خانوم شما برای من آرایش کرده...

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنار خیابان ایستاده بودیم منتظر تاکسی. یک تاکسی سمند زرد نگه داشت که روی صندلی های عقبش یه "زن و شوهر” یا شایدم یه "خواهر و برادر” یا هر چیز دیگه نشسته بودن.

رفیقم عقب نشست و من هم صندلی جلو نشستم.

این آقا و خانوم رفتار متعادلی داشتن و تقریباً مطمئن شدیم که زن و شوهر هستند. خب اصلا به ما چه…

ولی خانوم به شدت آرایش کرده بود و حسابی سعی در نمایان تر شدن زیبایی های زنانه خود داشت. خلاصه نگم دیگه….

کسی با کسی صحبت نمی کرد تا اینکه یهو این رفیق ما رو کرد به خانومه گفت: رژ لبات رو دوست دارم خلاقیت توش می بینیم ولی به رژگونه ات نمیاد!!!!!

یه لحظه همه داشتیم هم رو نیگاه می کردیم، من رفیقم رو، شوهره خانومش رو، خانومه خودش رو تو آینه ماشین نیگاه می کرد، راننده هم من رو نیگاه می کرد و رفیقم هم به شوهره.

نفهمیدم چی شد که دیدم شوهره نعره ای زد و یخه ی رفیق ما رو گرفت که بی ناموس…

راننده هم دید داره شر درست میشه، زد کنار و گفت همه تون پیاده شین زودتر، حوصله دردسر ندارم.

رفیق ما در حالی که یخه اش در دست شوهر اون خانومه بود در ماشین رو باز کرد و اومد پایین. من هم سریع پیاده شدم رفتم جداشون کنم.

شوهره داد می زد بی ناموس ….. مگه خودت ناموس نداری چشت به ناموس مردمه و …

رفیق ما هم با کمال آرامش به چشمای شوهره نیگاه می کرد و هیچی نمی گفت و بعد از چند دقیقه فقط این جمله گفت: ببین داداش، خانوم شما برای من آرایش کرده، من هم نظرم رو راجع به آرایشش گفتم. اگه برای شما بخواد آرایش کنه این کار رو توی خونه انجام میده نه جلوی چشمای ملت.

بعد از اتمام افاضات رفیق ما، شوهره یخه‌ی رفیق ما رو ول کرد و یه نیگاه به خانومش انداخت و رفت سمت پیاده رو.

خانومش هم دو تا فحش بووووق به رفیق ما داد و رفت دنبال شوهرش.

و من تمام این لحظات هیچی نگفتم و فقط به حرف دوستم فکر می کردم.
http://khabarfarsi.com/ext/5314445

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موضوع تکراری تکراری بود ولی بدبختیش تکراری تره
نمیدونم اینهمه تکرار شد واسه رضای خدا حتی یه خانم تغییر کرد؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موضوع تکراری تکراری بود ولی بدبختیش تکراری تره
نمیدونم اینهمه تکرار شد واسه رضای خدا حتی یه خانم تغییر کرد؟
بله تکراریه ولی گاهی به غیر از تکرار چاره دیگه ای نیست ...
ما امید داریم که حداقل یه خانوم تغییر کنه ...

sara perspolisi

عضو جدید
دیس لایک
شاید اون خانوم ارایش زیادش جلب توجه کنه اما همه دوس دارن زیبا باشن چه تو خونه چه بیرون
چرا کسی متوجه نمیشه که یه خانوم حق داره برای خودش زیبا باشه نه برای کسی، به کسی مربوط نیس چقدر ارایش داره
من شخصا ارایش زیاد دوس ندارم ولی به خودم اجازه نمیدم دخالت کنم اون خانوم فک کرده اینجوری زیباتره و دوس داره زیبا باشه

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنار خیابان ایستاده بودیم منتظر تاکسی. یک تاکسی سمند زرد نگه داشت که روی صندلی های عقبش یه "زن و شوهر” یا شایدم یه "خواهر و برادر” یا هر چیز دیگه نشسته بودن.

رفیقم عقب نشست و من هم صندلی جلو نشستم.

این آقا و خانوم رفتار متعادلی داشتن و تقریباً مطمئن شدیم که زن و شوهر هستند. خب اصلا به ما چه…

ولی خانوم به شدت آرایش کرده بود و حسابی سعی در نمایان تر شدن زیبایی های زنانه خود داشت. خلاصه نگم دیگه….

کسی با کسی صحبت نمی کرد تا اینکه یهو این رفیق ما رو کرد به خانومه گفت: رژ لبات رو دوست دارم خلاقیت توش می بینیم ولی به رژگونه ات نمیاد!!!!!

یه لحظه همه داشتیم هم رو نیگاه می کردیم، من رفیقم رو، شوهره خانومش رو، خانومه خودش رو تو آینه ماشین نیگاه می کرد، راننده هم من رو نیگاه می کرد و رفیقم هم به شوهره.

