امروز خیلی درونگرا میصحبتی؟!......هان چه خبره؟!![]()

در بحر مکاشفات غوطه زدم
حال اینجا جلوسیده و اسپم ول مینمایم
امروز خیلی درونگرا میصحبتی؟!......هان چه خبره؟!![]()
احسن...البته بنده فکر مینمایم .....شما دیشب شلغم زیاد خوردی............وامروز bfندیدی![]()
در بحر مکاشفات غوطه زدم
حال اینجا جلوسیده و اسپم ول مینمایم
احسن...البته بنده فکر مینمایم .....شما دیشب شلغم زیاد خوردی............وامروز bfندیدی![]()
آفرین دخمل مثل خودمی......بس بیا بغلم.............نه ببخش اسلام دست وبالم رو بسته.....درد مرض زهره مار!![]()
خجالت بکش من جزو جماعت gf بازم نه bf!
آفرین دخمل مثل خودمی......بس بیا بغلم.............نه ببخش اسلام دست وبالم رو بسته.........میگم دیگه از این دسرها نداشتی که حوالمون کنی؟!!
![]()
eاین عکس خوشملت با این اسم قشنگت آدم رو یاده حنا دختری در مزرعه میندازه........گفتم شاید دخملی..........من مجید دلبندم از اسم معلومه پسرم.....بس بیا بغله عمو ......جیگرمیگم اگه دختری نمیتونی بغلم کنی بیا من پسرم کاریم به اسلام ندارم من بغلت میکنم تو نیگا کن!![]()
eاین عکس خوشملت با این اسم قشنگت آدم رو یاده حنا دختری در مزرعه میندازه........گفتم شاید دخملی..........من مجید دلبندم از اسم معلومه پسرم.....بس بیا بغله عمو ......جیگر![]()
وا منو اميرخان بوديم ديگه!!!!!انقدر اسپم زدیم که آخرش نفهمیدیم موضوع اصلی چیه؟
بابا پری بیا بگو اون دو نفر کین دیگه مردیم انقدر فیلم بازی کردیم....
az ye tapike dg asabi hastichera inja khali mikoni azizam!!!!!!!!هدف ول دادنه نه تخلیه ایشون اشتباه متوجه شدن
وا منو اميرخان بوديم ديگه!!!!!
amooo javid in aghae mano dost nadare!!!!!!!!!!eاین عکس خوشملت با این اسم قشنگت آدم رو یاده حنا دختری در مزرعه میندازه........گفتم شاید دخملی..........من مجید دلبندم از اسم معلومه پسرم.....بس بیا بغله عمو ......جیگر![]()
رفتيم درکه!!!!خيلي خوش گذشت!!!پری تو و اون امیرو تیکه تیکه میکنم!
جلو چشم اون همه عادم آبرو حیثیت واسه من پیرمرد نذاشتید! کجا یدفه پاشدید رفتید ورپریده ها!
khale khoda vakili bi haya shodiha!!!!!!!!!!!!!!!!!mage inke dastam behet nareseرفتيم درکه!!!!خيلي خوش گذشت!!!
hoviyate man to in tapik ba on tapik fargh mikoneha!!!!!!!!!!!!! moraghebe khodet bash azizam
khale khoda vakili bi haya shodiha!!!!!!!!!!!!!!!!!mage inke dastam behet narese
hoviyate man to in tapik ba on tapik fargh mikoneha!!!!!!!!!!!!! moraghebe khodet bash azizam
ziad fekr nakon dg mikhaM BERAM HOSELE NADARAM.
گودزيلادست ازسر خواهرزادم ورميداري يانه؟
ميدونم...!!!![]()
خیلی بی ادبه
ميدونم...!!!
پری تو و امیر کجا رفتید آبرو حیثیت ما رو بردید؟ميدونم...!!!
نرقصه...خودم يه تنه ميرقصم!!!!!!!!!پری تو و امیر کجا رفتید آبرو حیثیت ما رو بردید؟
این آقا محمد جواد هم که احساس مهندسی بهش دست داده نمی خواد تو عروسیتون برقصه!!!!