خواستگاری در سه سوت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

haltash

عضو جدید
سلام دوستان عزیز و اساتید محترم.:lol:
من دانشجو هستم.عاشق همکلاسیم شدم.جزوه درسیش رو قرض گرفتم و با اجازتون یه بیت شعر به همراه شماره م رو روی کاغذ نوشتم و داخل جزوش گذاشتم و جزوه رو پس دادم.وقتی برگه رو دید پا شد و برگه رو بهم داد و گفت این مال شماست جا مونده.کلی ضایع شدم.بعد از اینکه کلاس ها تموم شد رفتم که گندی رو که بالا آوردم رو جمع کنم و بهش بگم که منظورم چی بوده.با کلی خواهش اجازه داد که چند کلمه باهاش حرف بزنم.بهم گفت که توقع نداشته که مثل افراد کوچه و خیابون رفتار کنم.بهش گفتم که قصد من ازدواجه.اون هم این رو به من گفت:
من نامزد دارم.اصلا یکی رو دوست دارم.من هم پرسیدم واقعا؟!یاااااااا؟؟!!!گفتم واقعا.منم گفتم ببخشید و اونم گفت خواهش میکنم.
خواستم گند به وجود اومده رو جمع کنم که فکر کنم بدترش کردم.دوستش پیشش بود.شاید از اون خجالت کشیده و وقتی که شماره من رو داخل جزوه دیده پس آورده.یا اون موقع که میخواستم باهاش حرف بزنم بازم جلوی دوستش راحت نبود.دوستش که میگفت اگه نری تحویل حراست میدمت.ولی خودش چیزی نگفت.فکر کنم دلش با من باشه ولی یا خجالت میکشه یا ناز میکنه یا اینکه از نحوه ابراز علاقم ناراحت شده.
نظرتون چیه؟!به نظرتون بعد از تعطیلات چند شاخه گل واسه عذرخواهی نخرم یا یه کادو بخرم؟
کمکم کنید.آخه دوسش دارم.
دختر خانوم ها مخصوصا در این مورد میتونن کمکم کنن.چون میدونن واکنشش چه معنی داشته.
ممنونم:gol::heart:

haltash

عضو جدید
راستی اینم بگم که 2روز بعدش کلاس داشتیم سر کلاس نیومد.و بعدش هم که هفته آخر(هفته قبل از عید)بود که قرار شد کسی سر کلاس نیاد.به نظرتون خجالت کشیده که نیومده سر کلاس یا...(چون بچه مثبته و کلاسها رو از دست نمیده).
لطفا راهنمایم کنید.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی کارت زشت بوده

اگه دختر نجیب و با متانتی باشه و این کار رو ازت دیده باشه مطمئن باش خیلی بهش بر خورده هر کی باشه ناراحت میشه و بهش بر میخوره که براش شماره بزارن این اصلا جالب نیست مثل پیشنهاد دوستی می مونه........!
اگه واقعا ازش خوشت میومد و میخواستی ازش خواستگاری کنی این راهش نبود!
میرفتی ازش اجازه میگرفتی باهاش صحبت میکردی یا اگه روت نمیشد به دوستش میگفتی بهش بگه یا اینکه مثلا ما 3تا از کارمندای دانشکدمون خانومن (پستای بالایی دارن و بیشتر بچه ها رو میشناسن) هر کی میخواد از دختری خواستگاری کنه به یکی از اونا میگه و اونا هم به اون دختره میگن...این روش آخریه خیلی بهتره چون هر دو طرف راحتترن...
راستی اگه یکی این کار رو نسبت به خواهرت میکرد به نظرت واکنش خواهرت چی بود؟این جوری میتونی اون دختر رو درک کنی.

