حجاب

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من همه ي نوشته هاشو قبول دارم از آهنگ آخرشم لذت بردم ممنووون

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی هم نگفت بحث کنی....
به سلامت..
واقعا من نمیدونم چرا خودتونو دارین گولمیزنن..من به قاطعیت میگم جلوی پیشرفت و میگیره...حالا شما هی بگو نه عالیه!!بگو مهم نیس..

واقعا حجاب اون غولي نيست كه تصور ميكني ذهنيتت بايد اصلاح شه

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم نگفتم غوله ولی یه چیزی از غول بدتره....:smile:

خوب يه دليل بيار
منم يه دخترم خانواده ام هيچ وقت مجبورم نكردن حجاب داشته باشم ولي با حجاب هميشه حس بهتري داشتم هيچ مشكلي هم تا حالا باهاش نداشتم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب يه دليل بيار
منم يه دخترم خانواده ام هيچ وقت مجبورم نكردن حجاب داشته باشم ولي با حجاب هميشه حس بهتري داشتم هيچ مشكلي هم تا حالا باهاش نداشتم

شما مشکل نداری من باهاش مشکل دارم...:D

mrgha

عضو جدید
خوب يه دليل بيار

امالیا جون شاید ایشون راست میگن!!با کسی که منطق نداره بحث کردن یعنی وقت هدر دادن!!!

ro0zhin

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی هم نگفت بحث کنی....
به سلامت..
واقعا من نمیدونم چرا خودتونو دارین گولمیزنن..من به قاطعیت میگم جلوی پیشرفت و میگیره...حالا شما هی بگو نه عالیه!!بگو مهم نیس..

برخی بي حجابي را نشان پیشرفت میدانند سوال من اینستمگر پیشرفت و تمدن به عریان بودن و لخت بودن است؟پس با این حساب حیوانان بسیار متمدن تر از ما هستند

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
برخی بي حجابي را نشان پیشرفت میدانند سوال من اینستمگر پیشرفت و تمدن به عریان بودن و لخت بودن است؟پس با این حساب حیوانان بسیار متمدن تر از ما هستند

منظورم به لخت بودن نیست....
آره فک میکنم که حیوونا متمدن تر از آدما هستن...چون با اینکه به قول خودتون لختن ولی زندگیشون قانون داره....!!
این جوابتونم واسه یکی دیگه بود از خودتون حرف بزنید کپی پیست نکنید...با تشکر

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا حرفی نزدم!!زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم شما سری جبهه گیری کردیدو هرچی خواستید گفتید؟
حالا من بی منطقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما سوال کردی من جواب دادم ..غیر از اینه؟!!.....گفتی دلیل بیار منم گفتم... حالا جوابم به مزاق شما خوش نیومد دیگه اون مشکل خودتونه....

mrgha

عضو جدید

شما سوال کردی من جواب دادم ..غیر از اینه؟!!.....گفتی دلیل بیار منم گفتم... حالا جوابم به مزاق شما خوش نیومد دیگه اون مشکل خودتونه....

الان این جوابایی دادید منطقی بود!!!
اصلن پاورو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم به لخت بودن نیست....
آره فک میکنم که حیوونا متمدن تر از آدما هستن...چون با اینکه به قول خودتون لختن ولی زندگیشون قانون داره....!!
این جوابتونم واسه یکی دیگه بود از خودتون حرف بزنید کپی پیست نکنید...با تشکر

دخترم اين حرف رو نزن حيوونا تمدن ندارن جنگلي ان به جان خودم
يه دليل ديگههههههههههه بيار...:D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترم وقتي دليل نداري مثل من تاپيك رو ترك كن مزاحمت بيجا مانع كسب است...حتي شما دوست عزيز....:D

دلیل دارم خوبشم دارم...
میخوام دلایلو بنویسم بعد بگی نه اینطوری نیست اونطوری نیس همون بهتر که نمیگم...
:D
به سلومت...

سلام.ممنون خوندم جالب بود.
من خودم با حجاب موافقم و برای خودم یک حفاظ میبینم که توش آرامش دارم
و به راحتی میتونم فعالیت های اجتماعی و... رو با خیال راحت انجام دهم.
مرسی

آخرین ویرایش:
بالا