من هفتادی هستم ولی همه این چیزای که گفتید یادم میاد
مگه نگفتم هفتادیا نیان تو چرا اووومدی هااا؟؟؟؟؟برم به پیرجو بگم ؟؟من هفتادی هستم ولی همه این چیزای که گفتید یادم میاد
من اصلا کارتون نیگا نمیکردم نمیدونم چراروزهای آخر شهریور نزدیک مدرسه ها یه برنامه داشت برنامه کودک... ورورجادو یکی از شخصیاتاش بود... یادتونه اسمشو؟
نه نگفتی تازشم من اگه سه ماه زودتر به دنیا میومدم 60بودممگه نگفتم هفتادیا نیان تو چرا اووومدی هااا؟؟؟؟؟برم به پیرجو بگم ؟؟
کارتون نبود... عروسکی بودمن اصلا کارتون نیگا نمیکردم نمیدونم چرا
همین امثال شماها مملکتو خراب کردین دیگه :دینه نگفتی تازشم من اگه سه ماه زودتر به دنیا میومدم 60بودم
خاطرتتون مال دهه هفتاد بود من گفتم بیام تازشم من هنوزم که هنوزه فقط پفک مینو میخورم
اون چاق و لاغر ایرانیه یادت میا د؟؟؟کارتون نبود... عروسکی بود
بچه ها اون چیپسا یادتونه که توی یه پلاستیک باریک بود؟؟؟؟
بوی اول مهر یادتونه ؟؟؟ویفرایی با طمع موز که همش میریخت رو لباسمون
روزهای آخر شهریور نزدیک مدرسه ها یه برنامه داشت برنامه کودک... ورورجادو یکی از شخصیاتاش بود... یادتونه اسمشو؟
خو ما بچه های امثال شما ها هستیم یادت رفته نوه اتم:دیهمین امثال شماها مملکتو خراب کردین دیگه :دی
آره.... یه ژیان داشتن... اسمش چی بود خدایا! چقد خنگ بودن اینااون چاق و لاغر ایرانیه یادت میا د؟؟؟
آره یه آدم اهنیم تو اون فیلمه بود من ازش میترسیدم :دیآره.... یه ژیان داشتن... اسمش چی بود خدایا! چقد خنگ بودن اینا
من اصلا کارتون نیگا نمیکردم نمیدونم چرا
تو مثکه از همون بچگیتم دنبال مسائل حاشیه بودی ها
یادش به خیر از او نفولکسای قورباغه ای داشتیم !! به جای اینکه اون مارو ببره ما اون همیشه میبردیم :دی ...یادم نمیاد یبار کامل یه مسیرو باهاش رفته باشیم![]()
تو از همون موقع به رزا نظر داشتی یادته :دی
یادش به خیر از اون فولکسای قورباغه ای داشتیم !! به جای اینکه اون مارو ببره ما اونو همیشه میبردیم :دی ...یادم نمیاد یبار کامل یه مسیرو باهاش رفته باشیم![]()
اوهوم یه کم ترسناک بود با اون صداش..... اسم ژیانه یادته؟آره یه آدم اهنیم تو اون فیلمه بود من ازش میترسیدم :دی
نه .... نهاوهوم یه کم ترسناک بود با اون صداش..... اسم ژیانه یادته؟
ما ژیان داشتیم... یادمه یه بار 13-14 ساعت طول کشید برسیم لاهیجان
یادش به خیر از اون فولکسای قورباغه ای داشتیم !! به جای اینکه اون مارو ببره ما اونو همیشه میبردیم :دی ...یادم نمیاد یبار کامل یه مسیرو باهاش رفته باشیم![]()
قرقی نبود؟نه .... نه
قرقی نبود؟
آررررهههههههههمون كه چراغاش با هم روشن ميشد؟
ماجراهاي منو بابام![]()
این کارتون یادتونه؟ اسمش چی بود؟
الان میخوای بگی سنت زیاده :دی![]()
این کارتون یادتونه؟ اسمش چی بود؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یکی از مهمترین خاطرات دوران جوانی ما در حال خاموش شدن!یاهو مسنجر؛ خداحافظ ای همنشین همیشه! | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
خاطرات یک بازیگر از مرحوم فرج الله سلحشور | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خاطرات ترم تابستانی ساری 92 | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
از خاطرات یک جنین! | گفتگوی آزاد | 37 | |
![]() |
خاطرات | گفتگوی آزاد | 10 |