خانمها چه حسی به مردان کچل دارند؟

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا تاسف برانگیزه که ما آدم ها
جای اینکه درگیر تصحیح اخلاق و پیدا کردن یه شریک سالم اخلاقی باشیم
هی به نوع نگاه جنس مخالف به بدن مون فکر می کنیم
بسه دیگه هی زدن این نوع تاپیک های مبتذل
خدا گفت زن ها حجاب داشته باشن
تا مردا اونها رو واسه خطوط بدنشون نپسندن و یه شریک با اخلاق و یه مادر واقعی برای بچه هاشون پیدا کنن
زن ها هم که قدیما حتی با مرد کور و شل هم ازدواج می کردن
چه رسد به کچل
چون از یه مرد فقط دنبال مرد زندگی بودنش بودن
نه ......
حیف که عبارت شرم آوریه
اگر نه می گفتمش

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
تا مردا اونها رو واسه خطوط بدنشون نپسندن و یه شریک با اخلاق و یه مادر واقعی برای بچه هاشون پیدا کنن
چه رسد به کچل
نه ......
حیف که عبارت شرم آوریه
اگر نه می گفتمش
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
چه رسد به کچل
نه ......
حیف که عبارت شرم آوریه
اگر نه می گفتمش
همچین حرف میزنی انگار ترشیدیم اون قدیم بود عزیزم الان زمانه فزق کرده الان با آدم سالمشم کسی ازدواج نمیکنه چه برسه به کور و شل ....
من یه پسر اینجوری( کور و شل )سراغ دارم بفرستم بیاد؟؟؟؟؟............:دی

ghxzy

کاربر ممتاز
دلم میخواست ولی الان نه

حالا که ایقد پسر خوبی شدی بیا اون مسواک خوبمو بهت بدم شاید زودتر بختت باز شد..........:دی

mrkp

عضو جدید
همچین حرف میزنی انگار ترشیدیم اون قدیم بود عزیزم الان زمانه فزق کرده الان با آدم سالمشم کسی ازدواج نمیکنه چه برسه به کور و شل ....
راست میگه دیگه رفتم تو پروفایلت بدجور بوی ترشی میداد

ghxzy

کاربر ممتاز
من بختم بازه
ولی الان آمادگیشو ندارم
اهااااااااا پس میخوای ادامه تحصیل بدی...
البت فک نکنم کسی زنت بشه با این دندونات...

راست میگه دیگه رفتم تو پروفایلت بدجور بوی ترشی میداد
پس علاوه بر دندونات دماغتم مشکل داره ...حتما یه دکتر برو....:D

لوتوسو

عضو جدید
خب مو و طرز آرایشش جزء اولین چیزاییه ک باعث جذابیت میشه،تاثیر گذاره ولی اگه دختری عاقل باشه و دور اندیش،ویژگیای شخصیتی رو ترجیح میده
خدا رو شکر درمان کچلیم ک زیاد شده

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدارو شکر از هیچ جای حرف من این معنی که شما گفتی برداشت نمی شد(مگه اینکه شما خودت معتقد باشی ترشیدی؟!!!!!!)
تا منظورت از سالم چی باشه؟
زن هایی هستن که با مردهایی ازدواج می کنن که از کل بدنشون فقط می تونن سرشون رو تکون بدن
نه ریه سالمی دارن نه حتی چشمی برای دیدن(منظورم جانباز هاست-یا حتی خیلی از معلولین)
اما باهاشون ازدواج می کنن
چون روح سالمی دارن
من به شخصه ترجیح می دم بین یه آدم سالم و زیبا
اما بی نماز و روزه
و یه آدم کور و کچل و شل و زشت(زشت که می گم نه از نظر من که خدا همه چیز رو زیبا آفریده-بلکه از نظر مردم و جامعه)اما با خدا-با اخلاق و با نماز و روزه
دومی رو انتخاب کنم

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
بوی ترشیدگی اینجا را برداشته....................

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
خواستگار رو بچسبید که شاید تنها شتر بخت شما باشه.
ناز و لفت و لیس رو بذارید کنار.
در معرض دید باشید، گذشت اون زمان که میگفتن: من اون دختر نارنج و ترنجم که از آفتاب و از سایه می رنجم.
سن ازدواج رو بیارین پایین، همون ۱۷ یا ۱۸ خوبه. بالاتر که برین همچین بگی نگی از دهن می افتین.
تموم دوست پسراتونو تهدید به ازدواج کنید، اگه موندن چه بهتر، نموندن دورشون رو درز بکشید.
دعای باز شدن بخت رو دور گردنتون آویزون کنید، یه وقت کتابشو دور گردنتون آویزون نکنید که گردن لطیفتون کج می شه.
پسر های فامیل بهترین و در دسترس ترین طعمه ها هستند، رو هوا بقاپیدشون.
رو شکل و شمایل ظاهری پسرها زیاد حساسیت به خرج ندید، پسرهای خوشگل، هستن دچار مشکل…!!
توی اجتماع بر بخورید، با مردم قاطی شید، با ننه صغرا و بی بی عذرا نشست و برخاست کنید، همینا هستن که شادوماد می سازن واستون.
یه کم به خودتون برسید، منظورم آرایش و برداشتن زیر ابرو و ریمل و پودر و سایه و کرم شب و روز و ماسک خیار و فر مژه و خط لب و خط چشم و… نیست. حداقل قیافه یه آدم رو داشته باشید.
در پوشش دقت کنید، لباس چسب و کوتاه فقط آدمای بوالهوس رو دورتون جمع می کنه، یه پوشش سنگین و اندکی رنگین با حفظ معیارهای دوماد پسند بهترینه.
مهمون که میاد قایم نشید، چای ببرید، پذیرایی کنید، خلاصه یه چشمه بیاین که بعله ما هم هستیم.
سعی کنین از هر انگشتتون هفت نوع هنر بباره که مامانه بتونه جلوی در و همسایه قر و قمیش بیاد که دخترم قربونش برم اینجوریه و اونجوریه…
تا مامانه و باباهه می گن دخترمون دیگه وقته عروسیشه مثل لبوی نپخته سرخ نشین و در برید، در حرکات و سکناتتون این نظر رو تایید کنید و دنبالشو بگیرید.
بالاخره اگه خدای نکرده می خواین جزو اون یک میلیون و هفت صد هزار دختر بی شوهر نباشید هر چی دارید، رو کنید، منظورم اعضا و جوارحتون نیست منظورم کمالات و هنر مندیاتتونه.
و اینو بگم که از هیچ دوره زندگیتون به اندازه وقتی که با نامزد محبوبتون زیر سایه درخت توی یه پارک خلوت دارید معاشقه می کنید لذت نخواهید برد، حالا به بعدنش کارندارم.
اگه کسیرو دوسش دارین برین خواستگاریش ( نکته:این کار ریسکش خیلی بالاس اگه شازده بگه نه سوجه خنده ۱سال فامیلاتون ردیفه )
حداقل یه ۲۰۶ داشته باشین که طرف به خاطر ماشین هم که شده بیاد ۲تا بشین بده ۹ ماه ۳ تا بشین.
اون یارو که با اسب سفید میادوبی خیال شین.
و آخرین توصیه اینکه عوض اینکه توی جریانات عشقی خیابونی و زودگذر غرق بشید و مثل کبک سرتونو زیر برف کنید یه خورده به فکر زندگی آینده تون بشید

ghxzy

کاربر ممتاز
خدارو شکر از هیچ جای حرف من این معنی که شما گفتی برداشت نمی شد(مگه اینکه شما خودت معتقد باشی ترشیدی؟!!!!!!)
تا منظورت از سالم چی باشه؟
زن هایی هستن که با مردهایی ازدواج می کنن که از کل بدنشون فقط می تونن سرشون رو تکون بدن
نه ریه سالمی دارن نه حتی چشمی برای دیدن(منظورم جانباز هاست-یا حتی خیلی از معلولین)
اما باهاشون ازدواج می کنن
چون روح سالمی دارن
من به شخصه ترجیح می دم بین یه آدم سالم و زیبا
اما بی نماز و روزه
و یه آدم کور و کچل و شل و زشت(زشت که می گم نه از نظر من که خدا همه چیز رو زیبا آفریده-بلکه از نظر مردم و جامعه)اما با خدا-با اخلاق و با نماز و روزه
دومی رو انتخاب کنم
برا منم ایمان طرف مهمه ولی نمیخوام دیگه در اون حد باشه در حد خودم باشه بسه چون واسه هردومون مشکل ساز میشه .....
اون خانومی هم که میگی با جانباز ازدواج کرده اولا که روح خیلی بزرگی داشته دوما که خودش از نظر ایمان واعتقادات در سطح همون جانباز عزیزی هست که میفرمایید. البته مورد دوم یه طورایی بر میگرده به روح بزرگ اون خانوم. چون از همه نظر کامله هم ایمان و اعتقاد هم نگرش اجتماعی عمیق....

mrkp

عضو جدید
اهااااااااا پس میخوای ادامه تحصیل بدی...
البت فک نکنم کسی زنت بشه با این دندونات...

