حرمت انسان

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز

انسان در میان تمام موجودات، ویژگیهای ممتاز و غیر قابل انکاری دارد. این ویژگیها ناشی از اندیشه است که همه ی انسانها، کم و بیش از آن برخوردارند. فروپاشی حکومتهای مقتدر و حتی امپراطوری های بزرگ و مبارزات مردمی برای تغییر وضع که با طبیعت آزاد منشی انسان ناسازگار بوده، نشانگر آن است که ظلم و تبعیض چیزی نیست که در دراز مدت قابل دوام باشد. اگر حکومتهای خودکامه با این واقعیت کنار می آمدند، با روشی مسالمت آمیز مشکلات جوامع بر طرف می شد و کار به اغتشاش و انقلاب نمی کشید. برخی از جوامع چنین روندی را طی کردند و بجای هزینه های وحشتناک انسانی و مادی، به منافع مادی و معنوی همراه با آرامش و امنیت رسیدند. اما برخی دیگر گرفتار انواع و اقسام مشکلات خانمانسوز و حتی با نسل کشی مواجه شدند و هزینه ی سنگین آن را پرداختند
توریع ناعادلانه ی امکانات و اختلاف شدید طبقاتی که با تفاخر اربابان امکانات و تحقیر محرومان همراه است، پیامدهای شوم و اجتناب ناپذیری را به همراه خواهد داشت. هنگامیکه یک بوته ی گل یا بلور آب در مقابل اصوات مختلف واکنش های متفاوتی را بروز می دهند، چگونه می توان انتظار داشت که انسان محروم که باهوشترین جاندار روی زمین است، از کنار تمام محرومیت ها و تحقیرها بی تفاوت بگذرد؟ رشد فزاینده نابسامانیها، بزهکاریها، تروریسم و بسیاری از ناهنجاریهای دیگر نشان می دهد که انسان محروم و تحقیر شده تاب تحمل این تبعیض و بهره برداری بیرویه از منابع طبیعی را که در آن هیچ سهمی برای آنان منظور نشده ، ندارد.
تا زمانیکه حرمت انسان رعایت نشود و از تمدن حاضر بی نصیب باشد، کل جامعه ی بشری روی خوش نخواهد دید.این واقعیتی انکار ناپذیر است که رنج تبعیض ازخود کمبودها دردآورتر است. یکی چنان به گونه ای افسانه ای از مواهب تمدن برخوردار است و دیگری برای سرپناهی یا غذایی اندک در رنج است. توزیع امکانات با تخصیص امتیازات هماهنگ شده و عده ی کثیری از ابتدایی ترین امکانات زندگی محرومند و برخی دیگر با اصراف سرسام آور، امکانات را هدر می دهند. چه بسیار کودکانی که از روی فقر و استیصال به فروش می روند و عده ای دیگر با مفهوم گرسنگی بیگانه اند
واقعیت تلخ اینجاست که صاحبان امکانات با بهره گیری از امتیازات مختلف به این پایه رسیده اند و محرومان تهی دست، قربانی تبعیض و ریاکاری صاحبان قدرتند. خیل عظیم توده های محروم روز به روز بیشتر می شود. این محرومیت ها بستری گسترده برای رشد ناهنجاری ها و طغیان مردمی است که تبعیض را با تمامی وجود خود حس می کنند و در رفع ابتدایی ترین نیازهای حیاتی خود عاجزند.
ما را چه میشود؟

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبانت را به گل سرخی تبدیل کن تا عطر آمیز سخن بگوید.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز. جرّ و بحث من با بابابزرگ ربطی به شما داشت که اومدی اینو نوشتی؟ لطفآ رعایت کن. ایشان یه تاپیکی زده و منم ردش کردم و در این مورد یه بحثی هم با هم داشتیم که شما یه دفعه اومدی وسط و این جمله بی ربط رو زدی و رفتی. اگر اهل بحث بودی خوب میومدی باهم گفتگو میکردیم. اگر هم نه. اونوقت این کار شما چه معنی داره؟ لطفآ رعایت کن.

چون پروفايلت و پيام خصوصيت بسته بود اينجا جوابتو ميدم!

شما كلا" خوشت مياد الكي به اينو اون گير بدي ، توي همون تاپيك هم كه به بابابزرگ گير دادي اولش يه پست زدي كه پست بعديت 180 درجه باهاش اختلاف داشت! پس معلومه هدفت چيزي جز گير دادن بيخودي نيست ، چند وقت پيش گفته بودي يك قدم مونده تا خداحافظيت از باشگاه واسه همين من پرسيدم اون يك قدمتو هنوز بر نداشتي ؟!
(خيلي طول كشيده ها !)

