خوزســـتان تشنه بیشتر محتاج آب دز است ...(نفت خوزستان سرمایه ملیه قبول،نوش جونتون ...اما آب سرمایه بومیه)

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوزستان تشنه بیشتر محتاج آب دز است

به گزارش شبکه خبری دز(دز ان ان)،امام جمعه موقت اهواز گفت: ظرفیت‌ها و مشکلات استان خوزستان بارها و بارها گفته شده و همه این مسایل را می‌دانند.

آیت الله محسن حیدری در نشست شورای اداری اهواز اظهارکرد: ظرفیت‌‌های خوزستان نیاز به بحث ندارد و این استان از نظر موقیعت جغرافیایی کلوگاه ایران محسوب می‌شود.

وی افزود: استان خوزستان از نظر ظرفیت‌های مادی و معنوی فوق‌العاده است که شاید هیچ استانی در کشور این شاخص‌ها را نداشته باشد. ارتباط با دریا و امکان برقراری ارتباط با کشورهای خارجی، استان را از نظر ظرفیت‌های تجاری اقتصادی استان منحصر به فرد کرده‌است.

امام جمعه موقت اهواز عنوان‌کرد: ۸۴ درصد نفت کشور در استان استخراج می‌شود و صنایع فولاد، بخش کشاورزی و آب‌های استان از دیگر قابلیت‌های استان است، البته آب‌های خوزستان هم‌اکنون در معرض خطر هستند و این آب‌ها همچون گوشت قربانی‌اند و ممکن است در آینده‌ای نزدیک استان ما با وجود ظرفیت‌های آبی با بی‌آبی مواجه شود.

وی بیان‌کرد: ‌متاسفانه خوزستان مشکلاتی دارد که شاید در هیچ جای کشور وجود نداشته باشد. در برخی از شهرهای استان نرخ بیکاری ۲۵ تا ۳۰ درصدی را شاهد هستیم.

آیت‌الله حیدری اظهارکرد: ‌یک‌سوم جمعیت مردم اهواز حاشیه‌نشین هستند و حاشیه‌نشینی به معنای مواجه شدن با انبوه مشکلات از جمله کمبودهای بهداشتی، رفاهی، تفریحی، آموزش و اشتغال و دیگر مشکلات است.
وی ادامه‌داد: بر اثر جنگ تحمیلی همه زیرساخت‌های استان نابود شد که متاسفانه تا ۱۶ سال پس از جنگ نیز کار اساسی برای استان صورت نگرفت و خوزستان پس از جنگ هم دچار عقب‌ماندگی مضاعف شد. خوشبختانه در دولت ۹ و دهم حرکت‌های خوبی انجام شد اما این حرکت‌ها کارساز نیست و هنوز عقب‌ماندگی‌ها فراوان است.

به گزارش ایسنا، امام جمعه موقت اهواز در ادامه بر لزوم حل مشکلات مناطق حاشیه‌نشین اهواز و توسعه فضای آموزشی این مناطق تاکید و خاطرنشان‌کرد: ‌مشکلات زیادی در این مناطق وجود دارد و این مشکلات جدی است. برخی مسایل را نمی‌توان در شورای اداری مطرح کرد زیرا اگر گفته شود ممکن است مورد بهره‌برداری دشمنان ما قرار بگیرد. مشکلات خوزستان اگر حل نشود نه‌تنها برای استان بلکه برای کشور چالش‌برانگیز خواهد بود.

پانوشت:
شایسته بود سایر ائمه جمعه و مسئولین شهرستان های استان خوزستان نیز در این زمینه واکنشی از خود نشان داده و به این موضوع اعتراض نمایند.
در شرایطی که در خوزستان شهرهای بزرگی همچون اهواز ، آبادان و خرمشهر از وجود آب سالم و گوارا رنج می برند ، سزاوار نیست با هزینه های میلیاردی قریب به ۶۰۰ کیلومتر آب سرشاخه های دز را به سمت بالا پمپاژ نمایند تا رودخانه ی قمرود را سیراب کنند!!!

رودخانه ی دز در مسیر خود در شمال خوزستان صدها هزار هکتار زمینهای زراعی را آبیاری و بیش از دو میلیون تن محصولات کشاورزی را سیراب می نماید که این آمار غذای قریب به ۵ میلیون نفر را شامل می شود. با این تفاسیر کمبود آورده آب دز از سرچشمه و پس از آن ساخت سد بزرگ بختیاری قطعا آب دز را پس از سد دز تقلیل خواهد داد و زندگی و معیشت مردمان خوزستان را به مخاطره خواهد انداخت.

شاید اگر تامل و مطالعه ی بیشتری صورت می گرفت مشکلات بعدی همانند سد گتوند پیش نمی آمد.