نفهمیدم چی شد که دیدم شوهره نعره ای زد و یخه ی رفیق ما رو گرفت که بی ناموس…

راننده هم دید داره شر درست میشه، زد کنار و گفت همه تون پیاده شین زودتر، حوصله دردسر ندارم.

رفیق ما در حالی که یخه اش در دست شوهر اون خانومه بود در ماشین رو باز کرد و اومد پایین. من هم سریع پیاده شدم رفتم جداشون کنم.

شوهره داد می زد بی ناموس ….. مگه خودت ناموس نداری چشت به ناموس مردمه و …

رفیق ما هم با کمال آرامش به چشمای شوهره نیگاه می کرد و هیچی نمی گفت و بعد از چند دقیقه فقط این جمله گفت: ببین داداش، خانوم شما برای من آرایش کرده، من هم نظرم رو راجع به آرایشش گفتم. اگه برای شما بخواد آرایش کنه این کار رو توی خونه انجام میده نه جلوی چشمای ملت.

بعد از اتمام افاضات رفیق ما، شوهره یخه‌ی رفیق ما رو ول کرد و یه نیگاه به خانومش انداخت و رفت سمت پیاده رو.

خانومش هم دو تا فحش بووووق به رفیق ما داد و رفت دنبال شوهرش.

و من تمام این لحظات هیچی نگفتم و فقط به حرف دوستم فکر می کردم.
http://khabarfarsi.com/ext/5314445

چه داستان چرتی !

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوالی؟؟
یا حقیقت و یا دنقل قول یا هر چیز دیگه ای..
- هیچ وقت تا جای کسی نباشیم نمی تونیم بدونیم هدف اون شخص از انجام یک کار چی بوده..من کار ارایش کردن اون خانم رو تایید نمی کنم ولی خیلی از پسر ها هستند که خیلی از کارها رو می کنن که باز مناسب جامعه نیست ولی کسی نه می تونه بهشون ثابت کنه این کار درست یا درست نیست.اگه تو جامعه به ارزش های شخصی افراد و جمعی جامعه احترام گذاشته بشه و این حدود رعایت بشه هیچ وقت همچین بحث های تکراری مطرح نمیشه.

-شما وقتی با همسرتون بیرون میرین دوست دارین در کنار هم بهترین باشین (چه خانم ها و چه اقایون) و تقریبا از هر لحاظ کامل باشین این خودش یعنی احترام به طرف مقابل یعنی همسر شما..
حالا این دلیل نمیشه اگه خانمی بیرون از خونه ارایش کرد (البته من هم اعتقاد دارم که نباید این ارایش ظاهر خیلی زیاد باشه و در حد معمول باید باشه)یعنی این که برای افراد دیگه ارایش کرده یا اگه اقایی به ظاهر خودش بیشتر توجه کرد یعنی برای افراد دیگه این کار رو کرده.. !!!!

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
درست یا غلط بودن کار خانوم به کنار در این مورد افراد نظرات مختلفی دارند
اما اشتباه اون مرد بیشتر بوده
در ضمن میگن امر به معروف نهی از منکر میخوای انجام بدی اول با عمل خودت بعد هم جلوی جمع امر به معروف نمیکنند!

پ.ن: درجواب دوستانی که گفتن تاپیک تکراری هست چون تاپیک قبلی حذف شده در حال حاضر تکراری به حساب نمی اید...درصورتی که احترام به عقایده رعایت د رپست های رعایت کنید حذف نمی شود

avayestan

کاربر بیش فعال
خب رفییقه خوب گفته.. راس میگه خب.. مرتبو آراسته بودن واسه حضور تو جمع کافیه.. چیه خودشونو مثه مترسک میکنن انگار از آرایشگاه اومدن ... (توهین نباشه) اما خداییش بعضیا اینقد بد میگردن که... درسته تکراریه اما ارزششو داره.. دمت گرم تووووووپ....

chik.chik.jhik

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب راست میگفته دیگه، وقتی فقط میخوان برن بیرون انقد چیز میز میزنن سر و صورتشون یعنی برا بقیه آرایش کردن دیگه
ثابت کردن آراستگی و زیبایی راه های دیگه هم داره:razz:

farnaz.ab

عضو جدید
با اینکه این تو جامعه ما شدنی نیست اما به نظر من هر کسی حق این رو داره که نوع لباس و آرایشش رو خودش انتخاب کنه .
در هر حال ما نباید درباره کسی قضاوت کنیم چون جای اونا نیستیم....

hassan3887

عضو جدید
ذاستان داستان جالبیه اما بااین داستانا چیزی حل نمیشه. مشکل باید ریشه ای حل بشه

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اینکه این تو جامعه ما شدنی نیست اما به نظر من هر کسی حق این رو داره که نوع لباس و آرایشش رو خودش انتخاب کنه .
در هر حال ما نباید درباره کسی قضاوت کنیم چون جای اونا نیستیم....
فکر نکنم تو این جامعه همچین روزیو ببینیم.....

بالا