حمله ایران به گوگل و یاهو و اسکایپ

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسخه جدید مرورگر قدرتمند گوگل کروم
Google Chrome از چهارچوب مشابه دیگر مرورگر ها بهره برده است. بویژه در استفاده از تکنیک تهیه لیست سیاه از سایت های مخرب و روش گشت وب سایت ها در پشت لایه های امنیتی از جمله درون “جعبه شنی” و مرور ناشناس اینترنت. گوگل با ارائه گوگل کروم وارد بازار مرورگرهای وب شده است که هنوز انحصار آن در دست مایکروسافت اینترنت اکسپلورر می باشد. اما آیا این تفاوت های امنیتی کروم باعث می شود این مرورگر در جلوه کاربران متمایز ظاهر شود؟ گوگل کروم از قابلیتی معرفی شده در Internet Explorer 9 بهره می برد با نام مرور نا شناس (Incognito) که اجازه میدهد کاربر در این وضعیت با مرور وب سایت ها هیچ رد پایی از خود بر جای نگذارد حتی فایل های کوکی فقط تا هنگام باز بودن پنجره جست و جو در سیستم زنده خواهند بود.همچنین در لایه بعدی امنیتی گوگل تصمیم گرفته است که از ترجمه صفحات در جعبه شنی (sand box rendering) استفاده کند. این جعبه شنی در واقع به مفهوم ساده به معنی آن است که هنگامیکه یک مهاجم سعی می کند به درون مرورگر نفوذ کند و بتواند از طریق آن به فایل های سیستمی و ریجستری دسترسی پیدا کند، مرورگر در وضعیت جعبه شنی کار را برای مهاجم سخت تر می کند زیرا وی میبایست اکنون راهی نیز برای دور زدن جعبه شنی فراهم کند.

ویژگی های کلیدی Google Chrome:
- سرعت بالا در بارگزاری صفحات
- دارای قابلیت ‏Tabbed Browsing ( باز شدن تمام صفحات در یک صفحه )
- امنیت بالا در محیط نا امن اینترنت
- جلوگبری از خطرات احتمالی Spy-Ware ها و دزدان
- جلوگیری از باز شدن صفحات تبلیغاتی بی مورد( Popup – bloker )
- محافظت از پسوردها و رمز های عبور خصوصی و امنیتی
- زیبایی در طراحی
- دارای پوسته های مختلف
- پشتیبانی از تمام نسخه های ویندوز از جمله ویندوز ویستا و ویندوز ۷
- ترجمه صفحات به زبان های مختلف
- و …
توجه: جهت دانلود پوسته های مختلف برای گوگل کروم به این آدرس مراجعه نمایید .

دانلود فايل http://dl2.patoghu.com/89/bahman/Google%20Chrome%209.0.597.84%20Final-%5Bwww.patoghu.com%5D.ziphttp://dl2.patoghu.com/89/bahman/Google Chrome 9.0.597.84 Final-[www.patoghu.com].zip
حجم فایل: 24 مگابایت
پسورد فایل : www.patoghu.com
منبع
وای از من کرومم آخرین ورژنه
حالا چیکار کنم آپدیت نداره ؟:eek::biggrin:

آخرین ویرایش:

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم نسخه بتا گوگل کروم
مرورگری که رفته رفته بر محبوبیتش افزوده می‌شود، همزمان با بازارگرمی سایر کمپانی‌ها، در نسخه آزمایشی جدید خود قابلیت‌های ویژه‌ای را اضافه کرد. کروم در نسخه 11.0696.16 بتا (که به‌تازگی، ظاهر لوگو و آیکون خود را نیز تغییر داده است)، امکان تبدیل گفتار به متن را به مرورگر خود افزوده است. ویژگی‌ای که از طریق HTML5 و API مربوط به آن، به برنامه‌نویسان و طراحان وب این قابلیت را می‌دهد تا صدای شما را به کمک میکروفن سیستم دریافت کرده و به متن تبدیل نمایند.
علاوه بر آن، کروم در نسخه جدید امکان شتاب دهنده گرافیکی را برای CSS سه‌بعدی را نیز فراهم کرده است؛ قابلیتی که باعث می‌شود بتوانید به کمک سی‌اس‌اس، افکت‌های سه‌بعدی را در صفحات خود نمایش دهید. گوگل عنوان کرد به‌زودی نسخه پایدار کروم ۱۱ را برای عرضه به کاربران آماده می‌کند.

