حوصلم سر رفته بیاین کمک کنین...!!!!

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ني ني ...بشين ميزني چشو چالتو زخم ميكني ...:razz:

ايول جيگيلي جون;):w36::w36::w36:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جمیعا روز خوش من دیگه باید شرمو کم کنم
تا دیداری بعد goodbye

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فهمیده با چه جماعتی طرفه:biggrin:

با چه جماعتي ...؟:surprised:

منم از اينا كه نگين جون گذاشته ...:love::love:

تو مثلا ني ني هستي؟؟؟؟؟؟:eek:پس ني ني ها کي هستن؟؟؟:eek:
داستانيست عجيب؟؟؟؟

چلا عجيبه ..؟

منم مي خوام از اينا ...:gol:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام دوست من .خواستم بگم زیاد زحمت نکش و زور نزن. جوانای ما هیچ دل خوشی مدارن. مثلا من، فکر میکنی چیکار میکنم وقتی حوصلم سر میره؟ماشینو برمیدارم میرم تو صف سی ان جی وای می ایستم و فکر می کنم.ممنون

• Like
واکنش ها: elma

elma

عضو جدید
سلام دوست من .خواستم بگم زیاد زحمت نکش و زور نزن. جوانای ما هیچ دل خوشی مدارن. مثلا من، فکر میکنی چیکار میکنم وقتی حوصلم سر میره؟ماشینو برمیدارم میرم تو صف سی ان جی وای می ایستم و فکر می کنم.ممنون
:gol:

کیلیلیلی

عضو جدید
اگه یه راه توپ پیدا کردی به منم بگو آخه خستم شد اینقدر با خودم منچ و مارپله بازی کردم:biggrin: خداییش کلی گشتم تا یه صفحه باحال پیدا کردم که تعداد مارهاش کم باشه!!!
راستی جدیدا با خودم شطرنج بازی میکنم و بعد از اینکه خودم رو کیش و مات کردم چنان احساس قدرت میکنم که انگار انگار پیکاسو رو مات کردم:D
وااااااااای یادم نبود! منظورم کاسپاروف بود...

*استیوجابز

اخراجی موقت
اگه یه راه توپ پیدا کردی به منم بگو آخه خستم شد اینقدر با خودم منچ و مارپله بازی کردم:biggrin: خداییش کلی گشتم تا یه صفحه باحال پیدا کردم که تعداد مارهاش کم باشه!!!
راستی جدیدا با خودم شطرنج بازی میکنم و بعد از اینکه خودم رو کیش و مات کردم چنان احساس قدرت میکنم که انگار انگار پیکاسو رو مات کردم:D
وااااااااای یادم نبود! منظورم کاسپاروف بود...

یه راه توپ:
اگه پسری دوتا راه حل داره:
1-برو زن بگیر باهاش شطرنج بازی کن
2-خوب نیست به درد تو نمیخوره
اگه دختری برو بخواب

mirror_life2006

عضو جدید
من وقتی حوصلم سر میره به وبلاگم میرسم اگه حس داشته باشم برنامه نویسی میکنم خیلی بی حوصله باشم هاردمو مرتب میکنم اگه هم خیلی بی حوصله باشم ماشینمو ور میدارم میرم بیرون میچرخم اگه حسه اونم نداشته باشم برنامه میریزم میرم استخر اگه حال داشته باشم دوچرخمو ور میدارم میرم این ور اونور نه دیگه خیلی خیلی حالم گرفته باشه با دوستام برنامه میچنیم میریم مسافرت حالا ایران نباشه خارج و خارج نباشه ایران :biggrin:
ولی واقعا تو ایران دلخوشی کمه بعضی وقتها هم میرم سینما با دوستا یا خیلی جاهای دیگه کوه پارک یا قلیون یا هم سد یا هم طبعت یام پیاده روی اصلا در کل خیلی سرگرمیا هست یا هم از اینا خوشت نمیاد الان پر از انواع و اقسام بازیایه کامپیتری بگیر بیار نصب کن بازی کن یا هم بازیایه ایکس باکسو پلی استیشن نه از اینام خوشت نمیاد دیگه چیزیم به ذهنه من نمیاد :biggrin:;)

samad kaghazloo

عضو جدید
سلام بچه ها من خیلی حوصلم سر رفته الان 1 ساعته که تو اینتر نتم اما آنتی ویروسم آپ دیت نمی شه خودمم نه حال درس خوندن دارم نه حال طرح کشیدن دیگه نمی دونم چی کار کنم اینجا ام که هیشکی نیست من باش حرف بزنم حالا کسی اینجا پیشنهادی ، چیزی نداره به من بده دستتون درد نکنه ....
خب الان که من دارم حرفامو تایپ می کنم به نظرم خیلی وقته که از اون زمان گذشته,و از بی حوصلگی در اومدی..بنابراین راه حلی بهت نشون نمیدم...فقط خواستم بهت تبریک بگم:)

• Like
واکنش ها: elma

elma

عضو جدید
خب الان که من دارم حرفامو تایپ می کنم به نظرم خیلی وقته که از اون زمان گذشته,و از بی حوصلگی در اومدی..بنابراین راه حلی بهت نشون نمیدم...فقط خواستم بهت تبریک بگم:)
آخی ... چقد جالب !!! امروز بعد از مدت ها برای یه سوال اومدم به این سایت سر زدم می بینم یه نفر برای تاپیکی که چند سال پیش گذاشته بودم نظر گذاشته !!! مرسی :gol:

samad kaghazloo

عضو جدید
آخی ... چقد جالب !!! امروز بعد از مدت ها برای یه سوال اومدم به این سایت سر زدم می بینم یه نفر برای تاپیکی که چند سال پیش گذاشته بودم نظر گذاشته !!! مرسی :gol:
وااااااو..چند سال پیش!!! پس دیگه تبریک اونم از نوع زیادش..