خودت فكر مي كني با اعمالي كه انجام دادي بهشت ميري يا جهنم؟ حالا جواب بدین ببینم کی به کیه؟؟؟؟؟؟
M Mr.Hyde عضو جدید Feb 17, 2011 #1 خودت فكر مي كني با اعمالي كه انجام دادي بهشت ميري يا جهنم؟ حالا جواب بدین ببینم کی به کیه؟؟؟؟؟؟
گل احساس عضو جدید کاربر ممتاز Feb 17, 2011 #3 اگه مسلمانید نهایتا بعد اتمام عذابها بالاخره بهشت می رید
ویسا عضو جدید Feb 17, 2011 #5 من سعی می کنم به این چیزا فکر نکنم چون خودم میدونم که خیلی گناه کردم و اعصابم خورد میشه
M Mr.Hyde عضو جدید Feb 17, 2011 #6 اشتباهت همين جاست نبايد مثل كبك سر زير برف كرد بايد در راه پيشرفت خودمون تلاش كنيم بايد حداقل گناه رو به 50%رسوند يا حتي 0
اشتباهت همين جاست نبايد مثل كبك سر زير برف كرد بايد در راه پيشرفت خودمون تلاش كنيم بايد حداقل گناه رو به 50%رسوند يا حتي 0
"Amir masoud" کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 17, 2011 #7 سعی کردم تا جایی که میتونم شکر گزار باشم و مهمتر از اون حق کسی را ضایع نکنم.... اما گناه زیاد کردم...خیلی زیاد...خدا ببخشتم....
سعی کردم تا جایی که میتونم شکر گزار باشم و مهمتر از اون حق کسی را ضایع نکنم.... اما گناه زیاد کردم...خیلی زیاد...خدا ببخشتم....