حالگیری فقط در 2 دقیقه.....

mehrshad53

اخراجی موقت
---------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
تا حالا شده فکر کنین که چه قدر فرصت را توی زندگی از دست دادین؟
حالا از هرنوعی،یکی ممکنه تحصیلات بیشتر را از دست داده باشه،یکی مهاجرت به خارج،یکی یاد گرفتن یه هنر، یکی ازدواج و یکی بچه دار شدن ،یکی کمک به هم نوعی و یکی حرفی که باید به موقعش به یکی میزده و نزده و حالادیگه نمیتونه بزنه........
ولی شما همیشه توی زندگیتون، مشتق سمت راست بگیرین و سعی کنین هر کاری را که دوست دارین از اولین فرصت ممکن شروعش کنین و نذارین که گذشته لنگری بشه برای سرنوشت آیندتون......
همتون را دوست دارم بیشتر از ایستک استوا.......
:gol:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد تشکر ندارم ولی این بوس هزار دلاریو بگیر خوش باش فردا تقدیمت میکنم

اینم داشته باش

faridrf

عضو جدید
منم موافقم
شاعر میگه : رو تک درخت خانه مون یه کرگدن نشسته بود
کرگدن قصه میخورد ، کرگدن به جوجه هاش دانه می داد
کرگدن قصه نخور ، بالاخره بزرگ میشن ....

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول ..ایول...داش مهرشاد و ایول.......با حالی رو ایول ........:gol:
راسی زیاد چشتو ندوز به این قربازی های سهیل ........می خواد تورو هم از راه بدرت کنه:surprised:

این اسپاو کجاست بیاد این آثار منکرات رو جمع کنه....بابا اینجا زن و بچه مردم ازش رد میشن .......بده بخدا:mad:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهمتر از فهمیدنش اینه که اراده تغییر دادنشو یا انگیزه تغییر دادنشو داشته باشی چیزی که من خودم خیلی کم دارم ........:razz:

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی وقتا یه فرصت هایی از دستت میره که باید 4،5 تا پماد سوختگی خرجش کنی......

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول ..ایول...داش مهرشاد و ایول.......با حالی رو ایول ........:gol:
راسی زیاد چشتو ندوز به این قربازی های سهیل ........می خواد تورو هم از راه بدرت کنه:surprised:

این اسپاو کجاست بیاد این آثار منکرات رو جمع کنه....بابا اینجا زن و بچه مردم ازش رد میشن .......بده بخدا:mad:
:mad::mad::mad::mad::mad::sweatdrop:...........حالگیری تو از دودقیقه کمتر بود.....رکورد زدی