آخرین ویرایش:

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه آب خوزستان آلوده هست قبول
ولی فک کن ما کنار سد کرج آب آلوده مصرف میکنیم ........یعنی محال بتونی با آب لوله کشی یه چای خوشرنگ نوش جان کنی
.
ما به عنوان مردم ایران متوجه هستیم که خیلی از مردم جنوب (الانو نمیدونم ولی تا چند سال پیش) از چه چیزهایی برای سوخت استفاده میکردن در صورتی که نفت جنوب صادر می شد

ولی اینکه نوشتید نوش جونتون ..........نوش جون کی؟
به نظرت پول نفت مال کیه ؟ داره تو جیب کی میره؟

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی فک کن ما کنار سد کرج آب آلوده مصرف میکنیم ........یعنی محال بتونی با آب لوله کشی یه چای خوشرنگ نوش جان کنی
.
ما به عنوان مردم ایران متوجه هستیم که خیلی از مردم جنوب (الانو نمیدونم ولی تا چند سال پیش) از چه چیزهایی برای سوخت استفاده میکردن در صورتی که نفت جنوب صادر می شد

منظورم انتقال آب رودخونه دزفول به قم و کاشان و تبعات آن کمبود آب در خوزستان بود :D
پول نفت هم اول به قم و بقیه ش به تهران میره .

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم انتقال آب رودخونه دزفول به قم و کاشان و تبعات آن کمبود آب در خوزستان بود :D
پول نفت هم اول به قم و بقیه ش به تهران میره .

این سیاست غلط دولته
آب دزفول به قم و کاشان
از اونطرف آب زاینده رود به یزد
با این سیاستای غلط میخوان مردمو از هم دور کنن ........اگه غیر از این بود راههای بهتر برای کمبود آب اون مناطق وجود داره

پول نفتم خرج جایی غیر از قم و تهران میشه.....

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سیاست غلط دولته
آب دزفول به قم و کاشان
از اونطرف آب زاینده رود به یزد
با این سیاستای غلط میخوان مردمو از هم دور کنن ........اگه غیر از این بود راههای بهتر برای کمبود آب اون مناطق وجود داره

پول نفتم خرج جایی غیر از قم و تهران میشه.....

90% نفت تو قم .... 6% تهران و 4 درصد بقیه استانها ....:mad:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
.

مال بعضیاست!!:D

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفت جنوب رو که مفتی به باقی ملت نمیدن پولشو تمام و کمال میگیرن
پول نفتی هم که صادر میشه اصلا به ما ربطی نداره حتی یک درصد
اون چیزی که به شما ربط داره درآمد کشاورزی و همین صنعت دست و پا شکسته هستش که بقایای چند دهه قبله و روز به روز تحلیل میره
شماها میگین آب شرب درستو حسابی نداریم تی وی هم از پیشرفت در زمینه هسته ای و نانوتکنولوژی و رویان گزارش میده....... زرشک کیلو چنده؟

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نفت جنوب رو که مفتی به باقی ملت نمیدن پولشو تمام و کمال میگیرن
پول نفتی هم که صادر میشه اصلا به ما ربطی نداره حتی یک درصد
اون چیزی که به شما ربط داره درآمد کشاورزی و همین صنعت دست و پا شکسته هستش که بقایای چند دهه قبله و روز به روز تحلیل میره
شماها میگین آب شرب درستو حسابی نداریم تی وی هم از پیشرفت در زمینه هسته ای و نانوتکنولوژی و رویان گزارش میده....... زرشک کیلو چنده؟
الان تو با مایی یا اونا ؟ :razz:

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.

مگه ما می تونیم یه چای خوشرنگ بخوریم؟!
آب لوله کشی فرق چندانی با آب فاضلاب نداره!!!!

حالا برای شما شاید یه آب آلوده باشه فقط، برای ما چی؟! شما خوزستان، مخصوصا جنوبشو رفتی ببینی؟!

شنیدن کی بود مانند دیدن! خودتون برید ببینید و قضاوت کنید!

:|

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

dezcity

حالا برای شما شاید یه آب آلوده باشه فقط، برای ما چی؟! شما خوزستان، مخصوصا جنوبشو رفتی ببینی؟!

چرا شماها تعیین موضع نسبت به خوزستان نمیکنید ؟
خوزستان چوب همین مبهم حرف زدن مسئولینشو داره میخوره

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز

من حرف شمارو درک میکنم
ولی خواسته های ما باید رو به حکومت باشه
نه اینکه ما مردم رو در رو هم قرار بگیریم

تو تصاویر دیدم که مردم از همون آبی که دام عبور میکنه آب مصرف میکنن .........خیلی درد ناکه
بعد آقای رئیس جمهور میگه ما باید آب صادر کنیم به جای کشاورزی!

