hey :-(چرا میخوای بری؟؟؟
آزادی آزادی که میگن همینه .......
نمیتونن حرفی جز حرف خودشونو بشنون...
بچه ها نذارین بره..........
تو قلب ماییبا تشکر از همه دوستای گلم مخصوصا hadi-hashemi , jigsaw ,arash-441 , samajooon , شهرام-59 , iceDriam , jOoOoOoOoOdi , saint maryam , thamin , maryam-a و مخصوصا بردوک بزرگ و stelina عزیز و بقیه دوستان گلم که اسماشونو ننوشتم .
از همتون تشکر می کنم و واقعا منو شرمنده کردین.
خواهش میکنم بیشتر از این منو شرمنده نکنین و تو این تاپیک پست نزارین.خداحافظ همتون.![]()
میری.............. ای بابا... باشه.. مواظب خودت باش..بهترینها رو برات دعا میکنم هر کجا که باشیبا تشکر از همه دوستای گلم مخصوصا hadi-hashemi , jigsaw ,arash-441 , samajooon , شهرام-59 , iceDriam , jOoOoOoOoOdi , saint maryam , thamin , maryam-a و مخصوصا بردوک بزرگ و stelina عزیز و بقیه دوستان گلم که اسماشونو ننوشتم .
خواهش میکنم بیشتر از این منو شرمنده نکنین و تو این تاپیک پست نزارین.خداحافظ همتون.![]()
با تشکر از همه دوستای گلم مخصوصا hadi-hashemi , jigsaw ,arash-441 , samajooon , شهرام-59 , iceDriam , jOoOoOoOoOdi , saint maryam , thamin , maryam-a و مخصوصا بردوک بزرگ و stelina عزیز و بقیه دوستان گلم که اسماشونو ننوشتم .
با تشکر از همه دوستای گلم مخصوصا hadi-hashemi , jigsaw ,arash-441 , samajooon , شهرام-59 , iceDriam , jOoOoOoOoOdi , saint maryam , thamin , maryam-a و مخصوصا بردوک بزرگ و stelina عزیز و بقیه دوستان گلم که اسماشونو ننوشتم .
سلام به همه دوستان عزیز
من امروز بعد از یک ماه اخراج بودن تصمیم گرفتم که برای همیشه از باشگاه خداحافظی کنم
و فقط در همین تاپیک برای چند روزی می یام
البته از باشگاه هیچ بدی ندیدم ولی خوب دیگه مدیران محترم باشگاه حق دارن که سخت گیری کنند.و . . .
خیلی چیز ها که نمی توان گفت. به امید روزی که بشه همه چی رو گفت.
البته اگه مدیران محترم این تاپیک رو پاک نکنن .
اگه هم پاک کردن که دیگه هیچ.
والا خیلی حرف برا گفتن داشتم ولی نمی دونم چی بنویسم.
به هر حال از تمام دوستان خوبم خداحافظی می کنم
اگه بدی دیدین که منو ببخشین
التماس دعا . . .
![]()
آره اونی که باید بری شما نیستی بمون......
وقتی جلو تاپیکامو میگریرنو حذف میکنم خوشحال میشم چون ایمان پیدا میکنم که راهمو دارم درست میرم
فقط خلاف جریان آب هس که اونم با موندن ما کم کم درس میشه...
بمون منم پشتتم.....
می دونم شوخی کردیمن اصن شوخی نکردما جدی حلالت نمیکنم.....![]()
می دونم شوخی کردی![]()