خواستگاري رفتي يا برات خواستگار اومده؟؟؟؟

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این چند روزه هر جای تالار گفتگو آزاد میری در مورد ازدواج و شوهر کردن و این حرفاس بابا بیخیال این حرفا فکر نون باشید که خربزه آبه
راستی پریناز خانوم سلام عرض کردم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/heart.gif

سلام به به دوستاي قديميييييييي:gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه زیبا چون پری که نمیخوام سر به تنش باشه ضمانتتو کرد، جهنمو ضرر این قند علیه ما هم واسه تو، بعد نگی بردیا فلانه بهمانه

;):biggrin:

:D
من بردیام سروره پری
خواهش میکنم شما چشماتون قشنگ میبینه
بیخود کردی تو.....بربری هستی انگش کوچیکه ی پری:D

سلام بردیا جان از شما بعیده این حرفو بزنی این همه خربزه فقط کافیه لب تر کنی:w18: مگه همین دختر شاه پریون چشه که اینقدر اذیتش میکنی؟؟ یکم کمتر کلاس بذار تا اینم از دستت نرفته
دستت درد نکنه افشین خان ....ینی دستت درد نکنه....مارو با خربزه یکی کردی دیگه؟؟؟!!!!
اینم؟....باشه باز به هم میرسیم:razz::cool:

یعنی الان پری خربزه ست:D:D یا خربزه پریه؟ واقعا در حل این تک معادله دو مجهولی موندم
تو حرف نزن....بربری جون .....منظورش هیشکدوم نبود....من تو چشاش برق بی منظوری رو خوندم;):D

من اصلا همچین منظوری نداشتم.اما آدمها آزادن هر جور میخوان برداشت کنن . حالا راستشو بگو از حرف من کدوم برداشتو کردی؟؟؟؟؟:w12:
:mad::cool:بولو دیگه شیطونی نکن ....بودو پسر خوب:cool::D

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه زیبا چون پری که نمیخوام سر به تنش باشه ضمانتتو کرد، جهنمو ضرر این قند علیه ما هم واسه تو، بعد نگی بردیا فلانه بهمانه
حالا چرا میخوای سر به تنش نباشه ...؟ مگه چیکارت کرده اینقد دلت خونه؟:D:cool:
مرسی دست شمام درد نکنه:cool:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به جمعتون جمع هست!
ديگه كسي نبود!!!!

گلشون کم بود که منم تشریف فرما شدم، دیگه همه چی کامله کامله

حالا چرا میخوای سر به تنش نباشه ...؟ مگه چیکارت کرده اینقد دلت خونه؟:D:cool:
مرسی دست شمام درد نکنه:cool:

سوهانه روح میدونی چیه؟.. پری

دیدمش عزیزم....واسه من قیافه اصلا مهم نیس....فقط پول!:D;)

بی احساس:razz:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا همچین منظوری نداشتم.اما آدمها آزادن هر جور میخوان برداشت کنن . حالا راستشو بگو از حرف من کدوم برداشتو کردی؟؟؟؟؟:w12:

والله چی بوگوم باز این خربزه به درد خورن میخوره ولی پری چی
حاج افشین دستوم به دومنت ما رو از این زندان خلاص کن، بوخودا از ترسش نمیتونم یه لحظه بیام اینجا..آه نیگا کن ، این اعصابه من، ببین دستام چجوری میلرزه:cry:
شبا از ترسش نمیتونم بخوابم ، فک میکنم تو کمده منتظره من بخوابم با چاقو تیکه پارم کنه، تو داده مظلوم بستان از دست این شیطان

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدایاااااااااااااااا:w06::w06:
باز اومدی؟
تازه واسه خودم داشتم تو باشگا قدم میزدم....