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حرف شمارو درک میکنم
ولی خواسته های ما باید رو به حکومت باشه
نه اینکه ما مردم رو در رو هم قرار بگیریم

تو تصاویر دیدم که مردم از همون آبی که دام عبور میکنه آب مصرف میکنن .........خیلی درد ناکه
بعد آ
قای رئیس جمهور میگه ما باید آب صادر کنیم به جای کشاورزی!

:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان تو با مایی یا اونا ؟ :razz:

من یه چیزی گفتم خواننده هم برداشتشو کرد
چه فرقی میکنه باتو باشم یا اون یکی، مگه داریم یار کشی میکنیم اینجا
تو بدون فقط آب دز نیست که داره ناعادلانه توزیع میشه
در مورد نانو و رویان و سایر پیشرفتهای دهن پرکن هم اینو بدون مثل اینه که برای ساختمونی که پی و دیوار نداره داریم یه سقف مجلل میسازیم

saba jo00on

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی برق می ره آب دیگه نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آنم با گرمای هوا
واقعا آب سرمایه ملی هست اما خودمون باید از تشنگی بمیریم این حکایت ارسال آب شهرکرد به کل کشور هست که زمین و مردم تشنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد آب با لوله ها ارسال میشه
تا کی ظلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه چیزی گفتم خواننده هم برداشتشو کرد
چه فرقی میکنه باتو باشم یا اون یکی، مگه داریم یار کشی میکنیم اینجا
تو بدون فقط آب دز نیست که داره ناعادلانه توزیع میشه
در مورد نانو و رویان و سایر پیشرفتهای دهن پرکن هم اینو بدون مثل اینه که برای ساختمونی که پی و دیوار نداره داریم یه سقف مجلل میسازیم

لایک ...
ولی سرمایه های خوزستان مال خوزستانن
بقیه شهرا رو کار ندارم
.
.
. کاش میشد خوزستانم مثه بحرین از ایران جدا میشد ..
با اینهمه سرمایه میساختیم در حد دبی و لس آنجلس !
اونوقت بقیه ایران مثه افغانستان میشد منجمله تهران و قم :)

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید اگر تامل و مطالعه ی بیشتری صورت می گرفت مشکلات بعدی همانند سد گتوند پیش نمی آمد!

این جمله رو باید بزرگتر از بقیه مینوشتی آقا حسین.
من خودم مهندس آب هستم و اهوازیم و بهتر از هرکسی با این موضوع درگیرم...
با زدن سدهای چندگانه کارون .. رودخونه کارون ما به این وضع رسید که الان دارن توش راهسازی میکنن!!
سد گتوندی که گنجایشش چندین برابر کارون3 هست با یه حساب سر انگشتی میفهمیم که کارون رو نابود میکنه!!!
همه چیز برمیگرده به سیاست کشور ما...
باور کن ما تو دانشگاه طرح هایی دادیم محشر! استادا میگن اجازه اجراشو نداریم چون دولت اجازه نمیده!
چرا؟چون ما بحث استفاده و حفاظت و نگهداری رو پیش میکشیم و اونا بحث استفاده و فقط استفاده از این آب!
کارون پتانسیلهایی داشته که میتونست و هنوزم اگه بهش برسن میتونه بهترین منبع درآمد باشه و ارتباطات رو حتی با کشورهای دیگه سامان بده . شما کلی نگاه کنی شهری مثل اهواز به حدی گنجایش داره که بشه مهمترین شهر کشور همین الانش منبع درآمده کشوره اما متاسفانه متاسفانه ملت فقط به فکر پول درآوردن هستن اونم پول درآوردن سریع !
بابا یکم فکرتونو بکار بندازیم اینهمه طرح میدیم واسه این شهر ... باور کنید میزنه رو دست حتی کشورای دیگه! چرا میخواید پیشرفتتون فقط سیاسی باشه؟ پیشرفت علمی و فرهنگی که به دید سیاست بازی نباشه خیلی ماندگارتره...!

کارون رو زنده کنید!!

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید اگر تامل و مطالعه ی بیشتری صورت می گرفت مشکلات بعدی همانند سد گتوند پیش نمی آمد!