گل و کادو هم نمیخواد بخری بدتر خرابش میکنی

آخرین ویرایش:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب جواتی هستیا :smile:

پی نوشت: یعنی به ذهنت نرسید نیگا کنی ببینی حلقه داره یا کلا این چیزا رو نمی دونی؟

آخرین ویرایش:

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز و اساتید محترم.:lol:
من دانشجو هستم.عاشق همکلاسیم شدم.جزوه درسیش رو قرض گرفتم و با اجازتون یه بیت شعر به همراه شماره م رو روی کاغذ نوشتم و داخل جزوش گذاشتم و جزوه رو پس دادم.وقتی برگه رو دید پا شد و برگه رو بهم داد و گفت این مال شماست جا مونده.کلی ضایع شدم.بعد از اینکه کلاس ها تموم شد رفتم که گندی رو که بالا آوردم رو جمع کنم و بهش بگم که منظورم چی بوده.با کلی خواهش اجازه داد که چند کلمه باهاش حرف بزنم.بهم گفت که توقع نداشته که مثل افراد کوچه و خیابون رفتار کنم.بهش گفتم که قصد من ازدواجه.اون هم این رو به من گفت:
من نامزد دارم.اصلا یکی رو دوست دارم.من هم پرسیدم واقعا؟!یاااااااا؟؟!!!گفتم واقعا.منم گفتم ببخشید و اونم گفت خواهش میکنم.
خواستم گند به وجود اومده رو جمع کنم که فکر کنم بدترش کردم.دوستش پیشش بود.شاید از اون خجالت کشیده و وقتی که شماره من رو داخل جزوه دیده پس آورده.یا اون موقع که میخواستم باهاش حرف بزنم بازم جلوی دوستش راحت نبود.دوستش که میگفت اگه نری تحویل حراست میدمت.ولی خودش چیزی نگفت.فکر کنم دلش با من باشه ولی یا خجالت میکشه یا ناز میکنه یا اینکه از نحوه ابراز علاقم ناراحت شده.
نظرتون چیه؟!به نظرتون بعد از تعطیلات چند شاخه گل واسه عذرخواهی نخرم یا یه کادو بخرم؟
کمکم کنید.آخه دوسش دارم.
دختر خانوم ها مخصوصا در این مورد میتونن کمکم کنن.چون میدونن واکنشش چه معنی داشته.
ممنونم:gol::heart:
اگه آدم حسابی باشه (عذر میخوام رکم) شماره یعنی سوتی ناجور
ولی اگه ورودی جدیدی بذار یه چند ترم بگذره تجربه میگه بهتره
اگه نه هم که یه سوتی ضایع دادی

a_ka775

عضو جدید
خیلی کارت زشت بوده

اگه دختر نجیب و با متانتی باشه و این کار رو ازت دیده باشه مطمئن باش خیلی بهش بر خورده هر کی باشه ناراحت میشه و بهش بر میخوره که براش شماره بزارن این اصلا جالب نیست مثل پیشنهاد دوستی می مونه........!
اگه واقعا ازش خوشت میومد و میخواستی ازش خواستگاری کنی این راهش نبود!
اگه یکی این کار رو نسبت به خواهرت میکرد به نظرت واکنش خواهرت چی بود؟

سلام .به نظر منم که کار بسیار بچه گانه ای کردی.اگه کسی رو دوست داری که نباید خجالت بکشی. باید مرد باشی بری جلو و حرف بزنی .شاید استفاده کردن از چند کلمه ی مناسب بسیار جالب تر از این باشه که شماره رو بین برگه های جزوه بذاری.من فکر میکنم که از این حرکتت بسیار ناراحت شده و واسه اینکه بار دوم مزاحمش نشی 1)یا واقعا نامزد داره. 2)یا خواسته تو رو دست به سر کنه.
اگه بعد تاطیلات هم دیدیش بهتره به عنوان معذرت خواهی کاری انجام ندی. بهش نگاه نکن و سعی کن زیاد تو پر و پاش نپیچی چون اینجوری بیشتر احساس تنفر بش دست میده .
اگه نامزد نداشته باشه و از تو خوشش بیاد بهتره که اروم اروم تو دلش جا شی . نه اینکه به زور خودتو تو دلش جا کنی.
امیدوارم که راهنماییم مفید بوده باشه واست .

