reza_1364
مدیر بازنشسته
واحدش کیلوگرم بر سانتی متر مربع استخب به نظرتون از بچه های کدوم گروه بپرسم؟؟؟ مکانیکی ها ممکنه بدونن؟؟؟
واحدش کیلوگرم بر سانتی متر مربع استخب به نظرتون از بچه های کدوم گروه بپرسم؟؟؟ مکانیکی ها ممکنه بدونن؟؟؟
سلام به همه ی دوستان. اول از همه این که تشکر دونم تموم شده بود، به خاطره همین چنتا پست تو تاپیک های مختلف خوندم ولی نتونستم از بچه ها تشکر کنم که وظیفه ی خودم می دونم همین جا از همتون بابت زحماتتون تشکر کنم.
دوم اینکه من چنتا مشکل دارم که فکر کنم مشکل بقیه ی تازه واردایی که تازه تو این رشته قبول شدنم هست که این جا می گم...............
سلام،راستش به نظر من همه ی حرفات منطقی بود نظراتت قابل احترامه
ولی من فکر میکنم سابقه توی این باشگاه از سال تحصیل مهمتره
مثلاٌ خود من! 84 صنعتی پلی تکنیکم، واحدام تمومیده،فقط پروژم مونده و الان فکر کنم همون طور که هممممممه میدونن شمام میدونی که دارم واسه کنکور ارشد آماده میشم اما فقط یه ستاره دارم،شما از من یه برگ برنده که همون ستارس جلوتری که با اون میتونی پسورد بگیری ولی من ندارمخلاصه اینکه فعالیت هر کسی اینجا ارزش داره،من فک میکنم کسی اینجا نمیخاد خودشو به رخ بقیه بکشه،تازه فک کنم بیشتر بچه ها تو شرایط شما باشن،سخت نگیر
این جمع دوستانه تر و بی ریا تر از این حرفاس،همه خوشحال میشن بهمدیگه کمک کنن و از هم حرفا ئ درسای خوب یاد بگیرن
من که مخلص همممممممممممه ی سال بالایی و پایینی های باشگاه ام![]()
جریان این پسورد چیه که ما خبر نداریم؟؟؟؟سلام به همه ی دوستان. اول از همه این که تشکر دونم تموم شده بود، به خاطره همین چنتا پست تو تاپیک های مختلف خوندم ولی نتونستم از بچه ها تشکر کنم که وظیفه ی خودم می دونم همین جا از همتون بابت زحماتتون تشکر کنم.
دوم اینکه من چنتا مشکل دارم که فکر کنم مشکل بقیه ی تازه واردایی که تازه تو این رشته قبول شدنم هست که این جا می گم...............
مثلاٌ خود من! 84 صنعتی پلی تکنیکم، واحدام تمومیده،فقط پروژم مونده و الان فکر کنم همون طور که هممممممه میدونن شمام میدونی که دارم واسه کنکور ارشد آماده میشم اما فقط یه ستاره دارم،شما از من یه برگ برنده که همون ستارس جلوتری که با اون میتونی پسورد بگیری ولی من ندارمخلاصه اینکه فعالیت هر کسی اینجا ارزش داره،من فک میکنم کسی اینجا نمیخاد خودشو به رخ بقیه بکشه،تازه فک کنم بیشتر بچه ها تو شرایط شما باشن،سخت نگیر
این جمع دوستانه تر و بی ریا تر از این حرفاس،همه خوشحال میشن بهمدیگه کمک کنن و از هم حرفا ئ درسای خوب یاد بگیرن
به ما هم میدن؟؟؟
دیدم چند بار بچه ها اومدن ولی جواب ندادن گفتم شاید نمی دونن!!!همین جا بچه ها جواب میدن.
تشکر دونم تموم شده، گفتم این جا تشکر کنم. مرسی.واحدش کیلوگرم بر سانتی متر مربع است
مرسی بابت نظراتت عزیزم.سلام به همه ی دوستان. اول از همه این که تشکر دونم تموم شده بود، به خاطره همین چنتا پست تو تاپیک های مختلف خوندم ولی نتونستم از بچه ها تشکر کنم که وظیفه ی خودم می دونم همین جا از همتون بابت زحماتتون تشکر کنم.
ما مخلص تریم.![]()
جریان این پسورد چیه که ما خبر نداریم؟؟؟؟
به ما هم میدن؟؟؟
آقاااااااااااا رضا؟ شمام بلهههههههه؟
شما دیگه چرا این فرمایشو میفرمایین؟
همون پسوردایی که اگه 2 ستاره به بالا باشیم میدین بهمون!
البته بگذریم که بدون پسورد و ستاره میشه از رئیس همممممه فایل ها رو با یک فلش اونم از نوع بدون درب در پارک لاله گرفت!!!
اینا دیگه فوت آخره!
خیالتون راحت نمیگم بهشون!
دیدار حضوری این مزیتا رو داره دیگه ولو با یه لیوان چای و چن تا پسته و عاری از هر گونه پیتزا (آخ آخ آخ! دوباره یادم انداختی آقا رضا داغ دلم تازه شد)![]()
سلام من نمی دونم چرا تا تقی به توقی می خوره بچه ها فوری یاد پیتزا می افتن؟؟؟![]()
سلام من نمی دونم چرا تا تقی به توقی می خوره بچه ها فوری یاد پیتزا می افتن؟؟؟![]()
سلام دوستان من ترم 3 متال هستم سرامیک میخونم
خوشحالم بابت این جمع صمیمی
راستی، می شه یکی یکم بیشتر در موردش توضیح بده یا یه لینکی چیزی واسم بذارید؟؟؟ تا جایی که من می دونم این واحده فشاره، ساعت فشار چی رو می سنجه؟ طرز کارش چطوریه؟ واسه چی اصطحکام قالب باید بین یه سری عددای خاص باشه؟؟؟ (فکر کنم حدوده 50 تا 70 kg/cm2 بود!) خب مگه هرچی بیشتر باشه بهتر نیست؟؟؟ واسه چی اصطحکام درجه ی بالایی باید کمتر از درجه ی پایینی باشه؟؟؟واحدش کیلوگرم بر سانتی متر مربع است
اين پست هم براي تنوع
![]()
خیلی ممنون از این تنوعی که ایجاد کردید
نمیدونم چرا چند وقته شکلکام کار نمیکنه
خواهش ميكنم
به جون خودم من بي گناهم
تقصير من نبود![]()
این چه حرفیه من که نگفتم تقصیر شماست
از شوخی گذشته چرا کار نمیکنه
راستی ببخشید یادم رفت سلام کنم-سلام آقا مهندس
نه.راستی اگر دوستمون بجای پیتزا که به پسرها داده بود که دستش درد نکنه شیرینی می گرفت و همه دور هم می خوردیم بهتر بهمون می چسبید ولی به قول خودش دوستان بد از راه بدرش کردن .
سلام سلام خانم مهندس
( خانم بوديد ديگه ؟؟)
حالتون چطوره ؟؟؟ خوبيد ؟؟
چند وقت پيش هم براي من كار نميكرد . Cntrl + F5 رو زدم و درست شد![]()
نه دیگه اگه زیاد باشه که خوب نیست.راستی، می شه یکی یکم بیشتر در موردش توضیح بده یا یه لینکی چیزی واسم بذارید؟؟؟ تا جایی که من می دونم این واحده فشاره، ساعت فشار چی رو می سنجه؟ طرز کارش چطوریه؟ واسه چی اصطحکام قالب باید بین یه سری عددای خاص باشه؟؟؟ (فکر کنم حدوده 50 تا 70 kg/cm2 بود!) خب مگه هرچی بیشتر باشه بهتر نیست؟؟؟ واسه چی اصطحکام درجه ی بالایی باید کمتر از درجه ی پایینی باشه؟؟؟
و....
از هر کی که اطلاعات بیشتری در اختیارم بذاره ممنون می شم.
با اجازتون
ممنون خوفم. امیدوارم شما هم خوب وخوش باشید
تشکر از راهنماییتون ولی بازم کار نمیکنه
آرهههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟ حالا که خوردین ، تموم شده اینطوری می گین دیگه؟؟؟ باشه!!! اصلاًً دفعه ی بعدم ما می ریم پیتزا میخوریم شما رو قال(درسته املاش؟؟؟!!!) می ذاریم!راستی اگر دوستمون بجای پیتزا که به پسرها داده بود که دستش درد نکنه شیرینی می گرفت و همه دور هم می خوردیم بهتر بهمون می چسبید ولی به قول خودش دوستان بد از راه بدرش کردن .
سلام نانو خانم! راستشو بخواهيد وقتي پستتون رو خوندم يه ذره از خودم ناراحت شدم، گفتم نكنه برخوردي كردم كه نانوي عزيز فكر كرده اضافيه، يا هر كدام از دوستان ديگر! باور كنيد يه ذره از خودم خجالت كشيدم كه چه جور برخوردي شده كه يه دوست عزيز كه تازه به جمعمون وارد شده داره از اينجور حرفا ميزنه!سلام به همه ی دوستان. اول از همه این که تشکر دونم تموم شده بود، به خاطره همین چنتا پست تو تاپیک های مختلف خوندم ولی نتونستم از بچه ها تشکر کنم که وظیفه ی خودم می دونم همین جا از همتون بابت زحماتتون تشکر کنم.
دوم اینکه من چنتا مشکل دارم که فکر کنم مشکل بقیه ی تازه واردایی که تازه تو این رشته قبول شدنم هست که این جا می گم:
1. من خودم به شخصی وقتی یه مطلبی رو می خونم و ازش خوشم می یاد روم نمی شه تو تاپیک های فعلی بذارمش!!! چون سطح علمی بقیه ی پست های اون تاپیک خیلی بالاست(از ساله 3 به بالا)
2. از بعضی بحثای تخصصی که می شه خیلی سر در نمی یارم، که البته می دونم کاملاً طبیعیه!
3. چون نمی فهمم قضیه از چه قراره نمی تونم خیلی نظر بدم یا سؤال بپرسم یا تشکر کنم. و فکر کنم این باعث می شه که بعضی از دوستان فکر کنن من واسه الافی (نمی دونم دیکتش درسته یا نه!) اومدم تو سایت!!!! (البته تا حالا که واسم پیش نیومده
ولی خب دارم در حالت کلی مطرح می کنم)
4. می ترسم وقتی به یه حد قابل قبولی رسیدم که تونستم مقاله ها رو بفهمم حجم و تعداد مقاله ها این قدر زیاد شده باشه که نتونم مباحث مورد نظرم رو پیدا کنم و اگر هم سؤالی بپرسم سؤالم تکراری باشه!
5. ما سال پایینی ها نیاز داریم که سال بالایی ها یکم بهمون خط بدن و راهنماییمون کنن (البته قصدم پررو بودن و انتظار زیادی داشتن نیستاااااااا! ولی خب این نیاز به کمکو احساس می کنم) چون علم مواد یه علم به نسبت جدیده و آدمای زیادی دورو برمون نیستن که خیلی راهنماییمون کنن. (البته اینم بگم که خودم به شخصه وقتی سؤال پرسیدم دوستان سال بالایی خیلی خوب راهنماییم کردن و همین جا از همشون تشکر می کنم) ولی خب ممکنه یه چیزی به ذهن ما نرسه که بپرسیم ولی خب شما که تجربه دارید بدونید که باید تو اون مورد به ما تذکر بدید یا راهنماییمون کنید.
در کل از شما دوستان عزیز می خوام که تو این موارد اگه راهی به ذهنتون می رسه یا اگر صحبتی دارید بهم بگید. مثلاً من خودم پیشنهاد می کنم دو تا تاپیک جدید ایجاد کنیم:
یکیش واسه ما سال پایینی ها که مقاله هایی رو که می خونیم توش بذاریم که بقیه ی سال پایینی ها بدونن به طور مستقیم به کدوم تاپیک مراجعه کنن که می تونن مقالات و مطالبشو بفهمن. دومیشم یه تاپیک که سال بالایی ها هر نکته ای رو که به نظرشون واسه موفقیت و بهتر شدن روند تحصیل سال پایینی ها لازمه اون جا بذارن.
اگر شمام نظرتونو بگید ممنون می شم.![]()
اي بابا! حالا يه پيتزا خورديما!!! شما وقتي قبول شديد بجاش جبران ميكنيد!!!!آقاااااااااااا رضا؟ شمام بلهههههههه؟
شما دیگه چرا این فرمایشو میفرمایین؟
همون پسوردایی که اگه 2 ستاره به بالا باشیم میدین بهمون!
البته بگذریم که بدون پسورد و ستاره میشه از رئیس همممممه فایل ها رو با یک فلش اونم از نوع بدون درب در پارک لاله گرفت!!!
اینا دیگه فوت آخره!
خیالتون راحت نمیگم بهشون!
دیدار حضوری این مزیتا رو داره دیگه ولو با یه لیوان چای و چن تا پسته و عاری از هر گونه پیتزا (آخ آخ آخ! دوباره یادم انداختی آقا رضا داغ دلم تازه شد)![]()
![]()
ایول! خوشم می یاد که آقای رئیس با کسی تعارف نداره!!!نه.
فکر می کنی.
اینجوری بیشتر حال داد.البته اگه این حرفو شما زده بودی بیچارت می کردن.
اما با من
تازه لازمه بگم که سر دسته اونا که به درش کردن خودت بودی![]()
خوبه كه خوفيد
منم خوبم .
مشكلتون رو توي اين تاپيك مطرح كنيد : راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید
اميدوارم كه برطرف بشه![]()
سلام!
واقعا نمیدونی یا به کوچه علی آقا الان باید سر بزنی؟!
خبر داری که جایزه بچه ها مهمون من به خرج شماس دیگه؟!!!
الحمدلله عجیب بچه ها از مسابقه استقبال کردن!
خلاصه دیگه کاری بود که از بنده به نمایندگی از موج فمینیسم بر می اومد!
به فکر یه fast food خوب و باکلاس و با غذای خوشمزه باش!
حالا دستا بالا همه یکصداااااااااا
فمینیسسسسسسسسم....
فمینیسسسسسسسم...
![]()
علیک سلام آقا مهندس
تا شما باشید فقط آقایونو مهمون نکنید
این شیرینی دادن شما عقده ای شده برای همه ی بچه ها
پس 1 شیرینی به همه بده تا دست از سرت بردارند
با اینکه این شیرینی ندادنت سوژه ی جالبیه