خدایا با کیا کردیمون 75 میلیون

nasa-agency

عضو جدید
دوستای عزیز این تاپیک فقط جنبه تفریحی داره...لطفا جنبه لازمو داشته باشین تا دورهم شادو شنگول باشیم

قضیه با کیا شدیم 75 میلیون توهین به همه هموطنای عزیزم نیست....وختی از کسی سوتی میگیرمو بعدش میگم با کیا شدیم 75 میلیون ینی چقد بدبختم که با فرد سوتی دهنده دارم حساب میشمو شدم یه کشور 75 میلیونی بوجود اومده
پس لطفا سوء تفاهم نشه

شمام اگه موردی دارین حتما بذارین دور هم صفا کنیم....من کلا عاشق سوتی گرفتنم :D
خخخخخخخخخخخ

اوه راستی ترجیها خودتون سوتی بگیریناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...از اینترنت نگردین بذارین بهتره
مرسی

آخرین ویرایش:

nasa-agency

عضو جدید

nasa-agency

عضو جدید
شکست انحصار تولید یک تکنولوژی بسیار ارزشمند توسط نوابغ ایران زمین

شکست انحصار تولید یک تکنولوژی بسیار ارزشمند توسط نوابغ ایران زمین

بچه ها ببخشین عکس اسپند دود کنه رو پیدا نکردم..ولی درشم بسته نمیشد...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

یارو لامبور گینی میسازه نمیره ثبت کنه...اسپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپند دود کنو آخه..... عجب گیری افتادیمااااااااااااااااااا

nasa-agency

عضو جدید
چقد فیلمناااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا

چقد فیلمناااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا

nasa-agency

عضو جدید
ینی من کشته مرده ی این همه اخلاق مداریم...از فردا دختر نمیگیم میگیم بووووووووووووووووووق

ینی من کشته مرده ی این همه اخلاق مداریم...از فردا دختر نمیگیم میگیم بووووووووووووووووووق

راستی دخمل نگین که زشته....اون دنیا چوب میکنن توتون

nasa-agency

عضو جدید
ولا تجسسوا ولایغتب بعضکم بعضا

و در کار دیگران تجسس نکنید وکسی از شما غیبت دیگری را نکند

چقد فیلمن این سران نظام مقدس...واقن متاسفم که بااینا شدیم 75 میلیون

forget

عضو جدید
دوستم آیفونو برداشته عوض کیه،میگه: الو؟
ببین با کیا شدیم 75میلیون

nasa-agency

عضو جدید
ایرانیای جوگیر...کلنگ مصلارو هنوز نزده کروکیشم کشیدن....فقد میخوان به ملت حالی کنن ینی که ینی!!!

ایرانیای جوگیر...کلنگ مصلارو هنوز نزده کروکیشم کشیدن....فقد میخوان به ملت حالی کنن ینی که ینی!!!

ما تو شهرمون یه سالن ورزشی نداریم..خودمون تو خرابه تمرین میکنیم اونوخت فرتو فرت مسجدو حسینیه و مصلا میسازن..سمت چپ تصویر مسجدمونه که خرابش کردن کاخ ساختن

یه کیلومتر اونوتر یه حسینیه بزرگ از قبل بوده..من موندم اینارو میسازن برا کی؟اینو خدا و پیغمر گفتن
ایشاالله امام زمان بیاد گردن همشونو از بیخ بزنه

آخرین ویرایش:

nasa-agency

عضو جدید

به ساختمون سلف توجه کنین...ساختمون با این عظمتو ساختن فقط میرن توش میخورن...این هیچی

آب نمارو نیگا!!!!!!!!!آخه مملکتی که دانشگاهاش هیچ بازخورد علمی نداره لزومی نداره که اینجوری هزینش کنن....اینم بیخیال

دانشگاه اسمش روشه دانش +گاه محل علم آموزیه.....دانشگاه آزاد مهدیشهر یه ساختمون فنی مهندسی داره تماااااااااااااااااااااااام...حالا نگا کنین چه سالن ورزشی براش ساختن..این در حالیه که مجتمع ورزشی کارگران مهدیشهر دقیقا کنار دسته دانشگاس

خلاااااااااااااااااصه بدبختیم دیگه

اینم تصاویر بهتر

آخرین ویرایش:

nasa-agency

عضو جدید
فقط یک ایرانی میتونه با آثار باستانی اینطوری رفتار کنه......زیر آفتاب تو بادو بارون

جدا که با کیا شدیم 75 میلیون

عکسو بدن میذارم الان نت وضش خرابه....اینترنت جمهوری اسلامیه دیگه...خیر سر فضلا..عملا با دنیای بیرون خدافظی کردیم

آخرین ویرایش:

nasa-agency

عضو جدید
میدونستین ایران تنها کشوریه که هر کی که ماشین داره تاکسیم داره.....

عکس زیر 6صب تهرانه که جلوی اون بابا 6 تا ماشین غیر تاکسی ترمز زدن..باور کنین یه 206ی هم ترمز زد....آخرشم یه پراید شخصی سوارش کرد

بچه ها به دولت مردای کشورتون واقن افتخار کنین....

nasa-agency

عضو جدید
قربونش برم خبر داشته روزی دانشگاه آزاد میادو فاتحه همه چیزو میخونه

nasa-agency

عضو جدید
کویر سمنان فقط به درد دوکار عمده میخوره.....

1-اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی

2-احداث رصد خونه

ولی نفهما فقد دارن دانشگا میسازن :mad:کی میخواد به اینهمه فارق التحصیل کار بده؟ من موندم:eek::surprised:

اون پشت مشتارو نیگا کنین!!!!!شما بگین اینجا رصد خونه نیاز داره یا نه؟

nasa-agency

عضو جدید
الان کاربرد این میله چیه این وسط؟
هیچی....خرپولارو از جیب سوراخا تفکیکمیکنه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ...ایرانیااااااااااااااااااااااااااا دوستون دارم:D

nasa-agency

عضو جدید
عجججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججب:surprised::eek:

nasa-agency

عضو جدید
شرکتی که تا چنوخت پیش فقط سی دیو دی وی دی پخش میکردو کلا کالای کامپیوتری عرضه میکرد ببین به چه دریوزگی افتاده که داره نخود کیشمیشم میفروشه

یا ابررررررررررررررررررررررررررررررررررررررفض امام خمینی :surprised:

برنج میفروشن گونی گونی...اوه راستی ربم دارن..خخخخخخخخ
ای خدااااااااااااااا جون
ینی دنیا منو با اینا داره 75 میلیون میدونه..

nasa-agency

عضو جدید
عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب!!!!