حل مشکلات علمی و درخواست اطلاعات دانشجویان رشته ی مواد و متالورژی

nano.gemini

عضو جدید
عباس جون خوبه؟؟؟

سلام برسون به اون گوگولی
آره، فعلاً که اون خودش خوبه، داره یکی یکی داره دانشجوها رو دق مرگ می کنه!!!:biggrin: من که تا حالا باهاش کلاس نداشتم ولی با توجه به تعریفاتی که از سال بالایی ها شنیدم می دونم که استاد خیلی قابلی هستند و یه جورایی هم با مزه است اخلاقش. امیدوارم من جزو اون افرادی باشم که خوش اخلاقیشونو می بینم!;)
برم بگم کی سلام رسوند؟ اصلاً گیریم بگم، فکر می کنید چی می گه؟؟؟
می گه: کی؟؟؟ خب باشه حالا، چی کار کنم!!!!!!!:biggrin:
البته بهتون برنخوره ها محض شوخی گفتم و این که همه بدونن اخلاقه با حاله عباس جون چجورییه!;)

nano.gemini

عضو جدید
راهنمایی در زمینه ی نانوتکنولوژی

راهنمایی در زمینه ی نانوتکنولوژی

سلام به همگی. دوستان عزیز و محترم، ما قراره با چنتا از بچه ها تو دانشگاه به صورت گروهی رو نانوتکنولوژی کار کنیم. اما دو تا مسآله وجود داره که می خوام اگه بشه راهنماییم کنید:
1. کلاً 4 نفریم که 3 تاشون مکانیک می خونن، نمی دونم تا چه حد می تونیم با هم در این مورد کار کنیم
2. اگه بشه یه استاد راهنما می خوام که به کارمون جهت بده. خودمون از پایه و تعاریف ابتدایی شروع به خوندن کردیم که ببینیم به کجا می رسیم. ولی اینکه چه طوری کارو تخصصیش کنیم و از کی به اون سطح می رسیم و این بحثا رو نمی دونم. کسی هست که بتونه در این زمینه کمکمون کنه؟
واقعاً ممنون می شم.

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام به همگی. دوستان عزیز و محترم، ما قراره با چنتا از بچه ها تو دانشگاه به صورت گروهی رو نانوتکنولوژی کار کنیم. اما دو تا مسآله وجود داره که می خوام اگه بشه راهنماییم کنید:
1. کلاً 4 نفریم که 3 تاشون مکانیک می خونن، نمی دونم تا چه حد می تونیم با هم در این مورد کار کنیم
2. اگه بشه یه استاد راهنما می خوام که به کارمون جهت بده. خودمون از پایه و تعاریف ابتدایی شروع به خوندن کردیم که ببینیم به کجا می رسیم. ولی اینکه چه طوری کارو تخصصیش کنیم و از کی به اون سطح می رسیم و این بحثا رو نمی دونم. کسی هست که بتونه در این زمینه کمکمون کنه؟
واقعاً ممنون می شم.

بعید میدونم اونا بتونن از تحصیلات رشته ای شون واسه این موضوع کار کنن(اینو با توجه به درسایی که پاس میکنن میگم) مگر اینکه مطالعاتی داشته باشن
کمتر استادی هست که توی این زمینه کار کنه.
یه کاری میتونی بکنی اگه توی دانشکدتون دانشجوی دکترای نانو دارین راحتتر راهنماییتون میکنه

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود.

اطلاعات و یا مقاله ای در مورد "تجزیه اسپینودال" میخواهم .;)

با سپاس

تجزیه اسپینودال یک واکنش خوشه‌بندی در محلول (جامد یا مایع) فوق‌اشباع همگن است که در اثر نوسانات بی‌نهایت کوچک در چگالی یا ترکیب رخ می‌دهد. در طی این واکنش، محلول بدون جوانه‌زنی و بصورت خودبه‌خودی با کاهش انرژی آزاد گیبس به دو فاز مجزا تقسیم می‌شود.

پیوست ها

• fulltext5.pdf
    620 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nargol68

عضو جدید
البته درسته دكتر باغشاهي حرف ندارن ولي يعني جزوه اساتيد اونجا رو نميخوايد ديگه ؟!
:biggrin::cool::biggrin:
آخ جون جزوه:w11::w17:
ولی مهناز من که چشمم آب نمیخوره تو حالا حالا ها بری تبریز فکر کنم من 2 سال پشت کنکورم می مونم بعد تازه شااااااااااااااااا ید واسمون جزوه هارو بیاری :w05:

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
سلام به مهندسین عزیز...!
چه خبره اینجا...؟
به نظر من نمره خوب خوبه ولی نباید از نگرفتنش ناراحت شد...!!
مهم وجدان ادمه که بعد از امتحان راضی باشه که همه تلاش ممکن انجام شده.......!!!!
فکر کردن به این چیزا ادم رو پریشون میکنه....!!!
ولی خب جو رقابت هم سالم نیست....!!!
من این تجربه تلخو این ترم به وضوح دیدیم...!!!
ولی این باعث نمیشه تلاش نکنیم...!

موافقم موافق.;)

*vernal*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:w27::w27::w33::w33::w14::w33::w14::w27:.ممنون:w36::w36:

*vernal*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.من نمیدونم بقیه گرایشای موادم استاتیکش 2 واحدیه یا نه!اما یه جزوه خوب واسه استاتیک می خوام کامل با مسئله.لطفا یاری برسانید....:w27:

nano.gemini

عضو جدید
بعید میدونم اونا بتونن از تحصیلات رشته ای شون واسه این موضوع کار کنن(اینو با توجه به درسایی که پاس میکنن میگم) مگر اینکه مطالعاتی داشته باشن
کمتر استادی هست که توی این زمینه کار کنه.
یه کاری میتونی بکنی اگه توی دانشکدتون دانشجوی دکترای نانو دارین راحتتر راهنماییتون میکنه
مرسی بابت راهنماییتون فرهنگ جون. البته من منظورم از استاد راهنما کسی از بچه های سایت بود که در این زمینه تجربه داشته باشه و بتونه کمکمون کنه. وگرنه ما هنوز تو مرحله ای نیستیم که بخوایم از اساتید دیگه استفاده کنیم.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام بچه ها.من نمیدونم بقیه گرایشای موادم استاتیکش 2 واحدیه یا نه!اما یه جزوه خوب واسه استاتیک می خوام کامل با مسئله.لطفا یاری برسانید....:w27:
سلام!
تمام گرايشهاي مواد استاتيك 2واحدي دارن!
يه توصيه: استاتيك فقط مسئله حل كنيد، جزوه نمي خواد! همون جزوه استادتون كفايت ميكنه! يه كتاب استاتيك( بهتره استاتيك ترجمهشده توسط دكتر واحديان كه نشر دانشگاهي چاپ كرده رو بگيريد) بگيريد و فقط مسئله حل كنيد!
موفق باشيد

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
جزوه هاي برخي از اساتيد به درد ارشدمون ميخوره !
مگه شما جزوه هاي اساتيد تبريز رو داريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
چه درسايي!؟؟؟؟؟؟؟؟
فضولي نباشه ها، ولي مگه تبريزي هستيد؟؟؟؟؟به سلامتيييييييي!!!!!!!:smile:

*vernal*

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نکنم استادمون زیاد امتحاناش به جزوه هاش مربوط بشه،بله،چشم،ممنون از راهنماییتون:w27::w27:

بالا