Google says that Chrome 11 will go stable soon, but if you can't wait to see that new icon on your desktop, download the beta now.

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که کاری که انجام شده نه کار یه نفره و نه کار یه روز دو روز

من اگه از این چیزا بلد بودم تو تالار آزاد چیکار میکردم ؟ :دی

این گروه با دولت و نظام که همکاری میکنند
ولی جزو بهترینها . . . . کشکه:smile:

یکی دو سال پیش بود که یه سایت معروف خارجی گروه های هک رو رتبه بندی کرده بود و آشیانه هم تیم 7تم یا 8 تم بود.الان که دیگه نمیدونم چطوریه اوضاعشون اما خیلیهاشون تو تیم آشیانه فعالیت نمیکنند اکثرا جذب 3پاه شدند

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من این چیزا رو نمیدونم. این گروه اشیانه شناخته شده هستن ؟؟؟؟؟

کی رتبه بندیشون کرده و گفته بهترین هستن ؟؟؟؟

حالا هدفشون چی بوده از این کار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا فکر نمی کنن یک سری ادم مثل من هیچی از کامپیوتر سر در نمیارن و به دردسر میفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهرم و شوهرش که برگردن سیر تا پیاز قضیه رو ازشون در میارم . الکیه مگه .

آشیانه رو اکثرا میشناسن چون چند وقت پیش خیلی سرو صدا کرده بود
رتبه بندی هم تو پست قبلیم گفتم توسط یه سایت خارجی معروف که الان یادم نیست اما اگه پیداش کنم حتما براتون میذارم
هدف هر گروه هک در ابتدا حفظ امنیت فضای سایبری کشور خودشونه اما خب بعضی وقتها هم یه کارایی میکننن:D
نه تنها شما بلکه خیلی از ما اولا منافعی برای این گروه ها یا هکرها نداریم که بخوان هکمون کنن بعدشم با این نسخه های کپی ویندوز و آنتی ویروسهای کپی شده براشون عددی بحساب نمیایم که بخوان پز بدن:biggrin::biggrin:

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر چه اساسی میگید کار تیم اشیانه هست؟خودتون عضو تیم اشیانه هستید؟:smile:
داخل ایران تیم های امنیتی و افرادی که در زمینه امنیت فعالیت میکنند کم نیستند و اینکه من وشما این افراد و تیمها و فعالیتهاشون رو نمیبینیم و باهاشون اشنایی نداریم دلیلی بر ضعیف بودن و ... نیست

حالا کار تیم آشیانه نیست و کار ارتش سایبری(خیلی از افراد آشیانه ارتش سایبری رو در دست دارند)
شما تو ایران گروهی جز اشیانه میشناسی که هک کنه و اسمش در نرفته باشه(اگر اینطور بود اول از همه خوده 3پاه جذبشون میکرد)
تیم های امنیتی هم که شما میگی تو ایرانه هست و ما نمیشناسیمشون چطور ممکنه بیان یه همچین کاری انجام بدند؟:que::que:چرا اصلا همچین کاری بکنند؟:que:
من 2سال پیش عضو فروم آشیانه بودم و از اونوقت دیگه سر نزدم به اونجا
به قوله بابک اگه من عضو تیم اشیانه بودم اینجا چیکار میکردم:D

Sarp

مدیر بازنشسته
یکی دو سال پیش بود که یه سایت معروف خارجی گروه های هک رو رتبه بندی کرده بود و آشیانه هم تیم 7تم یا 8 تم بود.الان که دیگه نمیدونم چطوریه اوضاعشون اما خیلیهاشون تو تیم آشیانه فعالیت نمیکنند اکثرا جذب 3پاه شدند
سایتی که میگین zone-h هست
که بر اساس تعداد سایتهای هک شده گروهها رو رتبه بندی میکنه
آشیانه هم فکر کنم سومه تو لیستشون

ولی قدرت هک به هک کردن سایت نیست
الان هر کامپیوتر به دستی میتونه سایت هک کنه

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته به جز گروه اشیانه - گروههای چینی و هندی نیز با ارتش سایبری همکاری می کنند
اخیرا در چین google ,gmail به طور کامل هک شده و افراد امکان ارسال میل را از این طریق ندارند .

