يكي از دلايلش هم مي تونه عوض شدن آقايون باشه . همين كه به راحتي با هر بادي مي لرزن !منظوره منم همینه
ولی الان خیلیا اینطوری فکر نمیکنن![]()
يكي از دلايلش هم مي تونه عوض شدن آقايون باشه . همين كه به راحتي با هر بادي مي لرزن !منظوره منم همینه
ولی الان خیلیا اینطوری فکر نمیکنن![]()
توروخدا منصف باش ............فقط اقایون؟يكي از دلايلش هم مي تونه عوض شدن آقايون باشه . همين كه به راحتي با هر بادي مي لرزن !
درسته که یه تعارفه ولی بعضیا خیلی جدی میگیرن
نه؟
داری یه طرفه قضاوت میکنیکسی اگه واقعد قصد زندگی کردن باشه نه جدی نمیگیره یه چیزی درنظر میگیره که هم خدا راضی باشه هم بندش......امااااا.....اگه قصدش چیز دیگه ای باشه...........![]()
داری یه طرفه قضاوت میکنی
فکر نمیکنی اگه زن هم با قصد دیگری جز زندگی اومده باشه اونوقت مرده که میسوزه؟
نه عزیزم این چاقو کشه خودش خجالت کشید رفت خونشون
![]()
گرفتمokعزیزم طرف صحبت من آقایون نبودن منظورم هر دو طرف بود...............
نهايت سعي ام رو در رابطه با خرج كردن انصاف انجام دادم !توروخدا منصف باش ............فقط اقایون؟![]()
خودت بی ادبی دهههههههههخیلی بی ادبی
در ضمن بی جنبه هم هستی
یه شوخی کرد این حرفا چیه میزنید
باشه هرچی تو بگینهايت سعي ام رو در رابطه با خرج كردن انصاف انجام دادم !
تو يه كم منصف باش آقا حامي ! به خدا پسرا خيلي عوض شدن . من نمي گم دخترا عوض نشدن اما رشدش تو پسرا بيشتره .
با كي ؟!!!خودت بی ادبی دههههههههه
خودم میدونم شوخی بود
ما پشت پرده با هم کنار اومدیم![]()
جون هستي از اين كارا نكن , آخه من كه يه دونه حامي بيشتر ندارم !باشه هرچی تو بگی
ولی اگه باز رفتم خودمو کشتم نگی چرا؟؟؟؟؟
![]()
خودت بی ادبی دههههههههه
خودم میدونم شوخی بود
ما پشت پرده با هم کنار اومدیم![]()
این بار دومیه که داری منو از مرگ نجات میدیجون هستي از اين كارا نكن , آخه من كه يه دونه حامي بيشتر ندارم !![]()
اخیییییییچرا دعوا میکنی میخواستم دعواتون نشه دهههههههه
من که نمیدونستم پشت پرده چه خبر بود![]()
الان دارم دور يه ستون توي يه دشت پر از گل مي رقصم و جوابت رو مي خونم ! (كاملا هندي )این بار دومیه که داری منو از مرگ نجات میدی
من زندگیمو به تو مدیونم(مثل فیلم هندیا بخون)![]()
چرا ستونالان دارم دور يه ستون توي يه دشت پر از گل مي رقصم و جوابت رو مي خونم ! (كاملا هندي )
اختيار داري مهندس . شما زندگيتو مديون مرام خودتي![]()
عكست به حرفات نمياد با مرام .چرا ستون
میخای بیام نقش ستونو برات بازی کنم.بازیم خوبه ها
ما زندگیمونو مدیئن دوست های باصفاییم....مثل شما(این هندی نیستا)![]()
میگم با چند تا پسر گشتی که اینقدر به خودت اطمینان میدی؟؟؟نهايت سعي ام رو در رابطه با خرج كردن انصاف انجام دادم !
تو يه كم منصف باش آقا حامي ! به خدا پسرا خيلي عوض شدن . من نمي گم دخترا عوض نشدن اما رشدش تو پسرا بيشتره .
خیییییلیییییی ناااامررررددددییییعكست به حرفات نمياد با مرام .
نه خير , خيلي ممنون , مزاحم شما نمي شم !!! شما به كارات برس , همون ستون بهتره ( مخصوصا از لحاظ امنيتي !)![]()
اتفاقا هيچي . جدي مي گم . ( به خدا , به جون مامانم !!! )میگم با چند تا پسر گشتی که اینقدر به خودت اطمینان میدی؟؟؟![]()
خب حالا , گريه نكن . تو هم خوبي اما باور كن تو اين دوره و زمونه ستون خيلي امن تره !خیییییلیییییی ناااامررررددددیییی
یعنی ستون از من بهتره
بابا بریم ستون شیم شایدم خدا بخادو یکی بیاد دورمون بگرده
راستی مگه عکسم چشه به این خشتلی
بدبخت مامانت چه گناهی کرده این وسط؟!؟اتفاقا هيچي . جدي مي گم . ( به خدا , به جون مامانم !!! )
توي فضاي مجازي يه كم بگو و بخند مي كنم اما تو دنياي واقعي ...!
باور بكني يا نه , مهم نيست . اين حرفو از رو شناختم از دوست پسراي دوستام زدم و البته پسراي فاميل !![]()
ایول مثل خودمی منم فقط با دخ....اه اشتباه شد فقط با پسرا رفیقماتفاقا هيچي . جدي مي گم . ( به خدا , به جون مامانم !!! )
توي فضاي مجازي يه كم بگو و بخند مي كنم اما تو دنياي واقعي ...!
باور بكني يا نه , مهم نيست . اين حرفو از رو شناختم از دوست پسراي دوستام زدم و البته پسراي فاميل !![]()
باشهخب حالا , گريه نكن . تو هم خوبي اما باور كن تو اين دوره و زمونه ستون خيلي امن تره !
عكست خوشتل هست اما به شخصيتت نمياد . تو كه انقدر خشن نيستي حامي . (البته به جز در مواردي كه با خانوم سيندرلا صحبت مي كني !!!)
هه هه هه !!!بدبخت مامانت چه گناهی کرده این وسط؟!؟![]()
اي ول . نمرديم و يه همدرد هم پيدا كرديم . به خدا خاله هام و دوستام انقدر مسخره ام مي كننایول مثل خودمی منم فقط با دخ....اه اشتباه شد فقط با پسرا رفیقم
تو دنیای واقعی هیچی
خیلیا به این میگن بی عرضگی..........ولی من با همون بی عرضگی بیشتر حال میکنم
![]()
اره دقیقااي ول . نمرديم و يه همدرد هم پيدا كرديم . به خدا خاله هام و دوستام انقدر مسخره ام مي كننبه خدا جدي ميگم . همش بهم مي گن : تو خيلي بي عرضه اي . مي گن : اين سنگين بازي ها قديمي شده . الان ديگه اينطوري نميشه گليم خودتو از آب بكشي بيرون !
يكي نيست بهشون بگه : بابا من اصلا گليم نمي خوام , خوبه ؟!
بعضي ها هم اصلا حرفم رو باور نميكنن ! (اين يكي خيلي دردش جان سوز تره !)