خانما با نه گفتن حال ميكنن؟؟؟؟!

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانما با نه گفتن حال میکنن ؟

آره بعضیا که عقده ای هستن کلا با این قضیه حال میکنن و قبل اینکه بدونن طرف میخواد چی بگه و حرف حسابش چیه فورا بحث رو میکشونن به پیشنهاد و نه رو میگن و اعصاب طرف رو .......

بعضیا میترسن که عاشق بشن برا همین نه میگن .

بعضیا از رابطه میترسن .

بعضیا دوست ندارن به هر کسی بله رو بگن .

بعضیا از نجابتشون هست که به هیچکی بله رو نمیگن .

بعضیام که ماشالله . اوووووووووه ترمینال . برا هر کدوم یه خط ایرنسل دارن

نا گفته نماند بعضیا هم خودشون از طرف بله میخوان که در اینصورت یا چششون پول طرف رو گرفته یا اینکه دیدن طرف هیچ غلطی نمیتونه بکنه خودشون دلشون رو میزنن به دریا .

ahmadlinux

عضو جدید
خانمها به طرف نه میگن ولی بعدش برای طرف میمیرن و یه چند روزی دچار اختلالات روانی میشن حتی اگه پسره از روی بیکاری پیشنهاد داده باشه :D:D:biggrin:

T.bita

عضو جدید
خانوماي باشگاه نظرشونو بدن ببينيم آيا با نه گفتن به مردا حال؟؟ چه حالي بهشون دست ميده؟
حتي اگه كسيو دوست داشته باشن بازم اينكارو ميكنن!!
يعني فرا احساسي!!! يه احساس خاصي بهشون دست ميده؟
:D:heart:
نه

نه گفتن که حس خوشحالی و حس خاصی نداره....تازه اگه طرف واقعا منو بخواد و اینجوری غرورش بشکنه با نه گفتنم ناراحتم میشم که چرا دل طرف رو شکوندم.

اینجانب تا حالا همش نه گفتم هرگز بله نگفتم
البته نه بخاطر اینکه خودمو دست بالابگیرم یا افه بیام نه فقط بخاطر اینکه هیچ احساسی به اون شخص نداشتم و از نظر عقلی هیچ رابطه منطقی بین خودم و اوشون نمی دیدم
کلا تا حالا کسی رو پیدا نکردم که بهش احساس کششی داشته باشم

برای منم همینطوره...فقط اینکه اگر زمانی هم طرف رو دوست داشته باشم بازم بار اول نه میگم. اگه با یه بار نه گفتن میخواد بیخیالم شه همون بهتر که بره.:crying2:
ثانیا بالاخره خانما یه ذره نازو ادا رو دارن... :whistle:
حالا باید آقایون خودشون از رفتار و نه گفتن دخترا بفهمن که نه جدیه یا تیریپ ناز کردنه!!!!:w12:

• Like
واکنش ها: k2_h

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
مارمولک تر از شما خانوما بازم خودتون هستین;):biggrin:

سلام
يعني چي؟ :mad:
من با اين مسئله موافق نيستم. زياد نه مي گويم، اما دليلش اين نيست.
فكر كنم خودتان دليلش را بايد بهتر بدانيد...

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ثانیا بالاخره خانما یه ذره نازو ادا رو دارن... :whistle:
حالا باید آقایون خودشون از رفتار و نه گفتن دخترا بفهمن که نه جدیه یا تیریپ ناز کردنه!!!!:w12:

بهتر می گفتی به اندازه عدد آواگادرو :surprised:نازو عدا دارن نه یه ذره:cry::(

این نه گفتن از بچگی هست:
برا تست به یه دختر 4-5 ساله بگو بیا بغل عمو اول روشو میگنه اونور :surprised:بعدش بگو بیا یه شکلاتت بدم می یاد ;) ولی به یه پسر 4-5 ساله بگو بیا بغل عمو چنان می پره تو بغلت که پشیمون میشی چرا گفتی؟ !!! :cry:
مثال بغل یه مثال عمومی بود :redface: فکر دیگه نکنیدآآ :razz:

*sepid*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه بگم نه ..... یعنی اینکه اینجور مسائل رو قبول ندارم .... کارای مهمتری دارم که بهشون برسم .... در ضمن وقت اضافی ندارم .... :w00:
اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشم و بگم نه .... که اون قضیه اش فرق میکنه .... یعنی اینکه از روی احساس تصمیم نمیگیرم منطق و عقلم گفته بهش بگم نه ..... دلیل میارم .....:twisted:
دوست داشتن دلیل بر آره گفتن نیست ....... :w24:
( هر کی مخالف این قضیه هست بگه تا خودم حالیش کنم ... :w13: :w08: )

maryam288

عضو جدید
من اگه بگم نه ..... یعنی اینکه اینجور مسائل رو قبول ندارم .... کارای مهمتری دارم که بهشون برسم .... در ضمن وقت اضافی ندارم .... :w00:
اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشم و بگم نه .... که اون قضیه اش فرق میکنه .... یعنی اینکه از روی احساس تصمیم نمیگیرم منطق و عقلم گفته بهش بگم نه ..... دلیل میارم .....:twisted:
دوست داشتن دلیل بر آره گفتن نیست ....... :w24:
( هر کی مخالف این قضیه هست بگه تا خودم حالیش کنم ... :w13: :w08: )