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون پروفايلت و پيام خصوصيت بسته بود اينجا جوابتو ميدم!

شما كلا" خوشت مياد الكي به اينو اون گير بدي ، توي همون تاپيك هم كه به بابابزرگ گير دادي اولش يه پست زدي كه پست بعديت 180 درجه باهاش اختلاف داشت! پس معلومه هدفت چيزي جز گير دادن بيخودي نيست ، چند وقت پيش گفته بودي يك قدم مونده تا خداحافظيت از باشگاه واسه همين من پرسيدم اون يك قدمتو هنوز بر نداشتي ؟! (خيلي طول كشيده ها !)
شما که بقول نوشته زیر امضات , از آزدی جز بوی خون نمیفهمی , معلوم هست که از نظرات و تاپیک های من هم جز این چیزی درک نکنی. در ضمن پروفیل و پیام خصوصی من بسته نیست. این کارت هم از همان خصلت درونی ات سر چشمه میگیره که فک کردی جلو جمع خود شیرینی کنی.
نظرات من در خصوص تاپیکهای دیگران به من و استاتر همان تاپیکها ربط داره. اینجا اگه مبصر لازم داشتیم به شما خبر میدیم. هر زمانی که من در مورد تاپیکهای شما نظر دادم حق داری رو در روی من بایستی. در سایر موارد شما فقط میتونی نظر بدی نه اینکه زیادی . . . . .
نرفتن من هم برای رو کم کنی از بعضی هاست که اگه نباشیم خیلی گرد و خاک میگنن.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که بقول نوشته زیر امضات , از آزدی جز بوی خون نمیفهمی , معلوم هست که از نظرات و تاپیک های من هم جز این چیزی درک نکنی
اولا" كه اون نوشته زير امضام نيستو خود امضامه! دوما" تاپيكاي شما براي من جذابيتي نداره كه اصلا"‌بخوام بخونمش تا دركشو داشته باشم يا نداشته باشم ! از تعداد شركت كننده ها توي همين تاپيكت هم ميشه فهميد كه تاپيكاتون چقدر پرطرفداره!!! (وقت كردي نوشابه باز كن واسه خودت!)

در ضمن پروفیل و پیام خصوصی من بسته نیست.
من خواستم جوابتو بدم بسته بود ، حالا شايد واسه دوستات باز باشه ولي واسه من بسته س ارزششم نداشت كه به خاطر يه پيام اسمم بره تو ليست دوستات!

این کارت هم از همان خصلت درونی ات سر چشمه میگیره که فک کردی جلو جمع خود شیرینی کنی.

اين خصلت بيشتر به تو ميخوره كه براي جلب توجه رو هوا يه چيزي ميگي بعد خودتم يادت ميره چي گفتي!

نظرات من در خصوص تاپیکهای دیگران به من و استاتر همان تاپیکها ربط داره.
همچين چيزي توي قوانين اين فروم نيومده ! پست زدن و جواب دادن به پستهاي ديگران توي يه تاپيك واسه عموم آزاده ، شما اگه با قوانين اينجا مشكل داريد زودتر اون يك قدمتونو برداريد!!! :smile:

اینجا اگه مبصر لازم داشتیم به شما خبر میدیم.
آفرين يادت نره خبر بديااااااا اسمتو مينويسم تو خوبها ستاره هم ميزنم برات ! :biggrin:

هر زمانی که من در مورد تاپیکهای شما نظر دادم حق داری رو در روی من بایستی.

رو در روي تو بايستم؟؟؟ چي فرض كردي خودتو ؟! واقعا" اين همه كه خودت به خودت اهميت ميدي ديگران يك 1000000000000 شم اهميت نميدن !
در سایر موارد شما فقط میتونی نظر بدی نه اینکه زیادی . . . . .

شما اول اينو بفهم كه در حدي نيستي كه واسه بقيه تعيين تكليف كني ! بايد و نبايدهاي هر كس به خودش ربط داره و قوانين فروم.
نرفتن من هم برای رو کم کنی از بعضی هاست که اگه نباشیم خیلی گرد و خاک میگنن.

نرفتنت هم واسه اينه كه مثل ِ هميشه يه حرفي رو هوا زدي بعد موندي توش ! ;)