شکوفه یاس

عضو جدید
سلام پسر خوب
قبل از اینا باید مشورت میگرفتی.حالا هم عجله نکن.1ماه صبر کن تا اشتباهت یادش بره.مطمئن باش اگه دوستت داشت و نامزد نداشت بهت نمیگفت نامزد دارم.صبر کن اگه تا 1ماه دیگه ازدواج نکرد بعد از طریق خواهرت یا مادرت پا جلو بزار.اگه مذهبی باشه این رفتارش از بی تجربگی بوده و بعد پشیمون میشه اگه دختره مذهبی نیست فکر کنم دوستت نداره بی خیالش شو.اشتباه نکنی بری معذرت خواهی ها.که بد تر میشه.تو باید ببینی اون تو چه فاز فکریه مثل خودش رفتار کن.دوستی داشتم که پسری عاشقش بود و پسره ازش خواستگای کرد.اونم از روی خنگی دعوا راه انداخت و پسره بی خیالش شد بهد یه مدتی دختره خودش رفت پیشش به بهونه اشکال درسی.الانم با هم نامزدن:D

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب کارایی میکنن این پسرا .... :surprised:
خب یا نامزد داره یا از شما خوشش نیومده که گفته نامزد دارم ...

آخرین ویرایش:

haltash

عضو جدید
سلام.
از این همه پیامی که دادید ممنونم.
عرض کنم که قبل از این کارا دستش رو نگاه کردم,حلقه نداشت.
فقط به قول خودش توقع نداشته که مثل افراد کوچه و خیابون رفتار کنم.گفت که شما در یک محیط آکادمی درس میخونید و باید با این افراد فرق داشته باشید.از این کارم ناراحت شده بود.
اون قبلش تصور کرده بود که من واسه دوستی این کار رو کردم.واسه همین ناراحت شده.وقتی گفتم قصدم ازدواجه یه مقدار شکه شد. و گفت نامزد دارم.اصلا یکی رو دوست دارم.
میدونم گند زدم.اگه مستقیما ازش شماره رو میخواستم قطعا شمارش رو بهم میداد.
من توی شهر خودمون درس نمیخونم واسه همین نتونستم که به کسی از خونواده خودم بگم که برن خواستگاری.
یعنی نرم ازش عذرخواهی کنم؟دوس دارم برم بهش توضیح بدم که چون تا به حال با دخترها حرف نزدم و آدم خجالتی هستم و نتونستم مستقیم باهاتون صحبت کنم شماره م رو توی جزوت نوشتم و میخواستم تلفنی باهات حرف بزنم.
یعنی فایده نداره؟

haltash

عضو جدید
سلام .به نظر منم که کار بسیار بچه گانه ای کردی.اگه کسی رو دوست داری که نباید خجالت بکشی. باید مرد باشی بری جلو و حرف بزنی .شاید استفاده کردن از چند کلمه ی مناسب بسیار جالب تر از این باشه که شماره رو بین برگه های جزوه بذاری.من فکر میکنم که از این حرکتت بسیار ناراحت شده و واسه اینکه بار دوم مزاحمش نشی 1)یا واقعا نامزد داره. 2)یا خواسته تو رو دست به سر کنه.
اگه بعد تاطیلات هم دیدیش بهتره به عنوان معذرت خواهی کاری انجام ندی. بهش نگاه نکن و سعی کن زیاد تو پر و پاش نپیچی چون اینجوری بیشتر احساس تنفر بش دست میده .
اگه نامزد نداشته باشه و از تو خوشش بیاد بهتره که اروم اروم تو دلش جا شی . نه اینکه به زور خودتو تو دلش جا کنی.
امیدوارم که راهنماییم مفید بوده باشه واست .
سلام.
نامزد نداره.چون حلقه تو دستش نبود.قطعا 1-شکه شده2-اگه شما باشید.موقعی که یه نفر بدون هیچ مقدمه ای ازتون خواستگاری کنه چی جوابش رو میدید._(حتی اگه دوسش داشته باشید)
به نظر من باز هم همین حرفا رو بهش میزنید.
حس من میگه که تا قبل از شماره ای که بهش دادم دوستم داشته.حالا که این گند رو زدم و از دستم ناراحت و شکه شده.امیدی واسه بازگشتش هست.
امیدی هست که منو ببخشه.؟.

