سلام نانو خانم! راستشو بخواهيد وقتي پستتون رو خوندم يه ذره از خودم ناراحت شدم، گفتم نكنه برخوردي كردم كه نانوي عزيز فكر كرده اضافيه، يا هر كدام از دوستان ديگر! باور كنيد يه ذره از خودم خجالت كشيدم كه چه جور برخوردي شده كه يه دوست عزيز كه تازه به جمعمون وارد شده داره از اينجور حرفا ميزنه!
دوست عزيز اينجا هيچ كس اضافي نيست! اينجا همه جمع شديم كه بگيم ميشه يه جمع قشنگ هم داشته باشيم! جمعي پاك و بدون هرگونه كدورت با سطح علميه بالا

!
خواهر من! يه خواهشي دارم، هيچ وقت اينجا احساس دلتنگي نكن! اينو به ياد داشته باش كه اينجا هيچ كس با هيچ كس ديگر در هيچ زمينه اي تفاوت نداره! شايد من با 40 تا پست دادن ديگه بشم 5 ستاره، ولي اين اصلا فرقي براي من نداره يا هر كدوم از دوستان ديگر! اينجا جمع شديم كه دست يكديگر رو بگيريم و همه با هم به هدف نهايي برسيم!
دوست عزيز! اگر سوالي داشتي يا مطلببي داشتي( هر چند به نظرت سطح پايين رسيد ) حتما حتما حتما بذار . شايد همون مطلب به درد يكي بخوره! در مورد پيشنهاداتت هم فقط ميگم قدم تازه واردا رو چشم ما! فكر نمي كنم به اين موارد احتياجي باشه! اگه مطلبي احتياج داري يا سوالي داريد بگيد تا جواب بديم! در مورد اون سوالت هم در تاپيك «حل مشكلات» ، باور كن من جزو كساني هستم كه در ترم اول كارگاه عمومي بهمون ندادن و باور كن هنوز نگذروندم، اصلا نمي دونم كدوم دستگاه مدمظرت بود وگرنه حتما در اون مورد كمكت ميكردم!
پس ديگه دوست ندارم در اين مورد احساس دلتنگي كني! همين جا ميگم ، هركي با نانو خانم در بيفته با من طرفه هاااااا