حذف بییش از 500 دقیقه! سانسور بی سابقه یک سریال تلویزیونی!!

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، مجموعه تلویزیونی تا ثریا که از شبکه یک سیما پخش می شود ، با حذف بیش از 10 قسمت آن ، فردا شب به پایان می رسد.

بنا بر این گزارش ، این سریال که تاکنون انتقاد های مختلفی را از طیف های مختلف بر خود حمل نموده است ، قرار بود از امشب وارد قسمت های جنجالی شود که با دخالت مدیران عالی صدا و سیما ، سانسور شده و مسیر آن به کلی عوض می شود تا فردا شب به پایان برسد.

شدت انتقادها از این سریال به حدی بوده که شبکه یک ، روز پنج شنبه را که روز پخش سریال های این شبکه نیست ، برای این امر انتخاب کرده است.

بنا بر اطلاعات خبرنگار اعتدال ، قسمت های حذف شده این سریال ، شامل بارداری «ثریا» از «سرهنگ» و دیالوگهای بسیار جنجالی در این زمینه بوده است.

همچنین در زمان دادگاهی شدن «ثریا» ، ماجرای ارتباط شرعی او با مردی از طریق «صیغه» در سالهای پس از فوت شوهرش آشکار می شود ، که این مرد ، شخصیتی جنجالی داشته است.

مسئولین عالی صدا و سیما با توجه به عواقب پیش بینی نشده پخش چنین مجموعه ای از تلویزیون ، ترجیح داده اند با حذف 12 قسمت و بیش از 500 دقیقه ، تا ثریا ، تا ثریا ادامه نباید.

لازم به ذکر است که در هفته جاری مسئولین عالی صدا و سیما به کمیسیون فرهنگی مجلس احضار شده و در رابطه با این سریال مورد بازخواست قرار گرفتند.

به نظرم مسئولین باید به فکر باشن راههای دزدیو تو سریالا به مردم یاد ندن
در ضمن دقت کنید چقدر تو فیلما بی احترامی مد شده مثلا ÷سره از در میاد تو تو چشم بابائه نگاه میکنه ولی نمیگه سلام...و......

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا میخوام یه سوال بپرسم مسیر بحث رو منحرف کنم!
ثریا چه جوری تو اون سن و سال حامله شده بود؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف از اون وقت و عمری که به تماشای سریالهای تلویزیون جناب ضرغامی تلف بشه !

roya.b

عضو جدید
سانسور!
سانسور تعریف خاص خودشو داره، این همون حذفه اسمش...

آدم می ماند، غر زدن های قشر منور الفکر رو ببینه که چرا همه فیلمهای صدا و سیمای میلی (!) پر غم و غصه است یا اینکه از سانسور (!) فیلم پر غم و غصه گلایه می کنند!

اهههههههههه
مصطفی چی میگی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر تاپیکی که میرم رو اعصابی ... طوری حرف میزنی که انگار فقط تویی که حالیته
نه اینجا انگار تو کل دنیا جز تو کسی نیس که چیزی بارش باشه- این رفتارت شبیه ساندیس خورا میشی....
جمع کن بابا.... چته؟توهم فانتزی زدی انگار

نکن این کارارو

آخرین ویرایش:

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا دیگه برنامه های تلویزیون افتضاح شده......
از برنامه های کودک گرفته تا این سریالهای مزخرف و بدون موضوع....
واقعا ما از کجا به کجا رسیدیم....
یه زمانی سریالهایی مثل پس از باران بود که جاشو داده به این سریالهای بی محتوای شیدایی و تا ثریا....
یه زمانی سریالهای طنزی مثل شبهای برره بود که الان جاشو داده مستندهای جنگ و خونریزی و فساد و آه و ناله و طلاق و دادگاه و گریه و......
یه زمانی جدیدترین فیلمها مثل مرد عنکبوتی و ارباب حلقه ها رو میزاشت، الان جاشو داده به اخراجی های 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و.....
.
.
من که اگه فقط نیم ساعت تلویزیون ببینم اعصابم بهم میریزه.....
با این شیوه ای که پیش گرفتن، بیشتر جوانها دنبال فیلم و ماهواره میرن....یه جورایی خودشون با این طرز فکرشون جوانها رو به فساد میکشن.....

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا دیگه برنامه های تلویزیون افتضاح شده......
از برنامه های کودک گرفته تا این سریالهای مزخرف و بدون موضوع....
واقعا ما از کجا به کجا رسیدیم....
یه زمانی سریالهایی مثل پس از باران بود که جاشو داده به این سریالهای بی محتوای شیدایی و تا ثریا....
یه زمانی سریالهای طنزی مثل شبهای برره بود که الان جاشو داده مستندهای جنگ و خونریزی و فساد و آه و ناله و طلاق و دادگاه و گریه و......
یه زمانی جدیدترین فیلمها مثل مرد عنکبوتی و ارباب حلقه ها رو میزاشت، الان جاشو داده به اخراجی های 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و.....
.
.
من که اگه فقط نیم ساعت تلویزیون ببینم اعصابم بهم میریزه.....
با این شیوه ای که پیش گرفتن، بیشتر جوانها دنبال فیلم و ماهواره میرن....یه جورایی خودشون با این طرز فکرشون جوانها رو به فساد میکشن.....

قدری کوتاه بیاااااااااااااااااااا
بابا جوووون!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از مدتها که تلویزیون ایرانو نگاه نمیکردم دیشب یه نگاهی انداختم و دیدم یه فیلم سینمائی خارجی پخش میکنه به نام حد نهایی که نمیدونم تا حالا چند دفعه از تلویزیون پخش شده چون تا حالا سه دفعه که من دیده بودم !! دیگه حتی دیالوگ فیلم رو هم حفظ بودم !

نمیدونم اینا مردمو چیچی فرض کردند !!

پس کماکان مشغولیم با جم کلاسیک و من و تو و pmc که همیشه کلی برنامه های جذاب و نو داره

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پدر پول بسوزه:biggrin:بخاطر بازی من بود؟ نکیووووو:Dا
(اتفاقا منم بازیهای شما برام جالبه و همه فیلماتونو تقریبا مبینم:smile:)
شاید جسته گریخته چند قیقه ای از فیلمو دیدم و این پسره و طرلان پروانه به نظرم برای دانشجو بودن خیلی سنشون کم بود

اره این مجموعه هم با تمام خوبیاش و بدیاش پریشب تموم شد

میتونم بگم قسمت اخرش بیست بود بیست خیلی قشنگ و حرفه ای اخرشو تموم کردند کلی درس داشت دستشون درد نکنه.

الهام3

عضو جدید
مگه چه فرقی با بقیه سریال ها داشت
مگه قبل از شروع فیلنامه برسی نمیشه
که پول مملکت حدرنره
عجب مملکتی....

بالا