persian golf

عضو جدید
یه مدت کاری به کارش نداشته باش. فکر کنم بعد یه مدت واسه عذرخواهی یه واسطه بفرستی بد نباشه

haltash

عضو جدید
حالا این که نیومده سر کلاس چه معنی داره؟!
خجالت کشیده از من یا دوستش که ماجرا رو میدونه!!!
یا از دستم حسابی عصبانی شده که حاضر نبوده بیاد سر کلاس؟!!!
حالا یه راهنمایی درست و حسابی بکنید که چطوری این گند بالا اومده رو جمع کنم.
ممکنه دوستش به بچه های کلاس بگه و این طوری خیلی بد میشه.
جون مادرتون راهنمایم کنید که بتونم مخش رو بزنم.
زیاد از حد اعتماد به نفس داشتم که این طوری شد.
حالا که اون میدونه که نیت من ازدواجه نه دوستی و فاصله ی تقریبا 30 روزه بین گند زده شده من با شروع کلاس ها هست.(وقتی کلاس های دانشگاه شروع بشه و ببینمش تقریبا 30 روز گذشته)فرصت مناسبی نبوده تا اشتباهم رو فراموش کنه و یا به نیت واقعیم پی ببره.و من بتونم برم که عذرخواهی کنم.
یا به بهانه ی سال نو کادو بهش بدم.
یا اینکه شعری که جدیدا خودم در وصفش نوشتم (تا حدودی شاعرم.شمارم رو همراه با بیتی که خودم نوشته بودنم بهش دادم.) رو بهش بدم.(شاید این طوری تحت تاثیر قرار بگیره)
نمیدونم چی بگم.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی نرم ازش عذرخواهی کنم؟دوس دارم برم بهش توضیح بدم که چون تا به حال با دخترها حرف نزدم و آدم خجالتی هستم و نتونستم مستقیم باهاتون صحبت کنم شماره م رو توی جزوت نوشتم و میخواستم تلفنی باهات حرف بزنم.
یعنی فایده نداره؟

عذر خواهی که باید بکنی ولی ترجیحا این حرفایی که گفتی رو بسپار به یکی دیگه، اگه می تونی از دخترا یکی رو پیدا کن که بهش بگه؛ کلا می تونی از هر دختری خواهش کنی که اینکارو برات بکنه فقط بهش اصل ماجرا رو بگو
یا اگه سپردی به یه پسر دیگه، آدم موجهی باشه؛ اگه متاهل هم باشه که چه بهتر
ولی خودت نه جلو نرو؛ بعد اینکه هم اون طرف رفت از طرفت معذرت خواست چند مدت جلو چشمش آفتابی نشو

persian golf

عضو جدید
اینقده عجله نکن.
آیا خودت شرایط ازدواج رو داری؟منظورم درست تموم شده!کار داری!سربازی رفتی!......

haltash

عضو جدید
عذر خواهی که باید بکنی ولی ترجیحا این حرفایی که گفتی رو بسپار به یکی دیگه، اگه می تونی از دخترا یکی رو پیدا کن که بهش بگه؛ کلا می تونی از هر دختری خواهش کنی که اینکارو برات بکنه فقط بهش اصل ماجرا رو بگو
یا اگه سپردی به یه پسر دیگه، آدم موجهی باشه؛ اگه متاهل هم باشه که چه بهتر
ولی خودت نه جلو نرو؛ بعد اینکه هم اون طرف رفت از طرفت معذرت خواست چند مدت جلو چشمش آفتابی نشو
همون بار اول هم میخواستم به دوستش بگم که بهش بگه ولی دوستش حاضر نشد باهام حرف بزنه.
یعنی چی که اصل ماجرا رو بگم؟
یعنی اینکه بگم که چه گندی زدم؟شاید دختره دوس نداشته باشه بقیه خبردار بشن و بابت این موضع عصبانی تر بشه.
واسه خودم هم بدتر میشه.
آفتابی نشم یعنی اینکه سر کلاس نرم؟!

haltash

عضو جدید
اینقده عجله نکن.
آیا خودت شرایط ازدواج رو داری؟منظورم درست تموم شده!کار داری!سربازی رفتی!......
تو هم مثل مادرم گیر دادی به این سربازی.مگه سربازی چی داره؟؟؟؟میری امریه میگیری میری اداره ای مشغول میشی.
تازه اگه معاف نشم که احتمالا معاف میشم.
کار هم بصورت پاره وقت دارم.نگرانم دختره بپره والا واسه ازدواج عجله ندارم.

