Topcoding
عضو جدید
سلام...!انتقاد بسیار هم خوبه
فقط لطفا کسانی انتقاد کنند که اگر کسی هم خواست بره پستهای ارسالیش رو بررسی بکنه لااقل بتونه چن تا پست علمی مفید ازش پیدا بکنه !!!
و سلام به همه دوستان عزیز و پر دغدغه...
من قبلا اینجا انتقادات خودم رو گفتم...رسیدگیش بماند...
اما مگه چه کسانی اسپم میکنن؟؟؟؟مدیران؟؟؟ یا چهارتا مثل منو شما...که وارد بحث هایی میشیم که نه در اوناتخصص داریم و نه چیزی ازش میدونیم
وقتی کم میاریم پست میزنیم و بهم فحش میدیم...
وقتی از چیزی خبر نداریم پست سیاسی میدیم...
به بهانه اثبات دین و خدا و امام زمان تاپیک میزنیم...دست آخر میرسیم به بحث صیغه و...وبعد همه چی رو منکر میشیم و آخرش اخراجمون میکنن و میریم یه اکانت دیگه درست میکنیم!
بابا این پیام بازدید کنندگان رو گذاشتن برای احوال پرسی...دیگه چرا باید تاپیکهای تالار بشه جای صحبت و احوال پرسی و به قول بچه ها خاله بازی...؟
خب دیگه انتقاد بسه...

پیشنهادی که میتونم بدم اینه...به خودمون که دغدغه علمی بودن رو داریم... و میخوایم باشگاه از لحاظ علمی بودن سرآمد باشه نه پر بازدید بودن که البته این هم مهمه...
ما نه تنها نباید اسپم کنیم بلکه باید طوری رفتار کنیم که کسی رغبتی به اسپم کردن پیدا نکنه...همیشه که قرار نیست مدیران بیان تاپیک حذف کنن، هشدار بدن و کاربر رو حذف کنن بعد کاربر بره یه اکانت بسازه با جبهه سازی بیشتر ساز مخالف بزنه...
اگه ما که برچسب مدیریتی نداریم دست به کار بشیم دیگه بهانه دست یه مشتی اسپمر بیکار نمیفته...چطوری؟
به تاپیکهایی که اصلا داد میزنه پشتش چه خبره سر نزنیم...
یه متنی(پیغامی) را آماده کنیم با جملات تاکیدی و محکم هم در امضا و هم در جواب کسانی که اسپم میدن بنویسیم که نه بی احترامی باشه و نه توهین بلکه به اسپمر بفهمونه که اینجا جای اسپم نیست...میتونین واسه انتخاب این متن یه تاپیک بزنین و مشورت از بقیه و مدیران بگیرن که به تایید مدیران هم رسیده باشه...اون وقت اگه برای یه پست اسپم چند نفر جبهه گرفتن که مدیر هم نیستند...فکر کنم بهتر جواب بده...
به تصویر زیر که در امضای جناب sarp هست نگاه کنین

این تصویر میگه حتی با هم بودن هم دلیل بر قدرت نیست بلکه وحدت کلمه است که به این با هم بودن جهت میده و این جهت دار شدن است که قدرت می آورد...
واسه بار علمی باشگاه هم...باز خودمون باید وقت بذاریم...باید دیدمون رو نسبت به باشگاه عوض کنیم...من اگه فکر کنم اون چیزی که بلدم رو اگه بذارم توی باشگاه ممکنه یا حالا یا در آینده به درد خیلیها بخوره پس سعی میکنم همیشه مفید باشم و برم دنبال اول یادگیری خودم و بعد هر چی بلد بودم رو بذار واسه دیگران...
واسه اینکه چرا تاپیکهای علمی تایید نمیشه به شخصه تاحالا باهاش روبه رو نشدم شاید به خاطر مدیران خوب تالارمون بوده ولی بیشتر برمیگرده به قوانین باشگاه...مثلا لینکی را توی تاپیک علمی مون قرار بدیم که خلاف قوانین هست...
باامید به اینکه باشگاه مهندسان به قطب علمی کشور تبدیل بشه...
موفق باشین
یاحق
واسه بار علمی باشگاه هم...باز خودمون باید وقت بذاریم...باید دیدمون رو نسبت به باشگاه عوض کنیم...من اگه فکر کنم اون چیزی که بلدم رو اگه بذارم توی باشگاه ممکنه یا حالا یا در آینده به درد خیلیها بخوره پس سعی میکنم همیشه مفید باشم و برم دنبال اول یادگیری خودم و بعد هر چی بلد بودم رو بذار واسه دیگران...
واسه اینکه چرا تاپیکهای علمی تایید نمیشه به شخصه تاحالا باهاش روبه رو نشدم شاید به خاطر مدیران خوب تالارمون بوده ولی بیشتر برمیگرده به قوانین باشگاه...مثلا لینکی را توی تاپیک علمی مون قرار بدیم که خلاف قوانین هست...
باامید به اینکه باشگاه مهندسان به قطب علمی کشور تبدیل بشه...
موفق باشین

یاحق