سلام:
منم تازه واردم.میشه بگید چه جوری باید یه تاپیک زد یا یه مطلب روی سایت گذاشت؟
البته می دونم اینجا فقط واسه حرفای دوستانست نه واسه تقاضا!!!!
ولی دیدم جمع صمیمیه حتما بهم کمک می کنید.
ممنون.
راستی من رشته ی سرامیکم.ولی متالورژی رو هم دوست میدارم.
سلام به همه.
چطورین ؟
نظرتون چی هست میتینگو بزاریم در نمایشگاه کتاب ؟
هم وقتش خوب هم زمانش .
زود بیاین نظر بدین لطفا
سلام به همه دوستان![]()
نه نجف آباد كجاش شلوغهالان من ساوم و داره بارون میاد خیای حال می ده.
اگر چند تا میتینگ بزاریم بهتر چون هرکسی یک مشکلی با جا ومکانش داره .
حالا اگر بزارید نمایشگاه نانو در نجف آباد شلوغ نیست ؟
یه توضیح بیشتری باید بدیسلام
نحوه اچ کردن فولادهای کم کربن
کسی میدونه
در رابطه با اندازه نمونه كوانتومتري:سلام دوستان لطفا در مورد اندازه نمونه برای آنالیز شیمیایی توسط کوانتومتری یه توضیح دقیق بدید
مرسی
سلام:سلام
پیشنهاد میکنم به این قسمت 1 سری بزنید.
به تالار مواد خوش آمدید![]()
محدویت نمونه به اون صورت مثل tEM ندارهسلام دوستان لطفا در مورد اندازه نمونه برای آنالیز شیمیایی توسط کوانتومتری یه توضیح دقیق بدید
مرسی
محدودیت اندازه نمونه نداره.محدویت نمونه به اون صورت مثل tEM نداره
نمونه فقط باید تخت وصیقلی باشه که راحت قوس روی نمونه زده بشه/معمولا نمونه های استوانه ای با قطر 30 میلیمتر استفاده میشه/آخه ما این ترم با این دستگاه داریم کار میکنیم واطلاعات کامل دارم
مطالبی در مورد این فولاد st 37 دارین برای ازمایشگاه متالوگرافی میخواهم![]()
سلامکتاب در مورد فیزیک حرارت میتونی جلد 2 هالیدی را بخونی.برای دیاگرام های فازی هم میتونی به هندوبوک های متالورژی مراجعه کنی.موفق باشی
سلام خوبين
من يه سوال دارم آيا كسي مي دونه رتبه1100 كنكور كارشناسي ارشد
چي مي تونه قبول بشه![]()
ممنون مي شم كمكم كنيدabivasabz@yahoo.com
خوب آره تو ایران محدودیت داره.ما تو آزمایشگاه عنصر پایه آهن رو آنالیز میکنیم بیش از 20 عنصر رو آنالیز میکنه/البته مشکل این دستگاه کالیبره کردن اون هست که برای استفتده عنصر هر پایه دستگاه باید طبق نمونه کالیبره بشه که نمونه های کالیبره باید از فروشنده خریداری بشهمحدودیت اندازه نمونه نداره.
نمونه ی پرتابلش برای هر اندازه نمونه که بخوای استفاده میشه
محدودیت عنصری زیاد داره(البته تو ایران)
نمونه پایان نامه منو نشد با کوانتومتر بگیرم مجبور شدم با شیمی تر انالیز کنم(تازه نمونه فولادی هم بود)
تو ایرانم محدودیت اندازه ندارهخوب آره تو ایران محدودیت داره.ما تو آزمایشگاه عنصر پایه آهن رو آنالیز میکنیم بیش از 20 عنصر رو آنالیز میکنه/البته مشکل این دستگاه کالیبره کردن اون هست که برای استفتده عنصر هر پایه دستگاه باید طبق نمونه کالیبره بشه که نمونه های کالیبره باید از فروشنده خریداری بشه