تو ایران یه گروه بیشتر نیست اونم آشیانه که بارها و بارها جز بهترین گروه های هک دنیا قرار گرفتند
خیلی از همین بروبچ آشیانه ارتش سایبری ایران رو تشکیل دادند

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
گروه آشیانه در اوایل سال 1381 با هدف بالا بردن امنیت سرورهای ایرانی با استفاده از انجام تست نفوذ و ارائه راهکارهای امنیتی به مدیران سرورها و سایت های ایرانی کار خود را آغاز کرد. گروه آشیانه در طول این سالها فعالیت زیادی در زمینه هک، امنیت و دیگر علوم شبکه انجام داد و توانست مقام پنجم دنیا را در این زمینه از آن خود کند . پس از این موفقیت بزرگ و با توجه به تجارب ارزشمند کسب شده در این راه، در اواخر سال 1384 تصمیم بر آن شد تا فعالیت گروه آشیانه در قالب نام شرکت فناوری ارتباطات و اطلاعات آشیانه و صرفا در زمینه امنیت شبکه به صورت رسمی ادامه یابد و حتما می دانید که بهترین هکرهای دنیا، برترین متخصصان امنیت شبکه هستند

اینم به نقل از خودشون

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز

درست به هک نیست اما همین هکرها برترین متخصصان امنیت شبکه هستند
کسی که حفره هارو بشناسه نمیذاره کسی تو اونها نفوذ کنه

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کنم الان تو رتبه دوم zone_h هستن.

devil may cry

عضو جدید
تو ایران یه گروه بیشتر نیست اونم آشیانه که بارها و بارها جز بهترین گروه های هک دنیا قرار گرفتند

deface کردن فقط یک بخش کوچکی از هک هست و معقوله امنیت خیلی گسترده تر از این حرفهاست یک فرد عادی هم که با کامپیوتر اشنایی نداره میتونه با دیدن یک فیلم و استفاده از کدها و ابزارهای از پیش نوشته شده و یا خریداری شده بزرگترین سایتهای و سرورهای دنیا رو به چالش بکشه پس هر تیمی که deface میکنه لزوما بار علمی بالایی نداره و هکرهای واقعی افرادی هستند که کنسولها و گوشیهای هوشمند مثل iphone و ... رو با ابزار و روشها و کدهای خودشون تغییر میدند یا ..... کشورهایی که الان درگیر deface کردن هستند ایران و ترکیه و کشورهای عربی هستند که بیشتر در این زمینه ها فعالیت میکنند و کشورهای دیگه زمانشون رو صرف بهینه سازی امنیت و نوشتن کدهای مخرب و انتی ویروسها و .... میکنند تا زمانشون رو صرف deface کردن کنند و این دلیلی بر ضعفشون نیست برای اینکه اکثر ابزارهایی که داخل ایران و ... برای deface کردن و کارهای دیگه استفاده میشه توسط روسیه و چین و .... نوشته شدن و عملا هکرهای داخل ایران فقط یک استفاده کننده از ابزارها و shellcode ها و اکسپلویتها و ... که توسط کشورهای دیگه نوشته شدن هستند:smile:

حالا کار تیم آشیانه نیست و کار ارتش سایبری(خیلی از افراد آشیانه ارتش سایبری رو در دست دارند)
شما تو ایران گروهی جز اشیانه میشناسی که هک کنه و اسمش در نرفته باشه(اگر اینطور بود اول از همه خوده 3پاه جذبشون میکرد)
تیم های امنیتی هم که شما میگی تو ایرانه هست و ما نمیشناسیمشون چطور ممکنه بیان یه همچین کاری انجام بدند؟:que::que:چرا اصلا همچین کاری بکنند؟:que:
من 2سال پیش عضو فروم آشیانه بودم و از اونوقت دیگه سر نزدم به اونجا
به قوله بابک اگه من عضو تیم اشیانه بودم اینجا چیکار میکردم:D
من فقط فکر میکنم اگر اشیانه این کار رو انجام داده بود برای کسب دارمد بیشتر از کلاسها و ... و برای تبلیغات این خبر رو از طریق سایتشون و خبرگزرای های داخلی منتشر میکردند و دلیلی که فکر میکنم میتونه کار اشیانه نباشه و کار ارتش سایبری و ... باشه همین هست;گروهای زیادی داخل ایران فعالیت میکردند و میکنند که یک تعدادی تا مدتی به صورت علنی فعالیت میکردند و بعد فعالیتهاشون underground شد مثل کاترینا و سیمرغ و ihs و Y! Underground و .... تیمهای امنیتی و افرادی که داخل ایران هستند هم روی سایتها و سرور های خارجی و اسیب پذیریشون کار میکنند به این خاطر که نفوذ به سایتهای داخلی مشکلات زیادی برای افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند خیلی از افرادی که داخل ایران در این زمینه ها فعالیت میکنند به خاطر مشکلاتی که از نظر فکری و ... با 3پاه و .... دارند جزو این نهاد ها و سازمانها نمیشند و از راه های دیگه درامدشون رو بدست میارند که ناشناخته هستند و به فعالیتهاشون در این زمینه ادامه میدند

این سایت برای میزان بازدید یک سایت هست و ارتباطی به هک و ... نداره مثلا یک سایت موسیقی و تفریحی میتونه بالاتر از رتبه اشیانه در بازدید باشه:smile:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کومودو یه شرکت امنیتیه
یه شرکت خصوصی
خبر هم مال همین شرکته
یه شرکت صادرکننده مجوزهای امنیتی بین مرورگر و سایتها
پس خیلی بهتر از هرکس دیگه ای میتونه تشخیص بده یه حمله از کجاست !
حالا هم تشخیص داده که این حملات از ایران هست و میتونه منشاش دولت ایران باشه
حمله چین به گوگل یعنی حمله هکرهای چینی به گوگل
اسکایپ و یاهو یه مملکت نیستند که ایران با تانک و آر پی جی بزنتشون

حالا اگه میتونی ثابت کن که کار ایران نبوده
بابک جان
مرسی که کمک میکنی تا مشخص بشه چقدر تیتر مغرضانه است.

تیتر خبر اصلی اینه:
Google, Yahoo, Skype targeted in attack linked to Iran

یعنی گوگل یاهو و اسکایپ هدف حملاتی از ایران قرار گرفت.
حملاتی از ایران، حملاتی منتسب به ایران، حملاتی از کشور ایران، نه حمله ایران، تفاوتش رو که متوجه میشی؟

دو
A malicious attacker that appears to be the Iranian government managed to obtain supposedly secure digital certificates

توی خبر الی هم گفته که به نظر میرسه این حملات از جانب دولت ایران ترتیب داده بشه.
خب، متوجه میشی که گمانه زنیه و ثابت شده نیست؟

وظیفه شرکت کومودوه ثابت کنه از دولت ایران بوده، اونوقت میان اینجا و به صورت قطعی ربطش میدن به دولت ایران، خودت هم حمایت میکنی، بعد به ما ایراد میگیری؟
احسنت.

راستی تاپیک جاش تالار کامپیوتره.

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگر دقت کنی در تیتر اول تاپیک نوشته شده

نکته جالب اینجاست که مرکز این اقدام در تهران شناسایی شده. گروه کومودو که کارش طراحی و نشر این مدارک هست اعلام کرده که این حمله مرکزش تهران بوده وبا توجه به امکانات و سرعت بالای اینترنتی که برای این کار لازم هست نمیتونه کار افراد عادی باشه.در ضمن برای موفقیت کامل بسیار مهم هست که گروه مذکور کل شبکه رو هم دست داشته باشه .با در نظر گرفتن تمام این موارد احتمالا کار کار دولت ایران هست.

ثانیا من برای این در تالار گفتگوی آزاد مطلب رو قرار دادم - که تعداد ببینده آن بیشتر است تا سریعتر اطلاع رسانی شود
که بابک عزیز لطف کردند و آن رو در بخش درست یعنی شبکه و امنیت منتقل کردند
تشکر ازمدیر تالار که مثل بعضی از مدیران دیگر تاپیک رو حذف نکرد و اخطار پست در بخش نامربوط به من ندادند .
:gol::gol::gol:

بابک جان
مرسی که کمک میکنی تا مشخص بشه چقدر تیتر مغرضانه است.

تیتر خبر اصلی اینه:
Google, Yahoo, Skype targeted in attack linked to Iran

یعنی گوگل یاهو و اسکایپ هدف حملاتی از ایران قرار گرفت.
حملاتی از ایران، حملاتی منتسب به ایران، حملاتی از کشور ایران، نه حمله ایران، تفاوتش رو که متوجه میشی؟

دو
A malicious attacker that appears to be the Iranian government managed to obtain supposedly secure digital certificates

توی خبر الی هم گفته که به نظر میرسه این حملات از جانب دولت ایران ترتیب داده بشه.
خب، متوجه میشی که گمانه زنیه و ثابت شده نیست؟

وظیفه شرکت کومودوه ثابت کنه از دولت ایران بوده، اونوقت میان اینجا و به صورت قطعی ربطش میدن به دولت ایران، خودت هم حمایت میکنی، بعد به ما ایراد میگیری؟
احسنت.

راستی تاپیک جاش تالار کامپیوتره.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگر دقت کنی در تیتر اول تاپیک نوشته شده

نکته جالب اینجاست که مرکز این اقدام در تهران شناسایی شده. گروه کومودو که کارش طراحی و نشر این مدارک هست اعلام کرده که این حمله مرکزش تهران بوده وبا توجه به امکانات و سرعت بالای اینترنتی که برای این کار لازم هست نمیتونه کار افراد عادی باشه.در ضمن برای موفقیت کامل بسیار مهم هست که گروه مذکور کل شبکه رو هم دست داشته باشه .با در نظر گرفتن تمام این موارد احتمالا کار کار دولت ایران هست.

ثانیا من برای این در تالار گفتگوی آزاد مطلب رو قرار دادم - که تعداد ببینده آن بیشتر است تا سریعتر اطلاع رسانی شود
که بابک عزیز لطف کردند و آن رو در بخش درست یعنی شبکه و امنیت منتقل کردند
تشکر ازمدیر تالار که مثل بعضی از مدیران دیگر تاپیک رو حذف نکرد و اخطار پست در بخش نامربوط به من ندادند .
:gol::gol::gol:

مشکل ما متن تاپیک نیست، تیتر تاپیکه، تیتر تاپیک این احتمال که می فرمایید رو به ذهن متبادر نمیکنه.

در هر صورت موفق باشید،

ساده نگاه نکن

توی ایران صدها و هزاران گروه هکر هست

حتی هکرهای ایرانی ضد دولتی هم هست که دل خوشی از ایران ندارند

ما عادت داریم یک سیستم پیچیده را برای تحلیل داخل مغزمان ساده تصور کنیم

ولی خیلی پیچیده تر از اینهاست

از داخل سیستمشون خبر ندارم ولی اطلاعات من که توی اینترنت هست میگه که

گروههای زیادی با بودجه های کلان وابسته به وزارت اطلاعات و نیروی قدس سپاه هستند

اما بودجه و فعالیت نیروی قدس سپاه خیلی قوی و گسترده است

اما در هر حال بنا به اطلاعاتی که دورادور دارم
توی کل مجموعه نیروهای نخبه کم دارند
اکثریت نیرووهایشان در حد متوسط هوشی قرار دارند

انها که ضریب هوشی بالائی دارند به جز تعداد اندک
اکثریتشان چندین سال میشه که از هسته حکومت و قدرت کنار کشیده اند

و بازده امنیتی و اطلاعاتی حکومت ضعیف شده که این امر به خصوص در حوزه هک و امنیت اطلاعات و غیره
خیلی راحت قابل مشاهده هست!

تنها ابزار مهمی که دارند قدرت و ثروت و ابزارهای کار هست!

چون من سالها است کارم کامپیوتره و امنیت کامپیوتر یکی از رشته های کاری ام هست

با حرکات و رفتارهائی که اینها انجام میدن کاملا سطح تخصصی انها را میفهمم و میدانم چند مرد حلاج هستند!
و این حرف رو بعنوان یک نظر شخصی و کارشناسی عرض کردم!

و میشناسم هکری را که چون حاضر نشده فرم استخدام در سیستمشان را امضاء کند
زندگی اش را ویران کرده اند به طوری که حق زندگی کردن ندارد
و به اصطلاح خودشان ان شخص را ترور شخصیتی کرده اند!

آخرین ویرایش:
بالا