خواستگاري رفتي يا برات خواستگار اومده؟؟؟؟

farshad_moradi

عضو جدید
ميگن هر اتفاقي كه ميافته بگين حتما يه حكمتي توش بوده!
ولي بايد اگه كسي رو دوست دارين تا دير نشده بهش بگين!
الان مثلا من يكي هست كه ميدونم دوستم دارم ولي داره اين پا و اون پا ميكنه

وقتی میدونی کسی شما رد دوست داره چرا خودت نمیری بهش بگی که تو هم دوستش داری.؟
چه اشکالی داره خودت پا پیش بزاری؟
از دستت میپره و اونوقت کاری ازت بر نمیادو گوگا میخورنش......:crying:

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وقتی میدونی کسی شما رد دوست داره چرا خودت نمیری بهش بگی که تو هم دوستش داری.؟
چه اشکالی داره خودت پا پیش بزاری؟
از دستت میپره و اونوقت کاری ازت بر نمیادو گوگا میخورنش......:crying:

آخه شايد من فكر مي كنم كه اونم منو دوست داره، شايد اشتباه كرده باشم
بعدشم من دوست دارم كه اون بياد مرد و مردونه حرف دلشو بزنه

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

اه بازم تو... تو که خودت یه پا گرگی
اقایونا خانوما این پری گرگیست در لباس میش مطلقا بهش نزدیک نشین، حریم قانونی 1 کیلومتر

چه کنیم که خواستگار داشته باشیم؟.....یکی بگه:(.
.
.
:)

اخیییییی... اخه چرا؟ مگه چن سالته؟
بیکاریا خواستگار میخوای چیکار

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقایونا خانوما این پری گرگیست در لباس میش مطلقا بهش نزدیک نشین، حریم قانونی 1 کیلومتر

بربری.....تو چی میگی دیگه؟:D .....تو خودت یکی ازون گوگ بی ددبایی :razz::cool::D

• Like
واکنش ها: IMDB

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز

:cool:18 سال

• Like

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

شماها که هیچوقت راستشو نمیگین، حالا فرض محال که هیچوقت محال نیست بنابراین فرض میکنیم که 18 سالته، اخه سنی نیست که مثلا همین پری ببو حدود 45-40 سالی داری ولی تا حالا هیچ خواستگاری نداشته، ولی هنوز امیدواره که بالاخره یه جنتلمن چلاغه خوش تیپ سوار بر قاطری سفید عر عر کنان و خرامان خرامان بیادو دستشو بگیره بندازتش تو کجاوه و ببرتش به اون دور دورا... البته الان یه BF داره عکسشو تو صفحه ش گذاشتم ولی حالا چون تویی اینجا هم میزارم تا همگان بدانن انچه که باید بدانند (من اخرش هویت واقعیه پریو روشن میکنم)

این دوس پسره پریه:

اینم منو مهساییم با نی نی مون:D

پری ببو چرا اخم کردی عزیزم، ناراحت نشو واقعیت همینه:D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها که هیچوقت راستشو نمیگین، حالا فرض محال که هیچوقت محال نیست بنابراین فرض میکنیم که 18 سالته، اخه سنی نیست که مثلا همین پری ببو حدود 45-40 سالی داری ولی تا حالا هیچ خواستگاری نداشته، ولی هنوز امیدواره که بالاخره یه جنتلمن چلاغه خوش تیپ سوار بر قاطری سفید عر عر کنان و خرامان خرامان بیادو دستشو بگیره بندازتش تو کجاوه و ببرتش به اون دور دورا... البته الان یه BF داره عکسشو تو صفحه ش گذاشتم ولی حالا چون تویی اینجا هم میزارم تا همگان بدانن انچه که باید بدانند (من اخرش هویت واقعیه پریو روشن میکنم)

این دوس پسره پریه:

خیلی باحالی بربری.....من 45 سالمه؟...دستت درد نکنه بیش...ر:D:D:D

چرا اخم کنم؟...کلیم میخندم به این دیوونه بازیات....حیف همش فک می کنی من....:razz::redface:
بد بد بد :cry:

ولی دوس پسرم خیلی نازه نه؟؟؟؟

• Like

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز

این دوس پسره پریه:

:surprised::surprised::surprised:
چرا محال؟:eek::eek::eek: شاید یه اینچ کوچیکتر باشم ولی بزگتر که نیستم:(

خیلی باحاله....دوس پسرش دندوناش طلاس...:biggrin::biggrin::biggrin:

• Like

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی باحالی بربری.....من 45 سالمه؟...دستت درد نکنه بیش...ر:D:D:D

چرا اخم کنم؟...کلیم میخندم به این دیوونه بازیات....حیف همش فک می کنی من....:razz::redface:
بد بد بد :cry:

ولی دوس پسرم خیلی نازه نه؟؟؟؟

فهمیدم فهیمدم جایه اون جاخالیه باید عو بزاریم، همه بهم میگن چرا اینقد خنگی :razz:

مو درباره تو فکری نمیکنوم پرییییییی، چون جنبه ت بالاست شوخی موکونوم وگرنه خودوم بهتر میدونوم چقد دخمله باجنبه و باحالی هستی، ولی مطمئنا ناز نیستی ، برعکسه دوس پسرت

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهمیدم فهیمدم جایه اون جاخالیه باید عو بزاریم، همه بهم میگن چرا اینقد خنگی :razz:

مو درباره تو فکری نمیکنوم پرییییییی، چون جنبه ت بالاست شوخی موکونوم وگرنه خودوم بهتر میدونوم چقد دخمله باجنبه و باحالی هستی، ولی مطمئنا ناز نیستی ، برعکسه دوس پسرت
اشک در شوشمانمان حلقه مینوماید.....واخعااااااااااااا:cry::cry::cry:

خیلیم نازم...تو که نومودونیییی.....:razz:شلک بخلیشم یه کم:D

:surprised:حالا کی گف عو بزار؟....ت بزار:surprised::cool:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم چطوره سمت چپیه هم دوس پسر زیبا باشه....ها؟ چطوره؟

اون چپیه پیشنهاد زیاد داره، حالا چون زیبا از خودمونه بهش میگم ببینم نظرش چیه

:surprised::surprised::surprised:
چرا محال؟:eek::eek::eek: شاید یه اینچ کوچیکتر باشم ولی بزگتر که نیستم:(

خیلی باحاله....دوس پسرش دندوناش طلاس...:biggrin::biggrin::biggrin:

طلا سفید دیگه؟
تو میدونی این پسره چیکارست، 1200 ئهنه چاه داره تو جنوب، صاحب صدها ملک در شمال و شمال تهران تازه کلاه هم داره، خواستی کلاشم بهت میده

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز

طلا سفید دیگه؟
تو میدونی این پسره چیکارست، 1200 ئهنه چاه داره تو جنوب، صاحب صدها ملک در شمال و شمال تهران تازه کلاه هم داره، خواستی کلاشم بهت میده

:D:biggrin::eek::eek::eek:واقعا؟....دستتون درد نکنه....کادو کنین من میبرم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

طلا سفید دیگه؟

گناه داره زیبا....میگم بیا این شانسو ازش نگیریم بربری خان....بدیم بره:D:D:biggrin:

• Like
واکنش ها: a30r

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دردم اینه که مطوئن نیستم دیگه دردم همینه :(:cry::cry::cry::cry:

خب مطمئن شو عزيزم. ببين اگر ميبيني كه تمايلي نداري پس بفهم كه اصلا دوسش نداري. تو بايد بخواي كه از كارش سر در بياري خودش يواش يواش راهش باز ميشه;)

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D:biggrin::eek::eek::eek:واقعا؟....دستتون درد نکنه....کادو کنین من میبرم

گناه داره زیبا....میگم بیا این شانسو ازش نگیریم بربری خان....بدیم بره:D:D:biggrin:

دیگه زیبا چون پری که نمیخوام سر به تنش باشه ضمانتتو کرد، جهنمو ضرر این قند علیه ما هم واسه تو، بعد نگی بردیا فلانه بهمانه

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چند روزه هر جای تالار گفتگو آزاد میری در مورد ازدواج و شوهر کردن و این حرفاس بابا بیخیال این حرفا فکر نون باشید که خربزه آبه
راستی پریناز خانوم سلام عرض کردم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/heart.gif

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چند روزه هر جای تالار گفتگو آزاد میری در مورد ازدواج و شوهر کردن و این حرفاس بابا بیخیال این حرفا فکر نون باشید که خربزه آبه
راستی پریناز خانوم سلام عرض کردم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/heart.gif

اخه دستمون به همون خربزه هم نمیرسه

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه دستمون به همون خربزه هم نمیرسه
سلام بردیا جان از شما بعیده این حرفو بزنی این همه خربزه فقط کافیه لب تر کنی:w18: مگه همین دختر شاه پریون چشه که اینقدر اذیتش میکنی؟؟ یکم کمتر کلاس بذار تا اینم از دستت نرفته

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مطمئن شو عزيزم. ببين اگر ميبيني كه تمايلي نداري پس بفهم كه اصلا دوسش نداري. تو بايد بخواي كه از كارش سر در بياري خودش يواش يواش راهش باز ميشه;)
من که میمیرم براش اما چه جوری مطمئن بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی الان پری خربزه ست:D:D یا خربزه پریه؟ واقعا در حل این تک معادله دو مجهولی موندم
من اصلا همچین منظوری نداشتم.اما آدمها آزادن هر جور میخوان برداشت کنن . حالا راستشو بگو از حرف من کدوم برداشتو کردی؟؟؟؟؟:w12: