حسین زمان تشنه لبیک است!!!

لولیوش

عضو جدید
آری حسین تشنه لبیک بود!!
وقت آن نرسیده که افعال ماضی رو رها کنیم و کمی در زمان حال زندگی و فکر کنیم!!
چرا وقتی کلمه امام به گوشمان می رسد ذهنمان به 1000 سال پیش می رود و گویی این لغت به گذشته ها تعلق دارد.
می خواهم چه بگویم؟!
اره درسته مردم کوفه بد بودند، نامرد بودند، امام زمانشان را تنها گذاشتند،باهاش جنگیدند،شهیدش کردند
اما حالا بیایم سراغ خودمون
ما چه گلی به سر خودمون زدیم؟!!!
انگار داره یادمون میره بابا ما هم امام زمان رو داریم!
اصلا دیگه باورمون می شه که یک امام زنده در دوران ما زندگی می کند؟! تا به حال ساعتی را برای فکر کردن به امام زمانمون گذاشته ایم؟
ماها چجور ادمایی هستیم فقط بلدیم بگیم کوفیان این جور بودند و اون جور! تا حالا فکر کردیم که خودمون داریم چکار می کنیم؟
تا بحال فکر کرده اید که امام زمان در کنار ما زندگی می کند همواره برای ما دعا می کند برای لغزش ها و گناهان ما گریه می کند اونوقت ما حتی از دعا برای امام و یا حتی از یاد امام دریغ می کنیم!!
اره امام حسین غریب بود تشنه لبیک بود کسی یاریش نکرد پس حالا دیگه وقت اینه که از این واقعه درس عبرت بگیریم و نگذاریم امام زمانمون غریب بمونه ویه طوری رفتار نکنیم که بعدها در تاریخ اسم ما رو در کنار کوفیان بنویسند!!
بیایید تا در این ایام محرم هم برای امام حسین عزاداری کنیم و هم زمانی را برای تفکر در مورد امام زمانمون بگذاریم
اللهم عجل لولیک الفرج

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
حسین (ع) بیشتر از آب تشنه لبیک بود
افسوس که بجای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند
و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند

دکتر علی شریعتی

:gol:
از افسوس گفتن خسته شده ایم!
به فکر حسین زمان باشیم...

آری حسین تشنه لبیک بود!!
وقت آن نرسیده که افعال ماضی رو رها کنیم و کمی در زمان حال زندگی و فکر کنیم!!
چرا وقتی کلمه امام به گوشمان می رسد ذهنمان به 1000 سال پیش می رود و گویی این لغت به گذشته ها تعلق دارد.
می خواهم چه بگویم؟!
اره درسته مردم کوفه بد بودند، نامرد بودند، امام زمانشان را تنها گذاشتند،باهاش جنگیدند،شهیدش کردند
اما حالا بیایم سراغ خودمون
ما چه گلی به سر خودمون زدیم؟!!!
انگار داره یادمون میره بابا ما هم امام زمان رو داریم!
اصلا دیگه باورمون می شه که یک امام زنده در دوران ما زندگی می کند؟! تا به حال ساعتی را برای فکر کردن به امام زمانمون گذاشته ایم؟
ماها چجور ادمایی هستیم فقط بلدیم بگیم کوفیان این جور بودند و اون جور! تا حالا فکر کردیم که خودمون داریم چکار می کنیم؟
تا بحال فکر کرده اید که امام زمان در کنار ما زندگی می کند همواره برای ما دعا می کند برای لغزش ها و گناهان ما گریه می کند اونوقت ما حتی از دعا برای امام و یا حتی از یاد امام دریغ می کنیم!!
اره امام حسین غریب بود تشنه لبیک بود کسی یاریش نکرد پس حالا دیگه وقت اینه که از این واقعه درس عبرت بگیریم و نگذاریم امام زمانمون غریب بمونه ویه طوری رفتار نکنیم که بعدها در تاریخ اسم ما رو در کنار کوفیان بنویسند!!
بیایید تا در این ایام محرم هم برای امام حسین عزاداری کنیم و هم زمانی را برای تفکر در مورد امام زمانمون بگذاریم
اللهم عجل لولیک الفرج

مرسی

یه طوری رفتار نکنیم که بعدها در تاریخ اسم ما رو در کنار کوفیان بنویسند!!

اللهم عجل لولیک الفرج

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از افسوس گفتن خسته شده ایم!
به فکر حسین زمان باشیم...

مرسی

یه طوری رفتار نکنیم که بعدها در تاریخ اسم ما رو در کنار کوفیان بنویسند!!

اللهم عجل لولیک الفرج

چیکار کنیم پس؟

لولیوش

عضو جدید
چیکار کنیم پس؟
کمترین کاری که باید انجام داد دعا کردن برای ظهور است این چیزیه که خود امام از مردم می خواهند
یاد امام رو در دلمون زنده کنیم اگه ما بر این باور باشیم که امام زمان در عصر حاضر در کنار ما زندگی می کنند مطمئنا رفتارمون گفتارمون و مهمتر از همه اندیشمون عوض می شه
وظیفه ما مهیا کردن شرایط لازم برای ظهوره که کار ساده ای نیست و باید اول روی خودمون کار کنیم و حداقل خودمون رو از نظر ذهنی برای واقعه ظهور اماده کنیم

لولیوش

عضو جدید
خدا کنه تو همین محرم همراه با عزاداری ها و نذر ها و فداکاری های مردم
امام زمانمون ظهور کنه
اللهم عجل لولیک الفرج

z.alavi

کاربر فعال
دیدم دوستان صمیمانه و از دل نوشتند ، گفتم منم به سهم خودم، شرکت کرده باشم.
تمام مسئله از یک نقطه شروع میشه، و اون هم اینه که به جای اینکه جهان رو کل و خودمون رو جزئی از اون فرض کنیم، خودمون رو کل فرض کنیم. اگر باور داشته باشیم که همه چیز از خودمون شروع میشه و این تک تک ماها هستیم که جهان رو تشکیل داده ایم، اونوقت منتظر نمیشیم تا اول بقیه وظایفشون رو انجام بدن، بلکه از خودمون شروع می کنیم،چون فرض کردیم که خودمون کل هستیم و غیر از ما در این جهان فرد دیگری وجود ندارد.
اگر فکر کردیم که چرا دیگران شروع نکردند و چرا من این وظیفه را انجام دهم و چرا من و چرا ...؟؟؟هرگز کاری را از پیش نخواهیم برد.
مگر امام زمان چیزی جز انجام وظیفه رو از ما انتظار داره؟
میگیم به اما حسین علیه السلام ظلم شد، اما خودمون انواع و اقسام ظلم رو انجام میدیم و فکر می کنیم فقط کشتن و به اسارت درآوردن آدمها ظلمه!
سر امتحانا تقلب می کنیم اما اسمش رو میذاریم شیطنت و عشق و صفای دوران دانشجویی!
حقوق استاد رو نادیده می گیریم تازه دوقورت و نیممون هم باقیه که چرا بد رفتار میکنه و چرا درست و حسابی درس نمیده!
و هزارن ظلم دیگر...
تا نخواهیم باور کنیم که ظلم کوچیک و بزرگ نداره و ظلم، ظلمه، ما هم ظالم هستیم و امام زمان برای ظالمان ظهور نخواهد کرد ...
السلام علی المهدی، الذی یملأ الأرض قسطا و عدلا، کما ملئت ظلما و جورا.

لولیوش

عضو جدید
دیدم دوستان صمیمانه و از دل نوشتند ، گفتم منم به سهم خودم، شرکت کرده باشم.

تمام مسئله از یک نقطه شروع میشه، و اون هم اینه که به جای اینکه جهان رو کل و خودمون رو جزئی از اون فرض کنیم، خودمون رو کل فرض کنیم. اگر باور داشته باشیم که همه چیز از خودمون شروع میشه و این تک تک ماها هستیم که جهان رو تشکیل داده ایم، اونوقت منتظر نمیشیم تا اول بقیه وظایفشون رو انجام بدن، بلکه از خودمون شروع می کنیم،چون فرض کردیم که خودمون کل هستیم و غیر از ما در این جهان فرد دیگری وجود ندارد.
اگر فکر کردیم که چرا دیگران شروع نکردند و چرا من این وظیفه را انجام دهم و چرا من و چرا ...؟؟؟هرگز کاری را از پیش نخواهیم برد.
مگر امام زمان چیزی جز انجام وظیفه رو از ما انتظار داره؟
میگیم به اما حسین علیه السلام ظلم شد، اما خودمون انواع و اقسام ظلم رو انجام میدیم و فکر می کنیم فقط کشتن و به اسارت درآوردن آدمها ظلمه!
سر امتحانا تقلب می کنیم اما اسمش رو میذاریم شیطنت و عشق و صفای دوران دانشجویی!
حقوق استاد رو نادیده می گیریم تازه دوقورت و نیممون هم باقیه که چرا بد رفتار میکنه و چرا درست و حسابی درس نمیده!
و هزارن ظلم دیگر...
تا نخواهیم باور کنیم که ظلم کوچیک و بزرگ نداره و ظلم، ظلمه، ما هم ظالم هستیم و امام زمان برای ظالمان ظهور نخواهد کرد ...

السلام علی المهدی، الذی یملأ الأرض قسطا و عدلا، کما ملئت ظلما و جورا.

لولیوش

عضو جدید
اللهم عجل لولیک الفرج
فردا جمعه است و ما منتظر، در این شب روحانی شام غریبان امام حسین برای ظهور امام زمان هم دعا کنیم.

mehdisato66

عضو جدید
اين ديده نيست لايق ديدار روي تو چشمي دگر بردم تماشا كنم تو را
نميدونم از كدوم ستاره مي بيني مرا...
يا ابا صالح المهدي
اي هميشه با من از من جدا
اي خداي عشق اي عشق خدا
اميدوارم كه هيچ كدومه ما مثل اكوفيان نباشيم

mina3265

عضو جدید
در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می‌کنند اما برای حسینی که آزاده زندگی کرد٬می‌گریند.

mina3265

عضو جدید
در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می‌کنند اما برای حسینی که آزاده زندگی کرد٬می‌گریند.

ranalean

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عذابی که امام زمان (عج) از نادانی مردم زمانش خواهد کشید بیشتر از عذابی خواهد بود که پیامبر (ص) از اعراب دوره جاهلیت متحمل شده است.

nayyeri1982

عضو جدید
در عجم كه تلاش براي آزاده زيستن را نمي بيني و ظلم و ستم جهاني را به هيچ مي انگاري و فقط حرف ها را نسنجيده بلغور مي كني.
ان السمع و البصر و الفواد كل اولئك كان عنه مسئولا

بالا