دیگه دوره پری سالاری تموم شد، بارو بندیلتو جمع کن سرورت اقا بردیا میخواد اجلال جلوس فرماید

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
والله چی بوگوم باز این خربزه به درد خورن میخوره ولی پری چی
حاج افشین دستوم به دومنت ما رو از این زندان خلاص کن، بوخودا از ترسش نمیتونم یه لحظه بیام اینجا..آه نیگا کن ، این اعصابه من، ببین دستام چجوری میلرزه:cry:
شبا از ترسش نمیتونم بخوابم ، فک میکنم تو کمده منتظره من بخوابم با چاقو تیکه پارم کنه، تو داده مظلوم بستان از دست این شیطان

توکه خوب بلدی نقشه فرار از زندان بکشی....خوب خودت اون مخ کیش میشیتو به کار بنداز دیگه....من به این حسسسساسیییییی....اصلا به چاقو تاحالا اشاره ام نکردم....چه برسه به اینکه باهاش بخوام....:cry::cry:

دیگه دوره پری سالاری تموم شد، بارو بندیلتو جمع کن سرورت اقا بردیا میخواد اجلال جلوس فرماید
شوما جورابات بو میده وگرنه میگفتم رو سر ما بشینی:D:D

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
tapic kheili maskharas..:razz:
یه بار دلیلشو گفتما.. حالا هی باز بگین چقد مسخرست

نه بابا اون قديم نديما بود كه آقايون جلوس مي كردن حالا دوره دوره پري هاست عزيزم:biggrin:

ارهههههه؟:razz: اینجوریه
پریناااااااااااااااز یعنی توام با این پری ببو هستی، بردیا بی کس بردیا تهنا، تهنایه تهنا...
پریناز تو حیفی خودتو به این پری نچسبون،موجوده خطرناکیه ها خود دانی

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

پریناااااااااااااااز یعنی توام با این پری ببو هستی، بردیا بی کس بردیا تهنا، تهنایه تهنا...

واقعاً؟؟؟؟ نمدونسسسم:cry: چرا؟ بردياجون تو مواظبم باش

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

مایکللللللللللللللللل...بیا که مامانمو گروگان گرفتننننن...بیا نجاتش بده.....منو که دوس نداری مامانمو نجات بده....جون من:cry::cry::cry:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=2247401#post2247401

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعاً؟؟؟؟ نمدونسسسم:cry: چرا؟ بردياجون تو مواظبم باش

خوب من تمومه تلاشم اینه که شماها رو از دست این دیو دو سر نجات بدم دیگه... مثه یه مادر مهربون بهتون نزدیک میشه بعد که بهش اعتماد کردین بیچارتون میکنه، گول حرفایه خوکشل موکشلشو نخور، شما نمیدونین در پس این نقاب چه چهره زشتیه، اینقد این پری بدههههههههههههههههههه هر کاری بگی از دستش بر میاد، از اردنگی زدن به گنده لاته محل تا بچه دزدی

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من تمومه تلاشم اینه که شماها رو از دست این دیو دو سر نجات بدم دیگه... مثه یه مادر مهربون بهتون نزدیک میشه بعد که بهش اعتماد کردین بیچارتون میکنه، گول حرفایه خوکشل موکشلشو نخور، شما نمیدونین در پس این نقاب چه چهره زشتیه، اینقد این پری بدههههههههههههههههههه هر کاری بگی از دستش بر میاد، از اردنگی زدن به گنده لاته محل تا بچه دزدی
ایششششش
.
اخرش منو دیونه میکنی......من نفرینت میکنم....ایشالا یه زن سیبیلو گیرت بیاد که وختی میخواد دلتو بدس بیاره سیبیلاشو واسه ات ببافه و ابروهاشو واسه ات گره بده:mad::cool::surprised:

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکم هول تشریف داری دخترررررررم
دردم اینه که مطوئن نیستم دیگه دردم همینه :(:cry::cry::cry::cry:
مرگ یه بار .. شیون یه بار برو خودتو راحت کن اومدیمو اون هیچوقت نیومد انوقت خواستگارای دیگه هم پریده بودن , میترشی میوفتی رو دستمونا:D
خب مطمئن شو عزيزم. ببين اگر ميبيني كه تمايلي نداري پس بفهم كه اصلا دوسش نداري. تو بايد بخواي كه از كارش سر در بياري خودش يواش يواش راهش باز ميشه;)
همونی که این گفت :D
این چند روزه هر جای تالار گفتگو آزاد میری در مورد ازدواج و شوهر کردن و این حرفاس بابا بیخیال این حرفا فکر نون باشید که خربزه آبه
راستی پریناز خانوم سلام عرض کردم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/heart.gif
میخوای تو هم از خاطراتت با مهسا بگو .. هر چند خودم شاهدتون بودم :D

sahar_m1068

عضو جدید
تجربياتتون رو بگيد، بگيد عيبي كه از طرف ديديد چي بوده كه خوشتون نيومده
سلام ببين عزيزم عيب با معيار فرق ميكنه.اول بايد براي خودت معيار بندي كني كه اول طرف مقابلت بايد چه خصوصياتي داشته باشه و اينكه بايد بدوني هيچ وقت آدمي رو پيدا نميكني كه 100در صد اوني هست كه تو ميخواي آدما هميشه يه نقصايي چه از نظر اخلاقي چه از نظر ظاهري دارن. اما نبايد خيلي زيا د وسواس به خرج بدي.مطمين باش هميشه از اون چيزي كه بدت مياد به سرت مياد به نكات خوب فكر كن و نكات بد رو از فكرت دور كن.قبل از ازدواج چشماتو باز كن و بعد از ازدواج چشماتو ببند.توي اينترنت ميتوني مطالب خوبي سرچ كني و همچنين كتابهاي آقاي دهنوي و دكتر طهماسي رو بهت پيشنهاد ميكنم.اميدوارم خوشبخت بشي

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميگن هر اتفاقي كه ميافته بگين حتما يه حكمتي توش بوده!
ولي بايد اگه كسي رو دوست دارين تا دير نشده بهش بگين!
الان مثلا من يكي هست كه ميدونم دوستم دارم ولي داره اين پا و اون پا ميكنه

یکی ؟ منظورت کدومه ؟

نه بابا اون قديم نديما بود كه آقايون جلوس مي كردن حالا دوره دوره پري هاست عزيزم:biggrin:

دختر پاش برووووووووووووو تو اون اتاق پشتی زیادی داری شیطونی میکنی !:razz:

اره بابا.....الان هرکی دستش چرکی نباشه بهش زن نمیدن که:cool:

یعنی میفرمایید بی مایه فتیره !!

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببين عزيزم عيب با معيار فرق ميكنه.اول بايد براي خودت معيار بندي كني كه اول طرف مقابلت بايد چه خصوصياتي داشته باشه و اينكه بايد بدوني هيچ وقت آدمي رو پيدا نميكني كه 100در صد اوني هست كه تو ميخواي آدما هميشه يه نقصايي چه از نظر اخلاقي چه از نظر ظاهري دارن. اما نبايد خيلي زيا د وسواس به خرج بدي.مطمين باش هميشه از اون چيزي كه بدت مياد به سرت مياد به نكات خوب فكر كن و نكات بد رو از فكرت دور كن.قبل از ازدواج چشماتو باز كن و بعد از ازدواج چشماتو ببند.توي اينترنت ميتوني مطالب خوبي سرچ كني و همچنين كتابهاي آقاي دهنوي و دكتر طهماسي رو بهت پيشنهاد ميكنم.اميدوارم خوشبخت بشي

گوش کنید ! هم پریناز , هم پری و هم زیبا ... انقده دنبال منفیاش نباشید ... برید همین کتابایی که ایشون گفتن رو بخونید دو زار چیز یاد بگیرید مخصوصا حرفام با شما پریناز و زیباست این پری که دیگه سنش از این حرفا گذشته( البته پری جون من نمیدونم سنتو ولی با این چیزی که بردیا گفت نهایت یه 10 سالم بزنیم تو سرش بگیم از رو بدجنسی برده بالا شما فقط بعنوان معلومات عمومی بخونش نه تخصصی:D )