمی کنیچت شد؟؟
اااا خود اوسا اومدکسی منو صدا زد؟!
سرتو بکوب به دیوارهیچی ناراحت شدم که با سالم کار نمی کنی
ما که از کمالات شما گفتیمنبینم پشت سرم حرف بزنی حمزه خانوم
حمزه خانمنبینم پشت سرم حرف بزنی حمزه خانوم
من پسرم و از تمامی انسانها خوشم میاد ، نه از انسان نماها...
سلامتی علی جون...به یاد تاپیک سلامتی...
علی حالا اگه یه انسانی بهت دروغ بگه... یا بقیه رو مسخره کنه...یا چه میدونم تو خیابون لاتی راه بره و با همه دعوا کنه
یا حتی به قول دوستامون خودشو شبیه جنس مخالفش بکنه بازم دوسش داری؟؟؟؟ عایا؟![]()
سلامتیه خودت دادا..سلامتی علی جون...به یاد تاپیک سلامتی...
علی حالا اگه یه انسانی بهت دروغ بگه... یا بقیه رو مسخره کنه...یا چه میدونم تو خیابون لاتی راه بره و با همه دعوا کنه
یا حتی به قول دوستامون خودشو شبیه جنس مخالفش بکنه بازم دوسش داری؟؟؟؟ عایا؟![]()
سلام مژگان خانوم...به جان خودم حق داریمن كه از اينجور آدما بدم مياد![]()
سلامتیه خودت دادا..
صابر جان دیگه اون شخص هم میشه یک انسان نما و من ازش خوشم نمیاد..
ببین خب درسته آدمها ممکنه خطاهایی داشته باشن اما به نظرم تا جایی که خطاهاشون گریبانگیر دیگران نشه میشه گفت انسانیت خودشون رو حفظ کردن و لایق احترام اند اعم از دختر و پسر..به نظرم افرادی که همیشه حقوق دیگران رو در همه موارد رعایت میکنند و حق الناس نمیکنند ، دوست داشتنی هستن..البته من سوالت رو خیلی کلی جواب دادم و دیگه وارد جزئیاتش نشدم چون دیگه اون قسمتش بستگی به اخلاق و روحیات هر فرد داره که چه ویژگی هایی از جنس مخالفش مدنظرش باشه![]()
طرف مقابلو چهار نقطه فرض میکنند؟؟سلام مژگان خانوم...به جان خودم حق داری
آره خب حرفات درسته... البته به نظر من آدم حتی از کساییم که بدش میاد باید بهشون احترام بذاره... ولی خب از طرفی کساییم که به بقیه دروغ میگن حقوقشونو رعایت نکردن چون با دروغ گفتنشون طرف مقابلو .... فرض میکنن![]()
طرف مقابلو چهار نقطه فرض میکنند؟؟
هوشم ضعیفه !!ميگما شما هم فقط بع اين چندتا نقطه ها گير داديد .
اين چندتا نقطه ها در اصل يه تست هوشه براي شما![]()
سلامتیه خودت دادا..
صابر جان دیگه اون شخص هم میشه یک انسان نما و من ازش خوشم نمیاد..
ببین خب درسته آدمها ممکنه خطاهایی داشته باشن اما به نظرم تا جایی که خطاهاشون گریبانگیر دیگران نشه میشه گفت انسانیت خودشون رو حفظ کردن و لایق احترام اند اعم از دختر و پسر..به نظرم افرادی که همیشه حقوق دیگران رو در همه موارد رعایت میکنند و حق الناس نمیکنند ، دوست داشتنی هستن..البته من سوالت رو خیلی کلی جواب دادم و دیگه وارد جزئیاتش نشدم چون دیگه اون قسمتش بستگی به اخلاق و روحیات هر فرد داره که چه ویژگی هایی از جنس مخالفش مدنظرش باشه![]()
هوشم ضعیفه !!
هوشت که قویه بگو یعنی چی؟؟
سلام مژگان خانوم...به جان خودم حق داری
آره خب حرفات درسته... البته به نظر من آدم حتی از کساییم که بدش میاد باید بهشون احترام بذاره... ولی خب از طرفی کساییم که به بقیه دروغ میگن حقوقشونو رعایت نکردن چون با دروغ گفتنشون طرف مقابلو .... فرض میکنن![]()
بله اینکه درسته ، انسانها همگی قابل احترام اند ..و هر کس برای خودش شخصیتی داره و باید به عقایدش احترام گذاشت ولی تا جایی که حقوق دیگران پایمال نشه...
کلا هم خوب بودن و هم بد بودن آدما دست خودشونه که با رفتاراشون بقیه بهشون کارت زرد بدن یا کارت قرمز![]()
نه نمیشهیعنی نمیشه بگه به جوان به امام؟؟
دخترم ولی از همه پسرا بدم نمیاد از اونایی که از خود راضی هستن بدم میاد
بدم میاد چون مرد تا امعه ما کمتر پیدا میشه...مرد از بابت مثل برنامه ماه عسل دیدید زنش آلزایمر داشت مردش شده بود مثل پدر واس همسرش...
قبول کنید کم پیدا میشه////
خوشم میاد چون پسرامون غیرت ایرانن شعور مملکتمونن....
پسرا یدونن حرف ندارن......گاهی شاید ما دخترا باعث بد شدن اونا میشیم....قابل توجه بعضیا منطورم پوشش هس
2
چون همشون خائنن و دروغگو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | از اسمت خوشت میاد ؟ | گفتگوی آزاد | 143 | |
![]() |
بیا بگو از چیه قبلی خوشت میاد | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
امیدوارم خوشت بیاد... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
بيا ببين شايد خوشت اومد | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |