خدمت سربازی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خوبین ؟

راستش من شنیدم و در واقع واقعیت داره شنیده من
طرح قانون معافیت برادر سوم زمانی که دو برادر سربازی رفته داشته باشد رو به مجلس دادن
تا 15 تیرماه تصویب نشده بودش، ولی الان نمیدونم تصویب شده یا نه

کسی در این باره خبر داره ؟ ممنون میشم کمکم کنید

دعا کنید تصویب و به مرجله اجرا بزارنش زودی :w11:

mohsen64

عضو جدید
بابا خیلی با حالید، تا الان هر چی میگشتم دنبال تاپیکی با عنوان سربازی، پیدا نکردم. خودم دست به کار شدم.
حالا میبینم نه به اینکه از موضوعی خبری نیست حالا که خبری میشه دوتادوتا میشه.به نظر من این جوری نظم تالار بهم میخوره بیاین یک جا مباحث رو مطرح کنیم تا اینجوری کاربران رو هم از پراکندگی مطالب خلاص کنیم و بتونیم اصل اطلاع رسانی رو انجام بدیم.

felorina

عضو جدید
سلام دوستان
خوبین ؟

راستش من شنیدم و در واقع واقعیت داره شنیده من
طرح قانون معافیت برادر سوم زمانی که دو برادر سربازی رفته داشته باشد رو به مجلس دادن
تا 15 تیرماه تصویب نشده بودش، ولی الان نمیدونم تصویب شده یا نه

کسی در این باره خبر داره ؟ ممنون میشم کمکم کنید

دعا کنید تصویب و به مرجله اجرا بزارنش زودی :w11:
زیاد روش حساب باز نکن یه قانون هست که میگه تا وقتی یکی از برادرا داره خدمت میکنه اون یکی معاف از خدمته تا نفر اول خدمتش تموم بشه در صورتیکه هر دو برادرم همزمان خدمت میکردن عجب قانون باحالی و درضمن عمرت هدر میشه برادر جان هدر خدمت پشیزی نمی ارزه.

nargil

عضو جدید
خدمت در عین با حال بودن یه نوع حال گیری
قبش همش زور می زنی کمش کنی و...
اما قایده نداره

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا خیلی با حالید، تا الان هر چی میگشتم دنبال تاپیکی با عنوان سربازی، پیدا نکردم. خودم دست به کار شدم.
حالا میبینم نه به اینکه از موضوعی خبری نیست حالا که خبری میشه دوتادوتا میشه.به نظر من این جوری نظم تالار بهم میخوره بیاین یک جا مباحث رو مطرح کنیم تا اینجوری کاربران رو هم از پراکندگی مطالب خلاص کنیم و بتونیم اصل اطلاع رسانی رو انجام بدیم.

شما آدرس تاپیک رو بدید من میرم اونجا
و اینجا تنها یه سوال پرسیدیماا :cry: