ناسیونالیستی فکر نکنید بچه ها
چشم شما هم یه نیگا پایین مایینا بندازناسیونالیستی فکر نکنید بچه ها
چشم شما هم یه نیگا پایین مایینا بنداز
خوب خانوم منم یه مدت آواتارم خیلی به فکر فردا بود الان جلو روش و میبینه شما هم یه کم مایل به پایین تر شو آخه امروزه که فردا رو میسازه آره !!!آفرین
خوب کجا رو نگاه کنم.من همیشه به دوردست مینگرم!
خوب خانوم منم یه مدت آواتارم خیلی به فکر فردا بود الان جلو روش و میبینه شما هم یه کم مایل به پایین تر شو آخه امروزه که فردا رو میسازه آره !!!
بله دیگه اینم حرفیهنه اینجوری ویوش بهتره
اگه منظورت منم آره حسووووووووووودم.چلا فقط دخترا دیگه منم دل دارم....
آرهپس خوب شده ندیدی... وگرنه گیس و گیس کشی را مینداختی...
ما که نشنیدیم....................ازقدیم گفتن:یاکچل باش یاکچل بخت
بشنو از نی چون حکایت ............................ما که نشنیدیم....................
یه سوال؟تکلیف اونایی که مثل بعضیا یه خرمن مو دارند و الانم خیلی خوش تیپند ولی 20سال دیگه کچل میشند چیه؟یعنی اون موقع دخترای امروز و مادران اون روز از این پسر پر مو امروز و بابای کچل اون روز هنوز خوششون میاد یا نه؟
امروز نظرم راجع به کچلا یا بهتر بگم کم موها عوض شد آدم کچل باشه ولی شکم نداشته باشه...![]()
امروز نظرم راجع به کچلا یا بهتر بگم کم موها عوض شد آدم کچل باشه ولی شکم نداشته باشه...![]()
اعتبار مرد به شکمشه.امروز نظرم راجع به کچلا یا بهتر بگم کم موها عوض شد آدم کچل باشه ولی شکم نداشته باشه...![]()
این شکم های که از کمربند آویزون میشن خداییش خیلی ضایعننخند بی ادب من کلی مو دارم ولی شکم دارم.مگه شکم بده؟![]()
این شکم های که از کمربند آویزون میشن خداییش خیلی ضایعن
پــــ نه پـــــ ميخواسي 2_3 وجب جلوتر باشه؟!بی ادب.میکشمت.نه در اون حد.یه دو سه سانتی جلوتر از کمربنده.اصطلاحا شکم شخصیتی میگن بهش.![]()
پــــ نه پـــــ ميخواسي 2_3 وجب جلوتر باشه؟!![]()
!!!!!!!!!!!!!!اتفاقا از امروز نظر كچلا هم در مورد تو عوض شده.............
نخند بی ادب من کلی مو دارم ولی شکم دارم.مگه شکم بده؟![]()
اعتبار مرد به شکمشه.
خیلی....این شکم های که از کمربند آویزون میشن خداییش خیلی ضایعن
آخه مال بعضیا دقیقا همین مقداره....پــــ نه پـــــ ميخواسي 2_3 وجب جلوتر باشه؟!![]()
خیلی چی؟!!!!!!!!!!!!!!
خیلی....
خیلی ضایع است دیگه...خیلی چی؟![]()