خدانکشدت!!!
خودم تصمیم به اینکار دارم
حالا فهمیده با چه جماعتی طرفه![]()
هوم؟؟![]()
تو مثلا ني ني هستي؟؟؟؟؟؟پس ني ني ها کي هستن؟؟؟
داستانيست عجيب؟؟؟؟
برو تانزدم ....شرت کم.........فدات شم!!!!!!!!!جمیعا روز خوش من دیگه باید شرمو کم کنم
تا دیداری بعد goodbye
ايول جيگيلي جون![]()
جمیعا روز خوش من دیگه باید شرمو کم کنم
تا دیداری بعد goodbye
بخواب...![]()
ای .....میای با هم برقصیم![]()
سلام دوست من .خواستم بگم زیاد زحمت نکش و زور نزن. جوانای ما هیچ دل خوشی مدارن. مثلا من، فکر میکنی چیکار میکنم وقتی حوصلم سر میره؟ماشینو برمیدارم میرم تو صف سی ان جی وای می ایستم و فکر می کنم.ممنون
حیف دیر رسیدم وگرنه خوب پیشنهادهایی داشتم![]()
اگه یه راه توپ پیدا کردی به منم بگو آخه خستم شد اینقدر با خودم منچ و مارپله بازی کردمخداییش کلی گشتم تا یه صفحه باحال پیدا کردم که تعداد مارهاش کم باشه!!!
راستی جدیدا با خودم شطرنج بازی میکنم و بعد از اینکه خودم رو کیش و مات کردم چنان احساس قدرت میکنم که انگار انگار پیکاسو رو مات کردم
وااااااااای یادم نبود! منظورم کاسپاروف بود...
خب الان که من دارم حرفامو تایپ می کنم به نظرم خیلی وقته که از اون زمان گذشته,و از بی حوصلگی در اومدی..بنابراین راه حلی بهت نشون نمیدم...فقط خواستم بهت تبریک بگمسلام بچه ها من خیلی حوصلم سر رفته الان 1 ساعته که تو اینتر نتم اما آنتی ویروسم آپ دیت نمی شه خودمم نه حال درس خوندن دارم نه حال طرح کشیدن دیگه نمی دونم چی کار کنم اینجا ام که هیشکی نیست من باش حرف بزنم حالا کسی اینجا پیشنهادی ، چیزی نداره به من بده دستتون درد نکنه ....
آخی ... چقد جالب !!! امروز بعد از مدت ها برای یه سوال اومدم به این سایت سر زدم می بینم یه نفر برای تاپیکی که چند سال پیش گذاشته بودم نظر گذاشته !!! مرسیخب الان که من دارم حرفامو تایپ می کنم به نظرم خیلی وقته که از اون زمان گذشته,و از بی حوصلگی در اومدی..بنابراین راه حلی بهت نشون نمیدم...فقط خواستم بهت تبریک بگم![]()
وااااااو..چند سال پیش!!! پس دیگه تبریک اونم از نوع زیادش..آخی ... چقد جالب !!! امروز بعد از مدت ها برای یه سوال اومدم به این سایت سر زدم می بینم یه نفر برای تاپیکی که چند سال پیش گذاشته بودم نظر گذاشته !!! مرسی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
حوصلم سر رفته...... | گفتگوی آزاد | 23 | |
![]() |
من حوصلم سر رفته......... | گفتگوی آزاد | 56 | |
![]() |
حوصلم خیلی خیلی سر رفته ............ | گفتگوی آزاد | 111 | |
![]() |
حوصلم سررفته | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
چگونه همیشه سر قول و قرار های خود بمانید | گفتگوی آزاد | 1 |