اره نيست يا خيلي كمه هيچوقت يه پسر 25و26نمياد با يه دختر 30ازدواج كنه قبول دارين..اینا می شه آسیب شناسی ازدواج/// و من مخالف نیستم کاملا درسته.
ولی شما گفتید خاستگار نیست... من با نبودن خاستگارمخالفم.
اره نيست يا خيلي كمه هيچوقت يه پسر 25و26نمياد با يه دختر 30ازدواج كنه قبول دارين..اینا می شه آسیب شناسی ازدواج/// و من مخالف نیستم کاملا درسته.
ولی شما گفتید خاستگار نیست... من با نبودن خاستگارمخالفم.
اره نيست يا خيلي كمه هيچوقت يه پسر 25و26نمياد با يه دختر 30ازدواج كنه قبول دارين..
خوب درسته ولي يه پسر 30نمياد با يه دختر هم سن خودش يا بزرگتر ازدواج كنه هميشه اينطوري بوده كه با كوچكتر از خودشون ازدواج ميكنن مگر اينكه شيفتش باشه كه اون موقع هم قضيه فرق ميكنهمگه من گفتم یه پسره 25 و 26 میاد با یه دختره 30 ساله ازدواج کنه؟
نه... یه پسر 31 و 32 میاد ازدواج کنه... مگه فقط دخترا مجرد می مونن.... پسرایی که مجرد موندن هم کم نیستن.
منظور من نیازهایی مثل بودن امکانات مناسب برای داشتن یه روحیه خوب،شغل مناسب،پول کافی....اگه شما تونستین تویه دوره مجردی یه روحیه مناسب داشته باشی مطمین باش میتونی طرف مقابلتو موقع زندگی مشترک خوشبخت کنی...چون من همیشه اینو گفتم نباید بخاطر نداشتن روحیه ،بی حوصلگی، فرار از حال اینکه فقط اگه یکی کنارت باشه میتونی خوشحال باشی، ازدواج کنی... برای ازدواج ادوطرف باید از همه لحاظ ، بخصوص روحی اماده و سزنده باشن.اينكه بدوني هميشه يكي منتظرت هست اينكه ميدوني هميشه يكي دوست داره اينكه ميدوني چيزي كه تو رو ناراحت ميكنه اون هم هم ناراحت ميكنه چيزي كه تو رو خوشحال ميكنه اون هم خوشحال ميكنه اينها كافي نيست
من تا بحال هیچ دوست دختری نداشتم یعنی نخواستم که داشته باشم چون یه سری اعتقادات دارم که سعی میکنم بهش پایبند باشم منم 23 سالمه و معتقدم اگه الان احساست رو به پای یکی بریزی که ارزش زندگی نداشته باشه(دوست دختر) بعد نمیتونی سالهای سال در کنار همسرت زندگی کنی وبهش عشق بورزی چون این دوست داشتن فقط حق اونه!!
منم دقیقا یه چنین خصوصیاتی دارم توی جمع با دوستام فامیلم وحتی با دخترای فامیل میگم میشنوم میخندم شوخی میکنم اما از حد نمیگذرم بنظرم شما فقط باید یکم صبرتون رو زیاد کنید و مطمین باشید خداوند اونی رو که لیاقت تورو داشته باشه سر راهت قرار میده هستند کسانی که سن براشون ملاک نیست و فقط خانوم بودن طرف براشون مهمه! دقت کنید "خانوم بودن". هرکسی نمیتونه خانوم باشه!!!!!!!!!!
دخترای مجرد بیایین همدردی کنین دیگه چرا اینقدر شلین شوما![]()
نه بجان بهروزتو هم دردی
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif
![]()
برای همه خواستگارای خوب خانواده و اخلاق و تحصیلات دختر مهمه ولی اگر پول یا ظاهر خیلی خوب نباشه خواستگار خوب نمیاد... تو این اوضاع خراب هیچ کس الکی خرج یه نفر اضافه رو نمیده
خسته نباشی...
به جون خودم الان بهتربن دوران زندگیته...
نگو این چیزارو....خب...
الان به نظر من دغدغه پسرا باید بیشتر باشه ...
این بنده خدا حق داره !
تو جامعه ای که تحصیل کرده هاش اینجوری بیان باهاش برخورد کنن ... وای به بقیه ی مردم !
من فقط میتونم بهت بگم که این افکارت بخاطر جو اطرافته ... و شک نکن این احساست مقطعی هستش
به خدا اعتماد کن ؛ براش تعئین تکلیف نکن ... فقط مستمرا خودتو بسپار بهش و دیگه به هیچی فکر نکن
بجان بهروز ما دغدغه ای نداریم
یه خدمته و یه کار و یه خونه و یه ماشین و در اوردن خرجی و اینا که دغدغه حساب نمیشه
بجان بهروز
بله...شما همون دغدغت کفتر بازی باشه کافیه!!!![]()
جناب amirstark
برای نشون دادن سطح درک و فهمتون همون چند پست ابتدائی کافی بود ...
نیاز به تلاش و اثبات بیشتر نیست !
خخخخخخخخخخخ
پس میخوای چی باشه
عقاب میوه نیست که اشیاست!!![]()
حالا هرچی
کفتر چیز دیگه ایه
همچین میره تو هوا میچرخه
رو بوم میپری بالا پایین سوت میزنی حال میده
من کلن از پرنده جماعت خوشم نمیاد...مخصوصا کبوتر
نگران نباش خدا بزرگتر از این حرفاست سنی نداری که اینجوری ناامید شدی،فکرشا نکن درست میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در اتاق مشاوره پیش از ازدواج، معجزه نمی کنند | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
این پسران برای شما همسر مناسب نمی شوند | مشاوره ازدواج | 1 | |
![]() |
5 دلیل اصلی که دختران ازدواج نمی کنند! | مشاوره ازدواج | 91 | |
![]() |
خانواده شما نامزدتان را تایید نمی کنند؟ | مشاوره ازدواج | 0 |