Medical_Girl
عضو جدید
سلام.ميخواستم ي گوشي واسه ايرانسلم بگيرم.ميخواستم بدونم 150 تا 200تومن گوشي لمسي سامسونگ چيا هست؟!!
مرسي.
مرسي.
با 230 نومن سونی اریکسون مدل ویواز می تونی ور داریسلام.ميخواستم ي گوشي واسه ايرانسلم بگيرم.ميخواستم بدونم 150 تا 200تومن گوشي لمسي سامسونگ چيا هست؟!!
مرسي.
هر چی می خری فقط GT-B5310 Corby pro نخر که سرطانه. من می خوام عوضش کنم.سلام.ميخواستم ي گوشي واسه ايرانسلم بگيرم.ميخواستم بدونم 150 تا 200تومن گوشي لمسي سامسونگ چيا هست؟!!
مرسي.
هر کدوم از دوستان که اطلاع داشتن نظراتشونو بیان کردند رفیقمرسي از شما!!
.
بچه ها من يك هفته وقت دارمااا!! بياين بگين ديگهههههههههههههه!!
آقای مدیر کارای مهم تری دارن!! :دیشما خودت كه مدير اين بخشي چي؟!! هيچي اطلاعات تو اين زمينه نداري!؟؟!!!
آقای مدیر کارای مهم تری دارن!! :دی
دوست گرامی فکر کنم قیمت ها واسه چندماه قبل باشهدوست عزیز این گوشی ها تو رنج قیمتی شما و اینکه گفتید سامسونگ باشه هست
گوشی های بدی هم نیستن
ولی من خودم اصلا از سامسونگ خوشم نمیاد نمیدونم چرا ولی یه جوری خوش دست نیست
خودم 5530 نوکیا دارم 2سالم هست دستمه خدایی راضیم ازش
Samsung Wave 2
گوشی با صفحه نمایش ۳٫۲ اینچ لمسی و تفکیک ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۳٫۱۵ مگاپیکسل، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، مسیریاب جیپیاس، ۱۰۰ مگابایت حافظه داخلی، حسگر شتابسنج، بلوتوث استریو، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد، شبکه بیسیم و ... ۲۰۰,۰۰۰ تومان
Samsung C3300K Champ
گوشی با صفحه نمایش ۲٫۴ اینچ لمسی با تفکیک ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۱٫۳ مگاپیکسل، ۳۰ مگابایت حافظه داخلی، بلوتوث استریو، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد، بلندگوهای استریو، حسگر شتابسنج و ... ۱۰۰,۰۰۰ تومان
Samsung M3710 Corby Beat
گوشی با صفحه نمایش لمسی ۲٫۸ اینچ TFT، دوربین ۲ مگاپیکسل، ۵۰ مگابایت حافظه داخلی، بلوتوث استریو، رادیوی افام استریو، شبکه بیسیم، خروجی صدای استاندارد، فناوری صوتی DNSe(صدای طبیعی دیجیتال)، نمایش پروندههای آفیس، ... ۱۷۰,۰۰۰ تومان
Samsung C3510 Genoa
گوشی با طراحی ارگونومیک، صفحه نمایش ۲٫۸ اینچ TFT لمسی با تفکیک ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۱٫۳ مگاپیکسل، ۳۰ مگابایت حافظه داخلی، صدای طبیعی دیجیتال DNSe، بلوتوث استریو، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد، ... ۱۲۵,۰۰۰ تومان
Samsung S7070 Diva
صفحه نمایش لمسی ۲٫۸ اینچ لمسی با وضوح مناسب و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، حسگر شتابسنج، دوربین ۳٫۱۵ مگاپیکسل، تشخیص لبخند، فوکوس اتوماتیک، ۴۰ مگابایت حافظه داخلی، فناوری صوتی DNSe(صدای طبیعی دیجیتال)، رادیوی افام استریو، ... ۱۸۰,۰۰۰ تومان
Samsung B3410
گوشی کشویی از جانب با صفحه کلید کامل، صفحه نمایش ۲٫۶ اینچ لمسی با تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، دوربین ۲ مگاپیکسل، ۳۰ مگابایت حافظه داخلی، بلوتوث استریو، رادیوی افام استریو با قابلیت ضبط، خروجی صدای استاندارد، فناوری صدای طبیعی دیجیتال DNSe، ... ۱۵۵,۰۰۰ تومان
Samsung S5560 Marvel
گوشی با صفحه نمایش لمسی، دوربین ۵ مگاپیکسل، فلاش، تشخیص لبخند و پلکزدن، لرزشگیر تصویر، حسگر شتابسنج، صفحه نمایش ۳ اینچ با وضوح مناسب و تفکیک ۲۶۲۱۴۴ رنگ، ۷۸ مگابایت حافظه داخلی، شبکه بیسیم، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد، ... ۱۸۵,۰۰۰ تومان
Samsung S3650 Corby
اولین گوشی دارای رابط کاربری کارتونی، طراحی ارگونومیک، صفحه نمایش ۲٫۸ اینچ TFT لمسی با وضوح بالا و تفکیک ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۲ مگاپیکسل، تشخیص لبخند، ۵۰ مگابایت حافظه داخلی، بلوتوث استریو، رادیوی افام استریو، ... ۱۳۳,۰۰۰ تومان
مرسی اقا امیر شرمنده اشتباه شده بوددوست گرامی فکر کنم قیمت ها واسه چندماه قبل باشه الان Samsung Wave 2 تو بازار 320.000 تومانه
چی بگم خواهرچه كاري مهمتر از پاسخگويي ب يك كاربر تازه وارد!!ناسلامتي مدير اين بخشن!!!
ايشون كه تشيف آوردن اينجا منتهي حرفي نزدن در اين مورد!!!
شما خودتون هيچي نميدوني؟!!![]()
ببین دوست عزیز. این تالار کاربر های فعال زیادی داره. یکیش همین آوا خانم و بقیه دوستان. من به شخصه توی سامسونگ نظری به دوستان ندادم و نمیدم چون با این برند گوشی زیاد کار نکردم!HaMiD.TcI!!! سلام جناب مدير تالار موبايل!!!!!!
يعني چي؟!! هميييييييييييييين؟!!
شما خودت كه مدير اين بخشي چي؟!! هيچي اطلاعات تو اين زمينه نداري!؟؟!!!
البته ایشون با این قیمتی که پیشنهاد دادن زیاد دستشون برای خرید باز نیست.اما به نسبت قیمت گلکسی با اون سیستم عامل راحتو معتاد کنندش برگ برنده رو داره.....!سلام . دوست گلم شما بهتر بود انتظاراتتون رو ذکر کنین تا دوستان بر مبنای انتظاراتتون گوشی بهتون معرفی کنن !!!
بستگی داره چه سیستم عاملی مد نظرتون باشه !
اگه اندروید میخواین پیشنهاد من گلکسی مینی هستش !
درسته حمید جان . ولی خوب گوشیهای زیادی هم توی این رنج قیمت وجود دارن . به عنوان مثال یکی از همین موارد گلکسی مینی هستش . این گوشی مزیتش سیستم عاملش هست .البته ایشون با این قیمتی که پیشنهاد دادن زیاد دستشون برای خرید باز نیست.اما به نسبت قیمت گلکسی با اون سیستم عامل راحتو معتاد کنندش برگ برنده رو داره.....!
آوا خانم مه پرید! ایشالا بقیه دوستان کمک میکنن :دیببین دوست عزیز. این تالار کاربر های فعال زیادی داره. یکیش همین آوا خانم و بقیه دوستان. من به شخصه توی سامسونگ نظری به دوستان ندادم و نمیدم چون با این برند گوشی زیاد کار نکردم!![]()
ایشون فقط نظرشون روی سامسونگهدرسته حمید جان . ولی خوب گوشیهای زیادی هم توی این رنج قیمت وجود دارن . به عنوان مثال یکی از همین موارد گلکسی مینی هستش . این گوشی مزیتش سیستم عاملش هست .
از طرفی گوشیهای دیگه هم مثل ویواز وجود دارن که بیشتر روی مالتی مدیاشون کار شده تا سیستم عامل و سخت افزار .
و ...
واسه همین گفتم انتظاراتشون سمت دوربین هستش یا سیستم عامل و ....
حمید جان بهترین گوشی با انتظارات خریدار مشخص میشه ! توی اندروید به نظر من بهتر از گلکسی مینی نیست ( توی همین رنج قیمت )ایشون فقط نظرشون روی سامسونگه
وگرنه برند های دیگه گوشی های بهتری هم توی این رنج دارن
درسته. من هم با توجه به سلیقه ی خودم گفتمحمید جان بهترین گوشی با انتظارات خریدار مشخص میشه ! توی اندروید به نظر من بهتر از گلکسی مینی نیست ( توی همین رنج قیمت )
دوست عزیز بهتره انتظارات بیشتری رو ذکر کنین !آقا یکی منو راهنمایی کنه.
یک گوشی سیستم عامل دار کمتر از 300 تومن میخام بخرم.
خودم vivaz سونی اریکسون رو پسندیدم.
گفتم که سیستم عامل داشته باشه. من فقط آندروید و سیمبین رو میشناسم. کلا اگه گوشی بین 200 تا سیصد سیستم عامل دار دوربین خوب سراغ دارید (که برنامه های سیستم عالش به وفور پیدا بشه) معرفی کنید.دوست عزیز بهتره انتظارات بیشتری رو ذکر کنین !
چه سیستم عاملی مد نظرتونه ؟!
دوربین واستون مهمه ؟! تاچ ؟! صدا ؟!!؟؟! و ...
دوست گلم بنده پستتون رو دقیق خوندم . گفتم چه سیستم عاملی مد نظرتونه !!! سیمبین ؟! اندروید ؟! یا ... ؟!گفتم که سیستم عامل داشته باشه. من فقط آندروید و سیمبین رو میشناسم. کلا اگه گوشی بین 200 تا سیصد سیستم عامل دار دوربین خوب سراغ دارید (که برنامه های سیستم عالش به وفور پیدا بشه) معرفی کنید.
من بین سونی اریکسون ویواز و سونی اریکسون Xperiya mini pro و اچ تی سی wildfire s موندم؟
میشه راهنماییم کنید. اگه گوشی دیگه ی بهتر از اینا تو این قیمت میشناسید بفرمایید.
اولویتهای من:
1- سیستم عامل برنامه دار زیاد
2- دوربین عالی
3- جی پی اس خوب
اما به نظر من ارزش خرید I9000 یا همون گلکسی اس بیشتر از I9001 یا گلکسی اس پلاس هستش !!!بیا برو ی گوشی سامسونگ 430 تومنی بخر گالکسی i9001
من ی ی مدتی هست وسوسه شدم برم بخرم....
اخه سامسونگ چیه میخوای بخری به درد نمیخوره به نظرمن پول تواب انداختنه!
حالا لمسی نباشه چی میشه!معمولی بخر در عوض خوب حالا خود دانید!
گفتم که سیستم عامل داشته باشه. من فقط آندروید و سیمبین رو میشناسم. کلا اگه گوشی بین 200 تا سیصد سیستم عامل دار دوربین خوب سراغ دارید (که برنامه های سیستم عالش به وفور پیدا بشه) معرفی کنید.
من بین سونی اریکسون ویواز و سونی اریکسون Xperiya mini pro و اچ تی سی wildfire s موندم؟
میشه راهنماییم کنید. اگه گوشی دیگه ی بهتر از اینا تو این قیمت میشناسید بفرمایید.
اولویتهای من:
1- سیستم عامل برنامه دار زیاد
2- دوربین عالی
3- جی پی اس خوب