persian golf

عضو جدید
من متاهلم و تا یه ماه دیگه پایان نامه ارشدم رو دفاع می کنم، خیلی خوب می دونم استارت زندگی چه دردسرایی داره.
اگه تو دانشگات مرگز مشاوره داره بد نیست یه سر بری حتما راهنمائیت می کنن
تو هم مثل مادرم گیر دادی به این سربازی.مگه سربازی چی داره؟؟؟؟میری امریه میگیری میری اداره ای مشغول میشی.
تازه اگه معاف نشم که احتمالا معاف میشم.
کار هم بصورت پاره وقت دارم.نگرانم دختره بپره والا واسه ازدواج عجله ندارم.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون بار اول هم میخواستم به دوستش بگم که بهش بگه ولی دوستش حاضر نشد باهام حرف بزنه.
یعنی چی که اصل ماجرا رو بگم؟
یعنی اینکه بگم که چه گندی زدم؟شاید دختره دوس نداشته باشه بقیه خبردار بشن و بابت این موضع عصبانی تر بشه.
واسه خودم هم بدتر میشه.
آفتابی نشم یعنی اینکه سر کلاس نرم؟!

خوب هر کی به غیر از دوستش! نمی دونم دوستش چه برداشتی کرده یا اینکه حسادت دخترانه بوده چی بوده (گمون نمی کنم البته)؛ شایدم یه گندی هم پیش اون زدی خودت خبر نداری :biggrin:
نه اصل ماجرا اینکه بگی نیتت چی بوده و اینا؛ ولی خوب این وسط آره احتمالا یه نفر دیگه هم بدونه که خراب کاری کردی قبلا، ولی یه نفر آدم حسابی باشه عیبی نداره
نه یعنی بعده اینکه یکی باهاش حرف زد دیگه نری مثلا بخوای خود شیرینی کنی مثل یه فرزند صالح که گلی از گل های بهشت باشه پیشش سرتو میندازی پائین (لازم نکرده لپات گل بندازه)

haltash

عضو جدید
من متاهلم و تا یه ماه دیگه پایان نامه ارشدم رو دفاع می کنم، خیلی خوب می دونم استارت زندگی چه دردسرایی داره.
اگه تو دانشگات مرگز مشاوره داره بد نیست یه سر بری حتما راهنمائیت می کنن
آدم عاشق این حرفا حالیش نیست.عشق مغز ادم رو از کار میندازه.متاسفانه.

haltash

عضو جدید
خوب هر کی به غیر از دوستش! نمی دونم دوستش چه برداشتی کرده یا اینکه حسادت دخترانه بوده چی بوده (گمون نمی کنم البته)؛ شایدم یه گندی هم پیش اون زدی خودت خبر نداری :biggrin:
نه اصل ماجرا اینکه بگی نیتت چی بوده و اینا؛ ولی خوب این وسط آره احتمالا یه نفر دیگه هم بدونه که خراب کاری کردی قبلا، ولی یه نفر آدم حسابی باشه عیبی نداره
نه یعنی بعده اینکه یکی باهاش حرف زد دیگه نری مثلا بخوای خود شیرینی کنی مثل یه فرزند صالح که گلی از گل های بهشت باشه پیشش سرتو میندازی پائین (لازم نکرده لپات گل بندازه)
نه.حسادت نبوده.خودش بهش اشاره داد که نرو.فکر کنم فکر کرده منظورم رفاقت بوده که گفته باهاش حرف نزن.
ترس این رو دارم به کسی دیگه بگم پیش اون شخص هم ضایع بشم.چون شهر خودمون نیست کسی رو جز همکلاسی های دانشگاه در دسترس ندارم.
وقتی از دوستش خواهش میکردم که چند دقیقه وقتش رو به من بده تا باهاش صحبت کنم اون اجازه نمیداد.دیگه خیلی اصرار کردم و فایده نداشت یک بار که به خودش گفتم اومد که باهاش حرف بزنم.(1-از یک طرف از دستم ناراحت بود 2- از طرف دیگه نمیخواسته که با واسطه باهاش حرف بزنم 3-دوس نداشته زیاد از دوستش خواهش کنم4-وقتی دوستش ازش اجازه میخواسته که باهام حرف بزنه یا نه اون خجالت کشیده که اجازه بده.این نظر خودمه.)بر این اساس میگم که فکر کنم دوس نداره کسی واسطه باشه.نظر شما چیه؟
با این دوستش که گفتم میره خونه.جلوی دوستش بازم فایده نداره.بعد از دانشگاه که میره خونه توی راه خودم رو بهش برسونم و باهاش حرف بزنم؟(با وجود حضور دوستش؟!)
کار رو واسه هم خودم و هم اون حسابی سخت کردم.