پس علاوه بر دندونات دماغتم مشکل داره ...حتما یه دکتر برو....:D
اون که بله چون دارم درس میخونم
اتفاقا بعد از کلاس بیا و ببین دور و بر چه خبره از سر و کول بالا میرن بحران بی شوهریه دیگه

paeeizan

اخراجی موقت
وااااااااااااااااه .... با اون کله های براق شون .... چندشم میشه .....آدم کور بشه ..اما کچل نشه ....

nj_electronic88

عضو جدید
خواستگار رو بچسبید که شاید تنها شتر بخت شما باشه.
ناز و لفت و لیس رو بذارید کنار.
در معرض دید باشید، گذشت اون زمان که میگفتن: من اون دختر نارنج و ترنجم که از آفتاب و از سایه می رنجم.
سن ازدواج رو بیارین پایین، همون ۱۷ یا ۱۸ خوبه. بالاتر که برین همچین بگی نگی از دهن می افتین.
تموم دوست پسراتونو تهدید به ازدواج کنید، اگه موندن چه بهتر، نموندن دورشون رو درز بکشید.
دعای باز شدن بخت رو دور گردنتون آویزون کنید، یه وقت کتابشو دور گردنتون آویزون نکنید که گردن لطیفتون کج می شه.
پسر های فامیل بهترین و در دسترس ترین طعمه ها هستند، رو هوا بقاپیدشون.
رو شکل و شمایل ظاهری پسرها زیاد حساسیت به خرج ندید، پسرهای خوشگل، هستن دچار مشکل…!!
توی اجتماع بر بخورید، با مردم قاطی شید، با ننه صغرا و بی بی عذرا نشست و برخاست کنید، همینا هستن که شادوماد می سازن واستون.
یه کم به خودتون برسید، منظورم آرایش و برداشتن زیر ابرو و ریمل و پودر و سایه و کرم شب و روز و ماسک خیار و فر مژه و خط لب و خط چشم و… نیست. حداقل قیافه یه آدم رو داشته باشید.
در پوشش دقت کنید، لباس چسب و کوتاه فقط آدمای بوالهوس رو دورتون جمع می کنه، یه پوشش سنگین و اندکی رنگین با حفظ معیارهای دوماد پسند بهترینه.
مهمون که میاد قایم نشید، چای ببرید، پذیرایی کنید، خلاصه یه چشمه بیاین که بعله ما هم هستیم.
سعی کنین از هر انگشتتون هفت نوع هنر بباره که مامانه بتونه جلوی در و همسایه قر و قمیش بیاد که دخترم قربونش برم اینجوریه و اونجوریه…
تا مامانه و باباهه می گن دخترمون دیگه وقته عروسیشه مثل لبوی نپخته سرخ نشین و در برید، در حرکات و سکناتتون این نظر رو تایید کنید و دنبالشو بگیرید.
بالاخره اگه خدای نکرده می خواین جزو اون یک میلیون و هفت صد هزار دختر بی شوهر نباشید هر چی دارید، رو کنید، منظورم اعضا و جوارحتون نیست منظورم کمالات و هنر مندیاتتونه.
و اینو بگم که از هیچ دوره زندگیتون به اندازه وقتی که با نامزد محبوبتون زیر سایه درخت توی یه پارک خلوت دارید معاشقه می کنید لذت نخواهید برد، حالا به بعدنش کارندارم.
اگه کسیرو دوسش دارین برین خواستگاریش ( نکته:این کار ریسکش خیلی بالاس اگه شازده بگه نه سوجه خنده ۱سال فامیلاتون ردیفه )
حداقل یه ۲۰۶ داشته باشین که طرف به خاطر ماشین هم که شده بیاد ۲تا بشین بده ۹ ماه ۳ تا بشین.
اون یارو که با اسب سفید میادوبی خیال شین.
و آخرین توصیه اینکه عوض اینکه توی جریانات عشقی خیابونی و زودگذر غرق بشید و مثل کبک سرتونو زیر برف کنید یه خورده به فکر زندگی آینده تون بشید
عجـــــــــب..!!!

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش از تمام هموطنان کچل!
من واقعا نمیتونم مرد کچل رو تحمل کنم....:cry:

mrkp

عضو جدید
با عرض پوزش از تمام هموطنان کچل!
من واقعا نمیتونم مرد کچل رو تحمل کنم....:cry:
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه:
از هرچی بدت میاد سرت میاد
ولی امیدوارم در مورد شما صدق نکنه
چون مشخصه که اصلا اعصاب نداری

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این تاپیکه چرا اصلا پایین نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟ :huh:
چی بود مگه...................:confused:

paeeizan

اخراجی موقت
آخه آدم باید به چی این کچلا دلخوش کنه .... باهاش برین پارتی ... میتینگ .............وااااااااااااااااااااااای

بالا