منم داشتم تقلب میکردم دوربین مدار بسته خفتم کرد ...وااای این دیگه چیه؟؟؟
امتحان بدون تقلب اصلا نمیشه
خدا گفته به هم نوعاتون کمک کنید.مراقب های این امتحان کافرند دارن از دستور خدا سرپیچی میکنن![]()
آره این پیشرفت تکنولوژی هم شده دردسرمنم داشتم تقلب میکردم دوربین مدار بسته خفتم کرد ...![]()
آره این پیشرفت تکنولوژی هم شده دردسر![]()
یارو زنگ زد به مراقب گفت برگه صندلی شماره 6 رو بگیر !آره این پیشرفت تکنولوژی هم شده دردسر![]()
من همین چند روز پیش یکی رو خفتش کردم.... برگشو گرفتم ازش![]()
چراااااااااااااااا گناه داره؟؟؟من همین چند روز پیش یکی رو خفتش کردم.... برگشو گرفتم ازش![]()
ازار داری شما؟
چراااااااااااااااا گناه داره؟؟؟![]()
گناه ندارن دیگه.... اگه دارن هم برن توبه کنن
اما واقعا من جدی هستم تو این مسائل .... ببینم میگیرم.... چون خودمم هم تو اون دوران تقلب نمیتونستم بکنم الان انتقام میگیرم... نمیذارم تقلب کنن
واااااااااااااااااااااااااا پس چرا دلت میسوزه واسشون؟؟؟گناه ندارن دیگه.... اگه دارن هم برن توبه کنن
اما واقعا من جدی هستم تو این مسائل .... ببینم میگیرم.... چون خودمم هم تو اون دوران تقلب نمیتونستم بکنم الان انتقام میگیرم... نمیذارم تقلب کنن
نکن خواهر من نکن انتقام اصلا خوب نیست...گناه ندارن دیگه.... اگه دارن هم برن توبه کنن
من هيچوقت تقلب نكردم و از اين به بعد هم فك نميكنم كه بكنم...بابا بخدا دروبین داره اگه من نگیرمشون واسه خودم بد میشه....بیچاره انقدر از من میترسن .... که همشون میگن خدایا... خواهش میکنیم مراقب ما خانوم شمسی پور نباشن که این درسو افتادیم
من هيچوقت تقلب نكردم و از اين به بعد هم فك نميكنم كه بكنم...![]()
ازار ندارم ولی خب دوربین داره میبیننشون اگه من نمیگرفتمش جریمه مم میکردن خب..... خودمم دلم میسوزه براشون اما چاره ای نیس
بابا بخدا دروبین داره اگه من نگیرمشون واسه خودم بد میشه....بیچاره انقدر از من میترسن .... که همشون میگن خدایا... خواهش میکنیم مراقب ما خانوم شمسی پور نباشن که این درسو افتادیم
می رفتی بهش تذکر میدادی سنگ دل![]()
اون درس نخونده....خانم شمسي پور چه گناهي كرده؟؟؟؟؟.....می رفتی بهش تذکر میدادی سنگ دل![]()
من بودم ماشینتو پنچر می کردم نه اصلا اتیشش می زدم![]()
من بودم ماشینتو پنچر می کردم نه اصلا اتیشش می زدم![]()
اون درس نخونده....خانم شمسي پور چه گناهي كرده؟؟؟؟؟.....