آخرین ویرایش:

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس معلومه نامزد نداره چون دختری که نامزد داشته باشه انگشتری چیزی دستش میکنه تا بقیه متوجه باشن و سوء تفاهمی پیش نیاد!
ولی از دستت خیلی ناراحت شده و این طبیعیه!دختر مذهبییه؟
کلا با هیچ پسری حرف نمیزنه؟
وقتی توی دانشگاه نمیذاره باهاش حرف بزنی پس بیرون از دانشگاه اصلا باهاش حرف نزن چون بدتر میشه مطمئن باش!
کادو هم خیلی خیلی کاره بدیه اگه بهش بدی شایدم بدتت دست حراست:D
قبل از اینا کاری نکردی؟چون میگی با دوستشم خواستی بحرفی نذاشته!مثلا بیش از حد نگاه کردن ...زیر نظر گرفتن.......میدونی که این کارا اعصاب آدمو داغون میکنه گاهی هم آدم رو متنفر میکنه از طرف...
یه چیز دیگم هست تو،به این دختر خانوم میخوری؟از نظر ظاهر،قد،تیپ،اعتقاد،مالی و........اگه نمیخوری شاید ازت خوشش نمیاد !

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون به نظرم میاد دختر مذهبی و نجیبی باشه الان دیگه هیچ کاری نکن نه عذرخواهی .....نه اینکه نگاه و ........اگه واقعا ازش خوشت میاد و به قول خودت عاشقی و نکنه بپره و این حرفا...شماره ی خونشونو یه جوری به دست بیار اما نه با ضایع بازی!(بعد شمارهشونو بده به مامانت زنگ بزنن برای خواستگاری اینجوری خرابکاریتم درست میشه و میفهمه قصد بدی نداشتی)
اگرم نمیشه شماره ی خونشونو پیدا کنی یه جوری نامحسوس تعقیبش کن آدرس خونشونو پیدا کن اگه میدونی خراب میکنی و خیلی عاشقشی برو مامانتو بردار بیار دختره رو به مامانت نشون بده ایشون برن خونه ی دختره رو پیدا کنن و با مامان دختره صحبت کنن.

چون بد از عید اگه بازم بری جلوشو به کارات ادامه بدی مطمئن باش ازت متنفر میشه این کارا برای این جور دخترا فقط حس نفرت نسبت به طرف مقابلشون میاره!

haltash

عضو جدید
پس معلومه نامزد نداره چون دختری که نامزد داشته باشه انگشتری چیزی دستش میکنه تا بقیه متوجه باشن و سوء تفاهمی پیش نیاد!
ولی از دستت خیلی ناراحت شده و این طبیعیه!دختر مذهبییه؟
کلا با هیچ پسری حرف نمیزنه؟
وقتی توی دانشگاه نمیذاره باهاش حرف بزنی پس بیرون از دانشگاه اصلا باهاش حرف نزن چون بدتر میشه مطمئن باش!
کادو هم خیلی خیلی کاره بدیه اگه بهش بدی شایدم بدتت دست حراست:D
قبل از اینا کاری نکردی؟چون میگی با دوستشم خواستی بحرفی نذاشته!مثلا بیش از حد نگاه کردن ...زیر نظر گرفتن.......میدونی که این کارا اعصاب آدمو داغون میکنه گاهی هم آدم رو متنفر میکنه از طرف...
یه چیز دیگم هست تو،به این دختر خانوم میخوری؟از نظر ظاهر،قد،تیپ،اعتقاد،مالی و........اگه نمیخوری شاید ازت خوشش نمیاد !
سر و وضعش که مذهبی بودن شدید رو نشون نمیده.از روی ظاهر هم خیلی سخته که تشخیص بدی مذهبیه یا نه.
همون روز که این گند رو زدم با دوستش داشت میرفت خونه که میخواستم با دوستش حرف بزنم و دوستش وقتی بهش نگاه کرد که ببینه چیکار کنه اون اجازه نداد که باهاش حرف بزنم.کلی از دوستش خواهش کردم قبول نکرد و دوستش در نهایت گفت تحویل حراست میدمت .دیدم که فایده نداره به خودش گفتم خودتون میاد باهاتون صحبت کنم که اومد.هر دو تا پیش هم بودن.
سر کلاس چندیدن بار نگاهش کردم.اونم متوجه شد.وقتی روم رو به سمت دوستم کردم یه نگاه بهم کرد و وقتی متوجه شد که متوجه نگاهش شدم سریع روش رو به سمت دوستش کرد.
از لحاظ قدی به هم میخوریم.اعتقادی هم به نظرم میخوریم.وضعیت مالیشون رو نمیدونم.البته تیپ و قد و... سلیقه ایه.اگه دختره ازت خوشش بیاد اومده و اگه نیاد خوش تیپ ترین باشی و عالی بازم خوشش نیومده.

