حمـــــله ایرانــــــیا بــــــه EkatrinaKrasnovs

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اصولا ما ایرانی ها به نصف وحشی نصف عقده ای معروفیم حداقل در بین خودمون:biggrin:

حالا بعد از تخلیه عقده ها در پیج های مسی و .... نوبت به ایشون رسیده

بطوری که الان رو یکی از عکساش در اینستا دیدم حدود 43000 کامنت چرند ایرانیا ارسال کردن :eek:

نظر شما چیه؟ اینا نشانه چی میتونه باشه جز بی فرهنگی و عقده ای بودن ؟

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اصولا ما ایرانی ها به نصف وحشی نصف عقده ای معروفیم حداقل در بین خودمون:biggrin:

حالا بعد از تخلیه عقده ها در پیج های مسی و .... نوبت به ایشون رسیده

بطوری که الان رو یکی از عکساش در اینستا دیدم حدود 43000 کامنت چرند ایرانیا ارسال کردن :eek:

نظر شما چیه؟ اینا نشانه چی میتونه باشه جز بی فرهنگی و عقده ای بودن ؟

کی هست؟ چیکاره هست؟ چرا؟

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی هست؟ چیکاره هست؟ چرا؟

این دختره یه عکس با پسر کریس رونالدو گرفت در حالیکه داشت صورت بچه کریس رو میبوسید.
بعد شایعه شد که این دختره دوس دختر جدیده کریس هست. یه ایرانی طرفدار کریس به این دختره پیام میده این دختره که یه سوپر مدل هست از پیام عکس میگیره میذاره تو پیج اینستاگرامش. بعد ایرانی ها به پیجش هجوم میارن کامنت میذارن. این دختره یه پست دیگه میذاره میگه : ایرانی های عزیز شما خواب و خوراک دارید؟؟ دیگه بعدش ملت هجومشون 2 برابر میشه

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زور نیست که.... نداریم نمی خاییم هم داشته باشیم(لم یلد ولم یولد)....

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این دختره یه عکس با پسر کریس رونالدو گرفت در حالیکه داشت صورت بچه کریس رو میبوسید.
بعد شایعه شد که این دختره دوس دختر جدیده کریس هست. یه ایرانی طرفدار کریس به این دختره پیام میده این دختره که یه سوپر مدل هست از پیام عکس میگیره میذاره تو پیج اینستاگرامش. بعد ایرانی ها به پیجش هجوم میارن کامنت میذارن. این دختره یه پست دیگه میذاره میگه : ایرانی های عزیز شما خواب و خوراک دارید؟؟ دیگه بعدش ملت هجومشون 2 برابر میشه

عجب

یه وقت جوگیر نشن به پیج من هم هجوم بیارن برای یه موضوع دیگه ندونم چیکار کنم

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب

یه وقت جوگیر نشن به پیج من هم هجوم بیارن برای یه موضوع دیگه ندونم چیکار کنم
میخوای معروف بشی اینکارو کن :
یه اکانت فیس بوک خارجی درست کن (ترجیحاً دختر :D )
یه عکس از بی فرهنگی مردم ایران بزار
بعدش برو فردا نه پس فردا بیا
2 میلیون ناتیفیکیشن خواهی داشت شامل 2هزار پیام فحش،باقی هم کامنت

بعد بگو "بی تربیتا" و 1هفته پیجت رو ببند
بعد از یه هفته بازش کن،دوباره 2میلیون پیام عذرخواهی داری

بعد این پروسه که کمتر از 10 روز طول میکشه ، تو اخبار ایران هم نشونت میدن،شبکه ها باهات مصاحبه میکنن،شاید اخبار 20:30 و کامران هم بیاد سمتت.

من چون وقت نداشتم اینکارو نکردم :D

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بعد این پروسه که کمتر از 10 روز طول میکشه ، تو اخبار ایران هم نشونت میدن،شبکه ها باهات مصاحبه میکنن،شاید اخبار 20:30 و کامران هم بیاد سمتت.

نه بابا اکانت غیر واقعی رو که نمیگم

یه وقت جو گیر نشن مثل پیج پریسا پورشه سوار هجوم بیارن اکانت واقعیم

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

:w15:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظرم این خیلی بده که ما ایرانی ها اگر یه روزمون رو به بطالت نگذرونیم ، یعنی اون روز حروممون میشه!

اینکه رتبه اول وایبر و... رو داریم و خوابیدیم اینجور جاها ، این نشون میده که ما شدیدا بیکار ، علاف ، پوچ گرا ، بی هدف هستیم و وقتی که کار از کار گذشت و فرصت و زمان رو از دست دادیم ، سرمون به سنگ میخوره و با بدبختی نون در میاریم و از اون طرف به عالم و آدم فحش میدیم که این چه وضعه مملکته!!

باز یه جای کار می لنگه این وسط ، ولی نمیدونم کجا

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظرم این خیلی بده که ما ایرانی ها اگر یه روزمون رو به بطالت نگذرونیم ، یعنی اون روز حروممون میشه!

اینکه رتبه اول وایبر و... رو داریم و خوابیدیم اینجور جاها ، این نشون میده که ما شدیدا بیکار ، علاف ، پوچ گرا ، بی هدف هستیم و وقتی که کار از کار گذشت و فرصت و زمان رو از دست دادیم ، سرمون به سنگ میخوره و با بدبختی نون در میاریم و از اون طرف به عالم و آدم فحش میدیم که این چه وضعه مملکته!!

باز یه جای کار می لنگه این وسط ، ولی نمیدونم کجا

یه دوست وبمستری داشتن صحبت میکردن
میگفتن با یه وبمستر خارجی صحبت میکردم وختی بهش از تعداد سایت تفریحی و زرد و تعداد کاربرانی که اکثر اوقاتشون رو تو نت هستن طبق آمارسایت گفتم داشت شاخ در می اورد . با اینکه طرف وبمستر زبان بین المللی بوده ولی این حجم بالا کاربر تو اینترنت برای یه کشور با یه زبون غیر جهانی براش تعجب آور بوده که چقدر مردم یه کشور میتونن بیکار و الاف باشن

کاملا مشخصه مردمی که هیچ تفریح و هیچ گونه نمیتونن تو شرایط فاسد جامعه فعالیت کنن و مفید باشن به همچین محیط هایی رو میارن

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دوست وبمستری داشتن صحبت میکردن
میگفتن با یه وبمستر خارجی صحبت میکردم وختی بهش از تعداد سایت تفریحی و زرد و تعداد کاربرانی که اکثر اوقاتشون رو تو نت هستن طبق آمارسایت گفتم داشت شاخ در می اورد . با اینکه طرف وبمستر زبان بین المللی بوده ولی این حجم بالا کاربر تو اینترنت برای یه کشور با یه زبون غیر جهانی براش تعجب آور بوده که چقدر مردم یه کشور میتونن بیکار و الاف باشن

کاملا مشخصه مردمی که هیچ تفریح و هیچ گونه نمیتونن تو شرایط فاسد جامعه فعالیت کنن و مفید باشن به همچین محیط هایی رو میارن

اصلا به نظر من ما تفریح و شادی رو متوجه نیستیم به چه چیزی میگن شادی!!

مردم فکر میکنن هرکی نیشش تا بناگوشش باز باشه پس شاده! شادی یعنی احساس رضایت درونی ، شادی یعنی اینکه از درون آرامش داشته باشی....

تفریح یعنی چی؟ ما چقد میخواهیم تفریح کنیم؟ از صبح تا شب زندگیمون به تفریح میگذره بعد میگیم ما به تفریح و شادی نیاز داریم ، چه شادی ای؟ من نمیدونم مردم دارن از چی صحبت میکنن؟ هرچیزی یه قانونی داره یه حدی داره یه تعریفی داره.

یک نفر لطفا به من بگه اینکه الان هی مد شده میگن مردم ایران به شادی نیاز دارن این یعنی چی؟ خندیدن آیا شادیه؟ ابتذال و بطالت شادیه؟ بیهوده زیستن و پوچ بودن شادی میاره؟ شادی و تفریح به چی میگین؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا به نظر من ما تفریح و شادی رو متوجه نیستیم به چه چیزی میگن شادی!!

مردم فکر میکنن هرکی نیشش تا بناگوشش باز باشه پس شاده! شادی یعنی احساس رضایت درونی ، شادی یعنی اینکه از درون آرامش داشته باشی....

تفریح یعنی چی؟ ما چقد میخواهیم تفریح کنیم؟ از صبح تا شب زندگیمون به تفریح میگذره بعد میگیم ما به تفریح و شادی نیاز داریم ، چه شادی ای؟ من نمیدونم مردم دارن از چی صحبت میکنن؟ هرچیزی یه قانونی داره یه حدی داره یه تعریفی داره.

یک نفر لطفا به من بگه اینکه الان هی مد شده میگن مردم ایران به شادی نیاز دارن این یعنی چی؟ خندیدن آیا شادیه؟ ابتذال و بطالت شادیه؟ بیهوده زیستن و پوچ بودن شادی میاره؟ شادی و تفریح به چی میگین؟

شرایط جامعه ما فرق داره و هیچ چیزی تعریف شده نیست

تو شرایط فعلی جامعه ما خیلی چیزا میتونه شادی باشه . ولی در نهایت همشون خودشونو بصورت خنده در ظاهر نشون میدن دیگه یعنی کلا اون احساس رضایت درونی که شما میگی خودش رو در ظاهر به شکل لبخند و یا خنده یا قهقهه نشون میده .حالا شدیدترش

منتها فرق داره . مثل اون داستانی که میگفتن پادشاه همه چی رو برمردم سخت گرفت و در کنارش گاز معده رو هم جرم اعلام کرد!!. و اونوخت تفریح مردم شده بود پنهایی در تجمعاتی دفع گاز معده کنن و بخندن (خوب این یعنی شادی - شادی ای که تا قبلا شادی نبوده صرفا یه عمل معمولی و حتی زشت بوده حالا شرایط تغییر کرده و مردم اون سرزمین شادی شون شده این )

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرایط جامعه ما فرق داره و هیچ چیزی تعریف شده نیست

تو شرایط فعلی جامعه ما خیلی چیزا میتونه شادی باشه . ولی در نهایت همشون خودشونو بصورت خنده در ظاهر نشون میدن دیگه یعنی کلا اون احساس رضایت درونی که شما میگی خودش رو در ظاهر به شکل لبخند و یا خنده یا قهقهه نشون میده .حالا شدیدترش

منتها فرق داره . مثل اون داستانی که میگفتن پادشاه همه چی رو برمردم سخت گرفت و در کنارش گاز معده رو هم جرم اعلام کرد!!. و اونوخت تفریح مردم شده بود پنهایی در تجمعاتی دفع گاز معده کنن و بخندن (خوب این یعنی شادی - شادی ای که تا قبلا شادی نبوده صرفا یه عمل معمولی و حتی زشت بوده حالا شرایط تغییر کرده و مردم اون سرزمین شادی شون شده این )

چرا شرایط جامعه ما چه فرقی میکنه؟ شما مورد به مورد ذکر کنید که ما در این جامعه چکار میتونستیم بکنیم که شاد بشیم ولی جامعه دست و پامون رو بسته و اجازه نمیده شاد باشیم!؟ ذکر کنید یک به یک

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا شرایط جامعه ما چه فرقی میکنه؟ شما مورد به مورد ذکر کنید که ما در این جامعه چکار میتونستیم بکنیم که شاد بشیم ولی جامعه دست و پامون رو بسته و اجازه نمیده شاد باشیم!؟ ذکر کنید یک به یک

اینا رو نمیخاد که بگم خوب داری صوب تا شب میبینی که :confused: گقتنش تاپیک رو منحرف میکنه دوما ممکنه بحث 30یا30 بشه داستان شه

ولی نگاهت مثبته خوشم اومد ;) شما میشه شادی های خودتونو بگید ماها ازش استفاده کنیم . مرسی گلم

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا رو نمیخاد که بگم خوب داری صوب تا شب میبینی که :confused: گقتنش تاپیک رو منحرف میکنه دوما ممکنه بحث 30یا30 بشه داستان شه

ولی نگاهت مثبته خوشم اومد ;) شما میشه شادی های خودتونو بگید ماها ازش استفاده کنیم . مرسی گلم

نه دیگه آخه یه جوری گفتین من فکر کردم حکومت نظامی و خفگانه! خب باید دلیل بیارین دیگه...

شادی های من مثلا اینا هستن: علم شادیه ، مطالعه شادیه ، به آسمون نگاه کردن شادیه ، طبیعت همش شادیه ، زبان یاد گرفتن شادیه ، مطالعه ی آزاد در هر زمینه ای شادیه ، کار شادیه ، از زندگی راضی بودن شادیه ، شب که میخوای بخوابی اگر از صبح به کارات فکر کنی که من امروز چه کار مفیدی کردم ، امروز زندگیم چطوری گذشت ، در این حالت اگر از خودت راضی باشی این یکی از بزرگترین شادی هاست و اگر از خودت بدت بیاد که بابا امروزم همینجوری الکی گذشت ، این یکی از بزرگترین علت های دپرسیون هستش... خندیدن و خندوندن هم یه بخشی از شادیه ....

اینا همش هست دیگه. حالا من نمیدونم جامعه کدوم یکی از اینارو منع کرده یا نمیذاره که بهش برسین....؟؟؟؟

دقت کنین که شادی اون چیزیه که بعدش غم ایجاد نکنه ، چیزی که یه لحظه یا چند ساعت شادی ایجاد کنه و در ادامه ناراحتی ، عذاب وجدان ، غم و...ایجاد کنه ، اون شادی نیست ، گرچه ظاهرش شاد باشه......

• Like
واکنش ها: ayja

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
نه دیگه آخه یه جوری گفتین من فکر کردم حکومت نظامی و خفگانه! خب باید دلیل بیارین دیگه...

شادی های من مثلا اینا هستن: علم شادیه ، مطالعه شادیه ، به آسمون نگاه کردن شادیه ، طبیعت همش شادیه ، زبان یاد گرفتن شادیه ، مطالعه ی آزاد در هر زمینه ای شادیه ، کار شادیه ، از زندگی راضی بودن شادیه ، شب که میخوای بخوابی اگر از صبح به کارات فکر کنی که من امروز چه کار مفیدی کردم ، امروز زندگیم چطوری گذشت ، در این حالت اگر از خودت راضی باشی این یکی از بزرگترین شادی هاست و اگر از خودت بدت بیاد که بابا امروزم همینجوری الکی گذشت ، این یکی از بزرگترین علت های دپرسیون هستش... خندیدن و خندوندن هم یه بخشی از شادیه ....

اینا همش هست دیگه. حالا من نمیدونم جامعه کدوم یکی از اینارو منع کرده یا نمیذاره که بهش برسین....؟؟؟؟

دقت کنین که شادی اون چیزیه که بعدش غم ایجاد نکنه ، چیزی که یه لحظه یا چند ساعت شادی ایجاد کنه و در ادامه ناراحتی ، عذاب وجدان ، غم و...ایجاد کنه ، اون شادی نیست ، گرچه ظاهرش شاد باشه......
حرفای شما و شادیهاتون درست و قابل قبول
اما چشاتونو کمی باز کنید و ب وضعیت جامعتون نگاه کنید
من از مطالعه،نگاه کردن ب آسمون،درس خوندن و ... لذت میبرم و شادم
اما بهمون اندازه از دیدن فساد و فقر و اعتیاد تو جامعه م غمگین و خشمگینم
ازینکه میبینم قیمتها روزبروز بیشتر میشه و زندگی روز بروز سختتر غمگینم
ازینکه میبینم قانون ب اصطلاح اسلامی اینقدر در حق زنها ضعیف عمل میکنه و حق زنها چطور تو دادگاهها خورده میشه غمگینم
ازینکه میبینم ی عده هرروز فقیر تر میشن و ی عده ثروتمند تر
از فساد اقتصادی دولتمردان
از خیانتی ک ب اعتماد مردم میکنن
از ناآگاهی مردمم نسبا ب حقوقشون غمگینم
ازینکه انسان موجودی اجتماعی آفریده شده اما من جوون تنها محیط اجتماعی قابل دسترس واسم محیطهای مجازیه
غمگین میشم...

و این غمها اونقدر سنگین و زیادن ک اون شادی هایی ک شما فرمودید و منم بهش واقفم میونشون گم میشه

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خیلی خوبه
البته اکثر اینا مسیر زندگی تا موفقیت هستن و شادی حاصل از اونا صرفا رضایت درونی از تحقق اهدافن مثل همون علم و دانش و... نه اون شادی که مد نظر من بود .

شادی یعنی با اونی که حتی کنارش شادی بدون استرس از اینکه مامور یا مردم اذیتت کنن بری بیرون لذت ببری.
شادی یعنی با دوستات بری بیرون تفریح کنی و هر 5 دقیقه یه مامور گشت نیاد تفتیش
شادی یعنی وختی حتی با خواهرت یا دوستت تو تاکسی نشستی بری بیرون راننده تاکسی عمدن آینشو رو شما زووم نکنه
شادی یعنی وختی ناموست میره از خونه بیرون استرس 100 جور به واسطه اوضاع خراب مملکت نداشته باشی
شادی یعنی همون علمی که شما میگی باعث شاد شدنت میشه قاتل جونت یا باعث انزوات نشه صرفا چون یه عده خوششون نمیاد یا دوست ندارن علم داشته باشی.

+ مواردی که کاربر مارال گفت و 1000 ران مورد دیگه

شادی های شمام خوبن ولی نباید انتظار داشته باشی همه ملت مثل شما شادی کنن. وگرنه این همه آدم و جوون الاف و بیکار تو فیسبوک و... نبودن . همشون داشتن سایتای علمی رو رصد میکردن و ......

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفای شما و شادیهاتون درست و قابل قبول
اما چشاتونو کمی باز کنید و ب وضعیت جامعتون نگاه کنید
من از مطالعه،نگاه کردن ب آسمون،درس خوندن و ... لذت میبرم و شادم
اما بهمون اندازه از دیدن فساد و فقر و اعتیاد تو جامعه م غمگین و خشمگینم
ازینکه میبینم قیمتها روزبروز بیشتر میشه و زندگی روز بروز سختتر غمگینم
ازینکه میبینم قانون ب اصطلاح اسلامی اینقدر در حق زنها ضعیف عمل میکنه و حق زنها چطور تو دادگاهها خورده میشه غمگینم
ازینکه میبینم ی عده هرروز فقیر تر میشن و ی عده ثروتمند تر
از فساد اقتصادی دولتمردان
از خیانتی ک ب اعتماد مردم میکنن
از ناآگاهی مردمم نسبا ب حقوقشون غمگینم
ازینکه انسان موجودی اجتماعی آفریده شده اما من جوون تنها محیط اجتماعی قابل دسترس واسم محیطهای مجازیه
غمگین میشم...

و این غمها اونقدر سنگین و زیادن ک اون شادی هایی ک شما فرمودید و منم بهش واقفم میونشون گم میشه

اون کسی که فاسده ، اون کسی که فقیره ، اون کسی که معتاده ، کیه؟ خواهر و برادر من و شماست ، مگر نه اینکه بنی آدم اعضای یک پیکرند؟ مگر نه اینکه به نوعی همه ی ما فرزند آدم و حواییم و با هم رابطه داریم؟ مگر نه اینکه ما از یه وطن و از یه جنسیم؟

شما غیر از خشم و غم ، چه کاری واسه یه فاسد کردین؟ چه کاری واسه یه فقیر کردین؟ چه کاری واسه یه معتاد کردین؟ اصلا چه کاری واسه خودتون کردین؟ مگر نه اینکه پیشرفت همه جانبه ی شما ، پیشرفت بغل دستی شماست؟ چقدر به پیشرفت خودتون مصمم بودین و تلاش کردین ، تا به دیگران هم فکر کرده باشین؟ غم و خشم ، هیچکدوم از این چیزایی رو که گفتین حل نمیکنه ، شما با غمگین بودن نمیتونید قیمت ها رو کنترل کنید ، با غم نمیشه فقر رو ریشه کن کرد ، هر چیزی یه اصولی داره ، یه راهکاری داره ، هرکاری یه آدم خاص خودشو داره ، شما به هیچ وجه نمیتونید بگید چرا دولت فلان تصمیم رو گرفت ، چرا نماینده مجلس فلان کار رو کرد ، شما فقط میتونید در حد 1 رای ، نظرتونو بگین و دخالت داشته باشین ، خب ، در کاری که به من و شما مربوط نیست و اصلا نمیتونیم گره ای باز کنیم ، چرا الکی غم بخوریم؟ چرا بیهوده اعصاب خودمونو خرد کنیم؟

در حدی که دست من و شماست ، در همون حد باید حرف بزنیم و عمل کنیم...

شاد بودن خود شما ، دست خود شماست ، و شاد کردن بغل دستی و هم نوع نیز ، در گرو شاد بودن شماست...

شما به هیچ وجه نمیتونید دیگران رو شاد کنید وقتیکه خودتون هزارتا غم دارید ، با غم ، غم زاده میشود....

به جای آیه یاس خوندن ، هرکس کافیه فقط به فکر پیشرفت خودش باشه (در مسیر درست ، نه اینکه پا روی سر دیگران بذاره و بره بالاتر)

اگر شما پیشرفت کنین ، خانوادتون هم پیشرفت میکنه ، جامعه تون هم پیشرفت میکنه ، ولی تا زمانی که فقط در حد حرف باشین ، در حد حرف خواهید موند ، و در حد حرف جوگیر خواهید شد ، و در حد حرف شکوه خواهید کرد....

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوبه
البته اکثر اینا مسیر زندگی تا موفقیت هستن و شادی حاصل از اونا صرفا رضایت درونی از تحقق اهدافن مثل همون علم و دانش و... نه اون شادی که مد نظر من بود .

شادی یعنی با اونی که حتی کنارش شادی بدون استرس از اینکه مامور یا مردم اذیتت کنن بری بیرون لذت ببری.
شادی یعنی با دوستات بری بیرون تفریح کنی و هر 5 دقیقه یه مامور گشت نیاد تفتیش
شادی یعنی وختی حتی با خواهرت یا دوستت تو تاکسی نشستی بری بیرون راننده تاکسی عمدن آینشو رو شما زووم نکنه
شادی یعنی وختی ناموست میره از خونه بیرون استرس 100 جور به واسطه اوضاع خراب مملکت نداشته باشی
شادی یعنی همون علمی که شما میگی باعث شاد شدنت میشه قاتل جونت یا باعث انزوات نشه صرفا چون یه عده خوششون نمیاد یا دوست ندارن علم داشته باشی.

+ مواردی که کاربر مارال گفت و 1000 ران مورد دیگه

شادی های شمام خوبن ولی نباید انتظار داشته باشی همه ملت مثل شما شادی کنن. وگرنه این همه آدم و جوون الاف و بیکار تو فیسبوک و... نبودن . همشون داشتن سایتای علمی رو رصد میکردن و ......

این حرفا بنظرم زیاد منصفانه نیست بعضیاش. مثل اون جناب خان : اوضاع خراب مملکت؟
این چه حرفیه؟؟؟؟!؟!!!!!

بله من هم نگفتم همه اینجوری میتونن شادی کنن ، قبلا هم عرض کردم اصلا خود تی وی ، برنامه های طنز ، فیسبوک و هرچیز دیگری در حد خودش میتونه حال آدمو عوض کنه.... همش که نمیشه سایت علمی رصد کرد............

ولی در حد خودش ، علت اینکه بنده این بحث ها رو کردم ، یکیش همینه که در حد خودش ما عمل نمیکنیم....

هر چیزی در حد خودش اگه باشه ، این یه نوع تناسب ایجاد میکنه ، و هارمونی خودش یکی از بهترین شادی هاست...

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من به عنوان یه ایرانی.
اگه اون دختره دوس دخترشه به ما چه؟
اگه یه ایرانی بهش پیام میده بازم به ما چه؟
خانم سوپر مدل تو صفحه اینستاگرامش هر عکسی میزاره بازم به ما چه؟
خانم سوپر مدل خوب میدونه حرص ما ایرانی ها چجوری درمیاداااااا!!!!!خخخخخخ
ولی کلا چقدر الاف داریم و چقدر فضول.طرف تو خیابونای خودمون هزارتا بی فرهنگ بازی درمیاره هیچی نمیگیم بعد یه نفر از این سر دنیا به یه نفر تو اون سر دنیا پیام داده ایرانی های محترم در اینستاگرام به تریش قبایشان بر خورده است.
وقتم هدر شد نوشتم.

بالا