hemmat27
عضو جدید
اللهم صل علي محمد و آل محمد
بالاخره شما تشريف آورديد!!!!
بابا ميگفتي يه گاوي گوسفندي چيزي بكشيم جلو پاتون!!!!!
بالاخره شما تشريف آورديد!!!!
بابا ميگفتي يه گاوي گوسفندي چيزي بكشيم جلو پاتون!!!!!
صفاتي كه براي خداتون ذكر ميكنيد از كجا اومده؟ از كجا مي دانيد كه خداي شما عادل است؟ اصلاً اين صفاتي كه شما ذكر ميكنيد و در دينتان اومده، صفاتي كاملاً شخص وار هستند... بگذاريد در پاسخ به سوال شما من هم يك سوال از شما داشته باشم و در آخر جوابتون رو بدم...
چه چيزي باعث ميشه كه اعتقاد داشته باشيد حتماً عدالت نهايي در مورد انسانها اجرا خواهد شد؟ آيا شما در طبيعت چنين عدالتي رو براي ساير موجودات ميبينيد؟ آيا يك شير درنده با يك آهو كه قرباني اين شير ميشه، هيچ وقت طعم عدالتي رو كه شما عنوان ميكنيد ميچشند؟ يا 2 قوچ نر كه بر سر رياست گله با هم مي جنگند و يكي ديگري رو از پا در مياره؟ چه چيزي باعث ميشه كه فكر كنيد در مورد انسان همه چيز فرق ميكنه؟ انسان حيواني است كه با توجه به توان بالاتر مغزي و ضريب هوشي بالا، خود هوشيار (self aware) شده و تونسته خودش رو از جمع حيوانات بالا بكشه و تا حدودي جدا كنه... حالا چي شده كه خالق شما فقط به فكر اين جانورش افتاده و براش 124000 تا پيامبر!!! فرستاده و بهشت و جهنمش رو معرفي كرده و ديگر موجوداتش رو رها كرده؟ آيا اين پيامبران براي ديگر گونه هاي غير هوشمند انسان مثل هومو هابيليس ها يا هومو اركتوس ها هم بودند يا مختص بشر هوشمند (هومو سيپين ها) هستند؟
معلومه كه شما هيچكدوم از پستهاي من رو نخوندي! حتي اون پستي كه به خود شما جواب دادم!!!!!!!!
دوست عزيز من ابتداي بحث هم گفتم بحث جديدي باز نكن. قرار بوده فقط وجود خدا و اينكه خدا الان هست و هستيه موجودات همين الان هم بهش بستگي داره اثبات بشه كه من واسه تموم حرفام استدلال عقلي آوردم. شما اگر ميتوني به استدلال هاي من ايراد بگير وگرنه حكم من ثابته عقليه. و نظر شما رد ميشه!!!
اينكه خدا عادله و عدالت خدا چطوره جزء صفات خداست كه من اصلا راجع به صفات خدا بحثي نكردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نميدونم اين حرف ها رو شما از كجاي مطالب من در آوردي!
دوست عزيز من ابتداي بحث هم گفتم بحث جديدي باز نكن. قرار بوده فقط وجود خدا و اينكه خدا الان هست و هستيه موجودات همين الان هم بهش بستگي داره اثبات بشه كه من واسه تموم حرفام استدلال عقلي آوردم. شما اگر ميتوني به استدلال هاي من ايراد بگير وگرنه حكم من ثابته عقليه. و نظر شما رد ميشه!!!
اينكه خدا عادله و عدالت خدا چطوره جزء صفات خداست كه من اصلا راجع به صفات خدا بحثي نكردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نميدونم اين حرف ها رو شما از كجاي مطالب من در آوردي!
دوست عزيز، در مورد رعايت مساوات و صدور عذاب و غيره كه من مطرح كردم، اينها فقط مثالهايي بود براي رساندن مطلب و قصد بحث در مورد درستي يا غلطي وجودشونو نداشتم... (هر چند در موردشون ميشه در تاپيكي جداگانه بحث كرد)
اولا شما كجاي اين تاپيك در مورد عذاب و .... بحث كردي؟ ثانيا من اصلا بحثم اينها نبوده!!!!
من فقط اومدم وجود خدارو از لحاظ عقلي ثابت كردم و بعد هم ثابت كردم نميشه اين خداي الان وجود نداشته باشه!
من فقط اومدم وجود خدارو از لحاظ عقلي ثابت كردم و بعد هم ثابت كردم نميشه اين خداي الان وجود نداشته باشه!
در مورد مطلب پاياني تون هم توجهتون رو به اين نكته جلب ميكنم كه اين خدايي كه در اين سطور دارين ازش نام مي بريد، كاملاً شخص واره... به واژه هايي مثل "رها نكرده" ، " به خاطر دلسوزي" ، "به فكر خودش نيست" دقت كنيد... ميبينيد، توي تصور شما، (كه البته از اديان سرچشمه گرفته) خدا مثل يك ابر انسان تصور ميشه... و در آخر ميپرسم ازتون كه چه دليلي داريد كه خالق كهكشان ها بشر رو رها نكرده؟ آيا اينكه يك نفر پيدا بشه و بگه آي مردم، من نماينده ي خالق شما هستم و او شما رو رها نكرده، دليل محكميه؟
در مورد خودم هم اينو بگم كه من با قطع و يقين نميتونم بگم كه خدايي هست يا نيست (هرچند به نبودنش متمايل ترم) ولي با قطع و يقين ميتونم بگم كه اگر هم باشه، مسلماً خداي اديان نيست و كلاً از جنس ديگريست... شايد فقط نيروي پديد آورنده يا استارت زننده ي اوليه ي خلق كيهان باشه... از اون به بعد جهان با قوانيني كه داره، پيش رفته و ديگه احتياج به هيچ خالق ديگري نداشته... شايد هم بشه همين قوانين حاكم بر جهان رو خدا دونست...[/QUOTE]
آقاي عزيز، دوست گرامي، برادر محترم!!!! خواهشا مطالب رو بخونيد بعد پست بذاريد!!!!
من كجاي مطلبم گفتم اينارو" واژه هايي مثل "رها نكرده" ، " به خاطر دلسوزي" ، "به فكر خودش نيست" دقت كنيد... ميبينيد، توي تصور شما " گفتم اينارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من طبق رابطه ي علت و معلولي كه بديهيه عقليه واسه شما ثابت كردم نميتونه اون خدا بشر رو رها كنه!!!!
من حتي براي شما مثال هم زدم!!!
شما لطف كن يه بار همه ي پستها و جواب هاي من رو بخون اونوقت هم به دلايل من ايراد بگير چون اگر اين كار رو نكني اونوقت حكم من كه همون اثبات وجود خدا و همچنين وجود داشتن خداست ثابت ميشه و نظر شما زير سواله!!!!
من باز هم منتظر شما هستم