آخرین ویرایش:

haltash

عضو جدید
چون به نظرم میاد دختر مذهبی و نجیبی باشه الان دیگه هیچ کاری نکن نه عذرخواهی .....نه اینکه نگاه و ........اگه واقعا ازش خوشت میاد و به قول خودت عاشقی و نکنه بپره و این حرفا...شماره ی خونشونو یه جوری به دست بیار اما نه با ضایع بازی!(بعد شمارهشونو بده به مامانت زنگ بزنن برای خواستگاری اینجوری خرابکاریتم درست میشه و میفهمه قصد بدی نداشتی)
اگرم نمیشه شماره ی خونشونو پیدا کنی یه جوری نامحسوس تعقیبش کن آدرس خونشونو پیدا کن اگه میدونی خراب میکنی و خیلی عاشقشی برو مامانتو بردار بیار دختره رو به مامانت نشون بده ایشون برن خونه ی دختره رو پیدا کنن و با مامان دختره صحبت کنن.

چون بد از عید اگه بازم بری جلوشو به کارات ادامه بدی مطمئن باش ازت متنفر میشه این کارا برای این جور دخترا فقط حس نفرت نسبت به طرف مقابلشون میاره!
مشکل اینجاس که میخوام اول نظر خودش رو بدونم و مطمئن بشم که جوابش مثبته و بعد با خونواده برم خواستگاری.چون فاصله شهری که توش درس میخونم با شهر خودمون زیاده,حتما باید قضیه حتمی باشه والا هم اونا بیکار شدن و هم من ضایع شدم.
من کارای زیادی انجام ندادم.همون روز شماره دادم و همون روز رفتم که منظورم رو بهش بگم.دیگه نه قبل از اون باهاش کاری داشتم و نه بعد از اون(تعطیلات عید بینش افتاد.)

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مردا که عادت دارید نه بشنوید ضایع شدن نیست که

بعدم اگه واقعا عاشقشی این راه آخریه از همه درستتره حتی اگه مجبور بشی از سیستان بلوچستان بری آذربایجان

از دوستاشم کسی واسطه نکن به نظرم این کاره خیلی مهمیه و شخصی هم که میخواد بگه به طرفت توی جواب طرفت تاثیر گذاره!
ولی بازم میگم اول بشین فکر کن ببین واقعا عاشقشی یا نه؟بعدم مادرتو ببر مگه چی میشه؟این دختری رو که گفتی به نظرم دیگه نباید بری مزاحمش بشی حتی نگاهشم نکن وگرنه خیلی راحت ازت متنفر میشه(ببخشیدا ولی اینجوری میگه چه آدم بی شخصیتی بهش میگم نامزد دارم ول نمیکنه ولی اگه بعد از عید اصلا انگار نه انگار چیزی شده رفتار کنی کارای قبلیتم درست میشه) ولی اگه مادرتو بیاری مطمئن باش میفهمه قصدت بد نبوده!
یا برو شمارشو گیر بیار!

haltash

عضو جدید
شما مردا که عادت دارید نه بشنوید ضایع شدن نیست که

بعدم اگه واقعا عاشقشی این راه آخریه از همه درستتره حتی اگه مجبور بشی از سیستان بلوچستان بری آذربایجان

از دوستاشم کسی واسطه نکن به نظرم این کاره خیلی مهمیه و شخصی هم که میخواد بگه به طرفت توی جواب طرفت تاثیر گذاره!
ولی بازم میگم اول بشین فکر کن ببین واقعا عاشقشی یا نه؟بعدم مادرتو ببر مگه چی میشه؟این دختری رو که گفتی به نظرم دیگه نباید بری مزاحمش بشی حتی نگاهشم نکن وگرنه خیلی راحت ازت متنفر میشه(ببخشیدا ولی اینجوری میگه چه آدم بی شخصیتی بهش میگم نامزد دارم ول نمیکنه ولی اگه بعد از عید اصلا انگار نه انگار چیزی شده رفتار کنی کارای قبلیتم درست میشه) ولی اگه مادرتو بیاری مطمئن باش میفهمه قصدت بد نبوده!
یا برو شمارشو گیر بیار!
من تا حالا هیچ وقت تو زندگیم شکست نخوردم.هر کاری که به تلاش خودم بستگی داشته توش موفق شدم.دوس ندارم اولین شکستم شکست عشقی باشه.
بعدشم باید با هم آشنا بشیم و ببینی بدرد هم میخوریم یا نه!!!!؟؟؟
میخوام با هم بیشتر آشنا بشیم و ببینم بدرد هم میخوریم.اگه بدرد هم میخوریم بله رو به ما میگه یا نه.
اگه بدرد هم نخوردیم یا جوابش نه بود,ترجیح میدم این تابستون کنکور شرکت کنم و از این دانشگاه برم و تطبیق واحد کنم.این طوری واسه هم من خوبه هم اون.
شماره خونش رو میگی؟یا همراه؟

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختری که تو میگی مطمئن باش با اون کارت نمیذاره بشناسیش ولی اگه به مامانت بگی و این حرفا یه مدت با هم رفت و آمد میکنید و بعد هم رو میشناسید و جواب بله یا نه رو میگیری.
کلا به نظرم بعد از اینکه مامانت اومدن بعدش برو برای آشنایی در غیر این صورت به چشم یه مزاحم بهت نگاه میکنه!

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من تا حالا هیچ وقت تو زندگیم شکست نخوردم.هر کاری که به تلاش خودم بستگی داشته توش موفق شدم.دوس ندارم اولین شکستم شکست عشقی باشه.
بعدشم باید با هم آشنا بشیم و ببینی بدرد هم میخوریم یا نه!!!!؟؟؟
میخوام با هم بیشتر آشنا بشیم و ببینم بدرد هم میخوریم.اگه بدرد هم میخوریم بله رو به ما میگه یا نه.
اگه بدرد هم نخوردیم یا جوابش نه بود,ترجیح میدم این تابستون کنکور شرکت کنم و از این دانشگاه برم و تطبیق واحد کنم.این طوری واسه هم من خوبه هم اون.
شماره خونش رو میگی؟یا همراه؟

دوست عزیز، یه سوال دارم، از چیه این دختر خوشت اومده؟

منظورم اینه که شما به نظر میرسه که اصلاً نمیشناسیش، یه چیزایی رو داری از رو ظاهرش حدس میزنی، اصلاً نمیدونی آیا به تو به چشم یه مزاحم نگاه میکنه، یا اصلاً این حس رو نسبت بهت داره که از نظر فرهنگی به هم میخورین یا نه؟ اون به نظر میاد از چه قشر و طبقه اجتماعی و خانواده ای باشه؟؟

پس به نظر بنده شما احتمالاً از قیافه دختره خوشت اومده....!! حتی نمیدونی خصوصیات اخلاقیش چیه .....

بعد شما کاری که کردی این بوده که شماره گذاشتی تو جزوش .... انگار که اون یه دختر خیابونی بوده که از شیشه ماشین بهش شماره دادی! اونم لابد به خاطر زیباییش ....
بعدشم لابد توقع داشتی بهت زنگ بزنه ....

بعدشم میگی که : من تا حالا هیچ وقت تو زندگیم شکست نخوردم.هر کاری که به تلاش خودم بستگی داشته توش موفق شدم.دوس ندارم اولین شکستم شکست عشقی باشه....

آخه تعریفت از "شکست" چیه؟ بعدشم تعریفت از "تلاش" چیه؟

آخه تا وقتی نمیدونی اون اصلاً به تو حسی داره یا نه هیچ کار نمیتونی بکنی... حتی با خانوادتم نمیتونی بری خواستگاریش.... اگه دوست نداشته باشه که هیچ کودوم این کارا فایده نداره ....

بعدشم انقدر احساساتی شدی که میگی: ترجیح میدم این تابستون کنکور شرکت کنم و از این دانشگاه برم ....
. . . . .

وضعیت
موضوع بسته شده است.