خانمها چه حسی به مردان کچل دارند؟

ixabedi

کاربر فعال
تعداد دخترا از پسرا خیلی بیشتره...بنابراین جایی واسه انتخاب کردن برای دخترا باقی نزاشته...فقط شوهر پیدا بشه بزار رونالدو باشه...

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تعداد دخترا از پسرا خیلی بیشتره...بنابراین جایی واسه انتخاب کردن برای دخترا باقی نزاشته...فقط شوهر پیدا بشه بزار رونالدو باشه...

نه دیگه این جوریا هم نیست!!!بیخود شلوغش نکن!!......

ولی درمورد این موضوع بگم:برا من همچین چیز عجیب غریب نیست وهیچ حسی ندارم به مردای کچل(البته ناگفته نمونه کچلی در چه حد باشه!!!)؟

ixabedi

کاربر فعال
نه دیگه این جوریا هم نیست!!!بیخود شلوغش نکن!!......

ولی درمورد این موضوع بگم:برا من همچین چیز عجیب غریب نیست وهیچ حسی ندارم به مردای کچل(البته ناگفته نمونه کچلی در چه حد باشه!!!)؟
نه دیگه همین جوریاست.خودمون را گول نزنیم...(شکلک: سوت)
در همین انجمن هوارتا کاربر دختر داریم به اندازه انگشتان دو دست هم کاربر پسر داریم...

B A H A R E*

عضو جدید
اين مدليش رو ديگه نديده بودم.
آخه كچلي يه نقصه يعني آدم پرمو ميتونه راحت كچل بشه ولي كچل نميتونه به راحتي پرمو بشه .
خب چه كاريه با يه موداري ازدواج كن اونوقت هر موقع خواستي كچلش كن ديگه ملتم صبح تا شب فيلمت نميكنن كه شوهرت كچله.

ملت بیخود کردن!!! نقص چیه!!! نه من این طوری فک نمیکنم!!!! هر کس یه جور دوست داره دیگه!بهتره به نظر هم احترام بزاریم!منم به نظر شما احترام میزارم!!!
اما من کچلی و کمویی و نقص نمیدونم!پر موهم باشه میبرم کچلش میکنم!پس فرقی نمیکنه چی باشه........ به هر حال من کچل دوست دارم!:heart:

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
تهران خ....... خ......طبقه سوم پلاک دو!!!!دی!!!
من تصحیح میکنم واسه خواستگاران محترم:
تهران خیابان اول نه خیابان دوم طبقه سوم پلاک هم احتمالا چهارم بوده که با اشتباه تایپی شده دوم..موفق و داماد باشید

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد مرده کچل مو دار نداره . بالاخره اونم یه جور بنده خداست . بالاخره ما هم یکم سنمون بره بالا موهام کم پشت میشه.

مرد باید جنم داشته باشه تا بتونه تو این روزگار سخت گلیم زندگیشو از اب بیرون بکشه. مرد باید تکیه گاه زنش باشه.

خیلی از مودارها اینقد سوسولن نمی دونن زندگی یعنی چی

اینا رو گفتم الن ننویسید نکنه کچلی نه اتفاقا مو دارم یه خرمن

sade_messi

عضو جدید
ملت بیخود کردن!!! نقص چیه!!! نه من این طوری فک نمیکنم!!!! هر کس یه جور دوست داره دیگه!بهتره به نظر هم احترام بزاریم!منم به نظر شما احترام میزارم!!!
اما من کچلی و کمویی و نقص نمیدونم!پر موهم باشه میبرم کچلش میکنم!پس فرقی نمیکنه چی باشه........ به هر حال من کچل دوست دارم!:heart:

خوب منم گفتم كچلش كن ديگه.
انصافا خودم بچه كه بودم مدرسه گير ميدادن كه بايد كچل كني وقتي كچل ميكردم سوژه خنده ملت بودم.
اگه پسر بودي اونوقت راحت قبول ميكردي كه كچلي نقصه.
ايشالا كه يه شوهر كچلي گيرت بياد كه اگه مو هم كاشت بازم بريزه........اينم يه دعا واسه شما.........ديگه چي ميخواي

redonly

کاربر فعال
کاربر ممتاز
من فکر کنم برای دخترا فقط پول مهمه حالا طرف هر جور شکلی داشته باشه...

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
یه سوال؟تکلیف اونایی که مثل بعضیا یه خرمن مو دارند و الانم خیلی خوش تیپند ولی 20سال دیگه کچل میشند چیه؟یعنی اون موقع دخترای امروز و مادران اون روز از این پسر پر مو امروز و بابای کچل اون روز هنوز خوششون میاد یا نه؟

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
یه سوال؟تکلیف اونایی که مثل بعضیا یه خرمن مو دارند و الانم خیلی خوش تیپند ولی 20سال دیگه کچل میشند چیه؟یعنی اون موقع دخترای امروز و مادران اون روز از این پسر پر مو امروز و بابای کچل اون روز هنوز خوششون میاد یا نه؟
اگه من باشم که اصلا فرقی برام نمیکنه.چون برام این چیزا مهم نیس

ixabedi

کاربر فعال
با این موسسات کاشت مو که تعدادشون از تعداد افراد کچل بیشترشده ...دیگه جوون دم بخت کچل نخواهید دید

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
مرد مرده کچل مو دار نداره . بالاخره اونم یه جور بنده خداست . بالاخره ما هم یکم سنمون بره بالا موهام کم پشت میشه.

مرد باید جنم داشته باشه تا بتونه تو این روزگار سخت گلیم زندگیشو از اب بیرون بکشه. مرد باید تکیه گاه زنش باشه.

خیلی از مودارها اینقد سوسولن نمی دونن زندگی یعنی چی

اینا رو گفتم الن ننویسید نکنه کچلی نه اتفاقا مو دارم یه خرمن
بله دیگه ماهم از اول بحثمون سر همین بوده...میگیم از اول مو داشته باشه اگه بعد کم مو شد ایرادی نداره ....همه میدونن که زیبایی ظاهری ملاک اصلی واسه ازذواج نیست ولی خوب ملاک فرعی که هست ...تازهاگه کم مو باشه ولی خوش استیل که دیگه مشکلی نداره....

چرا خوششون نیاد؟؟؟؟ کسی که یکی رو انتخاب میکنه پای همه چیزش وایساده کچلی که دیگه چیزی نیست...

sade_messi

عضو جدید
بله دیگه ماهم از اول بحثمون سر همین بوده...میگیم از اول مو داشته باشه اگه بعد کم مو شد ایرادی نداره ....همه میدونن که زیبایی ظاهری ملاک اصلی واسه ازذواج نیست ولی خوب ملاک فرعی که هست ...تازهاگه کم مو باشه ولی خوش استیل که دیگه مشکلی نداره....

چرا خوششون نیاد؟؟؟؟ کسی که یکی رو انتخاب میکنه پای همه چیزش وایساده کچلی که دیگه چیزی نیست...

ولي تو اين تاپيك خانما حسابي كچلا رو اميدوار كردن........

ixabedi

کاربر فعال
بابا چند بار بگم خانم ها خیلی وقت حق انتخاب را از دست دادن...منتظرن فقط یه نفر بیاد حالا میخاد کور باشه کچله باشه چلاق باشه...فقط بیاد

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بابا چند بار بگم خانم ها خیلی وقت حق انتخاب را از دست دادن...منتظرن فقط یه نفر بیاد حالا میخاد کور باشه کچله باشه چلاق باشه...فقط بیاد
کافر همه را به کیش خود پندارد....;)

بالا