لطفا نظر خود را درباره برنامه خندوانه بنویسید
خب مگه در فیلم و تئاتر مردان و زنان چکار می کنن؟واقعا متاسفم. مردها و زنان بازی میکنند و بقیه نگاه میکنن و میخندن!!
واقعا متاسفم. مردها و زنان بازی میکنند و بقیه نگاه میکنن و میخندن!! یعنی زمین باز میشد آدم میرفت زیر زمین این چیزا رو نمیدید. ماهواره ی ملی ایجاد کردن دیگه!! واقعا با شئونات زندگی ما نمیخوره این کارای تقلیدی. بله دقیقا خوب گفتید جهان سومیه چون اگه نبود طبق زندگی و عقاید و باورهای خودمون برنامه میساختن! کجای فرهنگ ما زنان جلوی همه بازی میکنن قهقهه میزنن؟؟؟
هر هر خندیدن مگه شاد بودنه؟ لودگی شادیه؟ نمیگم تفریح و شادی بده ها ولی اساس برنامه اصلا غلطه بنظرم
این جور برنامه ها حرامه خواهرم حرااام :|
باعث انحراف نسل جوان میشه هزار جور بدبختی به بار میاره ... باید همیشه اشک تو چشا جمع بشه وقتی ی برنامه میبینی خواهر گرامی قهقهه جنس مونث باعث تحریک مردان میشود
سخت بود؟ متوجه شدین؟
مقایسش با ماهواره جالبه. من خودمم نه به طور کامل ولی از مخالفان ماهواره ام .چون اگر هدف، مطلع شدن از اخبار باشه انقدر رسانه ها زیاد شده که میشه پیگیری کرد .اما اگر هدف فیلم و سریالهای دو هزار قسمتیه یا چیزای دیگه اوکی ماهواره نگاه کنن. اما اینکه یه برنامه ای که تونسته مردم رو بخندونه و مجوز گرفته که تو تلویزیون ما پخش بشه و اتفاقا نه به هر قیمتی بلکه خنده ی حلالو می یاره تو خونه های مردم باید ازش حمایت کرد. نه قومیتیو مسخره می کنه، نه به کسی بی احترامی میشه، و نه اسلام شما به خطر میفته! مگر اینکه در مکتب شما خنده بر زن حرام باشه ! که در این صورت من برم پابوس جناب مکارم که لااقل گذاشت خنده حلال بمونه .صد رحمت به اوشون.
برا طرز فکرت متاسفم.واقعا متاسفم. مردها و زنان بازی میکنند و بقیه نگاه میکنن و میخندن!! یعنی زمین باز میشد آدم میرفت زیر زمین این چیزا رو نمیدید. ماهواره ی ملی ایجاد کردن دیگه!! واقعا با شئونات زندگی ما نمیخوره این کارای تقلیدی. بله دقیقا خوب گفتید جهان سومیه چون اگه نبود طبق زندگی و عقاید و باورهای خودمون برنامه میساختن! کجای فرهنگ ما زنان جلوی همه بازی میکنن قهقهه میزنن؟؟؟
هر هر خندیدن مگه شاد بودنه؟ لودگی شادیه؟ نمیگم تفریح و شادی بده ها ولی اساس برنامه اصلا غلطه بنظرم
من کلا تلوزیون نمی بینم ولی خب بعضی وقتا صداش به گوشم میرسه!!
باید بگم برنامه ی ماه عسل به قول شما "یک برنامه جهان سومی" هست که بدبدختگی و بیچارگی و فلاکت رو به خورد جامعه میده...نه برنامه خندوانه...
هدف از ساخت برنامه ی ماه عسل اینه که به جامعه بگه اگر در حال مردن هم هستین ناشکری نکنید چرا که یک بدبدخت و بیچاره تر از شما تو جامعه هست!!
اگر با حقوق 700 تومن اجاره خونه و هزینه هزار تا بدبدختی دیگر رو می دید ناشکری نکنید چرا که فلانی داره از سرطان می میره!!
حالا قضاوت با خودتون که کدوم برنامه جهان سومیه...
واقعا متعجبم از این همه نقد منفی روی این برنامه. اتفاقا موندن تو همچین عقایدی مارو تبدیل میکنه به جهان سومی جناب. زنان جلوی همه بازی می کنن قهقهه می زنن؟ زنان حق ندارن قهقهه بزنن؟ یا حق ندارن یه کمدین باشن؟شما بهتر نگاه کنید لطفا.