آفرین دختر خوب
حرف حساب زدی
خوشم اومد اینم برای تو

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

آخرین ویرایش:

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w16:

من دوست دارم!
یه جورایی باعث می شه طرف مقابل به سمتت کشیده بشه....انقدر حال می ده :redface:

به نظر من این جمله رو دخترایی بیشتر میگن که تا حالا هیچ مردی ازشون چیزی نخواسته و اصلا تا حالا نه نگفتن ، به عبارتی توی توهم این مسئله هستند !! امیدوارم شما از این قاعده مستثنی باشی:w12::w25::w31:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه گفتن که خداییش لذت بخشه!...مخصوصا وقتی می دونی طرف خیلی واسش مهمه که حتما جواب مثبت بشنوه..وای که چه حالی میده...:w02:
هه هه...تصور کن قیافشو توی اون لحظه..:w25:

• Like
واکنش ها: mrha

Taghdir

عضو جدید
سلام
نه گفتن خیلی حال میده واژه ی بسیار مفیده
من زیاد استفاده میکنم البته بازم بستگی داره به شرایط...
با سارا جون موافقم...

uliu

عضو جدید
اصلا علاوه بر حال دادنش خیلی‌ وقتها آره گفتن باعث بدبختی می‌شه!!!:)

saeid_sr11

کاربر بیش فعال
سلام
نه تنها دخترا بلکه همه انسانها اگه از روی غرور.حال کردن.مزه دادن.رو کم کردن.تلفی کردن.محبوبتر شدن وغیره و غیره... به چیزی که از نظر عقلی درستو منطقی باشه نه بگه حماقت کرده.

به نظر من تمام نهگفتن ها وبله گفتن ها باید براساس عقل و منطق باشه.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خانوماي باشگاه نظرشونو بدن ببينيم آيا با نه گفتن به مردا حال؟؟ چه حالي بهشون دست ميده؟
حتي اگه كسيو دوست داشته باشن بازم اينكارو ميكنن!!
يعني فرا احساسي!!! يه احساس خاصي بهشون دست ميده؟
:D:heart:

نه، گفتن زیاد هم بد نیست. بعضی وقتا لازم نه گفت . حتی اگر طرف خوشش نیاد.

elinaz69

عضو جدید
بی رحم ترین موجودات روی کره زمین زنها هستند[/quote)
من که هیچ بی رحمی تو خودم نمیبینم این بیرحمی رو که شما عرض میکنی یه تدبیری پشتشه که شما ایشالا بزرگ شدی میفهمی برای نمونه اقا پسری که به شغل شریف خیاطی مشغول بودن اومده بودن خواستگاری بنده که....من هم بهش جواب رد دادم چون هر چقدر هم به من علاقه مند باشه ....خودتون قضاوت کنید بهتره...این که در جای دیگه ای دوستان گفته بودن اگه یکی باشه که دوسش داشته باشیم باز هم جوابمون منفیه....اگه احساس کنم من نمیتونم خوشبختش کنم اره چرا که نه...حتما که نباید کنار من باشه هر جا و با هر کسی که میخواد باشه فقط خوشبخت باشه

elinaz69

عضو جدید
دقیقا !!

خود اقایون باید متوجه منظور خانوما بشن دیگه.....:redface:

چشم شما روشن راستی!!:gol:
اینم هست اینو من رو به همه اقایون عرض میکنم در 99 درصد مواقعی که یه خانم میگه نه شما فکر کنید داره میگه اره....خیر سرش میخواد ناز کنه....که بیشتر اوقات شما منظورشو نمیفهمی و موجبه کدورت میشه...از این به بعد این حرفه من از یادتون نره...:lol:

elinaz69

عضو جدید
چشم حتما :smile: .. بازم به این میرسیم که خانوما موجوداته عجیبین :surprised::razz:
هر چی هستن باشن به کسی ربطی نداره... به هر حال کار شماها پیش همین موجودات عجیب گیره .از این به بعد درست صحبت کن و گرنه فتوا میدم هیچ دختری اعم از کور و کچل و ..... نیگاتم نکنه...:biggrin:

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هر چی هستن باشن به کسی ربطی نداره... به هر حال کار شماها پیش همین موجودات عجیب گیره .از این به بعد درست صحبت کن و گرنه فتوا میدم هیچ دختری اعم از کور و کچل و ..... نیگاتم نکنه...:biggrin:

بخشید ... اصلان هممون موجودات عجیبی هستیم :cry: