شيما جان خواستم به نوبه خودم از زحماتت تشكر و قدرداني كنم . اينم اضافه كنم كه كاملا حالت رو درك ميكنم . من هم اگر اينجا هستم اول به خاطر هدفم هست كه رضاي خداست و دوم به خاطر دوستاي عزيزي كه پشتيبان من بودند .
در جواب يه مدير تالار برق كه در تاپيك اعتراضي كه بچه ها زده بودند , گفت " کدوم یک از شما تا حالا 100 تا تک تومنی خرج سایت کردید یا حاضرید بکنید که انقده طلب کارید ؟
اين جواب رو ميدم كه :
دوست عزيز من خودم صرفا فقط براي تاپيك خودم يك هاست دانلود خريداري كردم و ماهيانه براي نگهداري هاست خودم دارم هزينه پرداخت ميكنم . پس خيلي با اطمينان صحبت نكنيد . تازه اين همش نيست . خيلي از كتب يا ساير فايلهايي كه در تاپيكم ميزارم از منابع غير رايگان تامين ميشه .
اگر هزينشو بگم با اين وضعيت اقتصادي كشور حتما به من ميگيد تو ديوانه اي كه داري چنين هزينه اي ميكني ... حرفي كه خيلي از دوستاي صميمي من هم گفتن ولي خب من به جهت هدفم ادامه ميدم تا جاي ممكن .
اون وقت دوست عزيز سئوال من از شما اينه كه آيا من منفعتي هم از اين همه وقت گذاشتن و هزينه كردن ميبرم ؟
و پاسخ : خير هيچ منفعت مالي نميبرم ولي منفعت معنوي حتما برام داره و اينه كه ارزشمنده ...
اون دوست عزيزي هم كه وقت ميزاره و ميره دنبال سرچ مطالب باز داره به نوعي ديگه هزينه ميكنه چون وقت طلاست .
از شما و همه بچه هايي كه اينجا هستن دعوت ميكنم فقط يكبار از تاپيك جامع من ديدن كنيد كه نه نظيرش در اين انجمن و نه در هيچ انجمن ديگه اي پيدا نميشه . اونوقت به حرفم پي خواهيد برد . البته من تنها نيستم .
مطمئن هستم دوستاي عزيز ديگه اي هم اينجا هستند كه با جوون و دل دارن فعاليت ميكنن ..
خيلي از دوستان هم اينجا به شكل ديگه دارن زحمت ميكشن . نمونش شيماي عزيز با 8896 امتياز ...اين امتياز بالا نشونه اينه كه چقدر پست هاي ايشون مفيد فايده بوده .
همين خانوم شيماي عزيز رو من با اينكه عضو تالار عمران هستم خوب ميشناسم چون ايشون چند بار هم پاسخگوي دوستان در تالار عمران بودند . من به شخصه به شيماي عزيز افتخار ميكنم . يكبار هم ايشون چند سايت مفيد در پستي در تالار عمران معرفي كردن كه به شخصه براي خود من مفيد بود .
من از طرف خودم ازت تشكر ميكنم .
شيما جان اگر نوشته منو ميخوني ضمن همدردي با شما اينو ميگم كه من هم اگر در اين سايت فعاليت دارم و تاپيك خودم رو با هزينه بالاي هاست دانلود شخصي و وقت فراوان براي پيدا كردن مطالب ارزشمنمد براي مهندسين پيش ميبرم , هدفم يك هدف معنوي و مقدسه يعني براي خدا و بعد هم به خاطر دوستاي عزيزي كه از تاپيك من استفاده كردند و در آينده هم استفاده خواهند كرد . شما هم اميدوارم مجدد به باشگاه برگردي نه به خاطر سايت و نه به خاطر مديراي سايت بلكه فقط و فقط به خاطر دوستايي كه به كمك و همفكري و راهنمايي شما نياز دارند .
موفق و سربلند باشي هر جاي اين گيتي كه هستي ...![]()
شیما جون،دلمون خیلی برات تنگ میشه.
اگه میشه نرو.