این جور برنامه ها حرامه خواهرم حرااام :|
باعث انحراف نسل جوان میشه هزار جور بدبختی به بار میاره ... باید همیشه اشک تو چشا جمع بشه وقتی ی برنامه میبینی خواهر گرامی قهقهه جنس مونث باعث تحریک مردان میشود
مثلا همین شهاب حسینی رفته بلاد کفر ی نخل پلاستیکی بهش دادن که چی ؟ :|
سخت بود؟ متوجه شدین؟
مقایسش با ماهواره جالبه!!!! من خودمم نه به طور کامل ولی از مخالفان ماهواره ام .چون اگر هدف، مطلع شدن از اخبار باشه انقدر رسانه ها زیاد شده که میشه پیگیری کرد .اما اگر هدف فیلم و سریالهای دو هزار قسمتیه یا چیزای دیگه اوکی ماهواره نگاه کنن. اما اینکه یه برنامه ای که تونسته مردم رو بخندونه و مجوز گرفته که تو تلویزیون ما پخش بشه و اتفاقا نه به هر قیمتی بلکه خنده ی حلالو می یاره تو خونه های مردم باید ازش حمایت کرد. نه قومیتیو مسخره می کنه، نه به کسی بی احترامی میشه، و نه اسلام شما به خطر میفته! مگر اینکه در مکتب شما خنده بر زن حرام باشه ! که در این صورت من برم پابوس جناب مکارم که لااقل گذاشت خنده حلال بمونه .صد رحمت به اوشون.
من مهندس شدم. می خوام یه وام بگیرم میگن . برو دوره ببین مدرک بیار. برو زن بگیر. برو سند بیار. میری دوره ببینی سر کارت میزارن. میری بانک میگن برو وقت گل نی بیا. جهان سوم یعنی این. بی عدالتی و بی قانونی و فقر معیار اصلی جهان سومه.
وقعا متعجبم بعضی مردم چقدر در خوشی هستند و لای پر قو بزرگ شدن که مشکل کشور رو برنامه خندوانه میدونن! اونوقت من باید سر کار یواشکی بیام اینترنت معلومه اصلا سختی نکشیدن و تو زندگیشون با مشکلی رو برو نشدن که همچین طرز فکری دارن.
طرز فکری که افردای که شرایط مطلوب اختلاس و سهمیه دولتی و اقازاده و نور چشمی و ... برخوردارن.
اتفاقا این برنامه هم شورشو در آوردهمن کلا تلوزیون نمی بینم ولی خب بعضی وقتا صداش به گوشم میرسه!!
باید بگم برنامه ی ماه عسل به قول شما "یک برنامه جهان سومی" هست که بدبدختگی و بیچارگی و فلاکت رو به خورد جامعه میده...نه برنامه خندوانه...
هدف از ساخت برنامه ی ماه عسل اینه که به جامعه بگه اگر در حال مردن هم هستین ناشکری نکنید چرا که یک بدبدخت و بیچاره تر از شما تو جامعه هست!!
اگر با حقوق 700 تومن اجاره خونه و هزینه هزار تا بدبدختی دیگر رو می دید ناشکری نکنید چرا که فلانی داره از سرطان می میره!!
برا طرز فکرت متاسفم.
الکی مغلطه نکن. وقتی حقیقت رو میگم سعی نکن با مغلطه بکشونی بحثو جاهای دیگه. هزارتا ترفند برای خنداندن هست،ما خودمون فرهنگ داریم و با هزاران روش میخندیم. اصلا ما کجا گریه میکنیم؟ از صبح تا شب در تلگرام و وایبر و ... الافیم بعد دو قورت و نیممونم باقیه که آی حقوق بشر کجایی که یادت بخیر! بیکار بیکار میگردیم ، هممون سر همدیگه رو کلاه میذاریم بعد انتظار هم داریم شلوارکمون آماده سه شنبه ها بریم شمال جوج سیخ کنیم. که اینم میکنیما از بس هرکی هرکیه ثروت باد آورده غوغا میکنه.
واقعا متاسفم. مردها و زنان بازی میکنند و بقیه نگاه میکنن و میخندن!! یعنی زمین باز میشد آدم میرفت زیر زمین این چیزا رو نمیدید. ماهواره ی ملی ایجاد کردن دیگه!! واقعا با شئونات زندگی ما نمیخوره این کارای تقلیدی. بله دقیقا خوب گفتید جهان سومیه چون اگه نبود طبق زندگی و عقاید و باورهای خودمون برنامه میساختن! کجای فرهنگ ما زنان جلوی همه بازی میکنن قهقهه میزنن؟؟؟
مثلا رفیقش تو باشگاه مهندسان بهش میگه دو سه تومنم شد حقوق؟ دلداری میده میگه ناشکری نکن کارگر معدن داریم فقط 700 میگیره! (تاپیکشم میزنه)من کلا تلوزیون نمی بینم ولی خب بعضی وقتا صداش به گوشم میرسه!!
الان سه برنامه از خانواده باحالو یه جزیی نگاه کردم چقدر سطحی چقدر سطحی....
هر سه بار همشون از شماره 2 دارم شماره 3 دارم حرف زدن... یعنی ببین فقر برنامه فقر فرهنگی در چه حده که با ادرار داشتن باید مردم رو خندوند دیگه راه دیگه ای نمونده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفتار سیاه «ما مردم» در خندوانه رامبد جوان و رقابت ژوله و حیایی | گفتگوی آزاد | 14 | ||
گل نماد زندگی چیست | گفتگوی آزاد | 9 | ||
نماد فروهر | گفتگوی آزاد | 31 | ||
هفت سین سفره عید شما نماد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 30 | ||
ن | چرا قلب تیر خورده نماد عاشقی است ؟!! | گفتگوی آزاد | 5 |