سلام به همه ی دوستان. اول از همه این که تشکر دونم تموم شده بود، به خاطره همین چنتا پست تو تاپیک های مختلف خوندم ولی نتونستم از بچه ها تشکر کنم که وظیفه ی خودم می دونم همین جا از همتون بابت زحماتتون تشکر کنم.
دوم اینکه من چنتا مشکل دارم که فکر کنم مشکل بقیه ی تازه واردایی که تازه تو این رشته قبول شدنم هست که این جا می گم:
1. من خودم به شخصی وقتی یه مطلبی رو می خونم و ازش خوشم می یاد روم نمی شه تو تاپیک های فعلی بذارمش!!! چون سطح علمی بقیه ی پست های اون تاپیک خیلی بالاست(از ساله 3 به بالا)
2. از بعضی بحثای تخصصی که می شه خیلی سر در نمی یارم، که البته می دونم
کاملاً طبیعیه!
3. چون نمی فهمم قضیه از چه قراره نمی تونم خیلی نظر بدم یا سؤال بپرسم یا تشکر کنم. و فکر کنم این باعث می شه که بعضی از دوستان فکر کنن من واسه الافی (نمی دونم دیکتش درسته یا نه!

) اومدم تو سایت!!!! (البته تا حالا که واسم پیش نیومده

ولی خب دارم در حالت کلی مطرح می کنم)
4. می ترسم وقتی به یه حد قابل قبولی رسیدم که تونستم مقاله ها رو بفهمم حجم و تعداد مقاله ها این قدر زیاد شده باشه که نتونم مباحث مورد نظرم رو پیدا کنم و اگر هم سؤالی بپرسم سؤالم تکراری باشه!
5. ما سال پایینی ها نیاز داریم که سال بالایی ها یکم بهمون خط بدن و راهنماییمون کنن (البته قصدم پررو بودن و انتظار زیادی داشتن نیستاااااااا! ولی خب این نیاز به کمکو احساس می کنم) چون علم مواد یه علم به نسبت جدیده و آدمای زیادی دورو برمون نیستن که خیلی راهنماییمون کنن. (البته اینم بگم که خودم به شخصه وقتی سؤال پرسیدم دوستان سال بالایی خیلی خوب راهنماییم کردن و همین جا از همشون تشکر می کنم

) ولی خب ممکنه یه چیزی به ذهن ما نرسه که بپرسیم ولی خب شما که تجربه دارید بدونید که باید تو اون مورد به ما تذکر بدید یا راهنماییمون کنید.
در کل از شما دوستان عزیز می خوام که تو این موارد اگه راهی به ذهنتون می رسه یا اگر صحبتی دارید بهم بگید. مثلاً من خودم پیشنهاد می کنم دو تا تاپیک جدید ایجاد کنیم:
یکیش واسه ما سال پایینی ها که مقاله هایی رو که می خونیم توش بذاریم که بقیه ی سال پایینی ها بدونن به طور مستقیم به کدوم تاپیک مراجعه کنن که می تونن مقالات و مطالبشو بفهمن. دومیشم یه تاپیک که سال بالایی ها هر نکته ای رو که به نظرشون واسه موفقیت و بهتر شدن روند تحصیل سال پایینی ها لازمه اون جا بذارن.
اگر شمام نظرتونو بگید ممنون می شم.