این جمله رو باید بزرگتر از بقیه مینوشتی آقا حسین.
من خودم مهندس آب هستم و اهوازیم و بهتر از هرکسی با این موضوع درگیرم...
با زدن سدهای چندگانه کارون .. رودخونه کارون ما به این وضع رسید که الان دارن توش راهسازی میکنن!!
سد گتوندی که گنجایشش چندین برابر کارون3 هست با یه حساب سر انگشتی میفهمیم که کارون رو نابود میکنه!!!
همه چیز برمیگرده به سیاست کشور ما...
باور کن ما تو دانشگاه طرح هایی دادیم محشر! استادا میگن اجازه اجراشو نداریم چون دولت اجازه نمیده!
چرا؟چون ما بحث استفاده و حفاظت و نگهداری رو پیش میکشیم و اونا بحث استفاده و فقط استفاده از این آب!
کارون پتانسیلهایی داشته که میتونست و هنوزم اگه بهش برسن میتونه بهترین منبع درآمد باشه و ارتباطات رو حتی با کشورهای دیگه سامان بده . شما کلی نگاه کنی شهری مثل اهواز به حدی گنجایش داره که بشه مهمترین شهر کشور همین الانش منبع درآمده کشوره اما متاسفانه متاسفانه ملت فقط به فکر پول درآوردن هستن اونم پول درآوردن سریع !
بابا یکم فکرتونو بکار بندازیم اینهمه طرح میدیم واسه این شهر ... باور کنید میزنه رو دست حتی کشورای دیگه! چرا میخواید پیشرفتتون فقط سیاسی باشه؟ پیشرفت علمی و فرهنگی که به دید سیاست بازی نباشه خیلی ماندگارتره...!

کارون رو زنده کنید!!

بزار حقایق جالبی از سد های کشور و سد کتوند عرض کنم :
نقشه ها و برآوردهای 35 سد از زمان شاه توسط مهندسان آمریکایی و ایتالیایی برا ایران تهیه شد و به ایران تحویل گردید
که قرار شد ضرف - 15- 10 سال همه سد ها ساخته بشه
ولی انقلاب شد و ....
حالا ایران هم داره رو همون نقشه ها و طرح ها کار میکنه و تا کنون فکر کنم 7 تاشو ساخته و در مراحل تکمیله :|
سد گتوند هم در مطالعات نقشه برداری و مکانیابی و خاک شناسی تایید نشده بود ...
ولی مهندسان امروز ما ساختن و توش کوه نمک ایجاد شد که واسه پایه های سد میگن خیلی خطرناکه .... ولی صداشو در نیوردن و به عنوان طرح ملی ...
.
.
.

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزار حقایق جالبی از سد های کشور و سد کتوند عرض کنم : نقشه ها و برآوردهای 35 سد از زمان شاه توسط مهندسان آمریکایی و ایتالیایی برا ایران تهیه شد و به ایران تحویل گردید که قرار شد ضرف - 15- 10 سال همه سد ها ساخته بشه ولی انقلاب شد و .... حالا ایران هم داره رو همون نقشه ها و طرح ها کار میکنه و تا کنون فکر کنم 7 تاشو ساخته و در مراحل تکمیله :| سد گتوند هم در مطالعات نقشه برداری و مکانیابی و خاک شناسی تایید نشده بود ... ولی مهندسان امروز ما ساختن و توش کوه نمک ایجاد شد که واسه پایه های سد میگن خیلی خطرناکه .... ولی صداشو در نیوردن و به عنوان طرح ملی ... . . .
هیییییییییییی خداااااااااا اگه من حقایقو رو کنم که دنیا زیر و رو میشهههههههههههه!

saba jo00on

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزار حقایق جالبی از سد های کشور و سد کتوند عرض کنم :
نقشه ها و برآوردهای 35 سد از زمان شاه توسط مهندسان آمریکایی و ایتالیایی برا ایران تهیه شد و به ایران تحویل گردید
که قرار شد ضرف - 15- 10 سال همه سد ها ساخته بشه
ولی انقلاب شد و ....
حالا ایران هم داره رو همون نقشه ها و طرح ها کار میکنه و تا کنون فکر کنم 7 تاشو ساخته و در مراحل تکمیله :|
سد گتوند هم در مطالعات نقشه برداری و مکانیابی و خاک شناسی تایید نشده بود ...
ولی مهندسان امروز ما ساختن و توش کوه نمک ایجاد شد که واسه پایه های سد میگن خیلی خطرناکه .... ولی صداشو در نیوردن و به عنوان طرح ملی ...
.
.
.

از سرچشمه های کارون که شروع کنیم کلی سد جدید زدن !!!!!!!!!! بهره برداری آب الان استان ها و نقاطی دارن که زورشون بیشتره
از خط لوله های آب زاینده رود و..... تا سد و....
عملا کارون از پایه داره کم کم نابود میشه و ضررش کسایی می بینن که به قول معروف عملاآب از شهرهاشون میره یا سرچشمه هستن ولی از بی آبی رنج می برن بیماری های کلیوی تا نارسایی های کلیه بیداد می کنه
کسی گوشش بدهکار نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
آب رودخونه زاینده رود را نابود کردند فرستادند واسه یزد و کاشان ، دریاچه ارومیه را نابود کردند حالا رسید به خوزستان
عجب مملکت خوبی داریم :razz:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوزستانیا همیشه بدبختن
حمله میشه،به ما حمله میکنن
آب میخوان،از اینجا میبرن
نفت میخوان، از اینجا میبرن
تو گرد و خاک هم که غلطانیم
بعد اخرشم هیچی نداریم